3.

JoJoAn

Jag har askul hittils här I Kstad. Även fast vi bara gör "normala" grejer. Så tycker jag det är kul. Spelkvällar, glassfik, SPN, Johanna&Jonna med allt som hör därtill!

På spelkvällen förlorade jag i varenda spel men jag var fan bra! Alfapet och Alias.

Alias, det är ett spel som jag har och nu även Johanna har. Jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle ge Johanna så jag hade med mig en halvfärdig present och sedan när jag kom fra till Kstad så gick jag och letade upp det som jag kom på vore asbra! Ett spel! Men jag kunde inte välja ut ett så jag tog med ig JOhanna dit och nästan tvingade henne att välja ett. Det blev alias.

Det var jag, Jonna, Johanna och Adrian som spelade. På Alfapet så kämpade vi nog alal för att komma på bra ord. Jag fick massa konstiga brickor som jag inte fattade vad dem gjorde (en sned pil) som dem fick förklara mer än en gång och inte ens då fattade jag... Adrian vann och jag kom sist haha ^^

På Alias ska man förklara ord utan att säga ordet som man har på sitt kort. 
Här är några exempel.
Detta äter Jonna i duschen = Kaka.
Detta äter Jonna i duschen på ju l= Pepparkaka.
Inte snälla och kommer ur garderoben = Monster.

Det är bokstavligen fun in a box! haha!
Och vi var även på IKEA och en glassbar (som jag sade). Och vi har alltid kul och Glass är alltid gott, som ni kan se på Jonna :) Carli heter glassfiket. Det är typ "nyöppnat". Det är inte nytt men har bytt lokaler. Varje dag har jag ätit glass och choklad. Det är därför som jagt tror att Kstad försöker göda mig haha ^^

2.

1.

Egen version.

Tabbe! Jag behövde vänta en timma i götebo...

dsc00021 (MMS)

Tabbe! Jag behövde vänta en timma i göteborg innan mitt tåg skulle gå till kstad. Så jag tänkte äta frukost då MEN INGET är ju ÖPPET SJU PÅ MORGONEN! Det fanns bara subway... En Jävla macka istället för frukostmys på espressohouse:( men jag fick gratis kaffe och kaka, dem glöde slå in dem. Btw så är subways kaffe blä!

Sleepwalker

Om 20 minuter ringer min väckarklockan. Om tre timmar sitter jag i göteborg och äter frukost. Väldans lång väntan på ens egan frukost.

While some people are enduring the walk of shema I'm enduring the walk to the train.

Banana goes to Monki

Jag känner mig superglad. Det riktigt springer i benen. Jag skrev det på fejjan och jag skriver det här. 

Jag känner mig som en kalv som ska ut på grönbete!

Så varför? Varför är jag så glad? Jo, i helgen drar jag till Kstad. Efter midnatt ska jag boka biljetten (eller imorgon på förmiddagen) för då får man ju pengar på kontot... Ka-tching!

Jag sa bara färga håret (och korsa fingrarna för att det inte ska gå sönder), fira bror, jobba ett pass, packa, tvätta (om jag hinner!) och eh... sätta klockan så att jag går upp i ottan och kan vänta i en timma i gbg på mitt tåg... YEAH!

Jag saknar er alla i Kstad! (och Monki! :D)

...And there I am stuck


plankad bild

Brist!

Nu har jag besökt flera bostadsvärdar men jag fick nitlott. Så jag har lagt ut en annons på Blocket. Den kostade 110 kronor. Min telefonräkning kommer vara sååå fet!Jag vill ha så mycket saker!
Jag vill sätta dem i en lägenhet!
nu!

Do I need to write it in morse?

Di-dah Di-di-dit Dah-di-dah, Di-di-dah-dit Dah-dah-dah Di-dah-dit, Dah-dah Dah-di-dah-dah, Dah-dit Di-di-dah Dah-dah Dah-di-di-dit Dit Di-dah-dit

Eller

.- ... -.- / ..-. --- .-. / -- -.-- / -. ..- -- -... . .-.I'd serve my heart on a silver plattern
And if you jumped I'd burn with you


Cafe

tänkte att jag skulle ta och göra ett cafe i photoshop. Till slute efter mycket svärande (hittade inte bra tapeter osv) så gav jag upp..Jag får väl göra mina egna Caffe Latte tills att dröm cafet öppnar...

Lägger det bakom migJag sparar massa olika slags bilder på datorn. Fina, söta, inspirerande och bilder med budskap. Som den ovan trots att det bara är ord. Men jag var så arg ett tag i början av året. När jag hittade denna så blev jag lugn. 

Den stämde så väl in. Innan denna så var jag så arg att jag nästan hatade. Nu är det mer.. som ett tomt rum, jag känner typ inget nu. Som är asgött!

Så när jag blir riktigt arg på någon så tänker jag på denna. Den borde sättas upp på väggen!

Springtime melted like ice in the sunVåren sprang bokstavligen förbi. Seriöst, vart tog den vägen. Jag hade gärna stirrat på blommande träd ett bra tag till!

Idag har jag äntligen skrivit mer på mina noveller/framtida böcker. Jag skulle gärna släppa en bok eller två i framtiden. men då måste jag ju sriva klart dem först. Jag är verligen inte en person som klarar av att motivera mig själv tillräckligt. Det är sjukt dåligt för jag vill ju men jag sätter mig sällan med det ändå? ärligt talat så vet jag ibland inte vad jag. Det är som om jag låter sanden rinna mellan fingrarna och sedan kastar jag resten i en sandlåda. Hur motiverar man sig själv? Hur gör man egentligen?


I'd love you like it's the last day of living..

Jag jobbar. Jag spelar på guran. Jag somnar. Många av mina dagar verkar gå i det mönstret nu. Jag måste komma ut lite mer tror jag. Bara att ta tag i det då ja! Lyckades förövrigt somna helt påklädd häromdagen. Vaknade mitt i natten men jag bytte bara sida och somnade om. Om man ska upp och jobba två timmar senare så är det liksom ingen mening att väcka sig själv genom att byta från mjukis til pj's.. det är ju nästan samma sak ändå.

Jag följer ett par tatueringsbloggar. Jag blir alltid frestad till olika saker när jag ser det. Jag vill tatuera in en Alphonse Mucha mer och mer för varje gång jag ser ett av hans verk. Men dem är så himla stora. Men att sätta på sida av höften som nedan skulle jag faktiskt kunna tänka mig. Men jag skulle ju dock vilja ha en edo bild på kroppen med.. och dem är ju rätt så stora med så dem kanske krachar med varandra och det vore inte najs...
Jag vet att jag tjatar om det ofta men jag är så nedrans sugen. Det enda som verkar säkert just nu är ju att jag vill ha mitt namn.. eller bara bokstaven A.. Ser ni? Inte ens på det kan jag bestämma mig!

Jefferson Starship

Det är första gången på nästan ett halvår som jag sover sover i en tom lägenhet. Här hmma så har alltid mamma vart i ett annat rum och när jag har sovit borta så har jag ju sovit hos ngn... Så det känns konstigt att vara den enda i lägenheten. Det kommer bli svårt att vänja sig igen.

Men något som jag ätt kommer vänja mig vid är att kunna sitta med instrumenten när jag vill. Stanna uppe utan att behöva tänka påa tt dämpa mig osv... Ja...

Nu är det la dags att sova lite. Måste bara se på lite mer SuperNatural!


Jefferson Starship - We Built This City by jpierrev

Är på jobbet nu och knegar. Tar det lugnt ...

dsc00015 (MMS)

Är på jobbet nu och knegar. Tar det lugnt med vårdtagare och det är ju gött:) På bilden ser ni mig med handskar på fötterna för det fanns inga tossor... Jag skrattade halvt ihjäl mig åt fötterna vid den duschen... Ni missar väl förresten inte att jorden går under på lördag?

The woodsMer från skogen. Ni ve då som jag gick vilse? haha (dumma felaktiga markeringar!)

The Borrower Arriety

Den senaste Ghibli filmen. Som jag vill se helst... nu!
Jag får nöja mig med trailern tills det kommer en vettig versin på nätet..

Barbie

Det här var ritigt äckligt att se. En tjej som tidigare var sjuk i Anorexi har gjort en lifesize version av Barbie. Resultatet var en 180 cm lång docka som mäter 100 cm runt brösten, har storlek 32-33 i skostorlek och storlek Double 0 på övriga kroppen. 


Här har ni länken till artikeln om ni vill läsa. Här!


Bruno Mars

Gud vad ja älskar denna. Den är bara för go. Låten är lite sådär men tillsammans med videon blir den suverän och den är ju trots allt trallvänlig! "Hoohoo oo Nothing at all..."

Dem värsta

Varför vill man aldrig göra dem sakerna som man absolut måste göra? 

Jag har förstorat mitt internet lite (ctrl och +) för att se på en film. När jag förminskade det tillbaka så kände jag hur mina ögon tyckte att det var jobbigt. Jag måste verkligen gå till optikern och kolla ögonen. Jag har skjutit upp det i tre månader nu. Jag måste dessutom köpa ögondroppar, mina ögon är så torra att allt är sm en dimma ibland...

Tandläkaren är också på den listan. Jag VET att jag har hål. Jag VET att mina tänder kommer vara jättefula. Jag både knarkar kaffe och snus.

Jag fasar inför dessa båda beök men jag vet att jag måste...

ÅH! ja gjorde en megatabbe! Jag glömde köpa min P&L biljett! Så urbota dumt! Kan fortf köpa vanlige biljetter men då är det utan camping... way out west med Robyn och kanske lite främmande länder... Så typiskt mig...

Nyinköpt

Ja. Lite hastigt och lustigt bestämmde jag mig för att köpa en liten kamera. På siba hittade jag en i deras online shop så jag bokade den och åkte dit, betalade och vandrade hem med den. Det var även den som jag filmade med när jag gick vilse i skogen.
Den rosa varianten köpte jag ju givetvis. :)

Här är lite av dem bilderna som jag tog igår medans jag promenerade i regnet.

Den goa tanten


Så här långt har jag kommit just nu den har fått vila i ett par dagar. Kan inte bestämma mig på vissa detaljer. Har inte helelr fångat leendet ordentligt. Känns som om jag behöber ändra på antingen  ögonbrynens position eller lägga till kråksparkar....

Vilse i skogenJag blev seriöst orolig ett tag. Jag stängde av alla funktiner i min telefon strax innan ett videoklipp för att jag trodde att jag var helt vilse. Jag hade gått på vad jag trodde var ett rådjursspår ett tag och ja...

Vila i frid Molly

MhMmm


Taken online!

Molly RIPMolly har funnits i famijen sedan hon var en liten valp och min bror Andreas kämpade med att få henne rumsren. Sedan dess har hon varit våra kära lilla hund som behandlade gräsmattan som hennes personliga toalett trots att vi hade skogen runtom hela tomten :) Hon var den snällaste och raraste hunden man kan tänka sig. Hon var mer än bara en hund hon var en kär familjemedlem.Vila i frid Molly.

Jävla telefon

Just när det känns som om relationen mellan mig och min mor är bra. Då händer något och det är rock bottom igen.

Jag försöker prata i telefon och då just då så väljer min mamma att föra en konversation med mig. Det är alltid samma sak och det är alltid lika illa. Efteråt fick jag säga till igen att inte prata med mig när jag pratar i telefon. annars hör jag inte telefonen. Hon tyckte att jag kunde ta bort örat från telefonen men jag pratar ju i telefonen inte med henne. Jag bad henne som sagt att inte prata med mig när jag är på telefon. Hon yrkade fortfarande att jag skulle ta bort telefonen i dessa fall ovh lyssna på henne. Jag lade fram argumentet att mina vänner kan låta bli att störa mig när jag pratar i telefon men enligt mamma så är det för att mina vänner gör allt som jag säger åt dem.

Men...Det är alltid lika härlig att bli utmålad skurk.

Det låter löjligt men när man är uppväxt med att man inte ska tala med mamma när hon pratar i telefon och kan få en utskällning om man gör det så... inte okej. Om det bara är en fråga så stör jag mig verkligen inte om hon bara hade frågat men det var en konservation inte en fråga. Jag ställer själv mamma frågor ibland när hon talar i telefon men ofta väljer jag att vänta eller skriva en lapp.
 

Update

Jag har inte bloggat på ett tag så jag skriver allt jag kommer på i ett inlägg.

Jag jobbade järnet förra veckan. 8 dagar i sträck sedan en paus på en dag och sedan 2 dagar till. Hade tänkt att jobba både idag och i tisdags men det blev inte så. I tisdags så sov jag i en evighet. Fötterna värkte som satan men det blev bättre. 

Jag har även letat efter kläder. Har inte hittat så mkt. Dem två kjolarna köpte jag ju på H&M för ett tag sedan och jag har lyckats hitta ett par shorts och 2 toppar,en kofta och en träningstischa jag fortfarande funderar på men inte mer än så. Jag är fan kräsen. Så kräsen att jag åker till Furulunds och kollar vad dem har i sitt tyglager idag. 

Jag har igår börjat på det där porträttet som jag sade att jag skulle göra. Jag gör en blyerts först och ska försöka mig på en akvarell efter den. Är nästan klar med Blyertsen. Det gick rätt så snabbt denna gången. Kan sitta ett par timmar faktiskt ibland på just sådant här men inte denna gången. Hon som tg fotot till mig tog ett riktigt bra foto. När vi som tecknar, ska tecka ett porträtt så vill vi ofta ha ett som är i en bra vinkel, har bra ljuskälla och lite anda kriterier och det hade hon fått till!! Tackar! (dock gäller inte detta för alla porträtt... men vi vill iaf ha en bra bild som inte är suddig som om det ligger en tjock hinna på fotot och som får en att börja leta efter glasögon...)

Stämde om gitarren till en annan stämming och lekte lite med det. Det var inte så värst lajbans så det gör jag nog inte så ofta. Men jag började på yttreligare en låt. Har haft ett par ackord som jag lekt med på sistone så det var bäst tyckte jag om jag skrev ned dem iaf så jag passade på att sätta lite text till dem. Men det blev lite fööör cheezy... Spelar ju dessutom inte in såsom jag hade tänkt mig men jag spelar iaf oftare på Mandolinen och fiolen även fast det går ganska så långsamt med den senare.

Lägenhets sökandet går inte heller så mycket frammåt. Det finns inte så många bra lägenheter lediga ännu... Jag vill så gärna flytta just nu. Helst till Norrmalm, centrum eller Trandared lite närmare kransmossen (vet dock inte hur mrådet är därborta). Jag går och kollar på lägenhetsprylar och har trots att jag inte har en lya ännu köpt lite grejer. Planerar även på att måla hela lägenheten i vitt när jag väl får den så att det blir enklare att göra iordningen den när jag flyttar igen. Åh! jag längtar!

Jag fick ett mail häromdagen där en av mina gamla lärare kontaktade mig angående att vara med i den nya katalogen som ska släppas för Karlstads universitet. Hade gärna varit med men jag är ju på helt fel ställe i Sverige för att hinna dit. Hon sade att att hon tyckte att jag hade passat bra som det och kontaktade mig därför men jag vet inte om hon kanske kontaktade någon mer om det. Det var hur som helst snällt av henne ^^ Det hade vart kul att vara med i katalogen haha.

Jag har så kort minne så jag kommer inte ihåg så mycket av senaste tiden. Det har vart asgött på jobbet. Älskar mina tanter och gubbar! ^^

Annie Banani - Glad men lägenhetshungrig

Ful vana

Jag har lingonsnus i käften. Jag känner mig lite mesig då jag inte räknar "frukt" snus till vanligt snus. Kunde lika väl snusa catch isånnafall. Men asså lingonsnus?? dem hade varken general eller Rapé i affären så jag fick nöja mig med Rapé Lingon. Men jag ska inte klaga. Det är en dum vana som jag inte ens borde hålla på med...

Slakt

Vid sextiden igår på kvällen så gick ett matprogram med Moberg. I programmet så fick man se ett slaktat djur. Jag kan hantera att se ett slaktat djur. Men klockan var sex på en fredag. Barn kan faktiskt se det då. Jag har inte helelr något emot att man låter barn få reda på att köttet man äter kmmer från kossan i hagen eller dylikt. Men att visa ett slaktat djur? jag tycker inte att det är okej. Alla barn kan faktiskt inte hantera den synen. Jag har inga barn själv men jag skulle inte kunna tänka mig att låta min brorsbarn se något sådant. Jag vet att åtminstone en av dem skulle få mardrömmar. 

Jag tycker att det är skillnad på att visa ett barn en kossa i hagen och berätta att vi ska äta den(dock mer djupgående än att bara säga det) och att faktiskt visa ett barn hur ett djur flås, styckas, plockas isär och vidare. Är jag den enda som tänker så? kanske det.

Hemtjänstens "tecknare"

Imorgon kommer vara den åttonde dagen på raken som jag jobbar. Jag ska försöka att jobba på tisdag med och jag är redan schemalagd på onsdag och torsdag så det blir tillatt ligga i. Men jobbet är gött. Fick dessutom en till kusin idah ;) haha. En vårdtagare sade detta till mig. Jag och en annan är nu hennes inofficiella kusiner och en annan kille är hennes "son". Att jobba med hemtjänsten är minsann kul!

Om ni såg mitt tidigare inlägg så såg ni att jag hade tecknat ett till "snabb porträtt"? haha hon vill att jag gör ett till och jag har fått berömm av några. Jag blir lite obekäm i sådana situationer särskilt när det gäller något som just den bilden som bara var något som jag bläckade upp.... Jag har ju sagt till mig själv att jag behöver öva på porträtt så om jag lyckas ta ett bra foto på'na så gör jag ett försök! Tagga!


Har inte Bloggat så mycket på sistone men ...

dsc00012 (MMS)

Har inte Bloggat så mycket på sistone men men jag kan inte göra allt samtidigt. Det får allt duga med lite klotter tills jag får mer tid

Water for elephants
Vacker, underbar, kärleksfull och ja... jättebra? Det här året är fyllt med bra filmer! 
Water for elephants. Asbra film!

Nu vill jag gå på Cirkus igen!

The girlsElise, tjejen till vänster, fyllde 23 igår. På den 30 april. Vi var en hel del folk och det kommmer antagligen poppa upp lite bilder på facebook senare.

Det var hur kul som helst. Som vanligt ;) Elise hade bakat en fantastiskt god tårta och gjort lite kakor. På det fanns det ännu mer tilltug och glada vänner! Vi pratade om massa olika saker. Vi lyckade ännu en gång glida in på politiska ämnen. Vi pratade en hel del om musik och lite om utbildning. Dessutom var "KG" där och min gamla granne Elin som jag inte har sett sedan... jag vet inte när. En kul kväll som flutade på Franks och Harrys.

Nu dagan efter så blir jag mer och mer mänsklig desto mer timmar som går förbi. Nu ska jag sätta mig med dem dyra räkningarna och se på hur mycket som jag slösat på saker dem senaste TRE dagarna....

 

RSS 2.0