Inkassering av sömnkuponger

Jag har precis påbörjat en ny utbildning med jobbet. Med den utbildningen klar så kommer jag att ha tre stycken skill. Men satan så ovan jag är vad sitta och bänka in material i huvudet. Det känns i kroppen och knoppen att jag inte är van vid att sitta 8 timmar i en lektionssal... Jag har knappt sovit i veckan så... den här helgen. Jag gick och lade mig vid 8/9 på fredagen. Vaknade kanske fyra gånger och den sista gången som jag vaknade... så var det Söndag! 

För att hjälpa min sömncykel och törsta min läslust så har jag precis fått City of Bones! Jag såg Mortal Instruments och kände mig manad till att läsa böckerna. Håller tummarna för att böckerna är ännu bättre!

 
Jag har också beställt hem ett par nya träningsskor så att jag kan träna och vara supertrött innan sömndags (Fast det har inte hjälpt mig innan...)

Gekås, bought alot a shit!

En kollega bjöd med mig på en tripp till Gekås (okej,  jag bjöd in mig själv..) och jag ackade ju naturligtvis ja! Vem gillar inte shopping?
Väcktes av att Vally ringde mig. För att jag som vanligt lyckades försova mig. Jag vaknade ändå som planerat men jag var nog såpass trött att jag totaldäckade när alarmet rang första gången. (typical me...)Och här är skörden! Gick på lite över 1000 kr men då är mitt snus för ca 300 kr inräknat. Jag hade tänkt att bara köpa en muffinsplåt. Jag köpte ju den men det slank ner en hel del annat i vagnen... Oops.. :p


Jag vill inte skriva en lista på allt. Hatar att läsa sånt på andra bloggar så varför skulle jag tvinga er att läsa en? 
Bilden summerar det bra och ni får dessutom se super söta Anouck!
 


 
RSS 2.0