FYI

.For 2012.

more dears


Älskar dessa
next and previousHittade denna på IAMHOK.tumblr.com

DearI sincerely love these!

SSK i Borås

Jag är jättenervös. Jag har sökt in till SSK i Borås. OCH kommit in. Nu ska tillgodoräkningen göras och det är det som gör mig NERVÖS!

För det första. Jag ska skicka in studiehandledningar. Jag har hittat alla utom två. Dem andra två har jag TYPhittat på KAU's hemsida. Efter att dem gjorde om på sina sidor så har inte längre kvar dem gamla kurstorgen så jag kunde inte hitta dessa... men när jag gick in i kursplaneran och litteraturlistorna och kollade så såsg jag att dem inte blivit uppdaterade sedan 2007. Förhoppningsvis så säger hon att dem är okej, "hon" är i detta fallet studievägledaren som skall hjälp mig att tillgodoräkna.

Så nu får vi se vad som händer. Nu ska jag bara söka studiebidrag och fadderuttan. En annan är trött på lån så hon ska nämnlingen jobba.


Liten bit av mig

...Min dygnsrytm är fortfarande helt wacko. Igår gick jag upp klockan tolv på natten. Och idag vaknade jag klockan tre. Effektivt om man ska springa ärenden dagen efter men inte lika bra om man faktiskt hade saker kvar som man ville göra dagen innan... aja whatever.

Lite av min vardag.

Måste försöka sova lite till...

Alltid

Jag har börjat skriva en del inlägg. Ett av dem om att jag haft så jävfla ont i foten igen. Ett annat om att det åskar i Borås, regnar varje dag, ja att vädret är helt loco. Är mer på Twitter. Alltid.
Mmm mina goda gärningar också. Det haglade och åskade häromdagen på morgonen. Jag var ute och gick och då möter jag en tant i en tröja och tofflor... I Hagel och åskväder (sic!). Hon skulle slänga sopor lite längre bort, jag kunde inte låta henne fortsätta klädd i det så jag fick övertala (notera att jag skriver ÖVERTALA) henne att låta mig slänga hennes sopor så att hon kunde gå tillbaka hem till värmen. Hjälpte även en annan tant uppför en backe när det var halt och snöigt. Jag borde med andra ord få feta klappar i år....

Nej. Mycket att göra inför Julen. Alla klappar är inte klara. Måste julstäda igen osv. Imorgon och övermorgon blir det julhäng! Woop!


Skabörja lägga upp alla mobilbilder här. vet inte vad jag ska göra med alla!

Twitter och andra beroenden

Sömnbesvär. Ända sedan jag såg på paranormal activity hemma hos Malin så har jag inte riktigt kunna sova. Tack och lova att jag har katt kan jag bara säga! Och en dator, teve och xbox... det är stört...

Under denna perioden så har jag överdoserat mig själv med twitter. Förutom pinterest så är det Twitter som alla kommer använda. Twitter har ju dock funnits längre än Facebook. Så den återkommer så att säga.

När jag vaknar imon ska jag håla mig uppehållen så att jag verkligen däckar sedan på kvällen. Åka till jobbet, Köpa julklapp, måla, spela in jullåten och mixa om den andra. Vad mer kan jag göra för att hålla mig vaken?

Om  ni kollar på tidstämpeln så ser ni hur det går med sömnen denna natten...

Kommer ni ihåg?

Ett ämne som berördes häromveckan hemma hos en kompis. Gamla låtar/band. Jag kom att tänka på detta bandet då och nu undrar jag om någon mer känner igen dem. Lyssna så får ni veta.


#SadCurlsJag köpte mer papiljotter. Rullade hela håret och såg ut som en svensk afrikani turban/tant. Sov med det på bästa sättet. Vaknade. Fixade håret och voila! dåliga delen? håret blev så stort att jag var tvungen att borsta ut alla lockarna för att så på en mössa.... #SadStory

Apropå afrikan. Äldre dam till en av mina svarta kompisar.
Gud vad fin och brun du är! du måste sola mycket!
Nej asså jag är från Afrika...
Jaha! jadär blir man nog allt brun!

Glass

Sitter och äter Glass. Sådan där glass som kommer i en pappersförpackning från GB tror jag. Får alltid samma flashbacks när jag ser en sådan. En date som jag var på under förra året. Var hemma hos honom för attäta mat och se på en film. För detförsta så hade jag precis bestmt mig för att bli vegetarian(gick la sådär) och han serverade köttfärssås :) och till efterätt så tog han fram ett sånt paket med glass och frågde hur mycket jag ville ha. Sedan skar han itu hela förpackningen och lade i varsin skål och plockade fram varsin sked åt oss. Jag visste inte vad jag skulle säga i den stunden. Det var ju genialt på ett sätt men på andra sätt kanske inte det bästa intrycket. Jag skrattade högt i huvudet och efter att jag hade gått skrattade jag utanför huvudet.. haha

Ni glömmer väl inte att tända ljusen?

Som Bridget

Från i fredags

Haft en lite störd dag. Jag vaknade precis som jag alltid gör (och är tacksam för att jag gör) gick upp och skulle duscha håret. Fick bara fram kallvatten... Aja.. Brainfreeze men det gick. Jag klippte om håret innan jag rullade på tidigare bild så nu ville jag se hur det blev... Tji fick jag! För när jag trots alltkom till ytterdörren med min fortfarande posiiva attityd så är Borås till bredden fylld med TÖ! WTF? och det blåste, var kallt och regnade. Inte ideal väder när håret behöver torka. Annars en vanlig dag på jobbet med trevligt folk.


På vägen hem köpte jag äntligen mer PAPILJOTTER! (ska rulla håret igen! Word!) och ett par vinterkängor. Jag går sönder ett par kängor per vinter så det är ju välbehövt....Kommer hem. Byter om går ut och när jag precis kommt upp för det sista trappsteget så kör en bil förbi i 200 km/h.... en vallvåg av slask,skit och stresskänslor (tänk Bridget Jones när hon splashad av en vallvåg en bil skapar) täckte mig och jag fick springa in och byta om. Och ännu en gång dök jag upp för sent...

Men en fin dag! Hängde med Mallan,Bello och Therese ;) men nu kan jag inte sova... Jävla thriller filmer som är såpass bra(paranormal activity) att man inte kan sova. Kör en allnighter inatt...


känner såå igen mig i henne....


Pinterest

Ni har la inte missat nästa stora grej på nätet? Haka på nu! Nu eller för sent!

Passa på och följ mig samtidigt!

Follow Me on Pinterest

Eye of the tiger

På platsbanken finns en del jobb. En del jobb... Vill få tag på ett deltidsjobb som jag kan jobba med under nästa år. Och under nästa år sk ajag göra en annan grej. Som ger mig vuxenpoäng... EN BUDGET! ingen big deal? nej detä r det la inte. Men den behövs. Tror jag lägger mellan 500-1500 på saker jag inte vad det är. Måste öppna ett sparkonto också. Måste börja lägga undan pengar och spela på lotter! Nästa år ska jag vinna stort! Eye of the tiger bitches! Jag är astaggad inför det nya året! 


(ska förövrigt jobba på både nyår och julafton. Hoppas även på att jag ska få jobba den 25'e och så många mer dagar som möjligt) :D

Håll era tummar och fötter!

Idag efeter klockan 13:00 kan alla se sitt första antagningsbesked. Jag har bara sökt in på en sak så jag hoppas ju självfallet på att få ett ja!

Nervös? japp! 


Har ju dock en plan B. Om jag inte kommer in så ska jag valideras! Men usch för att plugga. Men det ska gå. Jag måste blicka framåt!

Cut, style and action!

Papiljotter. Ni kanske kommer ihåg ett tidigare inlägg då jag hade låtit min moster sätta massa papiljotter i mitt hår? Jag har vart jättenyfiken på det länge. Kan ju bero på att jag lindar så mycket papiljotter i mitt jobb. men iaf! Jag köpte ett par för att prova själv hemma. Och.... De blev jättebra. Luggen blev lite skum men det fixade jag lätt med plattången! 

1.Original 2.B&W men med mkt rött 3. Endast B&W med brightness/Contrast 4.Lek med färger

Jag tunnade ut mitt hår lite igår också så det var inte så svårt som det kanske borde ha vart, att rulla dvs. Jag tror jag ska försöka lägga upp en video på hur jag klipper mitt hår i framtiden. Samt på hur man rullar det. (jag har lockigt hår så det är inte som att klippa vanligt hår.)

Hur som haver så ska denna stail iaf bli flitigt använd när det blir lite varmare igen. Oc när jag köpt mer papiljotter ;)

I love

Ibland kan jag bli helt störd på't

Gömda budskap. Jag hatar sådant! i verkliga livet och på silverskärmen. 

Det är därför jag har så svårt för tecknade serier såsom Simpson eller Family Guy. Två serier som är superbra att titta på när du bara vill varva ned lite och slippa tänka. Men jag MÅSTE tänka! Så jag sitter och tänker hmmm... missar jag en poäng här? åhå där syftar dem på sådant osv.

I verkliga livet? jo, när någon säger något och förväntar sig att vissa saker ska vara underförstått. Inget som har hänt på sistone. Men det är dem där oskrivna reglerna som jag verkligen inte klarar av. Ja, jag bryr mig inte om jag får någon konstig stämpel eller om någon tror något om mig. För det felet ligger inte hos mig.

Jag brukar undvika att prata med vissa människor ibland bara för att dem redan verkar ha bestämt hur jag är och jag har ingen lust att övertyga dem om att jag är på ett annat sätt. Varför ska jag spendera min tid på det?

Det räcker med en bild för att starta en hel konkarong

Och jag är till bredden fylld med fördomar

2012

Jag älskar att planera. Det vet flera av mina närmare vänner. Dem ve också att jag är mycket snack och lite verkstad. När jag ska få något gjort så måste jag göra ALLT på en gång eller så blir det lite... lite då och då.. annars händer det inte alls. Bra exempel är att jag flyttade till Karlstad. Jag ville byta stad och hade vart i Kristinehamn (som jag trodde var Karlstad vid tillfället). Jag tyckte det var fint där så jag sökte dit och kom in. 
Exempel på det där tröga framhasandet är mitt gitarrspelande. Jag lär mig sällan nya saker utan "glädjespelar" mest lite då och då. Att lära mig barre tog flera år för att jag inte hade motivationen. (Fast nu spelar jag helst bara barre....haha.)

Aja poängen!

Nästa år, 2012! Jag har redan börjat planera dels för att jag vet att jag vill göra mycket och att jag ä missnöjd över mitt 2011. Visst jag har gjort och vart med om mycket under detta året men jag hade kunnat göra så mycket mer...

Det jag tänker på at jag ska göra är egentligen det som jag intalar mig själv mest hela tiden att jag ska göra.

Spela in
Resa
Skriva på verk
Göra mitt bästa
Kolla upp foten + operera mig och tusen saker till.

Det med foten ligger rätt högt på prion nu. Varför? jo för att jag har börjat få ont som satan. Ja ghade mycket smäror som barn men sedan växte jag ifrån det eller lärde mig att ta det men nu... Det är förjävligt. Jag har vart halt minst 4-5 ggr i November. Jag har alltså inte kunnat gå så.... nu har jag börjat fundera på att operera mig. en operation skrämmer mig men som en mycket god vän till mig sade "Du måste kunna gå innan du kan dansa" -Sanderchen.

Har ni några funderingar kring nästa år?

Unicorns

I love...

The excitment of leaning in but not giving in until you feel that pull in your soul saying go. Your soul went ahead before your body and meeting up is more natural than you thought it'd be.

But life, it's more like...

Turning in your bed in the restless kinda way because you're antsy to get up and do what you truly do. And what you truly do is what makes your heart flutter like an arrythmia. So you cant sleep because you're longing. And then you fall asleep and when you wake up.... It's noon and you're rushing to make it on time. No time for what you truly do so you're sleeping in the restless kinda way again. And Again. And Again.

Yes. Yes I got it wrong. Let me rephrase life.

Pedal to the metal. Going in 30 km/h. time runs out. Pedal to the metal. Going in 30 km/h but to everyone else it's like lightning but to you? it's 30 km/h. Whiplash into a sleeping state. But it's really like lightning...

No?

Gasping for air eventough you're above the surface. Watery eyes and hand like pressure on your neck. Emptiness and heavy nothingness.

Yes?

Unicorns. Just one word. Unicorns. It's so right that you'll believe anything coming flowing towards you.

But today...

It's a canvas and I have to tell myself to just do it. Don't wait. And why wait. What am I really waiting for? paint the canvas now. If I dont do it it'll remain blank... That is not why I want.

Gubbvarning

Chillar med pipan. Har äntligen fått tag på en pipa och nu efter att ha gått till centrum för att köpa lite tobak så är allt prima. Idag har andra delen av familjen vart på besök för att säga hej till lillasyster. Egentligen var det bara papp och hans tjej som skulle komma men det blev två bröder med mera som även kom så det har vart lite fullt ös här! 

Imon är det ny vecka så nya tag ska det bli! Måste göra om allt som jag hade i musikmappen, tacka nej till ett jobb, Jobba och ringa runt. Det vanliga!


P.s Ni har väl inte glömt av min twitter? ;)

Bfast 4 Champs!CAUSE I DESERVE THE BEST!

23 år och rulltårtaEn del av familjen besökte mig idg för lite rulltårteätning (Min mamma var inställd på tårta så jag var tvungen att ge henne det!) och så att dem kunde ge mig lite gifts! Mohaha! En pall, stekpanna, strumpor och lite cash på kontot! inte illa! Bara pappa som ska komma förbi sedan är födelsedagsfirandet officially over! Finally!

Btw. Frågade några tanter och gubbar förra veckan hur gammal dem trodde att jag var. Samtliga sade 22 eller typ 16 (vart ngnstans ser jag ut att vara 16?) och nu efter att jag fyllt frågade jag några andra gummor och gubbar. Nu säger dem 23! otroligt hur snabbt det syns!

Word

Vaknade av att min mobil surrade i mitt öra. 10:06, Det betyder att jag sov igenom två omgångar med alarm och tillhörande snooz... Idag så skulle jag hänga med Johanna. Klockan tio så jag messade henne ett "jag har försovit mig igen". Jag vet itne varför men något i mig eller min närhet gör så att jag alltid är sen till alla möten med mina kompisar! Idag vaknade jag dessutom upp med ett skadat öga....

Det var iaf askul med Johanna. fick finaste örngottet som jag skall rama in och hänga upp någonstans (Tydligen så fick en annan donna samma ide? Great minds think alike yo!) och vi följde ju givetvis upp det med lite shopping! Kalender, whiskeyglas och pepparkaksformar fick följa med mig hem. Det skulle blit ett par byxor också men dem var puts väck! 

Ett pass på jobbet. En promenix hem och nu är jag mitt i ett brödbak efter att ha satt ihop nästan hela jullåten och lite matlagning. 

En produktiv dag. I like it! Men nu ska jag fan lägga mig som otillgänglig för att jobba i ett par dagar. Resting is on the agenda! Jag förtjänar att få vila lite med tanke på att jag inte haft en ledig dag på drygt två veckor och att jag jobbade på min bday. Apropå bday så är det inte kul att fylla år längre... Man blir ju fan bara gammal! 

Tänk så snabbt tiden går!

RSS 2.0