Sofia Christina

 
En vän till mig har ställt upp i hårmodells tävling. Det är klart man röstar! När någon verkligen vill något så syns det. När någon verkligen vill något så hjälper man till så gott man kan.
Med en motivering som denna så är det uppenbart att hon vill det. 

"For me modelling is like….

getting that last package of your favorite cereals in the store

not having all the ingredients for that new recipe, and it turns out great anyway
gifting someone a blooming flower

wearing braces. From time to times it can hurt really bad and feels like everyone is staring their eyes out, but once you’re done it turns out to be something really beautiful

getting in to a big and comfy sofa. Once you get in, you really don’t want to get out

It would be an honor for me to get your vote!

xoxo
Sofia Christina"Klicka på länken nedan och rösta på henne!

https://www.facebook.com/LOrealParisSverige/app_134038163401603

White


Gina Tricot har lite då och då super sales. Dem reorna är brutala. Folk rycker och sliter i varor och det är lite som man ser i amerikanska filmer när folk ska handla i sista minuten på t.ex julafton eller när det är en sale på bridal gowns.
Jag gick dit dagen efter kalabaliken och det var svårt att hitta fina saker som inte hade blivit shreddade.Jag gick därifrån med klänningen ovan och en till men... det fanns en superfin klänning som trumfade dessa två. Tyvärr upptäckte jag att den hade blivit shreddad vid halsen. Inte lite heller... en knapp och knapphål hade blivit bortslitna. Det var alltså ett hål... Som jag inte kunde laga. 25 kr styck kostade klännigarna. Så nöjd var jag verkligen trots att jag inte kunde köpa den tredje.

Apropå kläningar så var jag inne på Furulunds och beställde ett mönster. Jag är väldigt excited! Det ska bli så kul att sitta och sy en av kreationerna jag har i huvudet.

Blackboard #HemmaFixare


Jag har stått i min hall mer än en gång och funderat på vad jag ska göra. Då slog det mig! En svart tavla! Efter att jag inte lyckats med att köpa färgen online så gick jag förbi flügger och köpte färgen. Jag var lite sjuk förra veckan i kvinnosmärtor så då passade jag på att måla. Dock drack jag lite medans jag målade och det resulterade i lite fläckar här och var.... men det blev snyggt! 


Jag längtar tills jag kan köpa tapeter och börja tapetsera! Det riktigt kliar i fingrarna!

Ticket


Ville bara säga att jag tycker att jag är oerhört smart när jag väljer att plocka upp nummerlappen på golvet som var 9 nummer före min egna! 

Heartbeat

När jag har ledig tid så försöker jag sätta mig med musiken eller med målandet. Tyvärr så blir inte det så ofta men lite då och då. Häromdagen spelade jag in det akustiska för tre låtar. När jag var klar och skulle börja mixtra lite med det jag spelade in (Reverb, equaliser, compressor osv) så insåg jag att jag spelat in ALLT i fel program. Så jag fick börja om.

Så då gjorde jag det men... det blev inget mer ändå. Fick spel halvägs och tog bort allt. Det är ett mellanspel som jag inte alls är nöjd med men...är lite konfunderad över vad jag ska göra. den låten heter btw Heartbeat. Det är en låt jag jobbat på ett bra tag. Vi har haft en hel del duster. Men nu är själva melodin egentligen klar jag måste bara spela in sången. 

Kelley Armstrong

Nu har den ev. sista boken getts ut i den serie som jag läser (Jag läser inte böcker så det är den ENDA serien jag läser). Kelley Armstrong heter författaren och jag ä-hä-hälskar henne. Serien heter "Women of the otherworld" och jag rekommenderar den starkt! Jag har vart fast ända sedans Sanderchen presenterade mig för den första boken. 

På Twitter så hade hon lite tävlingar pga av att hon släpper 13 nu och jag ställde upp i en av dem och.... VANN! Jag fick välja vilken bok jag ville ha signerad och hemskickad och jag valde ju självklart hennes senaste! 


Nu har jag två signerade verk från den serien. Med lite tur kan jag kanske få alla tretton!
Kolla förresten nogrannt på vem den är signerad till.

Sober

Klockar är lite efter tolv och jag är hemma i min mammas hem för att hjälpa till lite. Nollnigsveckan har dragit igång och det är en hel del att göra just nu. Igår var det brännboll som gällde och iom att jag är poänggeneral så fick jag döma matcher. Det var inte det lättaste! Jag fattde reglerna efter att hälften av matcherna vart... haha

Mitt i en av dem sista matcherna så hörde jag någon säga "där är en poänggeneral!" sedan tog tre pers tag i mig och började bära iväg mig! Efet det var ju dessutom ryggen helt paj.... Och jag fick INTE dricka! Jag ska visa lite bilder på min poänggenerals outfit när jag har tid. Har pysslat lite med den ;)

Jag försöker ta så många bilder som möjligt från tillfälllena men alla blir inte superbra haha

Overdue

Jag samlar på djursmycken. Här är två av dem. Ormen fick jag av en kompis som hade köpt den till mig i Australien och musen fick jag precis hem!

 
Här kan man köpa musringen!
RSS 2.0