Talang 2010

I don't know what you mean?


M -Okej, nu lyfter jag på fingret. Fast jag vet inte vilket, det får vi se.

(Miss M när jag visar ett fingertrick...)

Den Svarta Katten Sprang Över Vägen

Igår när jag och Melanie gick hem från våran lektion så såg vi en svart katt. Melle är inte så förtjust i katter så jag skulle skrämma iväg den. Men den strök sig mot mitt ben istället och ville bli klappad.


En sådan här såg vi! söt va?

När Åskan Sprang I Himlen

Jag vaknade 5 minuer över tio. Sedan råkade jag somna om och vaknade mkt senare. Bittert som fan tycker jag. Under dem kommande timmarna var jag inte speciellt trevlig, det kändes som att jag tykade mig.
När jag kollade brevlådan och såg att jag inte fått min beställning ännu blev jag inte gladare. Men jag tror att jag genom min kompis och lite underbart regn blev på bättre humör.

nu har det snart regnat i en timma tror jag, kanske mer. Det har blixtrat och åskat, vi har dragit ur alla våra kontakter (okej alla här har ju inte gjort det... -_-*).

Förövrigt så har jag beställt Leilas första kokbok, Harry Potter 1 och lite småplock. Om jag har tur så kommer mina böcker imorgon. Då vet jag iallafall vad jag kommer göra den här helgen! Jag måste läsa det sista i Mickes bok också, jag har trögat mig allt för länge med den.

Nu ska jag återgå till mitt.

Gårdagen...

Igår lagade jag egna grönsaks/potatis medaljonger! skitgott och jag ska lägga upp bilder +recept så småningom!

Igår fick jag också hem lite saker jag beställt, min mascara och min parfym ^^ nu både luktar jag och ser bra ut! dock var det som sagt inte kul att gå och hämta dem i denna kvalmiga värme! OCH! jag fick ett sms från Bokus. Boken som jag beställde för att läsa i min kurs har nu kommit in. Dock har jag nu en lektion kvar i min kurs så det känns döfött. Så den boken ska åka tillbaka!

Och! jag har suttit och spelat namnleken med två av mina grannar i 45 minuter!

Efter sommaren kanske?

Jag är så trött på teven. (Bones och True blood räknas inte in i den kategorin..), Men jag vil ha en fin, platt teve och ett xbox med lips te! låter inte det najs? kanske en maskros lampa i taket?

Här kommer det kanske dåligast kollaget jag gjort hittils..Nu ska jag tillbaka till Målet och beundra hennes senaste skapelse, snus och vindruvsträdet! O kanske för lite mer stretching!?

And you wonder why I wish I was Irish?

"It's not that the Irish are cynical. It's simply that they have a wonderful lack of respect for everything and everybody."
- Brendan Behan

"When I told the people of Northern Ireland that I was an atheist, a woman in the audience stood up and said, 'Yes, but is it the God of the Catholics or the God of the Protestants in whom you don't believe?"
- Quentin Crisp

"Rain is also very difficult to film, particularly in Ireland because it's quite fine, so fine that the Irish don't even acknowledge that it exists."
- Alan Parker, director of "The Commitments"

"Those who drink to forget, please pay in advance."
- Sign at the Hibernian Bar, Cork City.

"The Irish gave the bagpipes to the Scotts as a joke, but the Scotts haven't seen the joke yet."
- Oliver Herford

"You know it's summer in Ireland when the rain gets warmer."
- Hal Roach

Ovan är tagna från http://www.ireland-fun-facts.com/irish-quotes.html. En förträfflig sajt!

Makaronipudding dag!

Idag har avrit en ytterst dyster dag! jag har itne haft någon motivation alls. Det har regnat mesta dels av dagen, det var ju najs (är ju en s.k "rain-lover"). Det har blitt mest chatting, bokläsande och suktande efter nya saker idag.

Efter en liten tripp till affären så gjorde jag och Melanie den mest underbara och utsökta makaronipudding någonsin. Enkelt att göra äre ju me, stekt kyckling, äggstanning, kikärtor, persilja, soltorkade tomater och ost! NomNom!

På en annan not kan jag berätta att jag har slut på mascara. Jag är ju fåfäng så detta går inte! jag mår dåligt utan smink... och jag har inte några pengar att köpa något för heller -_- ... men! jag kan ju beställa! man behöver ju inte betala först 14 dagar efteråt!!!! Mohahaha så nu är en false lash effect och en parym, Sexy darling!

Nu ska jag se på Tokyo Marble Chocolate, lite naruto och lite bokäsande om jag inte slocknar!!

Imorgon är det uppsats skrivande och annat plugg som gäller. Håll tummarna för mig!

tråkig uppdatering

Nu är jag hemkommen från smarriga Marran. Där har jag och andra vänner skrålat till lips och sett på softporr med handling? Det var ett litet äventyr kan jag säga! SEdan när jag och miss Mell skulle hem så småskrek vi lite titt som tätt. Ni förstår.. det är inte bara våren som kommit, alla småkryp har ju kommit med! det var svart skalbaggar, tusenfotingar massor av små husspindlar och!!! en ÖDLA!!! den dära ödlan fick mig att skrika och hoppa... jag ska sno en bild och lägga in den här...


Bilden är tagen från Melanie!

Här hemma har de vart... ja, rätt så stilla (kan bero att jag mestadels vart på rummet). Mest anime och musik är det som händer..

IKEA Family

dåligt med uppdateringar dem senaste dagarna. jag vet inte riktigt varför dock. Det kan ha vart för att gårdagen var så stilla så många tillfällen att jag undrade vad som hade hänt med Campus. DEt fanns många orsaker men främst för att jag inte ville helt enkelt..

Men en liten recap!

Igår då. jag var ute och gick och fjantade mig med tjejerna på kvällen. Min ena granne passade ju på att trilla ned för trappen mitt i allt och haltade omkring som en annan 70åring som förlagt sin rullator. Under dagen så eh.. jag kanske borde börja i andra änden istället...

Iförrgår kom min familj hit på besök. Detta var jag under hela veckan nervös för. Att dem skulle skämma ut mig eller att vi skulle bråka inför alla mina grannar. Vid ungefär ett anländer dem, dock en timmar för tidigt så jag vart ju inte klar! inför detta hade jag hunnit med att duscha, tvätta, sno en dammsugare, en wraps sallad, dammsuga osv...
När dem gjort sig hemmastadda i min lägenhet och efter vi hade fått upp deras endagspackning (som var som en 3dagars....) så lagade jag och min bror till lite mat. det blev en bulgur röra med ostbiff! nomnom! En sväng till IKEA klämdes in här och precis innan jag skulle gå in så gick jag in i bildörren så jag gick omkring med ett rött märke på pannan... jag fick ett paraply och en äggskivare av mamma... och sedan så var det ju dem vanliga disskusionerna... ni vet " den är fin", "vilken fin färg" osv. Mao det man brukar prata om på IKEA.

Eh... min bror och jag satte oss sedan vid monopolet som jag har och spelade. Jag fick frågor vf vi stängde ut vår mor men orsaken till att vi två spelade var för att mamma skulle se på nyheterna, läsa sin tidning och vila lite...

SEDAN!!! blev det bio! det var Robin Hood vi ville ha! (som i disney filmen!) den var helt okej! lite väl lång men den var värt det. Jag trodde att den skulle vara tråkig för att dem filmerna har samma story men dem hade tvistat den lite så det var inte alls tråkigt.

Iom att min mamma och min bror tog upp hela mitt rum fick jag sova hos min granne. Det gick jättebra förutom att jag på morgonen inte vaknade av mitt alarm. Min stackars granne vaknade och låg och hojade på mig men... jag vaknade inte för det. Jag fick höra efteråt att det tog en timma innan jag vaknade till liv... trots att jag hade väckarklockan mindre än 30 cm ifrån örat. hahaha awww ^^

Vi packade ihop allt. Jag packade ned mina sommarkläder som skulle hem till Borås. Blev ambushad av ett telefon samtal och sedan åkte vi till IKEA och åt. Deras grönsaksmedaljonger är så nedrans goda!

Kommer inte ihåg något annat från dem senaste dagarna... minnet är tyvärr kort och dåligt!

Min nya besatthet! (btw inlägg nummer 888!)

 

Att bara vara barn med Sara
Vi bakade lite i förberedande syfte!

notera barnet i bakgrunden på den andra bilden som kollar på mig!Ibland är det kul att åka till ett minizoo äta kanelbullar och bara vara barn igen!

Forget forgive

It’s not something I can say
If only I could make it all go away
The night is coming over me
Blinding me yes I can’t see

So when then night is coming over me
I drink coffe so that I can see
Forget, forgive happened long ago
I aint sure it’s something we youths know
Forget forgive is something I can’t do
Cause I never want to be over you


So when then night is coming over me
I drink coffe so that I can see
Your sparkling blue coming through the front door
Shouting Honey now I’m home
Your eyes sparkling in the night
You work hard and that’s alright
I know you’re coming home to me tonight
That’s what you do all the time

So when then night is coming over me
I drink coffe so that I can see
Forget, forgive happened long ago
I aint sure it’s something we youths know
Forget forgive is something I can’t do
Cause I never want to be over you

You've got me thinking about
a white picket fence
Don't matter how we get it 'cause
Love made us dense
Oh Darling, Darling I'll
always wait for you

So when then night is coming over me
I drink coffe so that I can see
Forget, forgive happened long ago
I aint sure it’s something we youths know
Forget forgive is something I can’t do
Cause I never want to be over youCapo3, Cadd9, Gm, Dadd9, Emsus

Korridorsliv

Okej. Ibland så är inte korridors livet super. Det finns måna olikheter bland människor. Det märks tydligt ju mer människor man är under ett tak.

Vi har ett s.k städschema i min korridor. Det funkar sådär.  Den här veckan står det inget namn så vi skulle ära det gemensamt. Japp, det går itne så bra hittils så är det jag och Sara som har fipplat med köket. Vi har bl.a diskat ALL disk.

Sedan så är det skitmö drama också men det onda vägs upp med det Goda så jag har för det mesta inget emot det.

Tänkte att jag skulle varna er iaf! Att precis som livet så är att bo i korridor verkligen ingen dans på rosor.

men å andra sidan kan alla dagar vara pizzakväll med film?
  

Veckan då smajlet stod still

Den här helgen har bara fortsatt att vara kul hela tiden. inte en enda stund har känts... ja..

Vi har spelat kubb, sett på filmer, grillat, grillat ännu mera, lärt mig hur man grillar (oj vad de gick fel!), festat nyktert OCH onyktert, lärt känna nya människor och saker plus att jag änstligen vågat mig upp på vårat tre våningshöga hustak för lite sol!... Fyfan vad jag är bra!

Den har veckan har vart skitbra! PEZ figurer, shopping, HM frulle, sconesfulle, espresso frulle (jag gillar frullen!) vart ska jag sluta? NEj tack för denna veckan och helgen helt enkelt!

  
Knas
 
Lövbiffen och jag
  
Martin, den galna grannen..
  
Let the games begin!
 

That's how the muffin crumbles!
Receptet är taget från Recept.nu. Originalet är från Leila men jag har gjort någr små ändringar. Små,små ändringar!

May the fourth be with you!

Igår tänkte jag. Jag ska vara duktig imorgon, gå upp tidigt äta en lyxfrukost och kanske tvätta lite. så jag satte min ena klocka på nio och den andra på åtta.

Åtta vaknade jag alltås upp oh kände mig nöjd, tänkte jag skulle läsa lite och seddan gå upp när den andra ringde. japp! halv tolv vaknar jag till med radion i örat! hade alltså satt inställningar på den fel!

men klockan tolv skulle jag ha en muntlig tentamen med min lärare så jag fick springa upp ur sängen, kleta på lite smink och ta på kläderna... och lunka till skolan. Några minuter i tolv kommer jag fram till skolan och börjar leta efter salen han uppgav att jag skulle möta honom vid(med honom menar jag min lärare) jag kollar omkring men hittar inte salen på den våningen den SKULLE vara på. Frågar efter hjälp och går upp en våning, men där är den inte heller. Då skickas jag ner en våning igen och blir återigen tillbackaskickad upp en våning och DÅ säger dem att jag ska upp ytterligare en våning och fråga en kursansvarig. Hon var såklart inte där men! lärarens rum var två rum ifrån hennes!!! Yaay! tyvärr hade han gått hem för dagen...

På väg hem möter jag tre turkar som börjar snacka om mig när dem är precis jämte mig! dem sade inget elakt men... ändå? vem gör sånt? *sigh* >_<

Hemma mailar jag ju min lärare och lagar lite mat. han frågar om vi kan göra tentan på fredag istället. jag kollar schemat och ser då att jag missat min lektion.. igen... jag trodde att lektionen var 13:15 imorgon... jajamensan! tabbig dag!Ljuspunkterna har varit mina crumblemuffins tillsammans med kaffe och att jag fått tvätta lite. ^^

Btw så är det den internatioanella starwarsdagen idag!


Valborg

Igår var det valborg. Det är dagen då hela campus drar ut grillar och umgås med alla som finns på området! förra året var det lite smockat på området men igår! var det inte alls så.

Det regnade så det var inga alla utomhus. Vi firade med varnadra men så småningom så kom massor med folk från andra hus till oss. Vi som bodde här var dock inte med dem utan satt inne hos en granne just då. Så korridoren var i ett rum och resten av korridoren inklusive köket okuperades av främlingar...

Det var askul igår. Några klassisar var här och annat folk. Jag drack goca Malibu drinkar och cider. Jag var jätteglad och bet folk, jag var schtekare och blev smiskad :O ! haha jag var inte den enda som blev smiskad.. det är en skum historia... men många var nere på alla fyra.. haha

Jag var helt nedspilld av drinkar och potatissallad och ja... mkt kändes det som... Det skummaste var definitivt att jag slutade vid ett... men då hade vi vart igång sedans minst sex. Ska lägga upp lite bilder så småningom...
RSS 2.0