Sukiyaki

Sukiyaki är en japansk rätt som har många varianter men i vanliga fall så innehåller den kött, grönsaker, nudlar, tofu, saké, soja och nirin.

Här är den varianten som jag använder. Den är lite omarbetad och väääldigt enkel att göra!

Till två portioner behöver du:
250 gram nötkött (t.ex grytbitar, lövbiff eller entrecoté)
1½ gul/röd lök
½ morot
200 g champinjoner
2 ½ dl böngroddar
6 st babymajs
4 - 5 cm purjolök
100 g bambuskott
50 g tofu
50 g saifun
3 st ägg
2 msk olja
4 cl japansk soja
2 msk saké
2 msk mirin
1 ½ msk farinsocker
1 st köttbuljongstärning
2 dl vatten

Gör så här:
1.
Om du har valt att köpa en stor köttbit så skär den i så tunna skivor som möjligt. Lägg undan köttet och förbered alla andra ingridienter.
Purjolöken ska vara delad till stavar och inte skivor. Detta gäller även morötterna. Ta bort handtaget på svampen och gör ett kryss uppe på dem. Ta bort böngroddarna från dess "rötter", dela bambuskotten i lika stora delar, dela tofun i bitar om 2x2 cm. Lägg dem separat ifrån varandra på ett stort fat eller mindre skålar.

2. Koka nudlarna i ca 3 min. var noga med att dem ej blir för mjuka eller är för hårda. Lägg sedan upp dem för sig på fatet/i en skål.

3. Nu ska själva såsen/marinaden göras och den gör du såhär: Blanda mirin, sockret, sojan och sakén i en skål och rör om tills sockret är upplöst.

4. Lägg i hälften av grönsakerna (blanda ej ihop dem) i en oljepenslad stekpanna. Stek dem lätt i 3 minuter och putta dem sedan åt sidan och doppa sedan köttet i "såsen" och lägg ner det i pannan,låt det brynas. När allt kötet är stekt så gör du ytterigare ett litet utrymme och lägger nudlarna där. Värm smatidigt upp 2 dl vatten med buljorntärningen i. lägg ner det i pannan och låt det puttra.

5. Ta fram ätskålar och kläck ett ägg (eller 2 äggulor) vardera i dem och blanda runt med ätpinnar tills det är blandat.

6. Ställ fram stekpannan med allt innehåll på bordet och ät direkt men glöm inte att doppa i ägg först!

どうぞめしあがれ 

Lilla My

Min hals är inte bättre. Men efter att Melle ringt mig vid två tiden för en fika. Dvs efter att jag fått i mig den varma fikan så kunde jag tom dricka kallt vatten utan att det kändes som om jag förskte svälja en vattemelon med taggar på.
Jag drack en varm choklad och åt en suspektblåbärspaj...

shopping på hög nivå Yeah! Jag har l'nge klagat på mig själv för att jag int ehar några skor så idag köpte jag två par skor! ett par svarta kängor och dem dära bruna lilla my/sy tant skorna som jag spanat in tidigare!
Ny AloeVera kräm, dentan, underkläder och tre underbart vacka skålar fick även följa med hem!

Jag loggar in dagligen på min kau sida för att se om jag klarade den senaste tentan eller ej. fortfarande inget svar. Om drygt två dagar har jag ytterligare en tentamen som jag ska försöka klara. Så det blir ingen sovmorgon för mig!

Nu har jag läst ut Kelley Armstrongs senaste bok och ska sätta mig med "Dan Leno and the Lime House golem" (ytterligare en tråkig bok från litteratur kursen) i sängen min.Tråkiga bilder men oh så bra dem är!

*harkel harkel*

Sjukt ont i halsen. Kan inte svälja-ta toner-det svider-aj aj aj-ont! så ont gör det! :(

Jag knarkar halstbaletter och mitt andra behov för att jag tycker synd om mig själv och har intalat mig själv att den självmedicineringen kombinerat med ett glas Cvitamin (som jag inte kan svälja) kommer att få mig frisk.

Nu ska jag spela gura, läsa och sova!

Imorgon blir det Psykologi igen. Sedan ett pass plugg i bibblan. Det blir perfa!

Jag har förresten upptäckt att skolan har pianon som alla kan komma åt! där ska jag plantera mitt arsle! hehe Jag och min grupp i sångensemblen hade ett extra lektionstillfälle för att vi egentligen inte skulle ha det och då var dem där! rum med pianon! det var efter denna lektion som min hals började skrika! skrika efter värme! inte nog med att jag fick ta höga toner så var dem såpass höga att styrkan blev ungefär en viskning och det är som kanske alla vet inte så skonsamt för halsen vid en förkylning...

Som ni kanske märkt har jag börjat fatta Linneas Zoom nu. Så den hamnar på önskelistan ;) yeah!

FYI (cover)

I dont know how I

Nattens sena timmar

  
    

Jag kör en till allnighter. Jag börjar bli lite van tror jag, inte bra! jag kunde ints sova och jag behövde plgga så nu sitter jag här. Jag har haft väldigt många perioder då ja var yngre då jag var uppe sent så jag kan hantera detta nu. För att få det att funka så krävs det endast en grej.. Mellanmål! se till att få i dig fruktsocker, mjölk, yoghurt och dylikt ungefär var tredje timma så går det.
Det blir sådana här bilder då. Mellanraden är btw mina favoritapor!

ÅH! major discovery! det finns en japanska kurs på 15 hp som jag vill läsa! det bästa är att den är helt distans! dvs att jg får planera mkt själv när jag ska plugga! eftermiddagslektioner är bäst! ^^
Sedan fanns en kurs som heter webb och digitalbild. man får bl.a lära sig hur man gör en hemsida! jag kan lite html men jag vill kunna det helt! åsså va ju digitalbild med! vet dock inte vad dem kan lära mig där.. en til shortcut?
Ja måste få in någonslags företagsekonomi kurs också (ja ni hörde rätt.) Jag känner att det är viktigt. Sedan måste jag kolla om det finns några kurser från termin 4 i ssk som jag kan läsa som inte är för krävande... inte stor chans där...
Jag kanske läser engelska 2 som baspaket men jag kommer antagligen läsa mer än 30 hp nästa termin med... Yeah! nu sätter vi fart haha

ThornMary (aka Sleeping beauty) and Rapunzel


Här är dem där skisserna som jag tidigare la upp som bilder i ett sms. Ska jobba lite till på den vänstra och sedan ska jag föra över dem till ett annat papper så att dem kan bli akvarellifierade!

Pluggdugg i Bibblan

Imorgon blir det äntligen gruppmöte! (på en av dem tiderna som jag föreslog hehe) min grupp är lite oorganiserad känner jag just nu. Fick reda på när vi skulle mötas sent på kvällen liksom? gah, bättre att bestämma lite längre i förtid tycker jag! ^^ Imorgon ska jag sitta i bibblan tänkte jag. Heldag från min sida!  yeah!

 

det är dem fula bilderna som är dem roliga bilderna ;) det ärdem man sparar hehe

Salami.Räkor.Banan.Kebab

Igår suktade jag efter en pizza men det blev ingeet med det. Idag skulle jag haft andra planer och hade då tänkt skjuta upp pizzan till imon men iom förhindelser (pluggdugg) så fick det bli pizza idag rubruken är vad jag hade på. riktigt god blev den. fast ja tycker ju iofs pizzor brukar smaka ungefär likadant förutom när man har curry på.

Nu har jag kommit lite längre med uppgiften så det är bara plus! yeah! synd bara att jag har den dära nedrans tentan som jag inte kan! hur kan man göra en tenta när man inte vet innehållet? nepp. det får bli att gå på denna och få veta vad innehållet är och sedan göra omtentan? hilarious!

Bibbis Pippi Petter

Sångensemble lektion 2 avklarad. Den var ännu roligare än den första. Vi fick hemläxa inför dagen och skulle välja ut en övning att ta med. Dem flesta tog med uppvärmninar för kroppen och.. det var askul!^^ Jag valde att ta med "Bibbis pippi petter" som är en personlig favorit.


Nu har jag kontraherat en fin rungande huvudvärk och i tristess så genomlider jag att skriva detta och se på den lysande skärmen tills alvedonen kickar in. Gud vad fint med Alvedon ibland!

Let me sign that shoppinglist!

Imorse ca sju på morgonen lämnade jag in mina labbrapporter. JAg hoppas att lärare blev näjd med uppgifterna då jag tolkade dem lite. Kanske lite mer än lite.

Jag hade i princip tre dagar på mig att slutföre tre laborationer som man skulle haft minst en vecka för. Det blev mao lite tufft. Dock försvårade jag ju det iom att jag inte optimerade min studietid. Det blev att jag satt och googlade på annat samtidigt.

Efter att jag somnat och vaknat upp vid ett tiden så satte jag mig med en mackapär som heter Zoom H4. Det r en inspelare som även går att använda som ljudkort. Det blev lite olika grejer. Den var lite tuff att fatta först men jag börjar få häng på det nu. Jag lärde mig lite mer om de mmusikprogrammen som jag har samtidigt. Det var gött!
Här är en av dem grejerna som ajg satt och lekte med. Tyvärr så blev det delay på ena stämman och på något sätt re-levlades dem till samma volym :( och btw! innan ni spelar den Sänk volymen! Ska göra en ny när jag får tid. gillar verkligen itne denna versionen :/


Emellan inspelningslekarna så passade jag på att klicka runt inne på HMs shop online sida. Det är nu på väg en röd rutig skjorta, en blå kofta och lite underkläder. Yeah!

CameraDiary 2010-09-19

Jag fick låna grannens kamera idag och det ledde ju självklart att jag blev lite "trigger happy" hehe. Här komer en till bunt med bilder.

Förlåt Sara men hela bilden var så lugn och fridfull.

More guitars!
Det är unge herr Lennartssons gitarrer om ni undrar

Welcome to my Home. The 1st floor.
Trés magnifique Rokkomann!

 

 

Jag röstar inte blankt

Att rösta. Idag har jag varit och röstat. Jag hade planerat att rösta blankt men då jag hörde hur det låg till mellan partierna gällande deras popularitet så bestämde jag mig för att forska lite innan jag röstade. Efter att ha gått igenom ett par partier så slutade det med att jag röstade på moderaterna. Tror jag. Dock så hade jag glömt att kolla upp vilka som jag skulle rösta på inom moderaterna så jag gick efter yrke... Jag vet, sjukt dåligt av mig.

Sa jag att jag är uttråkad?

dsc00123 (MMS)

Sa jag att jag är uttråkad?

Lektionen är ett sömnpiller. Har skissat f...

dsc00122 (MMS)

Lektionen är ett sömnpiller. Har skissat fram denna nu. Tänkte det skulle bli en fin akvarell:)

Mjölbaggarna på bänken brevid

Jag har hittils missat massa lektioner. Förra veckan hade jag en rejäl förkylning (precis som halva sveriges befolkning?) och självklart så bestämmer sig tant röd för att besöka mig denna veckan.  Mensvärken var utom denna värld! jag liknande en gammal gumma då jag fick gå omkring halvt hukaad inne på mitt rum. till slut lyckades jag dock få i mig en alvedon och uppnå en lodrät ställning...

Igår kväll hade jag äntligen min första riktiga lektion i sångensemble! det var riktigt kul! och det var riktigt svårt att sjunga i kör igen. Att stämma in i gruppen med ändå vara sin egen röst? tough! men det ska gå om jag anstränger mig! haha ^^

På dem dåliga noterna spelar dem nyinflyttade mjölbaggarna i vårt kök. Inte kul... tur att man har det mesta i glas eller plastbehållare. Det har iaf fått mig att inse att jag måste skaffa behållare i glas till allt! mkt mer hygieniskt.

"wrappu-uppu's"

Ah haha en till feberdag! precis vad jag ville ha! Min kropp tycker tydligen att det räcker amed att jag är utslagen i en hel vecka och missar lektioner utan den tänker mer! nu är det helg! nu tar vi ledigt från att försöka göra oss frisk från förkylningen! Yeah!
Jag har varit lite utslagen men lyckades dra iväg mig och en kompis till affären och jouren för att hämta ett paket. utan min kompis hade nog den promenaden tagit mer än en timma!

Jag var inne på min kurssida för att jag hörde att en kompis inte hade fått sina poäng registrerade och såg då att inte en utan två av mina kurser hade poäng som inte var registrerade! Min VOC/MCT och min uppsats kurs (sammanlagt 4.5 hp) är markerade med paranteser? sjukt skumt! Jag måste kolla detta i veckan. Det är ju ännu skummare med tanke på att min kompis inte fick sin VOC/MCT registrerad pga att hon inte gjort uppsatsen (som även är HELT olika separata kurser). Men jag har ju fan gjort båda!? men vad ska man säga? jag kliar mig på huvudet rycker på axlarna och säger "Lärare. Antingen älskar man dem eller så hatar man dem."

Imorgon är jag lektionsfri oh förhoppningsvis feberfri. Då ska det bli lite harcore plugg med bl.a litteratur. Vore skönt att få den gjord! Jag gör ju den dok inte ensam! men efter en titt på de guidelines vi fick så måste jag göra om dem lite! gah!

Nu ska jag spela lite gura tror jag. Min älskade gura! ^^ <3

Starkt av mig!

Jag blir lite stolt över mig själv (eller kanske irriterad). Jag har sprungit omkring och irrat även fast jag inte borde... Om man nu är sjuk och har såpass hög feber att man efter tre febernedsättande fortfarande är för varm..? då ska man fan vila!

Jag har varit hos Marran och blivit bjuden på äppelkaka, lagat mat, lärt mig en ny låt på Guran (crush) och tvättat. För att avsluta dagen slängde jag och den andra sjuklingen i korridoren ihop en smarrig chokladfondant med jordgubbsås. Sedan vilade vi båda två framför två avsintt av Glee, efterätten och tända ljus!

hehe nu när jag gör saker trots hög feber så förtjänar jag ett till vuxenpoäng! katching!

Men seriöst? om jag fortfarande känner att jag kokar efter tre febernedsättande(tagna tätt ihop..) så vågar jag inte gissa min temperatur för dagen... But damn I'm hot! haha nu ska jag snörvla lite och sitta med läxor och CSN skräp!

ÖHHHH jag behöver en nikotinkick (vuxenpoäng?)

(och nej jag orkar inte fixa med en bild. Orkar knappt skriva ett sms just nu)

The return of the platypus! and he brought a friend!

Predators!

Jag och BudoKid har sett på Predators! En mkt mysig, hålla handen film och skratt film!
Den var lite sådär småkul som sagt. Story var dock inte riktigt trovärdig och jag funderade på "men hur ska dem få sitt lyckliga slut?" genom hela filmen. Det fanns många tillfällen då jag satt och småskrattade eller log. t.ex så drogs ryggrad+hjärta (om jag såg rätt) ut ur en människa och jag kunde bara tänka på "hmmm det där har vi fått lära oss om" och fick ett nostalgi leende på läpparna^^

Min favorit scen kom i slutet. Men för att inte spoila för mycket ska jag inte berätta mer ingående om den!Filmen får 3 av fem möjliga!

Kycklinggratäng med Haricot verts

2 st kycklingfileer
½ kruka timjan
1 pkt creme fraiche
1-2 dl matlagningsgrädde
1 st tomat
1 st vitlöksklyfta
1 dl riven ost
1 ½ -3 msk dijonsenap
½ röd paprika

1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina kycklingen och platta till den med hammare (det funkar utmärkt med en burkkonserv t.ex champinjoner ^^). bryn den i margarin för att få till en fin yta.
2. Skiva tomaten, hacka paprikan, presse vitlöken och riv till ost.
3. Lägg fileerna i en ugnsfast form, hacka timjan och strö över. Lägg även på den skivade tomaten och ha i paprikan.
4. Blanda creme fraichen med matlagningsgrädden, dijonsenapen och vitlöken. Strö över ost och sätt in i ugnen i mitten i ca 30 minuter.

 
Skitbilder tagna med min skitkamera :(

Sjuklingen..

Jag har stannat hemma idag. När jag gick upp ur sängen imorse kändes det som om jag inte lagt mig ännu, sjukt trött. När jag drog på klädenra ände jag hur varm jag verkligen var och att det inte var pga den sköna värmen från sängen. Halsont och feber, min kropp är förkyld.

Jag har lyckats med att gör mat och städa mitt rum lite. Har dock bara sopat och orgainserat om men jag behövde ta en paus efter bara det lilla. Maten var inte heller en fröjd att göra men det var kul att göra ngt nytt, det bleb en slags chili con carne  aka chilipeppar med kött som det betyder (fast min var vegetarisk!).

Åh fan! jag gjorde iordning en müsli idag! hemmagjort. Kokos+äpplebitar+russin+solrosfrön+fiberhavregryn+linfrön = en mycket god frulle!

Jag vantrivs med den lilla sketna kameran jag har kan inte fota något kul (t.ex muslin eller tipspromenaden med BudoKid). Efter ett snack med en fotointresserad kompis så insåg jag att jag inte behöver ha 15mpx kamera. Det är faktiskt totalt onödigt när jag inte ens behöver ha så mkt pixlar. Jag zoomar aldrig såpass mkt och om jag vill det så reverserar jag hellra objektivet för att få en bättre effekt! haha vad tänkte jag med!? jo, jag vet. Jag tänkte med shoppinghjärnan, den delen av min kropp som tror att jag är gjord av pengar och som även är en prylbög (konstig term det där). Så jag ska sikta på en canon EOS 450d. Om jag blir proffs kanske jag byter... kanske! ha!

Candlelit evening

Jag sov ingenting den här natten. Jag låg vaken till åtta och lyckades sova tills 12:15 då en granne knackade på (tur det annars hade jag nog inte kommit upp idag!). Btw så är det skitbra att ha tillgång till en bärbar dator med trådlöst internet, det blev manga och serier för hela slanten. Har haft rejält on i halsen sedan jag vaknat, förkylning på väg? (Det känns som om jag har förkylningssymtom hela tiden?)

Jag har varit som en Zombie hela dagen. Mascara under ögonen, pyjamas under större delen av dagen, powernaps på soffan... och annat. Dock lyckades jag duscha, hjälpa en kompis med sin nya schnögga maskroslampa och ta mig till Välsviken.

Nu myser jag med tända vaniljljus och Cola light framför datorn.


Yankee kun to Megane chan

http://www.dramacrazy.net/japanese-drama/yankee-kun-to-megane-chan-episode-1/

Lite löjlig men dem ska dem vara så. överrdramatisering och allt därtill annars vore det inte japanskt för mig^^

IKEA - Loppis

Igår var jag helt utslagen. Ända tills klockan 12:15, då vaknade jag med mina sömnbehov mättade. Jag gick ut och åt frukost (jag håller än så länge vad jag sagt). Sara och jag kom i kontakt med varandra och då satte vi oss på bussen med sikte på den stora loppisen sm skulle hållas på IKEA.

Loppisen var inte av det bästa slaget. Det slutade med att jag köpte ett litet glastroll åt min mor som är lite förtjust i sådana. Den var lite mindre än de vanliga så den passar säkert in. (Jag tippar på att hon gillar den pga att den påminner henne om Trollgatan. När vi var små och livet var enklare för alla involverade.) 

Vi vandrade in på IKEA iställer och shoppade loss. Nya vita förvaringslådor, en bonsar, en jordgubbskaktus och lite ljus. OCH FLÄDER SAFT! nomnom

Kvällen utspelades hos Sanderchen med oss två och Quan. Mah jong, två omgångar. Sanderchen vann givetvis först (grymt duktig på spel är den tjejen!) och den andra vann jag. Sedan blev det moffning utav Pizza tillsammans med Breakfast at tiffanys!

Det absolut sista av kvällen spenderade jag med Söta Sara. Vi spelade ltie Gura och jag sjöng en fin Serenad till henne.


Åh Sara, sitter på sin soffa--
I sitt rum.
Åh Sara!

fescht - Vi gör stan farlig igen!Efter en promenad till Hagastället så fick jag och BudoKid lunka tbx till storra torget där min finaSara satt i sin partyutsyrsel. Varför? jo för att toppa av en bra vecka och dag så tänker man ju "hmmm Mange ska spela. han är ju rolig! och Oskar, Saras kille, skulle ju spela... ja men vf inte gå? perfekt!"

På väg till Nöjes så fick vi göra ett litet depåstopp där jag strippade lite och bytte kläder och sedan fick vi skynda oss så att vi hann före den stora klungan med nollor som kom gåendes efter oss. Självklart så var ju dock kön schhhukt lång ändå... men jag träffade Kristin som jag och 11'an töserna nu ska på middag hos!

Efter en shot Mintu så spanade vi in det stora dansgolvet. Mitt i spanandet så kommer en glad tjej upp till oss och säger "tydligen ser jag ut som dig bakifrån!" ...jaha... en kram stals och sedan efter en ytterligare shot(?) så dök Mange upp på scen!
Publiken var lugn oh det var skön stämming! precis lagom!

Efter Mange så var det ett litet uppehåll så vi gick bort till Bowlingen och chillade. Två trevliga, lite sisådär onyktra, killar kom fram till oss och presenterade sig. efter typ två meningar så säger den ena "låt mig va ärlig. jag säger som det är nu. Men vill ni ha en fyrkant med oss?" jag trodde at tjag hörde fel först så jag sade va och fick det upprepat. Med ett skratt svarade vi båda nej! dem verkade lite schockade och försökte förklara/övertala att den linjen brukar gå hem... vidare frågor som jag om vanligt svarar jag är upptagen på ledde till att Sara fick en invit hem till den ena. Åter ett nej. Då berättar den killen ena killen att han hade en stor kuk och den andra inytgar att han hade det (ännu mer weird!?). I det tillfället så kom det ännu mer skratt och jag höll tillbaka frågan "men kan du använda den rätt?" men det kändes lite elakt... haha ^^ asså hur tänker vissa månniskor? svinigt!

Oskar Linnros! Publiken blev helt Bananas och tjejen jämte oss med höga klackar hoppade omkring och stämplade både Sara och mig på fötterna. Två stora killar klämde sig fram till oss och stod och var allmänt jävliga. Inte nog med att dem sparkade Sara mellan benen så vände den ena killen till den andra "han var ju bra! vem är det!?" med hjälp av Sara list så drog dem därifrån ;) bra jobbat Sara!

Förutom detta så försökte även två svarta svettdrypande killar ragga på oss inne på köttmarknaden (Schlagerbaren). Vi såg Kong. En kille kände helt plötsligt på mitt hår (kände hur en kille kom upp bkifrån och tog tag i en hårtest och bara gick därifrån sedan...)

Vi chillade även igen vid Bowlingen... Då försökte jag agera wingman (gick inte bra) pekade ut några killar som inte höll måttet.. men på tredje försöket singlade jag ut en blåskjortad kille. När jag berättade för Sara undrar hon "han som kommer hitåt?" och japp. några sekunder efteråt står han hos oss. Vi gik till baren för ytterligare en shot (totalt fyra Mintu och en Zoo slank ned i våra strupar den kvällen..Och en äcklig redbull Vodka!). När vi står och beställer kommer en kompis till killen upp till honom. Han skulle hälsa på oss och då säger denna killen surt "det är mina ragg!" XD haha. Dem försökte bjuda in oss på efterfest och det var lite krångligt att komma ur den... till slut ledde till att vi skulle gå och "höra med våra kompisar om det var okej att vi stack"... Vi cirklade runt lite och fick se att Stackars Filip och Mattias stod där och väntade:(... (en annan rolig grej varn när Filip frågade Mattias om han kom ihåg våra namn, vilket han gjorde, sedan frågade Filip Mattias om han kunde kolla om vi kom ihåg hans. Såhär löd frågan "kommer ni ihåg min kompis Filips namn?" XD haha)

Ytterligare dans på schalgerbaren. Ditchade den för att jag ville höra Robyn och vi båda var nog allmänt trötta på baren och musiken. Men vet ni vad som börjades spela på det stroa golvet när vi kom dit??? Robyn! Yeah! sjuk tur!

Sedan jagades det bara mat och en bra svarttaxi. Båda gick bra. Eller bättre än bra, taxi hem för sammanlagt 100 spänn? sjukt bra! Ännu bättre iom att vi fick hans nummer och förklaring på hans priser samt körtider!

Nepp, sjukt kul och härlig kväll! Tack Sara och Budokid som fixade biffen!

Kroppsbild

Jag vill tipsa om en sajt/blogg som jag tycker är väldigt bra. Det är en blogg som är handlar om självbild. Hur man kan se ut. Frivillga människor lägger upp biler på sig själva för alla att se.

Det är en grymt bra blogg. Sjukt bra initiativ! Alla borde gå in och kolla. så här ser riktiga, oretuscherade kroppar ut!

Klicka på bilden ovan för att komma dit!
(Tänkte att en operfekt bild skulle passa bättre! ^^)


Här är beskrivningen som bloggen har gett sig själv:

Kroppsbilder är en blogg med bilder på kroppar, med tillhörande siffror. Tanken är att illustrera hur olika kroppar kan se ut och hur olika vikter kan se ut, för att avdramatisera siffrorna och antyda att alla kanske är OK. Som en digital simhall där alla kroppar får dela plats i duschen.

Kroppsbild och självbild får mötas och kanske bli lite mer sams.

CK is coming to my mailbox

Inte just den doften nedan men en annan är det. Jag klickade nyss hem dem och dem borde komma om en vecka eller två! det ska bli kul att pröva lite creme och ny parfym. Ska berätta lite mer om dem om jag tycker om dem senare!Dem var självklart gratis ;) hehe

Zoom in on music. Zoom in on still life

jag ska begränsa mig till två saker när jag så småningom kan köpa dem.

Ett: något att spela in med. antingen en zoom q3 eller h2. Det är va det står emellan just nu.
Två: en kamera!

     Klicka för att se nästa bild 

Kittycat!George Carlin är inte dum han! Tack till BudoKid som presenterade honom!

RSS 2.0