The fly assassin and the Zombiefly!

Jag gillar verkligen inte flugor. för någon vecka sedan flög det in en fluga i mitt rum och jag fick kalla på en granne som avlägsnade den åt mig.

Nu igår kom det en till. Den satt helt plötsligt på min vägg och stirrade på mig. Jag fick lite småpanik och kallade på min granne Melanie som hade ihjäl den. Det tog dock lite tid för vi fick ta ner den på en slånivå först. Detta gjorde vi genom att kasta värmeljus, ipod sladd och en armvärmare mot den.

Melanie gick direkt efter och jag berättade för en kompis och det hemska som just hänt. Då kollar jag upp på den fläcken där det var en liten fläck efter flugan... OCH DÅ SITTER DEN DÄR IGEN! Den satt och åt på sina egna rester och stirrade på mig med sina miljontals ögon. Jag fick panik och skrev med capslocket på att Melel skulle komma tillbaka. Hon mosade den och den blev nedspolad.. men hur kan jag vara säker på att den inte kommer tillbaka? den överlevde ju en gång? :(


bild tagen från: http://www.fotoakuten.se/albums/userpics/fluga~0.jpg

 Vill tillägga att jag inte alltid vart så här mesig när det gäller flugor. men unde min första termin i Kstad så bodde jag i en annan lägenhet i ett annat hus. Under dem första dagarna märkte jag att det ar typ flugor i mitt badrum men jag trodde att de hade flugit dit.. men jag had einte mer fel. En eftermiddag när jag kom hem efter skolan så gick jag in på toan och ser massa fluglarver kräla ut ut det översta hålet ur mitt handfat! jag sprutade in hårspray och tejpade för öppningen. Det tog ig nästan en helt termin innan jag vågade ta bort den där tejpen igen.. Sedan dess har jag inte klarat av flugor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback