Float like a ...

Har jobbat hela helgen. "Vanligt" folk jobbar på veckodagarna och när helgen kommer tänker man "fan vad gött!" men inte jag. Jag har jobbat tre pass denna helgen (jobbade delad tur). Så nu bultar mina fötter. Det riktigt bränner på det där sättet som det bara kan göra hos en med fotfel. Men men. jag jobbar imorgon med och SEDAN har jag ledigt! Jag är nämnligen ledig på andra dagar istället.

Det känns som om det är dags med att ta tag lite i saker och ting nu i veckan. Det blir skriveri, pluggeri, kontakta lite vänner, Lära mig lite grejer för guran, fixa med min fiddle, söka jobb eller kanske fixa jobb? Aja. Fullt ös!

...


"Humans are the only beings that lie." -Lost odyssey

@ the studio

Jag köpte en mikrofon för ett bra tag sedan och jag håller fortfarande på att lära mig den. De är inte bara attplugga in den som man kan tro. Det gäller att veta hur långt ifrån du ska stå. Hur mycket input det ska vara. alla volymknappar och lite till. Hittils så går det ju bra men jag inser att jag måste köpa puff filter och diverse. Jag sjunger för högt för att kunna stå så nära som man brukar när det gäller en dynamisk.

Men snart lägger jag upp något! Jobbar som sagt på något nu så att jag kan lära mig mikrofonen (som btw är asbra) just nu så gör jag bara covers men further down the road blir det mer! måste skaffa mig ett bättre inspelningsprogram också...

Har förresten lagt innågra länkar nu i menyn. Till lite olika människor. Bra människor. Punkt.

Sleeping to wake

När jag var liten så såg jag på en barnfilm. Den handlade om en jätte som sov. Runtom jätten fanns det arbetare vars uppgift var att se till att jätten sov. För vi var alla jättens dröm och när han vaknade så skulle vi försvinna. 

Jag var ett liet barn och efter den filmen så var jag övertygad om att han skulle vakna och jag skulle försvinna. Jag var jätterädd och grät i flera dagar. Jag vill inte dö. Det var första och ena gången jag fått dödsångest.

Så känns det lite nu. Fast tvärtom. Jag kommer att vakna och då kommer det stora massmordet i Norge vara ogjort. För det känns så overkligt. Jag kan inte greppa det. Det är så stort. Jag var precis so nu när 9/11 händer och allt annat tragiskt som hänt under min livstid. Jag tänker. "Det har inte hänt för det är alldeles för overkligt".

Men åter till själva ämnet. Som jag avslutar med en fråga. Hur kan man mörda så många människor. Hur kan man ens få ideén? En verklig människa vaknar inte upp och tänker "hmm idag ska jag begå ett massmord!". NEJ! NEJ! sådant ska inte hända!


bild från weheartit.

Jag måste inse att jag inte kommer vakna upp i någon jävla glänta.
Det finns massmördare, det finns våldtäktsmän, det finns ondska.

Bookworm

Jag kom in på allt so jag sökte förutom en kurs. (som givetvis var den jag ville ha mest!). Jag ska läsa max två strökurser nästa termin. Det plus att jag nu ska ta mig i kragen samt att jag ska jobba kommer vara... nästintill brutalt för en sådan som mig (Lazy bastard!). 

Så ja. Vad ska jag läsa nästa termin är jag inte säker på. Men webdesign är antagligen det som kommer att landa på in tallrik i slutändan. Jag älskar ju det! Jag ska till optikern snart och kolla synen ordentligt. Jag kan satsa pengar på att jag komer få glasögon! Glasögon är snyggt! Så mao kommer jag verkligen bli en bookworm. En riktig nörd kommer jag bli haha! ^^

Det är det här som gör mig tvärsäker på att jag kommer få glasögon. Förra gången jag gick till en optiker så sade dem nämnligen det! men jag kunde inte bestämma mig för vilken sort jag ville ha...

"Fail Fail Fail!"

Jag skulle ju blogga oftare men så har det inte blivit. Jag har nog inte haft lust. Eller så har jag glömt. 
Nu på de senaste dagarna så har det vart för att jag fick låna min brors Xbox 360 och har nördat med den. Även där gjorde jag btw ett Fail.
Jag köpte lite spel. Enslaved, Dragon age;Origins och Lost odyssey. När jag hade klickat hem dem lutade jag mig tillbaka och tänkte. Ska man kanske spela lite Fable II? joo... Så jag ställde mig upp och kollade igenom em spelen jag fått låna av min bror. Vad ser jag då? Dragon Age spelet! GAH!! Oh det var Fail nummer ett och typ två...

Fail nummer tre? jag har hittat min plånbok... Inga vidare kommentar på det från min sida...

Mn nu måste jag få foten ur. Har en design att göra klar (behöver lösenord och användarnamn för att kunna lägga in dem btw). Ska spela in något också så fort som möjligt. Har äntligen fått igång mikrofonen!



"-Just because you have me doesn't mean you get to keep me" -AnnieBanani

Jag svarar



Alva: Hej! Jag har själv funderat på att börja blogga här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

Jo.... Egentligen så är det för att jag tycker att designen på Blogg är enklast att styra. Dvs att kodmmallarna och designmallen, eller vad den nu heter, är typ superenkla. Jag har haft andra bloggar, och har fortfarande kvar dem ;). Dem andra är TRÅKIGA! (har haft minst 6 olika bloggar).

Dessutom är techsupporten bra. Deras första sida tycker jag också om för att det är massa tips och dylikt. Ja.. enkelt och mysigt.

Ny plånbok

Jag har länge tänkt att jag behöver en ny plånbok. Det har vart lite svårt för jag har en herrans massa med kort.

MEN! nu är det löst. Upptäckte nämnligen nyss att min plånbok inte kom med mig hem i torsdags. Så nu har jag inte en herrans massa kort längre... Två kort har jag dock. Mitt bankkort och mitt IDkort. Jag har aldrig dem kortet löst liggande när jag går ut, har demalltid nära hjärtat. Men nu måste jag fixa med nya kort och spärra mina bibliotekskort. Är det något mer man behöver göra?

RIP My lovely wallet

Göteborg

När jag växte upp så såg jag på Göteborg som något magiskt ställe. På den tiden så var det dock enbart Nordstan/femmanhuset som var Göteborg för mig. haha ^^ Jag kommer ihåg särskilt en gång då jag åkte dit med en vän åsså tog vi några foton på oss själva i en fotoautomat. Jag har fortfarande kvar dem fotona!

Men det är fortfarande nästan som ett magiskt ställe för när jag är där ensam eller med en kompis har jag alltid kul. Jag shoppar på avenyn, åker saker på Liseberg, ser filmer på bio osv. Det slår aldrig fel. Göteborg <---


Bilder tagna från we heart it

Jag måste åka dit snart igen! Måste fråga någon vänlig sate om att följa med. Ett tips! Vanilj! Det är ett litet cafe som ligger vid domskyrkan.  Det är jättemysigt. En personlig favorit!
Och museum! Museum är myspys och dem har ett par guldklimpar! Det finns helt enkelt en hel massa saker som man kan hitta på!

Lägenhet!

Nu har jag äntligen fått fatt på en lägenhet! Efter flera månaders sökane så är en äntligen här.
den är inte så jättestor utan precis lagom. Passar skitbra då jag inte klarar av stora tomma utrymmen! haha (jag blir fortfarande rädd när jag ensam i ett hus..). (Den är 40.5 kvm.)

Det är ett stort fint kök. Fransk balkong, badkar, tillgång till bastu och solarium. Skogen är precis på baksidan av lägenhetshusest och Det är gångavstånd till två stränder!

Det bästa? en hyra på 2500! Woop Woop!

Nu kan jag äntligen börja köpa saker till en lya! (Inte för att inte jag redan började för ett bra tag sedan...)

A Back up!

Jag har ju fått hem ett paket med grejjo. Som jag är väldigt glad över! Jag började installera det och det gick kämpe bra! men när den skulle startas om (för att fullborda installation) så fastnade den! Fick ringa bror och försöka reda ut det. Han gav mig lite pointers. Jag var inne i ngn slags meny(F2) och sedan i en annan meny(F8). Inget fungerade. Jag rengjorde fläkten, försökte en gång till med F8 och nu fungerar Marty igen!

Nu gör jag säkerhetskopior. Fan om jag hade förlorat alla foton! eller texter och sådant!!

1215656-9-1309723210897_large
bildkälla

Varberg


Upp tidigt på torsdagsmorgonen. Klockan sju närmare bestämt. Iväg till bussen och vid nio tiden var jag framme i lilla Kinna. Depåstopp på Lidl.. för man måste ju ha tilltugg. Ter vatten meloner för tre tjejer. Ska det va så ska det va!


Aplareds strand:
Annie Banani: Det är tång som luktar va?
Jenny: Ah, det luktar inte gott.
Johanna: verkligen inte
Unisont beslut. Vi vände på parkeringen och åkte.
Vi gick inte ens ut ur bilen...


Fästningen är såå mycket bättre! Om ni ska vara i Varberg över dagen. Åk fan inte till Apelviken. Det lukter inte gött! Bilden till höger är min arm och Jennys ben. Jag ser ut som ett lik jämte henne. Nyhämtad från Bårhuset.



Mat pratar vi jämt om. Det slår aldrig fel. I korta drag. Strand med sol i tre timmar. Jag såg ut som en prickigkorv efteråt! Deluxe glass och sedan seriös shopping! och avrundning med Mat ^^ haha.

Jag kom hem vid nio eller åtta på kvällen. Tiden går fort när man är ung!

YEAH!

Thank me

Dont toss me around with words
I'll be fragile and shatter apart
dont write the story alone when
You bolted love into my heart

I cant tell the two of us apart
I were you right from the start
somewhere I lost myself
I reached out. tried calling help

You called me so I came
You caught me by my tongue
I got tossed into the flame
Thank me for holding on

Every piece of you, not every piece of me

What am I this time
Still the dragon in disguise?
just kinda running 'round
cant say time made me wise

You called me so I came
You caught me by my tongue
I got tossed into the flame
Thank me for holding on

Every piece of you, not every piece of me

And I belive you. It's gonne be you and me. Us for eternity
-------------Every piece of you, not every piece of me
And yes I can see it. the whole shebang alone with you.
-------------Every piece of you, not every piece of me

I just gotta let go
------------Every piece of you,
I just gotta let go
------------not every piece of me
Thank me for holding on


Juli 3, 2011

Helgen har varit lite typ mini hektisk. Lite av och till sådär.

Har jobbat Fre-Lör-Sön. Fredagen var helt okej. Jag jobbade till fyra och då kom min mamma och hämtade mig så att vi kunde gå på en visning för en lägenhet.den var hur fin som helst. Men tyvärr så fanns det en till intresserad som dessutom trände med BHC (dem får hjälp från bhc gällane sådant här) så jag fick inte lägenheten! Jag var så nära!

På lördagen så var det ett litet kaos på morgonen. När jag kom in till kontoret på morgonen så var det nästintill hysteri. 4 personal var sjuka. Det löste sig men kaosen strök av sig på en ändå. På förmiddage fick jag dessutom reda på det om lägenheten... Så haha jag var typ helt färdig i huvdet efter passet. Dessutom var det åskväder så vad man än gjorde så var det för varmt.  När jag slutade så var jag rätt så tacksam över att min mamma kunde komma och köra hem mig.Jag blev bortbjuden på kvällen men huvudet bultade som en hammare mot en spik så det var inget med det. Kul liksom? Eh nee... haha ibland är jag sådan jäkla otur! Men det är gött ändå!

Söndagen då? helmysigt! jobbade till fyra hos mina tanter och gubbar (jag tycker veerkligen om em allihopa!). En av dem bästa sakerna med jobbet är om du har EN dålig dag på jobbet så är resten nätintill bäst!

Imorgon. Måndag. Ska jag vara ledig och kolla på minst en lägenhet till. (Det gäller att ligga i!)

Kan ju inte glömma att jag ska öppna deta paket imorgon med!

RSS 2.0