Sommarlovets arbetskraft

Jag har studerat i två dagar inför ett prov och för att fokusera så stängdejag a mobilen för att försöka stänga ute mig från sådana distractions. Det gick la sådär. På den tredje dagen när jag kollade mobilen hade min chef ringt. Min chef ville fråga en grej och på tredje dagen hade han blivit orolig och jag fick ju lite panik!

Men det gick jättebra! Jag fick jättemånga pass inbokade och har nu jobb för hela Juni! Vi bokade in ett möte med den andra chefen och bokade in mer tider fast för dem andra två månaderna. Schemat blir satt på måndag och i veckan skall jag rapportera in hur mitt schema ser ut för September skolmässigt. Så att jag ev. kan få joba lite extra mycket då med ;). Jag älskar mitt jobb! Glad Annie!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Snälla kan jag få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-06-04 @ 18:38:27
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: issa - tjejrappare och låtskrivare

ska du jobba ngt i villastan? :D

2012-06-06 @ 19:37:55
URL: http://issas.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback