Alteration av Leilas kladdkaka



skippa chokladen, saltet och byt ut farinsockret till en till deciliter socker. Lägg även till 25-50 gram margarin utöver det som redan är tillagt.

Annars är det bara att göra som receptet. sedan finns det andra saker ni kan lägga till för att få ut mer chokladsmak. Det är väldigt simpelt. Antingen har ni i ca 1-2 msk hallon/jordgubb/lingonsylt (det grå bra om ni bara mosar färska om ni inte vill ha i mer socker). Apropå mosa så kan det vara gott om ni gillar physalis att bara mosa 3-5 stycken och lägga i, Dock så kan physalis vara rätt så köttig så ni får vara nogranna emd att mosa dem. alternativt får ni köra dem i mikron med lite socker i någon minut så att ni får den rätta konsistensen. Det är alltså väldigt viktigt att dem blir till en sörja!

Den här kakan är väldigt god och blir precis lagom kladdig i mitten!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback