En kväll i Augusti

Just nu ligger lilla katten här jämte och klagar på att jag inte fångar krypen på utsidan av fönstret.
Idag har jag hjälpt till med en sjukamp som introK har hållt i för alla faddrar, för jag är ju introK. Det var kul haha asså det finns en del i mig som älskar makt (den dära bitchen) så när jag får vara lekledare jublar den delen :p haha

Det är just nu sjukt mycket att göra. Det är introK, fadder saker och sist och ABSOLUT inte minst en tenta som jag måste sätta mig mer med. Söka jobb... Det
Måste jag också göra... (lite som en kom ihåg lista detta) men so far so good! Jag behöver bara få hjulet att rulla sedan löser det sig i farten!

Jag längtar till nästa lov!

Men det bästa hittills förutom min Johanna dag är den nya telefonen :) nu kan jag äntligen hänga med i allt! Förhoppningsvis även blogga lite mer. Har ju hunnit med lite lugg också. ;) haha

Byt kanal!

Om en knapp halvtimma börjar halv åtta hos mig som denna veckan är i Borås! Jag känner dagens deltagare. Eller jag är vän med hans kille rättare sagt och ja... jag har mött honom så... ja, jag känner honom med! Råbert!

Han har en blogg som heter my advertising space. Förutom en inblick i programmet så finns det massa BRA recept och berättelser från vardagen. Och en hel del bilder. Här finns hans sida.

Glöm inte att byta över till rätt kanal och kolla på programmet ikväll!

Bilden är tagen från Råberts blogg :)


Hemtjänsten - Sämre och sämre

http://www.bt.se/nyheter/boras/mer-ska-sparas-pa-aldre(3399279).gm

Redan under min tid så klagades det på att vårdtagarna fick för lite tid. Att maten inte var tillräkligt varm och dylikt.
Nu ska det dras in mer pengar, dessutom så kommer nog timvikarier avskaffas för att spara mer pengar. Många äldre kommer även att serveras kall mat för att spara in ännu mera pengar. 
Det är sjukt att det ska tillåtas! 

Skulle du vilja att dina far och mor föräldrar får minimal hjälp och får äta kall mat? 
Nej. Det vill man inte att någon ska få!
Så varför tillåter vi det?

Jag blir jättearg!

Jag hittade precis detta på facebook:

Desto mer desto mer

Jag var på en konfirmation iförrgår. Min minsta kusins konfirmation för att vara exakt. Snart kommer den rackarn ha gått ur gymnasiet. I mina ögon kommer han alltid vara 6-7 år. Jag kommer inte alltid vara längst...

Åren barar flyger förbi numera! Det känns nästan som om det var igår min student var! Champagnefrukost hos en klasskamrat, krama om sina vänner, möta en tjej som heter likadant och var dessutom klädd likadant..... haha men nej seriöst nu. Jag önskar iband att jag hade spenderat lite mer tid på själva studenten. Och kanske lite mindre pengar på alkoholen under utgången. Jag vaknade upp full, inte lite full utan "kan inte gå rakt" full dagen efter. Och då skulle vi dessutom flytta till en annan stad den dagen haha :) (och jag skulle flytta till Kstad strax efter den flytten).

Men iaf. under den festen så vet jag att jag hade på mig mina studentkläder (andra skor dock) och jag drack massa Xider och hade askul. Jag dansade itne med någon jag kände men det var okej. Dessutom verkade alla känna mig... vilket jag fortfarande inte fattar!Här har ni gymnasiegänget och vårt flak. ES3a! Jag vet att en i klassen hade fixat det på något sätt mer vet jag inte. Nu i efterhand så känner jag att det hade vart kul om alla i klassen hade skrivit något på sidorna. Men flaket var fint! Saker och ting är väldigt annorlunda numera kan man ju köpa studentflak. Man kan få dem fixade lite hur man vill och bara betala för kalaset sedan. Hittade en sida när jag kollade runt. Sida om studentflak.

Hur såg era flak ut?

3 st alarmklockor, 51 st alarmsignaler

Jag slutade jobba klockan nio på kvällen. Jag kom hem ungefär vid halv elva och vid elva så låg jag i sängen. 
Nu för ca 20 minuter sedan vaknade jag upp. 08:38
Jag tittade ut genom fönstret och tänkte.
"Vad ljust det är" Jag trodde att klockan var 5 på morgonen i några minuter. Men det var lite väl ljust...
"Det ser ut som om det är eftermiddag. men varför skulle det vara det.....Är jag ledig idag...?" 
Fast det skulle jag ju inte vara. Jag var tvungen att kolla på klockan för att se. För jag fattade ingenting. Klockan var 08:38. När jag såg det slutade jag andas för en sekund. Jag skulle ha vart på jobbet för 1h och 40 minuter sedan.... Panik
Det var som en dröm för att inget var riktigt vettigt!
Upp och springa, vart är kläderna, ta fram telefonen... Min chef hade ringt.
Min första tanke var... nu har jag fått sparken...
Jag verkar på något sätt ha jobbet kvar... tror jag.

Men seriöst. Jag har sovit rakt igenom mina tre alarmklockors sammanlagda 51 stycken signaler. Den ena har jag dessutom 30 cm från örat. Och jag har inte hört den...
51 stycken signaler är ca 1 ½ timmas ringande. Plus att chefen hade ringt också. Det är ofattbart.
Det är slå huvuet i väggen fucktastic.Orsaken till att jag har tre alarm är för att jag är jättereädd för att försova mig. Så det här är hell on earth för mig.

Arket förblir vitt

Jag har ingen koll på något alls känns det som just nu. Värmen håller mig vaken om nätterna så mina morgonar är näst intill non existent då jag vaknar så sent. 
Jag har bokstavligen talat så mycket som jag behöver få gjort att jag inte kan hålla koll på det. Det är som att jonglera. Bokstavligen. Så som man gjorde när man var yngre och inte kunde (jag kan fortfarande inte med mer än två) när man tappade den tredje så fort man försökte arbeta in den.

Men you know me. det är under sådana här situationer som jag blomstrar mest. Jag har lärt mig sjukt mycket gällande musicerande. Det är iaf plusset. Ett bra och solidt plus!


Jag hänger inte med själv i vad jag gör. 

Så jobb, plugg, Introduktions kåren, vänner, katten, Den internationella studentkåren, lite musik inslängt här och var och inget skissande alls. :( Jag bär inte ens med mig min skissbok i väskan nu under det senaste. För det kommer inte ut något. Arket förblir vitt.

Korkat men smart

Ni som är IKEA family medlemmar har nog redan sett det här så ja visar er alla andra.

Ikea har en blogg där då och då det dimper ned inspiration. Nu senast lade dem upp detta.

Här har jag tagit bilden.

Anslagstavlan/orna! Sjukt snyggt! Jag ska definitivt göra det själv. Jag älskar när man använder något för ett annat syfte än vad det är menat. Det är en av grunderna till individualitet i hemmet. 
Men den här designern är verkligen mer i min smak. Hon har ju tom valt att använda ett likadant bord som mitt. Det säger en del haha 

Ren matematik


Tre par glasögon. Tre stycken människor. En katt. Tre sorters kex. En flaska vin. Fem sorters ostar. En taxibil. En nattklubb. Tre stycken shots. En helt okej DJ. Ett gatukök. En buss. Tre stycken bäddar. En natt. Tre sovande människor. En nyfiken katt. Otaligt många omgångar kaffe. Sex stycken ägg. En människa. En väldigt trött katt.

Tra lala la laa


Ikväll skulle jag vart och festat lite men... Det tog en 45 minuter innan jag fick på mig mina kläder och ja jag insåg att jag skulle somna efter första drinken. Jag skulle inte bli piggare. Jag var fullt påklädd och bara kände nej.. Jag borde ha intalat mig ett JA istället men min Benjamin syrsa var inte hemma. Jag hade ju dock lite folk här hemma igår men det vara bara för en matkoma.

Så nu gör jag detta istället. Det som ni ser på bilden ovan. Jag och två andra ska göra en liten jam session. Så... jag jobbar på lite cover versioner. En är klar och detta är den andra. Den första är jag inte i närheten nöjd med men jag hoppas att när vi lägger på tre stycken stämmor så lir det mer drag i den. Den som jag jobbar på nu behöver jag göra lite tweaks på och... jag har inte hört slutet på originalet ännu så vi får se om jag ska sätta ihop ett mellanspel eller vad nu låten har att gömma... 


Golf frälst
Att golfa var sjukt kul. Det var inte lika kul när vi spelade sista hålet. då landade först min boll bland massa blommor. Det var som att försöka slå bollen med en lie samtidigt som man kapade gräset. När jag äntligen kom ut ur gräset så kom jag rakt ned i en bunker! En riktig grop! skithöga kanter... När jag fick upp bollen så studsade den mot kanten och tillbaka ned igen... Men annars gick de bra haha :) 
En annan rolig grej var att när vi golfade så brände sig både Jossan och våran "privat lärare" sig men jag som är blek och bränner mig på noll och inget var fortfarande blek. Men som jag sade i bilderna så brände jag mig senare istället. Ingen special behandnling här inte från solen ;D

Från Borås till GöteborgÅkte spontant till Göteborg med Jossan. Vi kom fram en timma före stängning men vi fick handlat allt ändå!
Mangor och lila hårfärg. Jag köpte dessutom en mapp med KH på samt en ursöt Hello Kitty ask. 
Vi gik in på Starbucks innan vi åkte hem. en Venti Latte... GUD VAD GOTT! jag älskar Starbucks. Var tvungen att köpa en liten Guldpeng att ta med hem från SB...

Ser ni att jag dessutom matchar asken med mina glasses? höhö

Presentförslag

Jag kan inte vara den enda som letar och tänker hur länge som helst på vad man ska ge någon i present. Så istället för en DIY idag så blir det presentförslag. Tyvärr kan jag inte länka bildenra till stället dem hör hän då Blogg har lite problem på det området. 


1. Cupcake kit från Leila's General store. 2. Stämpel för kakor från Bluebox.se 3. PiP sockerskål från Bluebox.


4.
 Vem i rummet ett spel från Bluebox.se 
5. Huvudmassör från Bluebox. 6. Smyckesställning från Indiska.com
RSS 2.0