Kalabalik på jobbet

I förrgår så hade jag en väldigt dålig dag på jobbet. De var den "dära" tiden i månaden och jag hade feber, ont och hade såna dära härliga värme svallningar. Den sistnämnda var ytterst passande dagen till ära då det varmt väder. 
 Allt det andra (sjukligheterna) kunde jag kurera med Treo. 

Allt gick bra, jag var bara lite ur spel. Jag gjorde kanske två-tre missar under passet. Mot slutet av passet så gick jag ut med soporna och på väg tillbaka in så nös jag till. Då började jag blöda näsblod. Ingen big deal heller. Bara att sätta lite papper i näsan i några minuter och sedan är det över. Trodde jag...Men det bara forsade blod (härligt ämne eller hur? ;p haha). Jag har i hela mitt liv aldrig haft ett sånt näsblod! Det bara blödde och blödde. Jag kunde inte sätta i en tuss för att jag blödde rakt igenom det direkt på några ynka sekunder. Luta tillbaka huvudet var inte heller en bra ide för att... det rann så jävfla mycket.
Jag berättade för min "chef" och hoppades att det skulle bli bättre men nehe då... Jag började ringa efter en ersättare som kunde komma in och göra resten av mitt pass men jag fick inte tag på någon. jag och min chef försökte lösa det men...ja..
Vid ett tillfälle i allt detta så hade jag massa papper fast tejpat på näsan och jag kände mig som någon ny version utav en myrslok. 

Efter 10-15 minuter så slutade det äntligen och som tur var kunde jag göra resten av passet men asså... Det är nog det värsta och skummaste som hänt mig medans jag jobbat. 
Jag blöder dessutom aldrig näsblod. Jag kan räkna dem tillfällena på ena handen.

Jag lägger inte upp en bild. Istället får ni visualisera denna nya myrslok/mumifierade näsan.

Kommentarer
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Låter som att du kanske har brist på järn? Jag blödde näsblod ofta och mycket när jag var mindre - då fick jag käka järntabletter & leverpastej.

2012-07-30 @ 09:18:47
URL: http://trueborn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback