Sommar!!!

Vem har fått sommarjobb? vem hade tydligen också blitt lite efterfrågad (nu kanska jag överdriver lite) men jag har iaf fått jobb. Hela sommaren inom hemtjänsten... najs? jag vet inte jag är jätteglad men på samma gång får jag ångest över stressen som det innebär!

Detta innebär iaf att jag får ytterligare en anledning till att börja promenera igen. Jag saknar mina promenader som tusan och let's face it! I need them! men när jag är redo för att gå ut och ipod är ladda då äre för mörkt för att jag ska våga promenera!

Ska försöka klämma in lite festival besök denna sommaren. Jag har ju snackar fram och tillbaka om att åka på festivalen och nu tycker jag att det äntligen ska bli av! Arvika ska're bli och kanske lite peace and lööv nu när en man känner kanske kan fixa in en! näst-in-till gratis säger man ju inte ner te! att många av mina favoriter ska dit gör ju det hela inte dåligare...

På en annan not kan jag säga att jag verkligen LÄNGTAR efter sommaren! jag har redan klippt sönder ett par jeans så att jag har ett par shorts... dem blev a inte dem finaste men nu har jag iaf ett par!

Nä nu ska ja försöka playa lite ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback