Yum yumHar hottat upp min boksamling lite. Nigella och Leila. Sitter och bläddrar i hopp om att hitta nya recept som jag kan adda till min repertoar.

Oh well

Nu är det snart halloween. Jag är klar med min förklädnad. Fast den är inte så påhittig men I like it. Jag har vart en snäll lillasyster och sytt min brors dräkt också. En svart kåpa med huva och allt. Inte så avancerat mao.

Är hemma hos min bror nu då jag tänkte att jag skulle betala mina räkningar. Det går sådär.
För det första kan jag inte logga in på internetbanken,
för det andra så var jag tvungen att springa hem igen precis efter att jag kommit hem för att jag hade glömt av min tvätt i tvättstugan och
för det tredje så MÅSTE jag betala tre av dem senast idag.

Jag har letat runt i lägenheten hela dagen för att jag inte kunde hitta min internetbankdosa (låg längst ner i tvättkassen) Och nu kan jag inte betala dem? GAHD!

Oh well. Vad ska man göra liksom? Har iaf trevliga grannar som vek ihop min tvätt åt mig. Guldstjärna för det!

Hello Kitty!Julen är på väg folk! Inse fakta!
Och sann julfantast som jag är så kunde jag inte motsttår en chokladkalender. Ännu mindre när det är Hello kitty på! Den katten är alltid välkommen hem till mig. (ser ni ju på antalet phonestraps som jag har med'na!)Saga tycker alltid jag är konstig. Nu när jag har vita katter på väggarna så stirrar hon än mer oförstående. Hon är också redo för julen! Hon har en bjällra runt halsen!

.Dygnsrytm. Sitter och intar frukosten ägg...

dsc00143 (MMS)

.Dygnsrytm. Sitter och intar frukosten ägg och kaffe. En frukost för champions! Har inte sovit om nätterna nu ett tag, igen. Får sådana här perioder då och då. Så idag gick jag upp vid typ fem... Om jag lyckas hallå mig vaken så ska jag springa ärenden and stuff. Väldigt... Eh... Innehålsrik dag.

Nu har jag bestämt mig! Vad jag ska vara p...

dsc00139 (MMS)

Nu har jag bestämt mig! Vad jag ska vara på halloween dvs:) Hehe här har ni en bildledtråd. Ni borde kunna klura ut det. YEAH!

I can hardly remember your face anymore

Helt vanlig dag. Missat en bokning pga min jäfvla mobil och att jag är internetlös.

Det var det dåliga då. Jag har plinkat mer på pianot. Det är så kul när man spelar och man börjar fatta grejer. När lampan tänds i huvudet ni vet. Jag lär mig lite låtar samtidigt som jag typ provkomponerar lite vid sidan av. Och ja det är kul iaf. Hoppas på en jackpott typ, att alla poletter ska falla ner så att jag fattar ännu mer!

Mille kom på besök i helgen för en Sushi lunch och elaka planer. Mohaha! Nu jävlar!

Har insett att jag måste börja kontakta några av mina musikervänner finns vissa instrument som jag inte förstår. Som jag behöver förstå. Men först ska jag läsa lite musikteori. Och körkortsboken....

Musik, teori för livet

Idag har jag levt ett vanligt svensson liv. Ni vet haft familjen på fika, sågat lister och med mera. Var på Ica city och köpt kattmat och haft den dära hollywood frun Agnes Nicole i en kassa jämte mig. Det var lite lustigt att sen henne i en Ica affär i Borås. Men hon tyckte nog inte om att vara där. Det var det enda som jag hörde iaf...HOn var väl och hälsade på släkt eller något. Sade lite skämtsamt till min mamma att iom att hon är boråsare kan hon ju leda nästa Körslaget för Borås? haha nej tack...

Nu ska jag tillbaka hem till min lya och Katten Saga för att plinka lite på pianot. FAtar fortfarande inte så mycket. Måste läsa lite mer Musikteori känner jag. Måste bänka mig mer med det!!

Take care of yourself

En liten tur på stan och i en återöppnad affär med fina ting hittade jag en såndär låda som jag LÄNGE velat ha! Och grytlappar. För det har jag bara en utav, den är inte ens min..Idag har jag sökt mer jobb, kontaktat studievägledare, köpt glasburk för Sagas godis och mer kattgrejer (Everything is about Saga.. Saga.. Saga.. Saga..).
Igår jobbade jag! Gick som vanligt, ni vet. SvenssonLagen? typ så gick det. Fast askul som vanligt. Det är nog något fel på mig då jag blir lite glad under sådan stress? Normalt? haha

Och just det ja! Grattis Till Carro och min bror Jimmy som blev föräldrar igår!
En lite pöjk blev det! Fransson generationen är säkrad!
(Är FyrFaldig Faster nu!)

Söker mer utbilding


Nu har jag sökt för validering!

Får se om jag får göra det och hur mkt jag måste läsa. I värsta fall blir det 800 poäng och i bästa fall kanske 150.

det mindre antalet poänget gäller om jag får räkna in mina unipoäng. men jag tror att jag inte får göra så...

Snart, Snart, Snart

Efter många om och men och förvirrande icke existerande samtal med en studivägledare så har jag nu sökt in till universitet igen.
Varför var det förvirrande? jag behövde få tag på studievägledaren så att jag skule veta hur jag skulle gå till väga men vi kom aldrig riktigt i kontakt med varandra utan gjorde någon slags halltango fast jag på spridda platser i Borås och hon på högskolan haha ^^ men hon har vart jättehjälpsam! Så on ska få en valfri muffins ;p (har redan lovat henne en).Tack för att ni har fortsatt att läsa min blogg även fast jag vart så dålig på att uppdatera!

Saga har lärt sig ett nytt knep för att vä...

dsc00134 (MMS)

Saga har lärt sig ett nytt knep för att väcka matte. Halvsov, hörde toan spola och sedan sringer Saga ut i panik. Nu ligger hon och halvsover efter lite godis och klappning och jag är klarvaken. Imorgon blir det ikea och studieval, kanske.

Saga, Oliven och lägenheten

Har gått från att blogga nästan varje dag till i princip inget. Men jag hatar att blogga genom mobilen och jag har ju inget internet såå.... japp.
Var på Oliven i lördags för övrigt. Andra gången på två veckor. Jag trodde att det var fredag den dagen och fick reda på att det var lördag kockan sju på kvällen (ungefär) då min kompis ringde upp mig och bjöd in mig till Oliven.  Vi hade jättekul men nu kan vi nog inte gå tillbaka igen. Varför säger jag inte haha ^^

Och i måndags bestämde jag mig huxfux för att ha en spelkväll så jag bjöd intelite fol och lagad emat i typ tre timmar (skala potatis har aldrig vart så tråkigt.) Det blev inte det bästa jag lagat men ätbart (stackars gäster) och sedan spelade vi en omgång av Alias medans vi åt min hemmagjorda Frozen cheesecake. SÅ JÄFVLA GOTT! 

Har även vart på släktkalas. Fixat mer med lägenheten, skriver, jobbar på musiken och konten och umgås med vänner. 

Och för att svara på vf jag skulle tvätta Saga. Jag tycker att hennes päls var lite för fet och det kan ha att göra med att jag glömde att fälla ned locket på toan så när saga skulle klättra där inne så föll hon ned. (hon var inte en glad katt). Jag upptäckte detta ganska så lätt iom att det gick ett VATTENSPÅR från toaletten in under sängen och där hittade jag lilla Saga vars halva kropp var neddränkt. Stackarn.


saker som jag vill baka ovan. Det ser ju deliscious ut!

Vem behöver väckarklocka? Inte jag. Saga ä...

dsc00138 (MMS)

Vem behöver väckarklocka? Inte jag. Saga är på duktig på det hon. Hon väcker gärna matte, sedan vill hon bli klappad och halvsova/sova i närheten eller på matte. Haha idag ska jag sy, leta upp räkningar, planera inför helgen, duscha Saga och göra rent hennes öron och skriva lite musik^^ En YEAH dag ska det bli!

Poker face

Jag har en kompis som har nämnt Las vegas mer än en gång. Det är inget som jag kommer att åka till idag eller imorgon men det är jävligt frestande. Särskiltt om man har en liten förhögenheten under stolen. Tänk dig att man går dit och bara satsar allt på svart 21? (Roulette). När jag skriver det låter det lite, jag vet inte naivt. Men alla drömmare är ju naiva.

Men pokerkvällar hade vart kul! Anordna med ett gäng kanske? sitta runt ett borde och satsa lite ^^ med casinobonus, river och mörkning osv. Jag i en kepa och en cigarett i munnen (jag vet inte varför men det känns som om dealern rökar?) åsså lite greasy mat på det och lite scotch on the rocks! haha Åh! lite pokerface som bakgrundsusik!
När jag var liten så brukade jag och mina syskon spela både roulette, black jack, 31, 21 och massa annat. Vi satsade inte pengar för det hade vi ju inte så det var lärdagsgodiset som låg i potten. Jag fattade ju inget så jag vann ju inget och mina bröder fick mitt godis (som att ta godis från ett barn bokstavligen!). Det var kul, Även fast jag aldrig vann. Jag har alltid älskat spel så om jag inte visste att jag sällan vinner så hade jag spelat betydligt oftare. En addict som vet sina gränser haha.

.Tar det piano. Mitt i natten så väcks jag...

dsc00127 (MMS)

.Tar det piano. Mitt i natten så väcks jag av att någon spelar på pianot, väldigt dåligt också. Då är det lilla Saga som spelar. Hon har ju inte rört pianot innan på hon kan ju inte hjälpa att det kau mindre bra. Aja, så jag gick upp och tog ett äpple som givetvis också skulle ha en bit av. Nu har hon gömt både biten och skrutten och stirrar på matte. Hon stirrar jämt på mig...

Internet

Att leva utan internet är svårare än jag trodde. Jag ska skaffa internet men jag kommer inte göra detta just denna veckan.. Har mycket saker som går föra det just nu. Men.. Jag har inte koll på något längre. Jag använder internet två-tre ggr i veckan numera och ja... Då är min mail proppad och jag upptäcker oftast att jag har glömt tre tusen saker. T.ex att betala en auktion på tradera.... Och nu i skrivandets stund så kommer jag även på att mina räkningar överhuvud taget ligger i en häg på fönsterbläcket... obetalda.... yaay...

Nej. Jag måste skaffa internet. Jag vet oftast inte vad det är för dag i veckan längre. Bara datumet.
RSS 2.0