För att jag är vaken i galenlandet!

fast bland boktravarna

Gah! Jag har totalt tappat tidsuppfattningen! jag kollade i min kalender och såg att jag missat en tenta! vafan! då kollar jag mitt kurstorg för att förhindra att det ska hända igen och vafan! jag hade glömt skallkador!!! nej nej nej jag ligger illa till! Nu får jag fan ta tag i det här och försöka hårdare! annars blir det psykologi en termin!


Ska snart iväg till en examination med min "kära" lärare! känner mig inte alls förberedd. Sitter och läser vad jag har skrivit om de olika sakerna men allt känns främmande! .... håll om mig nu!

måste plugga!!

Rainy days

en kompis kom ihåg att jag gillade regn när han stumblade över denna sidan:

http://existenz.se/out.php?id=21490

sitter tårögd i köket nu!

Msn galenskap

Now I've really done it!

Just nu så går Teletubbies på teven. Jag blev extremt schockad när jag kollade upp på teven och såg Dipsy springa omkring! Jag kollade då på klockan och såg att den var 06:14.. det är alltså barnprogrammen som gått igång..

Låt migi bara säga det här.... Var skaparna höga? dem (teletubbies) låter ju som om dem är helt bakom flötet!

nä nu ska jag se färdigt på hana kimi och sen sova! Så gonatt folket!

Snöhelvete!

varför blir jag alltid hungrig kring två snåret? jag vet svaret så det är mer en retorisk fråga...

gah.. Det har snöat här i tre dagar nu. Inte många trotsar vädret och snön har orsakat stopp överallt. Bussar är sena och tågen med. Min kompis fastnade mitt i ingenstans i tre timmar på ett tåg. Tåget hade dessutom ingen värme så kallt värre!

Jag har dock trotsat snön. jag upptäckte att jag hade lite mer pengar än vad jag trodde så jag gick och köpte mjlök och tonfisk +annat... OCH cola Zero! vad passar bättre när man är lite smådeppig?

Iaf så var det inte en av mina bättre ideér. Det var så jävla kallt och mina ögonfransar klibbade ihop sig. kyla piskade hela mig och jag trodde seriöst jag skulle falla omkull vif vilket ögonblick som helst eller bli påkörd! Trottoaren var igenplogad och det var fan snö ÖVERALLT! ÖVRALLT!
När jag kom tillbaka var jag jättesöd och kunde inte riktigt känna varken lår eller tår...

Sedan dess har jag hållt mig inomhus och planerar på att fortsätta göra det. Tills jag vågar trotsa kylan ska jag teckna, spela på guran (dock är min bortlånad just nu :( dumma mig som inte tänker längre än min näsa!) och syssla med anime och manga (bl.a fylla på mitt förråd!)

Nä nu tycker jag att alla dem som har övergivit korridoren kan masa er hit nu!  Det är inte samma ställe utan alla!

No breaks

It's those emotions 7,5,3,2
They go right through me
Like three cups of coffe
I dont wanna stop it too soon

You're a car with no breaks
You drive right through me


A weasel in september
with your paws on my wheel
crashing through the walls
without a reason to feel

footsteps in the darkness
hands with no goal
Guns without protection
Babies without souls

It's those emotions
They go right through me
Like three cups of coffe
I dont wanna stop it too soon

A weasel in september
with your paws on my wheel
crashing through the walls
without a reason to feel

footsteps in the darkness
hands with no goal
Guns without protection
Babies without souls


It's those emotions
They go right through me
You went right through me

here by me


My fingers miss everything from feet til tips. Dm7
And I miss your weight on my hips. Esus4
You were my own miracle 000220
9 months waiting and yet you're cold 002230

A crib and your first words Dm7
Mommy miss your voice Esus4
and who will daddy sing to 202200
when he strum the chords 302200

I just need you to be safe here Dm7
by me To be safely tucked away Esus4
 at the bottoms of my dreams 202200
Have to open my eyes to reality 302200
I cant, I cant, I cant stay Dm7
I cant, I cant, I cant stay A
I cant, I cant, I cant stay Esus4
302200

jahapp.. vart tog natten vägen?jo hejsan. hej jag tålde visst inte den dära sita kaffe koppen igår vid halv ett på kvällen så jag har legat vaken och typ kallsvettats hela natten. Blir´det bättre när det närmar sig morgonen? nepp.. sån tur har man inte... då slängs det in lite magon och sura uppstötningar istället. För att toppa av det hela har jag spillt tandkräm på mig själv och det snöar.... igen....

Sugen på en myskväll!?Är inte det minsta trött och sitter och tänker på miso soppa och nya pjamaser.  jag vet att det kanske låter lite skumt med att vara sugen på miso soppa och Ben and Jerrys men jäklar vad gott med båda! (dock ej blandat tillsammans). tänk er detta! en ny mysig pjamas, en favvo rätt, lite god glass som efterätt och samtidigt läsa en bok eller se på en film med ens favvo kompis.... mums säger jag iaf! kkanske ska hitta på detta till helgen iom att jag i princip kommer vara ensam hemma! kanske bjuda över nägon bekant och chilla med? ahhh! ge mig myskväll!

L.O.V.E

Im dancing in your hands

Im dancing in your hands
You're pulling my strings
The night is more crisper
When I say a careless whisper

trög dag. Ytterligare en dag då jag vaknar upp framför min datorskärm i en halvliggandes sittandes position. Jag blev dock väldigt shockad idag för datorn hade inte gått in i väntläge utan stod helt påslagen så jag funderade ett tag på om jag bara hade blundat...

På tidigare bilder i bloggen ser ni hur jag tecknat sönder min arm. Nu täcks nästan hela vänsterarm upp till armbågen med bokstäver. Recept, kom ihåg och inköpslista.

Det är nog det mest vettigaste jag gjort idag. Handlat! iofs var hälften av de saker jag köpte åt korrar men iaf!

Ajusteja! jag har jobbat med min hemtenta också. Hemtentan som gör mig sur varje gång jag sätter mig ner framför den....! Gosh! Death by homework! Iofs så var den fairly easy men still!

Nu sitter jag i min pjamas (okej ingen av dem är la särskilt vacker men..) och luktar på mina tända vaniljljus... jag vet inte hur men mitt rum luktar instängt och unket!!!! Ska tvätta allt som går att tvätta nästa gång!

nepp nu borde man la sova? (om det nu går när man druckit kaffe halv ett på natten..)

Feb. 16, 2010

 
 Den här dagen har vart en av mina trögaste dagar hittils. Inte nog med att jag knappt rört min hemtenta.... jag har nog bara duschat och sett på lite anime idag. kolla på min störda hand så kan ni se vad som verkar se ut som massa symboler? det är receptet för amerikanska bananpannkakor... Jag gick ut i köket för att äta mitt första mål för dagen (klockan halv fem på eftermiddagen...) där möttes jag av en Sara som planerade på att beställa pizza och lat som jag är så beställde jag en med.

Sedan blev det Inglorious basterds och Slumdog millionaire och nej dem var inte bra!

hej hopp grodan stropp!

China/popcorn madness

Igår var jag med på en middag som min kinesiska kompis Quan var med och fixade. Igår ringde dem in det kinesiska nyåret... eller om det var i förrgår..

hur som haver så innebar det tydligen att man satt och åt hur många rätter som helst!!! maten tog aldrig slut! den bara fortsatte komma! och när man trodde... snart tar det slut! då var det dags för efterätten! eller snarare efterätterna!

det var dock väldigt god mat och väldigt gott sällskap. hela kvällen var extremt mysig!

*insert imaginary pictures here*

drog hemmåt vid tio kanske dock tror jag. Då satt jag och gäspade så stort att fåglarna började kolla snett på mig (boplats ni vet!). Men vad finner jag hemma tror ni? lugn? nej. En tom korridor? långt ifrån men därremot en full korridor! haha det var flera par fötter som vinglade till när dem gick omkring. Det lilla jag hann se iaf fr dem stack vidare till Nöjes rätt så snabbt oh lämnade mig och Mellis ensamma kvar.

Det ledde till ett 3 ½ timmas lång popcornfight. Golvet såg ut som en stor stjärkarta mot slutet. Då samlade vi ihop dem och gjorde bajs och spy bilder istället!

Det finns bilder och foton från detta som bevis och självklart ska jag försöka lägga mina labbar på dessa!

här är Bananens favvo låt från kvällen:
nej men vad hände härnäst?

2 grannar kom hem och vi samlades runt sofforna som ett kumbayah gäng!

.....och ytterligare några timmar elelr någon timma? hur lång tid var det egentligen? ... så kom iaf resten! lite myspys och rännande men i slutändan fick jag lägga min gulalockar på kudden och stänga igen ögonlocken...


och gissa vem som fångade hela tre popcorn samtidigt med enbart munnen? joo, det var jag! woot!

A false possibility and a possible enemy

I know it makes no sense

hamdi dam!har fått veta att folk på riktigt tycker att vi låter så här!

---
B.A.N.A.N.A.S


Sov nu!

dagen har börjat trögt med diverse fel. till slut tog den fart men bara för att stanna av igen. Jag tror inte att jag ens lämnat byggnaden faktiskt.

Det enda produktiva är i princip att jag gjort bröd. Bröd med honung och valnöstsmak.

Sara sade idag också att hon förstår varför jag saknar regn. Tydligen hade dem pratat länge och väl på hennes lektion om att Borås är Sveriges regnigaste stad...

Fable2 mer TBBT och till slut samma låt hos grannen på repeat...

och jo.. min mamma ringde mig och frågade varför jag inte var på Facebook så mkt numera.... stört!

disrespectful

hur många gånger kan man höra en och samma låt på raken?

Overdose! Tres Bien!

Åh! jag vet inte om jag har sagt det men en av mina grannar har ju skaffat Xbox ochhan skaffade fable 2! gud vad jag älskar det spelet!!!! blir grymt sugen på att skaffa ett Xbox själv! om man ändå bara hade pengarna!
Även en rejäl dos av The Big Bang theory har funnit sin väg in genom hud!här är det absolut första avsnittet! kolla på't!

You've got it all wrong it's all written in the afterglow

Gah Mys med korridoren är bäst. Vi kollar på film äter popcorn och bara chillar!
Jag känner mig väldigt hemma i korridoren nu! kanske lite för mycket? men wtf dä ä okäj! haha

men  ja... Nico om du kommer ihåg hur vi var när vi var yngre? när vi typ satt packade som sardiner och kollade på film?  ungefär så är det med några i korridoren. rätt så härligt! Nu saknas det bara att jag ska lära känna klassen också!

Jag har växlat mellan trött och glad idag. vet inte varför dock...men om ni inte är på glatt humör så får ni här en av mina "glad" låtar! Enjoy!

Justify (no. fifth)

I dont know how I justify
doing what I do
Maybe in time I'll
Understand

I dont see how
I can be what I
see in the
mirror

Lied and the believed
That Im good all through
I always knew that
the one Im fooling aint you

I always knew
I always knew
I always knew
The one Im fooling aint you

mellanspel

I dont know How I justify
Using all of you
I hope that in time I'll
Understand

Rain drops ain't falling on my head!

Jag tror ingen fattar hur mycker jag verkligen älskar regn. I förrgår insåg jag hur lång tid det har gått utan regn! Jag kommer från en stad som är känd för regn (iofs är det egentligen en liten myt att det regnar jämt i Borås) och nu...

Jag blir tårögd när jag tänker på att det inte regnar. jag börjar verkligen nästan gråta. Det enda som hindrar tårarna är att jag känner att det känns för mesigt att gråta över att det inte regnar.

Men snälla kan inte någon ge mig lite regn!

söndag och förstörd

Det märks när det är helg när man bor i en korridor. Alla ens grannar oh oftast en själv med vandrar ut vid tolv tiden ungefär helt sömndruckna (eller senare...).

Själv har jag lyckats sova sisådär en tio minuter. Igår fick jag nämnligen reda på att min granne skaffat Xbox och Fable 2. Så jag satt och "game'ade" inne hos honom tills kokan fem kanske. Sedan satt jag och såg på The big Bang theory tills klockan blev kanske halv tio. Då tog jag lite mjölk... Och sedan blev det mer spel.... haha

Dem tio minuterna jag fick var under the big bang theory. jag blev väckt mitt i min sömn av att grannen ryckte till....Så här vacker är jag efter en tio minuters lång skönhetssömn. Om ni kollar på bilden längst till höger så ser ni att jag skelar och att mina pupiller t.o.m är olika storlek.


Men i korta drag så började det med att jag steg upp. gick omkring och vandrade i min lägenhet. Till slut bestämde jag och Melanie att vi skulle gå och handla. Jag hade vart extremt salt sugen i typ två dagar så jag ville VERKLIGEN ha Chirre eller Porre. Det blev båda för min del, en cola och lite annat som jag inte kommer ihåg.

Sedan satt jag och drack colan. Åt grönsaker med Creme Fraiche tills jag blev trött. Då såg jag på film istället med Korren.... Och sedan blev det med spel med Affe och Matte. Affe hade med sig ett DOA spel oh jag trodde ju att det var ett fighting spel men nähe då! det var något bikini spel! haha Så jag satt med två killar och såg på avklädda tjejer!

Och sedan... ja det andra har jag ju redan berättat.... Nu måste jag plugga..

Och jag älskar Kong för han hjälpte mig med att fixa min L knapp!

fredagen i egna ord

Igår vaknade jag klockan 5 på eftermiddagen.... Jag vart så JÄFVLA chockad! först trodde jag att någon hade kommit in i mit rum och ställt fram klockan. Sedan tänkte jag att det antagligen var fem på morgonen men det var ännu mer fel för jag hade lagt mig halv nio på morgonen...

Det är helt stört att jag redan är så hemmastadd i min nya korridor. Det är en extremt skön miljö i min korridor! andra känner det med och påverkar det. Jag tror att det är något sags nervgift som får dig att bli som alla andra och slappna av. Det är nog därför vi ,efter att ha känt dem nyaste i några dagar, satte oss i den enas rum och kollade på film.....

Igår var vi där nere igen och rökte vattenpipa och kollade på Spy hard. Jag sov dock mest till Spy Hard. Jag har alltid haft lite svårt för han denn dära vithåriga killen. Det är troligtvis pga överexponering iom att nästa alla i min familj gillar honom och har tvingat mig att se på hans filmer sjuttioelva gånger för mycket.
Vi gick och lade oss vid tre tiden (Jag, Sara och Martin.) fast vi kunde ha stannat längre men vi har vänt tillräckligt på dygnet.
Det dumma för mig var att jag fortfarande var pigg/övertrött... men klockan fyra lyckades jag iaf somna.


Coola korren
Kong's glasögon
Jesper's keps

knife to my heart
gör det inte ont i hjärtat när man ser det här? Och så vet jag att folk tänker att "det gör vi ju inte i Sverige" men som jag har visat innan så gör vi ju visst det!

om ni går igenom mina gamla inlägg hittar ni en fim som visar hur det går till i Sverige.

Gaylord

I korren stannar man ofta uppe länge och då blir humorn ofta lite låg. Detta är ett exempel på vad vi sitter och skrattar åt då.Tänk på att detta är en riktig reklam och en riktig leksak!

Abstinens och Jeepers Creepers

Abstinens är veckans ord.

Jag har typ "slutat" med snus just nu. har iaf ett litet uppehåll. känner som sagt att det är litet onödigt att snusa men på sama gång så känner jag att det inte är något som jag har lust att sluta med.

anedning till att abstinens är veckans ord är för att jag inte känner av någon abstinens själv. dock får jag uppleva och bevittna den istället.... stackarna..

Idag har jag vart ledig men har vart uppe ganska så tidigt. Dock var jag helt körd i huvvet när jag gick upp. Igår var jag nämnligen vaken till femtiden och såg på film hos en korre. Mina grannar kan iaf vittna om att jag var nästintill ej hemma i skallen.

engelskan flyter på. I början av terminen hade vi ett "kort" test på ca 210 frågor. man kunde max få 20 poäng på detta test. dem sade även att om man fick över 7/8 poäng så skulle man troligtvis få godkänt på kursen. Så jag har ju vart nervös ett bra tag kan jag säga men nu äntigen publicerade dem resultatet. jag fick 12! wohoo! :)

Annars är det relativt lugnt. Hela korren är fylld nu med människor, plugget går långsamt. två fester förra veckan ev. en imon...

Och ja! Idag har jag och Sara gjort en lasagne! (fast det var mest Sara som gjorde för.. ja... jag visste inte riktigt vad det var jag gjorde.) Osså såg vi i korren på två skräckisar! min favvo the Haunting och Jeepers Creepers!
RSS 2.0