Illervakt

Min bror är bortrest så jag passar Bamse (hans iller) medans han är borta. Bamse och jag är inte bästa vänner precis men han fick faktiskt flytta hem temporärt till mig ändå.

Bamse är söt men väldigt vild. Jag har redan ett par nya bitmärken från honom. Jag fick kånka ned en dörr från min vind så att jag kan separera honom från katten när jag inte är hemma (tungt!) och illersäkrat HELA köket... Men det räckte inte...


Saga och Bamse. Saga är sur på mig för att jag tagit hit honom och Bamse vill bara leka...


Imorse när jag gick ut i köket låg det en damtuss större än Bamse  själv på golvet. Jag hade inte tid att undersöka detta men skyndade mig istället hem från jobbet. Så... När jag väl kom hem kunde jag inte hitta Bamse. Då märker jag att den rackaren har haft sönder underredet vid kylskåpet och klättrat in bakom... Jag ropade på'n men fick inget svar. Jag hade panik i ett par minuter. Jag trodde han var död.. Att ringa min bror och säga "-Bamse har dött. Han klättrade in bakom kylskåpet och fick en stöt" var inte bland det som jag hade planerat denna dag... Till slut efter lite mer ropande så kom han dock ut. Det var dock inte lätt då han är lite för fet. *sigh* Sedan spenderade jag tiden med att illersäkra kylskåpet... 
Jaja han är iaf ganska rumsren...


Satte dit lite mer plankor efter att jag tog bilden. Om han lyckas ta sig ändå är det raka vägen hem med honom.

Ringde in till Agria direkt efteråt och försäkrade Saga. Om olyckan är framme vill jag att hon får så bra vård som möjligt.

Kommentarer
Postat av: Tessie

Vilken sötnos! :)

Svar: Oh ja! Det är så han lurar in en! Först ger han dig en blick som får en att tro att han är världens sötaste och då! Då biter han dig! Sneaky little bastard!
Annie Banani

2013-09-04 @ 00:01:37
URL: http://ragdollie.blogg.se
Postat av: Tessie

Sv; Vilken liten rackare, inte bra att bitas ju!

2013-09-06 @ 13:11:11
URL: http://ragdollie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback