Dem tre vännerna och Adrian

Jonna och Adrian kom ner till götet den här helgen för att hälsa på och detta gjorde mig överlycklig. Dem bodde hos Johanna och det fick jag typ också göra! :) 

På fredagen regnade det och jag var helt övertygad om att dem inte skulle komma in på fredagskvällen bara för det. Så jag gick hem efter mitt arbetspass och bytte om till myskläder. Lite senare fick jag dock ett samtal från Johanna och fick höra att dem var framme om 20 minuter. Byta kläder, sminka sig och sedan bussen ner. Men dem hann först ändå. Det blev en liten rundtur och fika paus. Det var riktigt myspys och gud vad skönt det var att höra Karlstad dialekten igen och träffa dem alla tre!


Adrian och Jonna

Sedan drog vi förbi mig. Hämade ombyte och tog med mandolinen. Live manolinspel är sååå mycke bättre än en bilradio! Vi vinade och tjötade till långt in på natten. Jag fick höra Johanna mummla i sömnen igen och på morgonen blev jag väckt av lilla Ira(hunden)/Ett slag från sovande Johanna.


Getting the snus done!

Det bar av till Borås Djurpark. Vi gjorde det som man ska göra på djurparken. Kollade på djuren och skojade. Vad ska man säga? det krävs ingen förklaring!

Johanna valde den enkla dinosaurien. Jag ville inte ha samma så jag tänkte "jag plankar den platta"... Jag kom inte upp på den! fick gå runt och K.l.ä.t.t.r.a upp. Men jag borde ha ställt mig och surfat istllet för att bara ha suttit där som någons slags hösäck docka!

Detta plus shopping och god mat!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback