Att pladdra på

Busy Busy week! Jag har endast jobbat sena pass hela veckan så min dygnsrytm är helt off :)

Jag har invigt min cykel! Jag har inte cyklat ordentligt på... jag vet inte... men väldigt länge! Så jag började med att leda den, så att jag kan bekanta mig med den och för att jag inte är dum nog att cykla i en uppförsbacke det första jag gör. Sedan när vi kände varandra så var det bara att hoppa på och visst gick det bra!
Efter cyklandet kan ja konstatera att cykelvägen har mycket mer gupp, sprickor och kanter än gångvägen. Jag tycker att det borde vara tvärtom. 

Jag brottas med lägenheten, fortfarande. Jag började installera en taklampa. Efter att jag gjort igenom själva lampans kontakt gick jag på taket för att installera ett uttag där. Det gick inte för fem öre. Istället för 2/3 sladdar har jag fem. Jag visste som tur var vilka sladdar jag skulle ha men... är jag väl kopplat in sladdarna så var självklart plast helvetet för litet för hålet. Så jag har temporärt hängt min maskros lampa ovanför sängen (enda stället som hade en krok ledig i taket.) Så ca 1 meter ovanför mig har det hängt en massiv lampa. Tänk er att slå upp ögonen och se en stor boll sväva ovanför dig. haha

Brorsan har skaffat sig ett husdjur. Hans första egna husdjur sedans vi var barn och hade varsin katter och kaniner. En liten iller som han döpte till Bamse. Bamse är inte ritkigt van än vid att människor vill klappa honom men att leka. Leka kan man gör amed honom tills han slocknar.

Annars det vanliga ni vet. Bråka med katten, bråka med bygg gubbarna (som äntligen INTE finns utanför fönstret! Wooho!), kåren, musik, konst och ni vet. livet...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback