Komvux

Jag var nästan klar med gymnasiet och hade planerat ut mina nästkommande tre till fyra år. Plugga sjuksköterska, ta examen och sedan flytta utomlands. 

Det gick jättebra ända tills jag insåg att jag inte ville plugga sjuksköterska. Jag var så skoltrött. Jag fick ångest av att försöka och plugga så till sist slutade jag. Ända sedan dess har jag försökt hitta vad det är som jag vill göra. Utan ett deifinitivt resultat. Jag vet att jag vill skriva, tatuera och jag tycker om sjukvård, eller bara att hjälpa andra överhuvudtaget.

Jag har haft svårt för att ta tag i det och fått många käppar i hjulet. Jag har förstått att det är okej att inte veta vad man vill. Jobbigt men det är okej. :)

Jag drar mig för att ta tag i det. Jag är desvärre lite väl feg. Men att vara feg leder ingenstans så.. de é ba té att ta tag i hornen!

Så jag har kontaktat komvux för validering till USK'a och för tyska. Så nästa steg blir USK'a och MER språk. Känns jätteskönt att få det gjort! Jag har även skaffat mer träningskläder så att jag kan motionera mera. I förrgår satte jag mig och skrev på ett av verken och fick nedskrivet det mesta av storyn, saknas en del fortfarande men det kommer. Och ja, jag känner mig fortfarande schizofren när jag "författar" (prova och skriv under en längre tid så vet ni vad jag menar).

Jag lovade mig själv att jag skulle vara i produktiv i år och jag tänker fortsäta att hålla det löftet!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback