Antagningen eller borttappningen

Apropå Komvux. Jag hade inte planer på att läsa på Komvux egentligen. Jag skulle ha läst på högskolan men det hände någonting. Något mindre bra.

Jag gick ur gymnasiet 2008, sedan dess har jag studerat på Högskola/Universitet. Jag har sökt in varje termin. Den här gången sökte jag bl.e Mönsterkonstruktion. Jag komer sällan in på den kursen då mina gymnasiebetyg är för låga och när jag väl har kommit in så har jag inte haft tillfälle att studera den. 

Den fredagen då de mesta hade fått sitt första besked tyckte jag att det var lite konsitgt att jag inte hade fått mitt. Jag gick in och kollade och såg att det inte fanns registrerat att jag hade sökt!? Jag kontaktade Antagningen och sade ifrån. Där började en lång mailkonversation. I 1a mailet frågade de efter min bekräftelse på ansökan, som jag inte hade. Jag förklarade då att sedan 2008 har jag fått två stycken bekräftelser. Min allra första och en för när jag hade gjort en sen anmälan. (Jag har vart under intrycket att jag blev registrerad 1a gången och att man sedan bara fick vid sena anmälningar) Vad fick jag till svar? exakt samma som i den första. Det fick jag även i det tredje. Fjärde försöket och fjärde personen från antagningen gav mig äntligen ett ordentligt svar. Hon gjorde som jag bad och kollade så att det inte fanns någon bugg på mitt konto och sedan var det över. Jag visste att det inte fanns någon chans för mig att komma in på mönsterkonstruktion. Om dem hade lagt till mig i kön hade jag ändå hamnat längst bak i den.

Jag kollade antagningsstatistiken på kursen för komande termin. Om min ansökan inte hade tappats bort hade jag kommit in. Samtliga insökningskategorier hade lägre betyg än mig... Bittert!

(Flera har narrat mig för ovan och sagt att jag "glömt trycka på knappen" men... jag har ett par OCD. En av dem ger mig inte den möjligheten att kunna glömma av att trycka på knappen... så nej, jag har inte glömt.)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback