April's fool!

Idag var ytterligare en såndär dag då jag vart uppe för tok för länge natten innan. Även fast det kanske inte var helt mitt fel denna gången.

Nu dem senaste dagarna så har det verkligen satt sig. Jag är totalt död på morgonen. Det tar mig jättelång tid att ens komma upp ur sängen! Idag så var det som så att när jag väl kom upp ur sängen hade jag en nasty spänningshuvudvärk så det var bara att knapra lite piller och lägga sig på soffa för mig.
fem minuter i tio kom Melle och knackade på min dörr. Hon inspirerade mig till att gå på lektionen iaf. Jag tror tom att hon och luften tog bort värken :) Härligt med såna vänner!

aja men idag hade vi en redovisning och en föreläsning. Föreläsning gick jättebra trots att varken jag eller Melle hade papprena som behövdes. Redovisningen gick sketabra!!! dock så använde vi ordet perfect i var och varannan mening men det är ju ingen big deal..Det var en jävel som försökte lura mig idag!!! och på en annan punkt så är det ju nu officielt April så jag får äta godis. jag ska alltså äta godis nu! ska snart springa iväg till affären (fast jag är ärligt talat inte alls sötsugen... tycker bättre om salta saker som popcorn...)... Det får la bli lite choklad!


Kommentarer
Postat av: Melanie

aaw, puss fina annie!

2010-04-01 @ 19:54:40
URL: http://wakemeupinparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback