Because I'm a V.I.F.P aka Very Important Female Person!

Att var student är just nu väldigt lax. En lektin har jag haft den här veckan, skulle haft en igår också men när jag vaknade skrek hela min kropp nej så jag gjorde scones till mig och mina grannar istället och sedan åkte vi till IKEA. Jag köpte nya förvaringslådor, tavelduksramar och doftljus.

Mina lektioner är på knappt två timmar. När lärarna i gymnasiet tjatade om att det var hårdare på universitet så pratade dem inte om min utbildning! Så mina dagar består numera av tjöt, bakning, shopping och degande...

Idag har jag inte heller haft några lektioner men jag var uppe i ottan ändå för jag skulle nämnligen gå på VIP shopping med min vän sara ;) På H&M ägde detta rum. Alla medlemmar bjöds in men det var begränsat antal som fick komma. Jag lyckades givetvis få komma in på listan över de som fick komma. Detta event ägde förutom i Karlstad även rum i mitt kära Göteborg.

Japp, fyra plagg +strumpbyxor för 600 kronor köpte jag. Sara köpte fyra plagg för 149!? haha jaa... men jag köpte en kavaj väst och ett par jeansleggings så det är ju förklarlgt tycker jag. Att jag har spenderat så mycket pengar nu att jag får leva fattigt nästa månad gör ju ingenting heller faktiskt. Hellre kläder än mat! Man fick btw även frukost på HM (det var där vi var som sagt), en fralla och en kaffe från Waynes. Den räckte dock inte långt så det fick bli ett snabbt depå stopp på Espresso house efteråt. Kaka&kaffe för mig och the&scones för Sara..


Nu ska jag orka ta mig till köket efter att ha vilat igenom eftermiddagen. En annan har haft feber och en rejäl huvudvärk! AJAJAJAJ!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback