Som en eskimå

Jag har ju sötaste katten.

Hon går runt och skriker. men ingen hane dyker upp bara matte finns. Men jag gav henne en lite eskimå höhö. 
Som ni ser så var jag inte så på. Att ge en katt en eskimå.

Stating the truth

Alla är vackra på sitt egna sätt.

Två frågor

Idag stannade jag uppe för att återigen vända på dygnet. Så jag tvättade. Och det leder till en fråga.

Ni vet när man går omkring hemma har man ju ibland på sig ganska eller helfula kläder? Tänker ni ngnsin som jag "Jag går och tvättar, jag kan gå såhär för ingen är vaken i huset vid den här tiden eller så är dem på sitt jobb" eller "Jag kan hämta posten så här klockan är ju ?? så ingen är hemma". Visst tänker mer än mig så? 
När jag tänker somså så möter jag iaf mest människor...

Jag hade en lång konversation med en granne i tvättstugan ang. vissa svenskar. Jag är säker på att flera av er har sett bilder som cirkulerar där vi svenskar står och väntar på bussen?
Fine, jag gillar heller inte att prata med folk ibland men... ibland kan denna svenska mentaliteten gå för långt. Som t.ex mina grannar. Dem grannarna jag hittils har pratat med är dem som bodde i min lägenhet innan och grannar som kommer från utlandet. Mina svenska grannar ser bara besvärade ut om man hälsar!  Känner ni igen er?


Proof

Bevis på att jag målar som bäst på natten och ca 2 timmar efter att jag vaknat på morgonen.
Döpt den till något så originell som morgonkludd.

Dem gråa transparenta linjerna är skissen.

Musik(blå)dåre

Ibland så tror jag at mina grannar måste hata mig. Jag kan få för mig mitt i natten (när jag vaknar av t.ex en katt kloar fötterna...) att bara spela "lite". Så jag tar fram gitarren, plinkar på den, kommer på "Åh jag måste spela lite på den låten", sedan tänker jag "hmm undrar om jag kan spela denna på pianot..." Och sedan rullar det på så ett tag. 

I sommar när jag börjar köra på konstant öppna fönster (ett av mina vanliga trademarks även fast jag är döskraj för flygande kryp...) så kommer nog mina grannar få dårdimpen.. höhö men det är okej. Svenskar brukar ju ha lite svårt för att säga ifrån. Jag håller tummarna för att dem som hör mig tillhör den stereotypen ;)Bilden är tagen av Jonna, en annan musikdåre.

Blixt är ingen vän

Oh Gosh! Uppe för sent på En jobbkväll! The horror! Imorgon? Delad tur!
Hektisk dag! Mina planer: Gå upp innan tio, försöka skruva ned hatthyllan (igen!), dyka upp i resonabel tid till jobbet så att jag kunde sätta upp Buzzador prylar. Hur gick det? Dök upp 5 minuter innan passet och sprang upp och bytte om... Och sedan? Det var en sån där dag då det händer något HELA tiden. Larmet går, maten är för kall för att servera, Vart faen är potatisen!?, And so on. När vi skulle äta lunch tog det tre försök innan vi kunde sitta ned och faktiskt äta. Min kollega gav upp på sin mat och tog en banan på studs istället. Men annars helskön dag! Det var askul hahaEn av dem sämsta bilderna jag tagit. Glömde totalt av att tänka på ljuset. Resultatet blir som ovan när man hatar blixt.

I'll make love to ya

Jag spelade in den här för ... länge sedan. Förra året typ. När jag precis fått mikrofonen om jag minns rätt. Men jag har ju inte haft ordentligt internet förräns nu så därav sen uppladdning. Detta är iaf en till Cover. En av mina favorit låtar också. I'll make love to you - Boys ll men.
Ursäkta för bruset! Jag hade som sagt precis fått den haha :) Var lite trigger happy!

Blonda barn

Jag var inne på en blogg och såg på denna filmen. Jag har tagit upp ämnet förut och trillade in på det igen. Men.. när jag så på ovan så påmmindes jag om en sak som jag tänkte på när jag var inne på Faetter BR. Gå in själva en gång och försök att hitta en bild på en tjej som inte är blond. Inte en bild so är mörkblond, ljusblond, eller blond. Jag Hittade EN bild på en tjej som var brunett. Det fanns givetvis svarta barn men det var kanske två stycken, inte många där heller.
Jag vet inte om barn kan reegistrera det faktumet på samma sätt som vi kan. Men i vilket fall som helst så måste det påverka dem på något sätt. Blond = Glad? Vi kan ju inte förneka att barn suger i sig kunskap som om det vore bröstmjölk.


Ett skratt förlänger livet

Jag skrattar högt åt denna killen.

CupcakePerfekt Cupcake från Gekås. Perfekt i vardagsrummet. Perfekt för småskräp.

I.B LarsenLite nytt i köket. Sötaste ascietterna(Som jag självklart chippade direkt), Den perfekta vasen och I.B Larsen frukostskålar. Nu saknas bara en till frukost skål och nya muggar.

Till Godo

Snart är min tillgodoräkning klar. Jag behöver bara kursplan för en till kurs och litteratur listor. Jag hoppas få tag på det sista nu i veckan. Sedan är det inget mer plugg relaterat först om 5 veckor. Yeah!Nya hyllorna i köket, komplett med en mandelkvarn. Om man gillar matlagning eller tycks hamstra på böcker så är den bästa förvaringsplatsen på väggen. Särskilt om man har en tråkig väggen!

I väntan på...bussen och varmare tider.

En liten SagaVart jag än går här hemma så är hon där. Det var så hon lärde sig att öppna dörrar! för hon vill ju vara där matte är! 
Ibland så är hon lite creepy för hon smyger sig på en. Och helt plötsligt när du kollar åt vänter sitter hon där ihopkurrad och stirrar på mig.
Trots att hon sart är ett år så är hon fortfarade liten. En liten Saga.

The book of friends

Efter att ha levt stenåldersliv. Så har ja nu äntligen trådlöst internet! Men tyvärr så bestämde min dator sig för att mitt trådlösa nätverkskort skulle ha sin begravning idag... haha

Jag har agerat husalv i mitt eget hem idag. teknisk som fan och lämnar inte ett enda spår. Och efter inlägget ska jag agera tomtemor och sticka färdigt den sista torgvanten! YEAH! Jag har gjort lite olika småplock i lägenhet. Imorgon ska ni få se lite bilder. Är allt lite stolt :)

Iom bredbandet så har jag börjat kolla ikapp på alla mina serier.


Det bästa med dagen var pratet med pappa. Min Pappa kan allt och är en riktig superpappa. Han ska låna ut borrmaskin och slipmaskin till mig så att jag kan göra lite mera i lägenheten. ÄR sååå psyched!

PonPonPon

Jag är såååå trött. Sådär äckligt trött då det enda som man gör är att hacka på sig själv. Nothing I do is ever good enough. 

Igår jobbade jag delad tur. Men de stod fel i bokningen så jag jobbade från  07:00 till 21:00, utan en egentlig rast. Jag tänkte aja.. mer pengar. men idag när jag aknade kollade jag lit epå bokningen och då står det finstilt "10 h". Fuck!
Jag fick toaspray i ögat igår så jag grät halva passet för jag klarar inte av konserveringsmedel! Jag såg  ut som om min värld har brustit. Och tyvärr så höll det i sig tills idag och jag var tvungen att fara omkring idag så jag såg lagom glad ut. Men det är lite roligt ändå. Gråtande blondin med förkylning stirrar surt på alla... haha

Uppiggande som Jonna hittat!

Children at playIbland så måste man slappna av och bara måla det som man känner för. Vare sig det är en Huvudfoting, sig själv, någon annans verk eller vad som. Ibland så behöver hjärnan en break.
Och då målar jag samma sak om och om igen. Enspårig men alla vägar bär till Rom.

Tiger Tiger

Är sjukt inspirationslös. Igår hade jag värsta spurten och gjorde hälften på två nya låtar. (notera hälften) Vart är den där elden under röven?

Nä. Jag ska ta fra mitt block och teckna på en bild. Jag har en bild i huvudet som suttit och tryckt. Den längtar efter attt få komma ut på papper.
Så det är väl där jag får börja, idag iaf.

En bild som inspirerar på många sätt.

Bild tagen från internet

Dagens mantra: Vart fan var det jag skulle?

Från Guld till Silver

I nästan ett år har jag färgat och blekt håret blont. Under all den tiden har jag använt silverschampo för att få bort dem gula tonerna. När jag var i Gekår med Jonna och Johanna så strolalde jag in på en frisörsalong och tänkte köpa nytt silverschampo då mitt är slut. Matrix So Silver har funkat bäst för mig. Den var mycket billigare där än det som jag brukar betala så jag var jätteglad! Då kom kassapersonalen fram till mig och frågade mig lite saker sedan berätta hon att dem hade ett annat märke som var bättre. Det var lite billigare så jag tänkte "jag kan ju iaf prova, det kanske är bättre?"
Det är mycket bättre. Jag hade i det lika länge som Matrix och effekten var mycket starkare. Mitt hår blev tom blått! Så om ni letar efter ett bra silverschampo... använd affinage!Om ni klickar på bilden så kommer ni till frisörsalongens hemsida. Jag rekommenderar VERKLIGEN det här schampot.
Om ni btw får blått hår så kan schamponera det en gång och sedan lägga i en hårinpackning och ha i den ett tag. Hårinpackningar drar ut färg ur hår.

Vänder och vänder

Klockan är 06:10. Mina tankar är om jag ska försöka sova eller om jag ska koka kaffe, äta lite frulle och vänta tills det blir lite ljusare och ta en powerwalk.

Fan. Nu har jag vänt på dygnet igen.

Graah

Jag önskar ibland att vore mindre lat. Och så sätter jag mig ned och tänker nu ska fan här skapas! Oh sedan sitter jag dr och stirrar på ett papper i tio minuter. Sedan inser jag varför jag inte skapar så mycket. För att jag inte kan skapa OM jag bara sätter mig ned. Sedan så är ju mitt teckningssätt att stirra, teckna ett sträck, stirra lite till och sedan teckna nästa. Men Whatever! Det som funkar ska man inte kasta i soporna!

Däremot om jag sätter mig ned mitt i natten eller ca 2 h efter att jag har vaknat. Då är det som om bläcket i pennan flyter ut på pappret och formas av sig själv. Ibland iaf. Nu sitter jag och funderar på hur en häst rör sig. 


Bjuder på en in progress, har en detalj kvar. Tyvärr så lade sig Saga på pappret så det blev alldeles skrynkligt.
Förjävligt att så mycket försvinner när man fotar...
RSS 2.0