Årshoroskop

 Jag satt och läste mitt horoskop på revyn. Här kan ni kolla på ert egna årshoroskop! Jag hoppas att det stämmer och på samma gång så tror jag att det kanske gör det. Varför tror jag det? Läs mina bevis i texten nedan.

Skytten
22 november – 21 december

Året överlag: Okej. Dåliga nyheter först. Den 23 december 2014 går Saturnus in i Skytten, vilket innebär lite tuffare tag under åren efter detta nya. Med det sagt – 2014 kan bli ditt år, kära Skytt! Du vågar i kärlek, skapar hemma, reser och lär dig mer om världen, och det ser dessutom ut som att du har en ganska stadig bankbok att hålla i. Under våren kan du framförallt göra goda investeringar, och en stadig inkomst är genomgående för 2014. Under hösten rekommenderar jag den Skytt som kan att göra en långväga resa, eller gå en kurs du längtat efter att testa – det kan sätta större och viktigare spår i dig än du anar.

Kärlek: Det här är året då dina vänner kan komma att bli lite överraskade över vem du blivit kär i, kära Skytt. Du tänker stort, fritt och testar nytt. Ibland leder det här till många små romanser, men under sommarens senare hälft och hösten som kommer finns chansen att du träffar någon som blir en mer stabil partner. Om den här personen betyder mycket för dig, så håll kvar i hen! När tuffare dagar kommer under 2015 kan det vara mer än bra att ha någon i sin närhet. Investera i andra, ta dem med på dina upptåg och låt dem inspirera dig att testa nytt. Romantik kan bli din bästa lärare under 2014.

Mest romantiska perioder: När mars kommer vaknar din romantiska ådra och flirtandet kan börja. Maj blir en av årets mest spännande månader, och slutet av juni ser rent utav ljuvt ut. Från och med den 16 juli till och med 5 september kan mycket hända för dig. Sista dagarna i september och början av oktober tillhör höstens bästa perioder, tillsammans med mitten och slutet av november fram till början av december.

Jobb och skola: Det område där det rör sig allra mest för dig under 2014 är när du vågar lära dig nya saker, och speciellt om du läser vid en högskola eller ett universitet är det här ett lysande år (speciellt hösten) för dig. Det är annars inget jobbfokuserat år, utan ett år för att testa och se nya saker. Ut och upplev, kära Skytt!

Bevis 1: Jag hade precis pratat med min chef innan jag läste horoskopet om att öka mina arbetstimmar.

Resor, flytt och förändringar: Resor kan du göra så många du vill detta år, utan att planeterna motsätter sig. Snarare pushar de dig att åka långt, speciellt under hösten. Du har ett flytande förhållningssätt till vad som är ”hemma” under det här året och kan komma att ibland undra var du egentligen hör hemma. På en adress, i en stad, på en kontinent? Din relation till världen som helhet fördjupas detta år.
Bevis 2: 2013 planerade jag och 2 vänner in en resa under hösten och jag hoppas resa lite med en annan vän också!

Fokusera på detta i år: Att se dig omkring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback