Arket förblir vitt

Jag har ingen koll på något alls känns det som just nu. Värmen håller mig vaken om nätterna så mina morgonar är näst intill non existent då jag vaknar så sent. 
Jag har bokstavligen talat så mycket som jag behöver få gjort att jag inte kan hålla koll på det. Det är som att jonglera. Bokstavligen. Så som man gjorde när man var yngre och inte kunde (jag kan fortfarande inte med mer än två) när man tappade den tredje så fort man försökte arbeta in den.

Men you know me. det är under sådana här situationer som jag blomstrar mest. Jag har lärt mig sjukt mycket gällande musicerande. Det är iaf plusset. Ett bra och solidt plus!


Jag hänger inte med själv i vad jag gör. 

Så jobb, plugg, Introduktions kåren, vänner, katten, Den internationella studentkåren, lite musik inslängt här och var och inget skissande alls. :( Jag bär inte ens med mig min skissbok i väskan nu under det senaste. För det kommer inte ut något. Arket förblir vitt.
Kommentarer
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Ibland måste man låta kreativiteten vila lite - så att den kan explodera vid ett senare tillfälle. Tyvärr gör den ofta det när man har som allra allra mest att göra - och då är det stört omöjligt att hålla den inne.

Svar: haha jaa ^^ Det är då man dyker upp till skolan med blodsprängda ögon och somnar under 1a timmen av lektionen.
Annie Banani

2012-08-09 @ 19:14:16
URL: http://trueborn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback