Idol-Linnea och Idol-Kong?

Igår följde jag med två av mina korridorsgrannar till Idol. Jag skulle själv inte vara med men jag ville visa mitt stöd.

Själva insläppet skulle börja klockan tio så vi tänkte vara där klockan åtta. tyvärr gick det inga bussar så vi skulle ta bussen som gick tio över nio. Det var itne fullt så lätt. Jag fösov mi såklart men det gjorde inget för vi hade sett fel på busstiderna.. halv tio åkte vi ifrån Campus. Vi var på plats vid tio i tio kanske. Så här såg kön ut då!


(klickbara)

Men det är ju sånt som händer? vi stod och väntade hur länge som helst fast vi log ändå. Men det var inte så varmt som vi hade trott och efter ett tag stod vi och frös. Jag hade inte ens en jacka med mig, riktigt smart...  jag hade på mig min blazer som jag just nu använder flitigt och dessutom har istället för jacka, den är dock lite väl tunn för det... haha men det är sånt som gör mig till mig, mina tabbar.Vi stod i kö i nästan fyra timmar. Det snöade, blåste och solen lös starkt (jag har fått en liten bränna i ansiktet...) Ovan är iaf vi i kön. Men det tog antagligen mindre tid än vad det skulle ha gjort för jag och Kong gick före och trängde oss... fick en liten komplimang om det ^^ (kan vara det som bidrar till att jag funkar så bra under reorna?). Men det fanns underhållnign också. Peter Jihde var där kort och en Idoldeltagare från förra säsongen var där och sjöng. Det var även en kvinna som i kön, med människor kring sig!, fläkte ut sitt bröst och grabbade tag i det! bara ut ur det blå såg jag det här! nä, det finns skumma människor och sedan finns det knäppgökar som hon... Det var även ett par framför oss som.. ja, vi ar äldigt tajt packade vid det laget och det här paret ar äckligt kärvänliga motvarandra (om jag hade vart en av dem hade jag fått panik eller något för det vara bara för mycket) men iom att vi var så packade var jag medverkande i alla deras kramar, Linnea fick en röv upptryckt mot sig och ja.. det gränsade till en trekant.. och strax därefter fick vi komma in! (ska tillägga att då hade tre av Kongs kompisar joinat oss).

Inne fick Kong och Linnea signa upp sig och fylla i ett formulär där det fanns frågor som: Har du någon ovanlig talang? Skriv en slogan om dig själv. osv. Allt som allt fick vi vänta i fem timmar tror jag innan dem fick göra sina auditions. Tills dess drack vi dyrt 18 kronors kaffe, sjöng och spelade kort.


Den här bilden är lite retuschad pga BAD vinkel och ljus.

När Kong och Linnea väl kommit in var jag jättenervös. jag satt och kollade hela tiden om dem hade kommit ännu.. Det kändes inte som att det var min kompis audition utan snarare mitt barns första dag på förskolan.. Så nervös och pirrig var jag! Till slut kom kong, han fick tyvärr ett nej. Jag tycker att det var befängt! SEdan ko Linnea och hon hade OCKSÅ fått ett nej!!! det är helt stört! Ser dem inte talang när det står framför dem. Kong och Linnea är asbra! Jag var tvär på att dem skulle komma vidare!

Flick-idolen Kong med sina fans?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback