Desto mer desto mer

Jag var på en konfirmation iförrgår. Min minsta kusins konfirmation för att vara exakt. Snart kommer den rackarn ha gått ur gymnasiet. I mina ögon kommer han alltid vara 6-7 år. Jag kommer inte alltid vara längst...

Åren barar flyger förbi numera! Det känns nästan som om det var igår min student var! Champagnefrukost hos en klasskamrat, krama om sina vänner, möta en tjej som heter likadant och var dessutom klädd likadant..... haha men nej seriöst nu. Jag önskar iband att jag hade spenderat lite mer tid på själva studenten. Och kanske lite mindre pengar på alkoholen under utgången. Jag vaknade upp full, inte lite full utan "kan inte gå rakt" full dagen efter. Och då skulle vi dessutom flytta till en annan stad den dagen haha :) (och jag skulle flytta till Kstad strax efter den flytten).

Men iaf. under den festen så vet jag att jag hade på mig mina studentkläder (andra skor dock) och jag drack massa Xider och hade askul. Jag dansade itne med någon jag kände men det var okej. Dessutom verkade alla känna mig... vilket jag fortfarande inte fattar!Här har ni gymnasiegänget och vårt flak. ES3a! Jag vet att en i klassen hade fixat det på något sätt mer vet jag inte. Nu i efterhand så känner jag att det hade vart kul om alla i klassen hade skrivit något på sidorna. Men flaket var fint! Saker och ting är väldigt annorlunda numera kan man ju köpa studentflak. Man kan få dem fixade lite hur man vill och bara betala för kalaset sedan. Hittade en sida när jag kollade runt. Sida om studentflak.

Hur såg era flak ut?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback