Byggnad pågår

Byggarbetare har varit utanför mitt fönster allt för länge. Jag har börjat tro att dem samlas där varje morgon. Gräddhyllan (obvioiusly!). 
Jag har fått stå ut med mycket. Varje dag innan jag går och lägger ned mig drar jag för persiennerna, för jag vill helt enkelt inte att folk jag inte känner ska se mig när jag är nyvaken, disorienterad och ser ut som om jag haft en dunderförkylning (som är min morgon look)... 
Jag drar upp persiennerna när jag är vaken och inte ser ut som terdje världskriget längre så dem VET att det bor någon här... MEN imorses, efter att dem diskuterat bilar och diverse, så ställer sig en av gubbarna och knackar på mitt fönster och följer upp detta med att ropa in i min lägenhet "Hallå? Bor det någon här?" och sedan börjar han och hans kollega skratta. Ja, så jättekul var det. haha..ha... 

Jag blir lite oroad över om han verkligen bör jobba med bygge. Om han inte ens kan dra slutsatsen att om lägenheten är möblerad och det sitter en katt och stirrar på dig lite då och då... Då bor det någon där. Så IQ befriad trodde jag inte någon var...

Asian Love/Other sideÅterigen ägnar sjukt för mycket tid på en skiss än vad jag borde. Detta som ni ser är bara halva bilden då jag inte börjat på den andra delen. Pappret tog slut... :D haha
Jag har alltid haft sjukt svårt för denna posen så om ni granskar så kan ni se många streck kring benen som blivit suddade/redrawn/erased/redrawn etc

Utkast

Det nya blogg systemet ser jättefint ut! men är det någon mer än jag som har upptäckt att dem har tagit bort alla utkast som äldre än en viss mängd månader?

Jag upptäckte detta precis nu. Jag har(hade) kanske 5-6 sidor med opublicerade inlägg, bara inom Lyrics. Mina låttexter. Alla utom dem som är skapade efter april i år är nu borta. Helt borta. 

För er som inte vet så publicerar jag bara sådant som jag inte lägger så mycket vikt i så mycket av det som försvunnit är sådant som jag är lite mer nöjd med. Dem har nu försvunnit. Jag skrev färdigt en låt som jag jobbar på rätt så länge förra veckan och skulle nu prova att sjunga den ihop med en melodi på pianot. Då är den borta...

Det är ca 40-50 låtar som är borta. Jag har försökt att komma ihåg dem men jag kommer bara ihåg vissa strofer. Och dem är nästan meningslösa i sig själva. Madhatter, Alice, Silverscreen och många andra R.I.P.

Jag är Martini upprörd. Jag har tyvärr bara Malibu hemma :(

Så jävla arg! Så jävla upprörd.

DIY Dienstag

Jag älskar pyssel. Jag samlar på pyssel ideer och min hög har blivit rätt så stor. Den här har jag hittat på inspireramera.se Om ja inte hade köpt min maskros lampa så hade jag gjort denna eller en annan lampa där man med samma teknik fäster virkade runda dukar mot varandra. Båda versionerna är skitfina men jag tycker nog att den med virkade dukar är snyggast. Kan hända att det blir en sån i köket istället för den jag har nu....
Kolla in bilderna nedan så förstår ni hur man gör slutprodukten!


Om något är oklart ställ en fråga!

Humor regn.

Jag brukar seldom skratta åt såna här bilder. Men dessa!

Starbucks vs Espresso House

Jag ähähälskar kaffe. Om det inte vore för att jag skakar som en äkta missbrukare när jag dricker för mycket så skulle jag dricka det till varje måltid och därimellan. Jag var inne på en mack för att hämta lite grejer jag beställt och medans jag väntade så hittade jag en starbucks latte i frysen. Kaffeälskaren jublade i mig och jag bad till kaffe gudarna att den inte skulle smaka lika blä som andra kalla kaffe drinkar. Tyvärr smakade den blä. Ett stort minus för Starbucks. Men jag älskar dem ändå båda lika mycket. Men seriöst. Det finns ingen bättre dryck än kaffe! NamNam!

Gay Marriage

Något som har flutit runt internet ett tag. Något att tänka på.

Likt ett sjätte sinne.

Jag trodde inte att det var sant. Jag rynkade ihop pannan i frustration när jag hörde henne ropa. Min katt. Jag tror jag har jobbat ca 10 heldagars pass nu och inför dem åtta senaste har hon natten till passet börjat löpa! En inomhus katt kan löpa mer än en gång per månad. Men seriously Saga. Låt mig sova! Ibland är hon en jäkla katt. Söt men förjävlig. Vi är ganska lika på den punkten.

Purple Hair - I dont do dip dyes

 
Egenblandad färg. Egna slingor. Egna favorit färgen. Så nöjd.
 

Kalasa

 
 
En liten tjej blev äldre och det firas med massa tårta. Hon är en suverän konditor. Allt hon gör vare sig det är mat, bakverk och what not så är det alltid en fröjd att äta! 
Mums!
 
Som ni ser råkar hon även ha ett av dem mest itnressanta hemmen jag sett. JAg har vart där många gånger genom åren och det är alltid något nytt. Just nu är det ännu ett projekt på gång. Spännande!
 
Jag ÄLSKAR grävlingen.
 

Renovering och Renovering

Sommaren har börjat, Lägenhetsfixet har börjat och fasdytet utanför fönstret har långt från slutat. 

När jag är hemma så är det ibland ganska så kul att höra allt som arbetarna pratar om. Det första som jag hörde som gjorde mig orollig var när dem pratade m min franska balkong. Det ordnade dem dock. Idag var det visst någon som hade målat fel och tyvärr går det inte att ordna så den r förstörd utanför mitt fönster. Oh the horror!


Det har blivit fel hemma hos mig med. Jag har ÄNTLIGEN fått upp teven. Tyvärr så stod det fel i instruktionerna. Dem bad mig borra med en tio borr men det var inte riktigt rätt. Så istället för 6 hål finns det nu 12 hål och teven sitter lite fööör högt. Men whatever.

Grattis till Blogg esse som har löst lite kinks i systemet. Märker dock nu att dem har skapat lite nya saker att lösa istället ;)

My favourite magical dragon, Piff.

Easily the funniest thing I've seen!

Putsa, diska, tvätta, dammaFörsta lediga dagen för veckan och jag tvättar. Jag har blitt någon konstig hemmafru fast utan en make. För jag fixar ju herr grejerna också ( "manliga" saker som tex elektronik etc)

Och avslutar gör jag med något så tjejigt som att plocka blommor.
Ackvilejor är mina favoriter btw. Superglad bev jag när jag hittade dem. Det är inte ofta man ser vilda ackvilejor.

Vi önskar grattis Sverige! Sveriges nation...

dsc00052 (MMS)

Vi önskar grattis Sverige! Sveriges national dag. Hur firar ni? Jag kör på en hel dag på jobbet. Jag stormtrivs på mitt jobb så jag är nöjd:)mitt sommarlov innebär som sagt mest jobb så att jag kan fixa mer i lägenheten och skaffa saker för hobbys samt betala av lån. Men lite socialt liv och träning ska jag allt tränga in. Bilden är förresten från vaxkabbinetten. Bieber har jag ingen affection för. Mer en kul grej. Jag tog lite bilder med hepburn, som självklart inte blev dem bästa, men jag kanske ramar in någon av dem efter lite lätt manipulering;) ha det göttans nu alla!

Vart tar morgnen vägen

Sommarlovet har börjat. Vårdpersonal och hanteverkare får dock inte vila. Vi håller varandra vakna med byggarbeten tidigt på morgonen och ambulanser mitt i natten.

Klockn tå går jag på ett två pass. slutar nio. Upp vid sex jobba 7 till 9 och sedan upp igen tidigt för det sista passet för veckan. Jobba på, Jobba på! Då är det störande med en katt som leker psykopat och en bygfirma utanför fönstret. Men som sagt så stör vi varandra! 

Apropå arbetsbyggarna så är ja glite orolig för när dem har arbetat sig upp till min våning. Stora fönster = mycket insyn + Ett par arbetsbyggar utanför fönstret. Så vart har egentligen mina stilla sovmorgnar tagit vägen?


Jättegammal bild från en annan dålig morgon.

Sommarlovets arbetskraft

Jag har studerat i två dagar inför ett prov och för att fokusera så stängdejag a mobilen för att försöka stänga ute mig från sådana distractions. Det gick la sådär. På den tredje dagen när jag kollade mobilen hade min chef ringt. Min chef ville fråga en grej och på tredje dagen hade han blivit orolig och jag fick ju lite panik!

Men det gick jättebra! Jag fick jättemånga pass inbokade och har nu jobb för hela Juni! Vi bokade in ett möte med den andra chefen och bokade in mer tider fast för dem andra två månaderna. Schemat blir satt på måndag och i veckan skall jag rapportera in hur mitt schema ser ut för September skolmässigt. Så att jag ev. kan få joba lite extra mycket då med ;). Jag älskar mitt jobb! Glad Annie!

Anslagstavlan


Jag har funderat jättelänga på vad jag skulle sätta i min fotoram. Jag plockade fram mina post its för att göra lite kom ihåg (obviously) och då slog det mig att sätta dem i ramen! Snilleblixt! Jag är jättenöjd.

Inlägg nummer x2 om inredning av x3 som kommer komma upp under året, främst i sommar.

Svårt att sluta när man börjat.
Ännu mera inredning! När man väl sätter igång så är det svårt att sluta. När lampan var på plats så kom skrivbordet in. Då passade jag på att sätta upp instrumenten på väggen och sätta en liten hylla under för musikböcker och tillbehör.

När jag satte upp gitarrerna så var jag jätterädd. Jag har ställt min teve på min trapp pall så jag kunde inte använde den så... jag fick använda mina väldigt vingliga stolar. Förra gången jag stod på en så gick den sönder. När mina gäster sätter sig på dem så stirrar flera oroligt på mig och jag måste försökra dem om att nej dem kommer inte gå sönder... Så... där stod jag tillsammans med en hammarborr och borrade för fullt. Stolen höll! Woop Woop!

Hyllan är dock lite misslyckad då jag siktade fel på två av skruvhålen. Så den sitter med 2 skruvar istället för 4.
Det ska bli en till hylla under med lite lådor för strängar och annat plock. (Ska även täcka ena väggen ed sådana hyllor!

I samma veva fixade jag även stolarna. Så nu är dem Annie säkrade!

Natt och dagJag skriver oftast mina inlägg om musik, inredning, katten, skola och dylikt. Jag skriver väldigt sällan om vad jag gör på dagen. Oftast skriver jag om olika teman i perioder. Som en repad skiva typ haha

Jag började blogga för att dokumentera. Jag vill kunna gå in på min blogg om flera år och kolla tillbaka. Så ja detta är min dagbok ;) Så det får bli dags att skriva om vad jag gör på dagarna!
RSS 2.0