I love

Slutet på November

Återigen så har det vart min otursmånad och nu börjar den äntligen ta slut denna helt sjuka månad. Jag är alltid nervös innan november har börjat för att jag vet att något Major kommer att hända. Och... 

Jag har trillat ned från en stol.
Försovit mig till jobbet.
Haft problem med min fot och vart halt av och till.
Blivit äldre.
En person som jag tycker om en del har avlidit.
Raderat min musikmapp på datorn och därmed allt jag spelat in.
Och lite mer saker.... 

Så det är skönt att det börjar ta slut.. har jobbat som en galning på sistone så det ska bli skönt att få vila lite i december! nu ska jag ta en pocky innan jag drar iväg och jobbar lite!

Dem sista som stannade på Facebook

Facebook känns så förlegat. Jag är ute lite då och då och är oftast bara där i fem minuter. Nu när alla människor skaffat sig mobiler som vi i princip limmat fast i händerna så är det liksom ännu mer onödigt. (Jag är ju dock en av dem få som inte har skaffat en iphone eller Samsung Galaxy etc...) Kommer ni ihåg i början när man hade fejjan och det var så jävla praktiskt? det är det ju of course fortfarande men det verkar som mer och mer kommer till samma slutsats att det är tröl med fejjan så varför är vi där egentligen? jo för att det är några envisa jävlar som envisas med att mejla och pm'a om saker som händer med hjälp av fejjan...

Dags att avveckla! (och skaffa en android fån!)


Iskallt. Har försovit mig, som satan! Komm...

dsc00186 (MMS)

Iskallt. Har försovit mig, som satan! Kommer vara mer än en timma sen och jag fattar inte hur. Jag var uppe en halvtimma innan jag var skulle gått upp för att mäta Saga och sedan? :( jag tror att det är pga att det är min otursmånad... (Det händer dåliga saker gång på gång) FAN OCKSÅ!

Jag saknar. Saknar, saknar! Min gamla teck...

dsc00180 (MMS)

Jag saknar. Saknar, saknar! Min gamla teckningsstil jättemycket! Jag har gått igenom delar av ett gammalt block och jag blir verkligen .... Sorgsen? Men imon ska jag vara glad! Missade iofs en playdate men jag ska handla lite tyger och leka med till helgen istället! Yeah! (Kanske ska man sy upp något från ett block?)

Är just nu en såndära äcklig person. Gör k...

dsc00177 (MMS)

Är just nu en såndära äcklig person. Gör kiwimarmelad och bröd från scratch! Gick dessutom en fyra km till affären för att köpa mjöl. Nu ska jag bara bada, fixa mat inför jobbet imon, äta kvällsmat och typ tusen grejer till, Go Annie!

Ytterligare ett projekt. Ännu en gång har ...

dsc00165 (MMS)

Ytterligare ett projekt. Ännu en gång har jag dykt upp på ett pass hon inte vart mitt så jag har vart uppe i ottan! Och sedan var jag på Jävla duktig och gick hem plus att jag handlade:) och sedan räka vägen ut i trollskogen(som jag alltid trodde att det fanns riktiga troll i!) Nästa blir jobbet och sedan ska jag plinka på le gura och skriva mer på senaste låten/låtarna...

Ouch! Konst kan skada! Varför, eller snara...

dsc00163 (MMS)

Ouch! Konst kan skada! Varför, eller snarare hur. Jo när man trillar ned från stolen! Men nu är några grejer inramade, min spegel är nästan färdigmålad och nu sitter jag på dem delen av kroppen som jag snart har ett megablåmärke på och tecknar tänder. Jag gillar inte att teckna tänder på jag brukar måla en stängd mun. Men man blir inte bättre genom att gå runt utmaningen!

Morning needs!

Magnifique!

Katten också

Att vara kattägare är ganska så förbryllande. Och nej familjen detta betyder inte att jag har ångrat mig. Men hon gör så konstiga saker.

1. Saga hittar tops överallt! Jag använder knappt tops och slänger dem alltid i soptunnan men på något sätt kommer tops fram. Detsamma gäller plastbitar. JAG VET att jag har slängt allt i soptunnan men likförbannat ligger dem i stora rummet efter ett tag. (jag tror hon har passat på när jag tappat dem och sedan hamstrar hon dem.)

2. Saga kan riva upp golvet. Det ligger en lös golvbit vid min toalett som bevis.

3. Saga bokstavligen skalar mina skosnören! Jag har undrat ett tag varför ett par av mina skors skosnören ser helt störda ut. Jag såg häromdagen henne mitt uppe i att börja skala snörena på mina träningsskor… (sitter dessutom och kollar på henne precis nu medans hon cirkulerar runt mina skor.) Jag har planerat ändå från början att mina skor ska stå på enplanshyllor och nu känns det jävligt smart!

4. Jag har skämt bort henne. Det tog mig två dagar att räkna ut varför hon börjar jama vid femtiden. Jo, för att då är det ju godisdags enligt henne.

5. Den femte saken är konstig för jag tycker att det är mer utav en hundgrej. Men när vi kastat bollar till hundarna så springer dem ju efter den direkt och ska dribbla. Det gör Saga med! När jag läser tidningen sätter hon sig jämte och väntar på att jag ska riva loss en sida och göra en pappersboll till henne. När jag väl kastar ut den är hon framme vid bollen bokstavligen precis när den nuddar marken.

6. Mobilsmycket. Jag kan inte lämna mobilen ute där hon kan se den. Annars tar det fem sekunder innan hon hittat den.

7.Hon är helt förbryllad av teven. Ibland är det roligare att kolla på henen än teven. Hon stirrar helt fascinerad och ibland går hon fram till rutan och slår till den lite lätt med tassen.

8. Teknisk som satan. Hon har gått över mitt tangentbord flera gånger och kommit åt kortkommandon som jag absolut inte kan och därför inte kan avaktivera.

Listan fortsätter. Men det blir alldeles för mycket att ta upp.


Novembermorgon

Från igårs promenad innan kameran dog. Har hittat en del saker på den promenixen som jag ska införskaffa!

En äckligt fin himmel

När jag skriver detta så sitter jag med dagens första kopp med Sommarfröjds te från Bergs The handel. Smarrigt som satan! (Jag har la sisådär 4 sorter från dem och suktar efter mer.) Samt lyssnar på min musiklista Wake up and shake it! (but not more than once)

Jag sitter i mina ”träningskläder/myskläder”. Varför? Jo för att efter koppen ska jag tvinga iväg kroppen på en morgonpromenad. Jag har alltid hatat morgonpromenader så vi får se hur detta går. Förhoppningsvis ska det bli en långvarig vana. Jag sätter ofta upp mig på ”jour” så jag ska ju ändåså vara vaken.
Jag har bara gått morgonpromenader när jag vart bakfull eller om jag vart vaken tillräckligt länge för att natten ska bli till morgon. Det räknas ju inte. Men allt som har med att gå upp tidigt på morgonen är inget som jag gillar. (Jag hatar att springa också btw) Så när himlen ser ut som den gör så är det med hatkärlek jag tittar på den när jag går ut...

Bye Bye birdies!

Sysselsätter mig. Jag har inte snusat på e...

dsc00156 (MMS)

Sysselsätter mig. Jag har inte snusat på ett par dagar nu. Det känns lite i kroppen men inte som det har gjort för andra jag känner. Aja, om jag inte Pausar lite då och då så fastnar jag totalt. Så jag skriver, dricker Te och målar.

.Fejk. Sitter under en hårtork medans mamm...

dsc00155 (MMS)

.Fejk. Sitter under en hårtork medans mammorna går igenom mormors saker. Känner mig lite osäker då jag enligt min moster var klar med håret innan det luktar bränt. Och antar att den har bilden inte kan hjälpa mig så mycket när jag måste övertala någon att jag har lockigt hår på riktigt...

Till Jonna

Jag behöver ha en bjällra på lilla Saga. Hon är lite skraj av sig (mer än normalt).

Jag misstänker att hon inte blev så bra behandlad i sitt hem som hon föddes i. Hon var jätterädd för människor i början och det tog ett par dagar innan hon ens kunde gå i närheten av mig(iofs normalt i början). Så iom att jag har dille på att hon ska råka hoppa ut genom ett fönster/springa ut genom dörren/bli kvarglömd i ett skåp för att jag inte sett henne krypa in/andra helgalna grejer. Så det är ganska så mycket för att matte inte ska få ångest för något som inte har hänt. 

Och bjällran låter mest bara bär hon gör såna dära kattskutt. Ibland inte ens då... (så ibland har jag panik ändå...)

Och hon är jätteduktig på halsband!
I början hade hon ett som var på tok för stort, hon hade kunnat dela det med ett av sina syskon, men hon tog inte av det. Hon har bara tagit av sig sitt halsband en enda gång och det vara bara för att jag inte hade satt på den ordentligt så den föll av när hon kliade lite.


/Stolt matte


P.s Hon hade gått på en plåt och trillat i toaletten. Därför fick hon duscha.

Med Smak Av Citrus

Idag har det vart en såndär dag som kan kallas för en extremt dålig skitdag! Den kommer lämna bromsspår på min vecka.

Nu håller jag fortfarande på att varva ned och ska snart lägga mig att sova. Orkar inte tänka mer idag så att sova är lockande. Bara för idag så skiter jag i allt och lämnar mina problem till imorgon Annie. Det finns inget som jag kan göra just nu ändå. Vart är Ben&Jerrys när man behöver det?

Teskti-11_large

Så imorgon blir det bara till att bita i den jäfvla citronen!
RSS 2.0