En röd Farmor cykel


En dag fr två veckor sedan efter ett prov, samtal med chefen (som gick väldigt bra!) och lite annat så gick jag hem till min kära farmor som bor på gatan ovanför. Min farmor är en riktig bullfarmor som alltid ska bjuda på tre tusen kakor men på samma gång klagar på att hon inte har tillräckligt med kakor att bjuda på. Varför gick jag dit? Jag letade efter en cykel och pappa berättade att farmor hade en ståendes.

Den är jättefin. Luften hade självklart gått ur och lilla Farmor hade tappat bort nyckeln så jag fick ett litet träningspass när jag bar hem den. För det är en liten bit att gå ändå.

 
Nu efter att jag har brutit upp och tagit loss låset så är den jättevacker. Den är extra speciell för att den har tillhört Farmor. Det finns till och med en liten plåtbit på cykeln där farmors namn är inristat.

Jag är extra stolt över att jag brutit upp låset själv, bytt ventiler, bytt lampor, oljat kedja, avfettat allt och vart allmänt händig. Jävligt duktigt om jag får säga det själv. Det enda som saknas är ett extra lås för det bakre hjulet. Sen är jag all done!
Trackback