Regn. Vädret som jag gillar bäst. Dock int...

dsc00031 (MMS)

Regn. Vädret som jag gillar bäst. Dock inte lika kul att jag inte har paraply eller något annat som INTE suger upp vattnet. För mig så är vårt regnväder det som får mig att älska borås. //RegnTjejen

Slip, Borr, VärmePappa har skaffat mig lite nya leksaker. Nu ska jag nog kunna slipa mina skåpsluckor. Borra i väggarna och smälta sånt som jag blir arg på? Vi får se vad jag kan använda blåsgrejen till. Jag får tumma på den...

Om ni inte visste så älskar jag verktyg!

93 år

Farmor fyllde 93 år idag! Grattis! Jag gik dit tmed min bror och mötteupp restenav familjen där. Ena familjemedlemen efter den andra dök upp så vi var ett litet gäng till slut.

GoodiebagHär är grejerna som jag fick ifrån förra utskicket från Goodiebag. Riktigt användbara saker. Det var rätt hårdhetsgrad på mousset och sprayen så Woop woop, som man kan säga.

Fabricbags and hairrollsJag sydde ettpar påsarför ett tag sedan för mittbadrum. Papiljotter och bomullspads. Dem passar perfekt till temat som jag ska ha där inne. Jus tnu är dekorationen "on hold" då jag måste fokusera på annat men i sommar ska jag försöka hinna med ALLT. Och det är en hel del, om man ska räkna allt.

Vårfint

Jag suktar rejält efter dessa saker. Men jag måste spara lite pengar för London. 
Demmesta sakerna kommer från H&M och Indiska om ni vill köpa dem för att dem är fina eller bara för att jävlas..
DopEn liten bildbomb. Jag hade tänkt vänta ännu längre innan jag lade upp dessa för att jag ville tagga dem. Men dem är faktiskt ändå så dåliga i kvaliten så whatever.

Min "mellersta" bror (3'e fotot längst till vänster) har fått en son och det har vart dag för dop. Sonen Tim var jätteduktig och gjorde knappt ett ljud men det var lite kalas på dopet ändå! Min äldsta storebrors barn trillade in i en av bänkarna och var minsann inte glad och så tog alla dessutom foton titt som tätt. Jag är förvånad över att mina bröder, nya plaststyster(?) och gudmodern inte blev blinda utav blixtarna.

Det hela var jättefint. Carro(the babymama) var extrasöt och Tim hade nog på sig den finaste dopklänningen ever!

Det var extra kul iom att jag tidigare inte kunnat närvara på så mycket familje angelägenheter innan. Jag hopas på ändring medans jag fortfarande bor i götet.

Streck på ett vitt arkJag ärinte glad för att Photoshop inte finns på datorn. Jag tröstar mig själv med kludd i paint. En såndär grovskiss blev det. Och ungefär så här ser mina mer "detaljerade" skisser ut innan dem blir mästerverk. dem mindre detaljer är självklart bara några streck.

Teknisk

När jag fick hem mitt bredband häromveckan så börjad emin dator att strula. På ett sätt som den aldrig gjort förut. Jag provade jättemånga grejer och till slut så bestämde jag mig för att formatera datorn och installera om ALLT. 

Acer är bra på det sättet att den hjälper dig med allt detta. Den kan göra OS skivorna åt dig. Ja och det gick jättebra tills sjunde skivan. Då installationen berättade att det var fel på skivan... Och ända sedan dess har jag (mest min storebror) jobbat med att återställa datorn. För jag hade inte ens en fungerande dator. Jag hade ju bara ett halv system... Nu äntligen fungerar datorn.

Men... ja ligger nu efter med saker som jag mste få gjort. inlämningar och dylikt.. Och jag har nästintill inget på min dator. Men som tur var så är jag såpass smart (läs paranoid) att jag sparade alla dokument, bilder, musikfiler och dylikt två ggr.

Lite stolt blir ja att jag iaf kunde göra det själv. Resten gjorde min bror och min dator (datorn updaterar drivrutiner och sånt själv).

Ja. Det blir inga bilder för jag har inga. än.

Jehovas, bränder och datorer

På morgonen kom det Jehovas vittnen på besök. Oväntat besök. Jag hade pjamas och såg allmänt Schleten ut. Vi hade en fin diskussion angående krig och Gud. men naee jag tänker inte bli Jehovas vittne.

På eftermiddagen hade jag byt till mjukis och såg fortfarande allmänt sliten ut för jag tänkte inte ha några besök. men det tyckte någon annan dock att jag skulle ha. För det kom två stycken från något brandställe. Som ville komma in i lägenhet och informera mig om brandsäkerhet. Så visst jag lät dem komma in i min ickedammsugade lägenhet....

Dem infromerade mig och frågade bl.a om jag ville ha en brandfilt och nej det ville jag inte.
Sedan frågade dem om jag ville ha ett brandalarm som var kopplat till centralen så att när det tjöt så kom brandkåren. Nej det ville jag inte ha för jag sätter igång mitt alarm rätt så ofta och då frågade dem förvånat varför. joo för att jag sätter eld på saker ibland. typ spisen och annat....
Den äldre frågade om jag bodde ensam.
-Japp det gör jag.
Så du är singel frågade han sedan och jag svarade -"japp men du är lite för gammal för mig".
Han började skratta och sedan frågade han -För gammal?
-japp. du var 32 eller hur?
-ja.. men hur gammal var du då?
-Jag var ju lika gammal som din arbetskamrat kom vi ju fram till...
Då försökte han räkna ut hur mycket ålderskillnad det var mellan oss.
-Åtta år är det. sade jag efter en liten sekund.
-Jaha och vart går gränsen?
-7 år.
Sedan försökte hans kompis inflika att han var inom den gränsen men han trillade lite på orden. Väldigt komiskt.
sedan frågade den yngre.
Vad lagar du fär något? (jag var mitt uppe i att laga mat när dem kom.)
-Löksoppa.
-men det är ju potatis...?
-jaa tekniskt sett så är det en potatis&lök soppa.
-Jaha. Det är gott med creme fraiche i...
-ja men jag är ju laktosallergiker...
-Jaha men det är ju bra att veta för framtisa syften....
-Framtida syften...?
-ja...
-Anders vad menar du nu?
Då svarade Anders som var den yngre något i stil ja men för framtida syften och sedan mummlade han vidare och Björn fortsatte på sin tråd. Försöker du flörta med henne? för det vet jag att du inte gör just nut...  Det var faktiskt askul...

Och nu på kvällen har jag halformaterat datorn. Japp halvformaterat den för mitt i formateringeng så sade datorn.. asså den här skivan som du vill att jag ska använda... den fungerar inte.

Huh??Vad kan det vara?

Här är själva skissen till nya bilden. Den färdiga bilden publiceras senare i veckan *stoked*.

Jag har upptäckt att jag gått tillbaka till min "ursprungliga" stil. Den som jag använde mest när jag tecknade i början. För flera år sedan. Jag har sakta men säkert glidit tillbaka till den. Det är jag väldigt glad över då jag klagat en hel del på dem stilarna som jag använt annars... Som inte alls jag tyckte om...

Cookies in the showerden där bilden som jag tjatade om imorse. Målade bubblan och kameran direkt därefter och sedan gjorde jag 2 andra grejer som jag beslutade att inte ha med... Alltid så.. Jag målar alltid extra grejer som jag inte trivs med och tar bort... haha

Men iaf! Jonna aka Reekan! Fin tjej och fin bild.

Asken från ParisHon stack till Paris, ja det gjorde min mor.
Hok åkte dit och med sina vänner och systern sin.
Hon kom hem med strumpor till mig och ask till min bror.
Men strumporna försvann och asken blev min!

Jag tycker den dret fin! Dessutom får mina kort plats i den så den är en perfekt plånka som jag ha till fester och vardags! Yeah!

Another, In progressI've got this friend who's hot as hell. Her eyes are litterally sparkling. I had to paint/Illustrate her.
Portrait part done, now I've just got the rest left...

Och på en annan not. Har försökt spela in denna morgon men min katt bara skriker och skriker "Vart är du min hunk!? Vart är du!???" så ehh nee.. Blev inget med det. Så jag fortsatte på en blogg design som jag of course fick problem med och sedan började jag hata den så den ligger på is ett tag.

Och då gick jag idare till att måla. så rätt så produktiv morgon mao. More to Come!

Master plan

Det verkar som att när jag gör något "annorlunda" så finns det alltid någon som säger något i stil med "Du gör det för att få uppmärksamhet".

Det gör mi lika irriterad varje gång men på samma gång så är det bland det roligaste. För i mitt huvud så låter det på ett sätt som om jag suttit hemma och tänkt "hmm hur ska jag få uppmårksamhet" som om det var en grand master plan. Jag blir sedan irriterad för att det känns som om att personen tror att jag gör det.

Om jag vill ha uppmärksamhet så kommer jag (som jag sat tidigare) ha på mig en neonfärgad onepiece (en sån där overall grej) eller så säger jag helt enkelt "jag vill ha uppmärksamhet". Enkelt och bra.

Jag har piercingar och jag har en sidecut. Jag skaffade det inte för att få uppmärksamhet utan för att jag kan identifiera mig med dessa. Men jag kommer inte ha sidecut och piercingar hela livet. Jag kommer att ändras, en människa är aldrig konstant. En människa kan inte defineras med en och samma mening hela livet.

Så när ni som tänker "hon vill bara ha uppmärksamhet" när ni ser en person som ser "annorlunda" ut eller sticker ut. Den människan kan identifiera sig med sitt val. 

Börja hjälpa de som är ledsna istället för att stjälpa de som är lyckliga .Vårtecken

Jag ville göra något simpelt. Lite "Cartoon" aktigt, barnsligt på ett glatt sätt. Vårtecknet som jag ville göra var ju ofcourse Converse! När våren kommit tar man ut sina converse!Japp igelkotten försvann. Lite tråkigt för mig iom att det var den som tog längst tid iom alla taggar men den passade inte in! Igelkotten får kanske göra en comeback längre fram i år istället :D

Detta var en bild som jag gjorde för torsdagstemat. Dem andra som målade kan ni hitta hos Emilia (nollfemnolltvå). Gå nu och kika!

Pojke

Familjen och jag bokade en resa igår. Min mormor gick bort förra året och då fick min mamma lite pengar av henne och besutade att vi skulle ta en liten resa för dem pengarna. Sååå.. Inlägget handlar int eom resan utan om själva bokningen.

När man bokar så anger man om man är Fru, Herr, Fröken eller.... POJKE!? Mamma är skild sedan flera år sedan och ja är fan itne gift så ja satte oss som fröken. För det är vi ju. Så Fru är motsvarigheten till Herr och Fröken ska då vara motsvarigheten till Pojke...? Men Pojke är verkligen inte samma sak som fröken! 

Hur kan de vara som så att en kille blir "Herr" automotiskt efter att han är "Pojke" men en "Fröken" kan bara bli "Fru" när hon gifter sig? För Pojke är man bara som barn och Fru är man när man gifter sig. Såpass mycke vet jag iaf!
Aja. Nu ska här styras frukost istället!

Dancing shoes

En annan "In progress" fast den är pretty much done. Hatar dock igelkotten! Så den kanske ryker...
Berättar imorgon när jag lägger färdig produkt vad det är.

RSS 2.0