2012

Jag älskar att planera. Det vet flera av mina närmare vänner. Dem ve också att jag är mycket snack och lite verkstad. När jag ska få något gjort så måste jag göra ALLT på en gång eller så blir det lite... lite då och då.. annars händer det inte alls. Bra exempel är att jag flyttade till Karlstad. Jag ville byta stad och hade vart i Kristinehamn (som jag trodde var Karlstad vid tillfället). Jag tyckte det var fint där så jag sökte dit och kom in. 
Exempel på det där tröga framhasandet är mitt gitarrspelande. Jag lär mig sällan nya saker utan "glädjespelar" mest lite då och då. Att lära mig barre tog flera år för att jag inte hade motivationen. (Fast nu spelar jag helst bara barre....haha.)

Aja poängen!

Nästa år, 2012! Jag har redan börjat planera dels för att jag vet att jag vill göra mycket och att jag ä missnöjd över mitt 2011. Visst jag har gjort och vart med om mycket under detta året men jag hade kunnat göra så mycket mer...

Det jag tänker på at jag ska göra är egentligen det som jag intalar mig själv mest hela tiden att jag ska göra.

Spela in
Resa
Skriva på verk
Göra mitt bästa
Kolla upp foten + operera mig och tusen saker till.

Det med foten ligger rätt högt på prion nu. Varför? jo för att jag har börjat få ont som satan. Ja ghade mycket smäror som barn men sedan växte jag ifrån det eller lärde mig att ta det men nu... Det är förjävligt. Jag har vart halt minst 4-5 ggr i November. Jag har alltså inte kunnat gå så.... nu har jag börjat fundera på att operera mig. en operation skrämmer mig men som en mycket god vän till mig sade "Du måste kunna gå innan du kan dansa" -Sanderchen.

Har ni några funderingar kring nästa år?
Kommentarer
Postat av: Anders Blom

Hej! Har lyssnat på dina låtar och när du sjunger. Du har något speciellt i rösten. Bor du i Borås fortfarande och vad har du för mail. Jag är låtskrivare i Borås och söker samarbete, kanske kan vara nåt?

Mvh Anders

2011-12-05 @ 16:13:33
URL: http://www.tankarinspiration.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback