Den tyngsta fåtöljen och frukost

Som jag sagt. Crazy buzy week. En dag avklarad. 6 dagar kvar. Klockan är halv fem. Jag har nästan avklarat en allnighter. Jag skulle dock kunna somna ståendes.
Igår gjorde jag en mega tabbe. jag hade en "lektion" som jag var tvungen att gå på. Det var enda chansen att delta för mig. Vad gör jag. Jag vaknade sju. (2 timmars sömn) går upp, duschar och sätter mig lite vid datorn bam vaknar klockan tre! Lektionen som började ett var redan över. 

Jag kan stolt berätta att jag burit upp den tyngsta fåtöljen som jag någonsin ägt. Tre trappor! TRE trappor! jag är lite stolt över att jag lyckades göra det helt själv. Fast jag kan inte säga att jag svor flera gånger över alla hörnen. #JagKanSjälvSyndromet

Nu luktar den pannkakor från Grannen... Nu kan jag bara tänka på frukost.

Kommentarer
Postat av: Sofie / Komigensofie

Hej! Nej, jag har inte gjort något jobb för ett reklamblad, tyvärr! Det måste vara en annnan illustratör :)Kommande torsdags tema är det artemilia.se/blog som håller i. Jag har skrivit till henne och frågat vad det blir för tema men inte fått något svar ännu, förhoppningsvis så får vi veta vad temat blir till ikväll! :)

2012-05-22 @ 10:47:35
URL: http://komigensofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback