Lite merLite mer från veckan. Har vart ordentligt sjuk förra helgen. Hallucinations sjuk typ. Jag skulle ha jobbat i söndags så jag sjukanmälde mig. Jag fick senare ett samtal från vår samordnare som undrade varför jag inte var där. Så jag tror att jag har inbillat ena samtalet. Hur som måste jag prata med min chef OCH fira mig själv!
 

Upp och hoppa dags att shoppa

Klockan är kvart i åtta. Jag har inte bloggat på en evighet. Jag bor i min egna lägenhet igen. Jag bodde inte i min egna lägenhet på hur länge som helst och nu ska min kompis flytta in med mig och så småningom ska vi flytta in i en trea under en tid och ja.... Idag blir det frukost på Espresso house, mat med mamma, shopping och jobb på mitt senaste jobb (hur många jobb har jag cirkulerat igenom nu? jag har tom sökt ytterligare ett jobb nu...) :)
Följ mig på Instagram eller twitter om ni vill hålla er mer uppdaterade. 
 
 

Halloween

Jag gör det som jag alltid gör nu för tin på halloween :) jag är upptagen! Denna gången jobbar jag men jag tror jag drar förbi kyrkogården lite iaf. Det var länge sedan jag var där nu. Det och någon skräckfilm. Totoro är från Ica.

RSS 2.0