April 22, 2010

Imorse hade jag tvätt tid. klockan sju på morgonen var det tänkt att jag skulle stå nere i tvättstugan och skuffa in tvätt. Jo, tanken var det men sjävla sanningen var att jag vaknade klockan nio. Jag tvättade, åt stkt fick till frukost och var sedan en Zombie under resten av förmiddagen. Först efter tolv vaknade jag till liv, det är det här so är orsaken till varför folk inte ser mig på förmiddagen. Jag är inte vid fullt medvetande då!

Just nu sitter jag inne hos min kära Mellis. Har tagit en powernap och sedan vaknat upp i ett iskallt rum. Mina element är nu igång igen och jag är fullt påklädd, det inkluderar knästrumpor.

Det är Hockey som gäller judt nu o h det innebär just idag att fem tjejer sitter och kollar lite halvtsomhalvt och en kille som är så inne i matchen att han nästan gråter när fel lag gör mål...

Jag sitter iaf och värmer mig  i ett varmt rum med en dator i knäet. Imorgon har jag en tenta klockan 8:15. På morgonen, det ÄR döden för mig som är nästintill en Zombie på förmiddagarna numera.
 
Henrik Dorsin är FYI så gullig att  jag kan adoptera honom och uppfostra han som min egen.

Kommentarer
Postat av: Plättan

Henrik Dorsin ser ut som Uncle Fester i Familjen Adams.

2010-04-24 @ 15:38:41
URL: http://plaettan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback