Tentan är på intåg

Det är inte lånt kvar tills tentan och jag känner redan nu att ja är helt körd. Jag kan inte fästa något i minnet. Inte ens dem enkla sakerna som jag egentligen redan vet… Helt körd…

Jag försökte pierca mig igen idag. Det gick inget bra. HAN var INTE där. Det alltså fjärde försöket.

Sedan efter det fiaskot fikade vi. Jag försökte mi på en madel/nougat kaka. Efter en tredjedel kom ja på att jag inte gillar mandel och är överkänslig mmot denna. SÅ jag har mått illa pga det… Jag svimmade nästan en gång pga mandel. Yrsel. Fast den kan ju vart pa nt annat.

Jag beställde iaf en kladdkak istället. Efter hälften gav jag upp på den med. Den smakade bara florsocker och margarin. Jag pungade 90 spänn för fika. Jag fick typ en halv kaka och en halv kopp kaffe. Inte bra Waynes! Dock var Mellis macka god!

Funderar på att lägga in en stöt på ”S”. Mellis övertalar bra! Haha… nervig dock. Har inte pratat med studentfjuffen än om mina p-piller heller…

God morgon

Klockan är nästan 20 i åtta. jag har vart vaken ett bra tag och vart uppe ur sängen sedans kvart över sju. Dock så är jag i princip färdig nu men ska inte vara färdig normalt sett först om en halvtimma. Dessutom är min mage jätteuppblåst och gör väldigt ont!
Jag tror att jag helt enkelt går till skolan tidigare idag... kanske...

Möss

Jag har klagat på innan (på insidan) att jag tror att jag kanske har möss? eller vem vet? Håkan kanske lämnade en present?
Det har kommit små ljud bakifrån min teve och jag har total ignonerat det men nu upäckte jag ju att!! Vafan det är ju en rytm!!!
Så jag pratade med Mattias och han säger att han inte gjort ngn sånt... men ända sedan jag tog upp det så har ljudet slutat!!

klänning och lägenhet!

 

 

Vintage retro Rockabilly babydoll klänning tunika TREND L/XL

den här klänningen har jag budat på nu! lovely eller hur!

förutom det har jag hittat en perfekt lägenhet för mig och johanna så håll er fingrar i kors! inte mkt nyt annars. Spelkvällen har blitt anordnad. Rille och Jossan SKA komma... ja och det var la allt. eller jo.. har ätit pizza och Quan har spelat två låtar för mig på sin fiol. lo ers greeting och secret garden!

SITC

Ibland tänker jag att vi fyra är lite som sitc.
Men jag kommer inte ihåg att vi alla har vart ute och fikat tillsammans. Vi måste alltså göra det någon dag.

Maria är Charlotte (hon tar hand om andra, masserar startar familj... även fast hon inte vill laga mat åt bakfulla så är hon lik Charlotte)
Sara är Mirande (let's face it, Sara är lite crazy from time to time)
Melanie är Samantha (lugg...och ehm..*harkel*.)
Jag är Carrie! håret! (grundas enbart på detta...)Så trött på posers

Jag blir upprörd bara av att se en bild eller ett namn. Jag blir så jävla trött och jag kan inte fatta hur man tom inte ens klarar av att ta tag i något? Man "råkar" inte missa ett tentamenstillfälle! och om du gör det så finns det fler tillfällen. Och att inte hitta jobb.. visst det är svårt men jag VET att det finns jobb. Men att ursäkten är "jag har inte orkat" eller dylikt? nää

Vafan väx upp! livet är ingen barnlek! varje dag är inte en promenad i parken! Deal with it!
Bara för att det är lite jobbigt kan man inte skita i det!

1:a animen

Det här var den första officiella animen jag såg. (jag räknar bort Sailor moon för jag visste inte att det var en anime när jag såg den). Jag har iaf fixat en inbäddning för den så här kommer den.Star Ocean Ex heter den och den är baserad på ett RPG spel. Spelet tycker jag inte var en höjdare men jag äger trots det en av utgåvorna..

ugly in uggs

de här med sk Uggs. första gången jag såg dem trodde jag att dem var innetofflor som värmde inte bara foten utan benet! jag tyckte det verkade skitbra! sen insåg jag ju dock att det var uggs... och asså.. jag fattar inte detta med att gå med tofflor utomhus. dem är dessutom inte fina. det var en av orsakerna till att jag tänkte att det var tofflor.

Nu har jag äntligen fattat vf dem heter Uggs. För att dem är U-G-L-Y! UGLY! namnet uggs kommer tom ifrån ordet ugly...

Skossingar och TosseraJag letar efter skor just nu men vet inte vilka jag ska ha. dem tre ovan är mina finalister just nu men.. den i mitten påminner jag om en pirat i. det saknas bara att jag säger "Yarrrr"... dem andrra två ågillar jag dock. den första kostar 399:- dock vet jag inte om jag klarar av att gå i den... och de andras kostar 299:-.. så antingen köper ja ett och tre eller tvåan och ettan.

Jag åkte in till stan idag för att köpa någon av dessa men jag drabbades av beslutsånges. dessuto insåg jag att jag kanske inte kommer att ha råd att leva om jag köper dem. jag måste lägga 3415 på hyran och drygt  1800 på böcker. efter det så är det inte mkt kvar av mina cash så jag får nog vänta med skor tills efter halloween och att familjen vart förbi...

Efter skorna ick jag runt i affärer bl.a Monki för att se om dem hade kvar myggjagarna som jag ville ha. det hade dem men dock i storlek 36, endast strlk 36... så jag gick förbi Gina för att se till att jag inte missade ngt fint nytt där. hittade en tröja som jag var tvungen att lämna tillbaka förra månan för att jag inte hade råd. köpte den nu och den var tom på rea! 124,50:- !! Yaay! jag blev glad för det! väldigt glad! (ska lägga in en bild senare...)

Just nu håller jag på att baka bröd och ska snart sätta mig med plugget igen... bte så betyder Tossera strumpor egentligen.

kristaller

Alla stjärnorna högt ovanför smalt samman. ett galaktiskt mönster. som ett utvällt glas mjölk på mahogny.
Så jävla skönt. så jävla hög.
Händer, kläder och skogen omkring allt är fantastiskt. Ingen smärta. Glädje

Malcolm satt och hackade nytt när jag kom hem. en vit linje på mahognybordet.
-hackar du till mig med?
-Nej.
-Vaddå nej?
-du tog röken, jag tar kristallerna.

----------------

Snus började det med. jag lade in en och fastande. Sedan fortsatte jag och letade efter kicken. jag lade in en ny när den inte kom och sedan en till. Fan, aldrig tänkte jag "jag är fast". jag tänkte jag kan sluta. Jag ska sluta.
haha men det är fint.

Malcolm var alkolist. vi möttes på ett fik. han satt med ett glas framför sig och en bulle i handen. Han började prata om någon stephen king bok och även fast jag inte tycker om stephen king så lyssnade jag. det kan ha vart för det bruna håret, 3 dagars stubben eller för att han lade in "jämt" som sitt tredje ord i varje mening. Han var underhållande.


Ankan? nej, Scoooooore!

Det hela började stilla med att jag skulle hem till Målet för lite Idol. Jag mötte henne före detta på Coop och det var då vi bestämde detta.
Vid tio över nio bidde det iaf Idol och en hel massa gitarr från hennes korrar. Skitmysiga människor det där!

Efter idol, eller mitt i kanske?, så bestämdes det att vi skulle in till Score och spela lite biljard! haha så efter ett litet klädbyte på min och Målets sida och filmtittande hos Mattias så drog vi in till stan!

det var rätt så lång kö men det var okej. jag tog en vodka redbull och fixade ett litet pooltable och sedan drog vi igång... tyvärr så kan jag inte säga att mina skillz på biljard är hyfsade men det tar sig! jag fick tom ner en boll! yaay! haha Jag lärde mig lite nya knep! tyvärr så vann inte heller vårat lag! men det är okej vi hade kul iaf!

Sedan tyckte vi att vi skulle dansa så vi tog ut lite cash och drog till ankan. Kön var dock alldeles för lång! haha så vi stack tillbaka till Score. Då hade det ju självklart hunnit bli en ny redig kö där med.. men jag kom på en snilleblixt! vid entren kan man också ta sig in om man kommer innifrån men har gått ut för lite luft. så vi hängde av oss jackorna över väskan. gick fram lite nervöst till säkerhetsvaktern och vips så var vi inne! Mohahaha! synd att jag inte är bra på annat istället för småolagliga saker... Dock så klarade inte pojkarna av att komma in så dom fick stå kvar i kön! haha

På score finns det inget dansgolv för det är en pub. Vårat biljardbord som vi hade rymmt notan ifrån hade blitt taget av ett annat gäng så vi drog till bowlingen (som var avstängd) och chillade lite och gjorde lite sittande dans. Vi tjejer hann med en tequila shot och toabesök och sånt... pojkarna var ngn annanstans..

Vi tjejer åt på Subway... gud vad gott det är! Målarn och Målet tog likadan mackor. dock kommer jag inte ihåg vilken. Jag tog en kyckling teriyaki med Asiago sauce.. Mmmmm... sedan mötte vi upp killarna på donken. Dem hade dock redan slukat sin mat... Jag fick spilld Cola på mig där.. en cola flaska exploderade nästan bokstavligen på mig! visade mina finger konstigheter och min s.k "fantomen" ring (haha) skickades runt.

...ja sedan drog vi då hemmåt... fast vi hittade inte ngn buss så det blev svarttaxi. Målet och Målarn fixade den åt oss. egentligen var vi för många så han ville inte först. men... ja, det gick ändå. Mattias fick ligga i våra knän.. haha! han blev dock lite pinad. bl.a gjorde vi "vågen" med hans kropp då vi lyfte våra knän i följd.. haha
Själva efterfesten blev hos Mattias. det blev dock inte så mkt dansande som vi hade tänkt.. det blev istället en film. så an kanske borde kalla det filmmys/filmhäng/efterfest??? haha

Vi tjejer tyckte den var söt. det kunde man bl.a höra på när vi sade "awwww" i kör haha. pojkarna var rätt så tysta. (kommer inte riktigt ihåg när Daniel gick... mitt i eller före filmen?)

En av dem roligaste sakerna var dock:
Är det bara jag som ser två stycken "Wall-E's?"

haha

fick berättat för mig att när bartendern frågade om jag ville ha en fyra eller sexa så hade jag svarat en åtta... fan vad drygt

Tror jag blivit sjuk! Mellis virus..

det här med att berätta är inte min grej. haha >_<

geez.... det bidde inga bullar...

ahH tentayra här borta i karlstad. alla pluggar! vi har iaf inga lektioner nu (tror jag) så nu ska jag sitta i skolan varje dag och panikplugga. så om ni vill hitta mig... sök igenom bibblan! I'll be there, will you?

hmm... jag tror jag har en vän som gillar att fixa ihop vänner. jag sade att hennes ens kompis var trevlig och svaret var
-lägg in en stöt på honom
-va?
-vaddå? han är singel?

haha det var rätt så kul. nu ska jag iaf fixa p-piller men jag är rätt så nervös. har försökt undvika det innan iom alla dessa biverkningar. jag vill ju inte bli ngn slags bitch (mer än vad jag är iaf) eller konstant deprimerad. en annan jag kände blev aggro till max gränsen! seriöst illa! skrämmande!!!

Så nu ska jag ta det bästa som rekommenderas...

Flytten är seg här borta. dock så har jag nu på sistone blitt lite sugen på att flytta till femman istället. det var så mysigt där och min korre är i jämförelse helt död... annars så flyttar jaihop med sanderchen men det går trögt att hitta en lägenhet.

det egentligen mkt som händer här men på samma gång rätt så lite.

Idag vart jag o handlade. skulle baka bullar men det slutade med att jag dega hos Mellis och Marran och hade inte tid sen för bullarna så... Ingen bulle i ugnen här!

har skrivit ett klagobrev till Stub också!

småfet

asså jag har funderat! hur ånga "småfeta" kvinnor finns det porträtterade i serier som faktiskt ser bra ut?

jag kan bara komma på en. Callie i Greys anatomy. Annars så används det som ett men för att visa att personen inte är vacker. ta t.ex ugly betty? Bubba fett och dylikt.
Det används också för att amplifiera och förtydliga elaka skurkar... det är inte så jätteovanligt heller!

Varför FÅR det inte vara vackert att vara lite småfet? varför ska det vara att småfet är lika med ful? helt banalt och idiotiskt tycker jag att det är!

Världen klagar på att idealen är konstiga men gör vi egentligen något åt det? okej vi har kampanjer... men shower som ugly betty kom till ändå?

Det är inget fel med att vara småfet! >_<

kanske ska man ändå?

Jag har sagt innan att jag inte är intresserad av att skaffa pojkvän men efter allt detta snack så kanske man borde skaffa en ändå? dock baserar jag detta på att jag inte vill kolla ensam på Heroes och att jag vill att någon ska ta bort eventuella småkryp som tar sig in i mitt hem...

Mitt horoskop sa ju tom att jag ska träffa någon betydelsefull i november? could this be it? eitherway så skajag skaffa lite p-piller och poppa förbi gynet.

hmm annars har jag spenderat dagen med att åtrigen inte göra mkt. Jag har hängt med Mellis idag och ätit hennes mat... haha Hon har vart mellan mina ben (gav henne massage. Hon satt på golvet framför mig och jag på soffan bakom..) och även Victor.. (också massage typ) haha

Hann tom med lite tid med Marran..

Jag har också löst en annan grej med en kompis och det känns mkt bättre och jag är glad igen.

Älskar er!

så svårt med ord

Jag har jättesvårt att sätta det jag vill säga i ord. för det mesta kommer det bara ut fel. Jag bävar verkligen inför när jag behöver säga vissa saker. Saker som jag verkligen inte vill ska komma ut fel.

Med nya människor blir det ännu svårare. Jag tror jag känner i princip två människor som förstår mitt sätt att tala.
Med dem är det jätte enkelt. jag behöver knappt säga en hel mening!

Jag önskar att jag hade det så lätt med alla. Då skulle jag inte behöve bäva... Jag sitter och funderar just nu på hur jag ska säga en grej och det är verkligen utmattande! på ett psykbryt sätt! :(
SEdan dillar jag med mig själv om jag ska säga det eller inte? behöver jag säga det? eller inte? ahhh sedan tänker jag att jag kanske missuppfattade och att det var mitt fel? men jag kommer ihåg det på ett sätt ju? men tänk om jag inbillat mig själv och det var inte alls så? att det kanske var mitt fel? och att jag då tar upp det i onödan?

AHHH! gud jag vet inte vad jag ska göra...

ZZzzz zka bli zkönt med lite zömn

en hel jävla vecka av "måste göra det, måste, måste ,måste!" nej det är mer än vad jag orkar med och kan...
Särskilt när an lägger till Drama och dylikt.  Jag har seriöst ngt slags psykbryt igår. det var inte så najs och jag var helt utmattad efteråt. Var fortf det idag så jag bestämde mig för att tagga ner idag och bara vara. Jag ville likso bara vara ifred. Dét betydde alltså att jag satt mobben på ljudlös och satte på musik eller film (båda) och bara lyssnade på detta. Det är väl egentligen btw ngt av de få sakerna som kan lugna ner mig.

Jag har dock pratat med en kompis så jag mår ju lite bättre nu.

Imorgon ska det bli mer plugg och kanske llite lektioner förutsatt att vi hade förmiddagslektioner.

VAD påminner denna om?bilden är tagen inne på coop. jag var bara tvungen. inte varje dag man ser en purjo i detta tillstånd!

spenderad tid på anime

Raine1988 på animecka.se

här är det asså. svart på vitt!

AHHH!

Idag så har jag spenderat halva dagen med att sova och försöka komma upp ur sängen. när jag kom upp var jag fortf. full och kunde inte gå rakt. efter många etapper kom jag till slut till köket där jag lade mig i soffan och hoppade på att någon skulle komma dit. jag ville verkligen att någon skulle laga mat till mig! haha! jag ville desperat ha ris och frågade tom Marran om inte kunde komma dit och laga mat åt mig haha!
till slut fick jag göra min egen mat. det blev ris med stekt sallad soppa och stekt tomat/ägg soppa (båda är kinesiska rätter). dem blev inte särkilt bra men det gick ner efter ett tag..

SEdan vilade jag lite till oh till slut så messade sanderchen om att det var dags för....... SUSHI! yaaay! haha
Så det var bara att dra in till stan. bussresan gick bra men bussen var försenad... Jag hittade dit och där väntade Jonna, Sanderchen och Petra snällt.. haha
Sushin var verkligen skitgod! BÄST! men jag kan inte säga att det gick problemfritt för det varlite jobbigt att se på mat och äta den.
SEdan efter maten drog vi till Score och spelade biljard!

Jag, sanderchen och petra lämnade Jonna efter biljarden (med tre andra människor) för att köpa lite B&J ^^

efteråt blev det då hemfärd.. skönt!

Jag har hunnit med att prata med Oskar sedan dess och även fått lite nytt dish (dish is the shit!) och llite annat småplock.

Imon blir det bio, plugg och tavla avlämning.

Veckan har avrt späckad! igår var jag upptagen hela dagen! plugg, tenta, japanska, ambassadörsutbildning och festande!

Fest!

Jag har avrt extremt trött hela dagen idag. Extremt sliten.
Jag pratade med en kompis på messenger innan och var tvungen att säga hejdå för att det ar för ansträngande att skriva med tangenterna...

Igår var jag ute och festade. Festade rejält. Jag har festat hårdare men det var högt på listan.

Jag slukade en hel Martini +kanske fem drinkar? (varav en av dem var en rejält dålig mojito som bär ansvaret för en absolut dålig mage. jag spydde strax efter den!) . Det var jag, målet, Latex och marängen. Iaf på förfesten.
Vi var hos Målet och hoppade. jag var taggad som fan! haha

jag har inte så mkt att berätta ifrån det men det kommer bilder!

Glada ankan var iaf destinationen och där röjde vi! haha
Jag dansade (i min egna lilla värld?), föll ner på golvet (tecken på när jag är riktigt full +min dåliga balans..), rökte och pratade! Jag raggade tom! ganska ovanligt för mig! men det var en kille där som hade det dära ... jag tyckte iaf om honom men det kan ha vart alkoholen som påverkade mitt sinne.. men det gick inte som jag ville pga en specifik person! (du vet vem du är!), jag hjälpte en kille i poker, blev nedvärderad (typ)... (ah, gud asså ni bara för att jag är full så betyder inte det att min hörsel blir dålig!), lärde mig nya saker, hånglade med en kompis...(direkt efter tömmning av magen..spydde asså...haha asså jag skäms lite för det men jag ville pröva detta minst en gång också!)... och Sms bombardering av Rickard haha

Jag tyckte faktiskt att Kstad borna var ovanligt trevliga igår! jag döpte om Mellis. jag skulle säga fylle Mellis och det som kom ut var Fyllis. Dessutom hade Marängen "fycke hicka".

Det slutade med en taxifärd hem. kvällen var rolig!

jag måste bara säga att jag imponerade mig själv. När jag kom hem så tänkte jag "jag behöver nog spy!". så jag bytte om till pjamas, tog en power nap på soffan (typ fem till tio minuter) och gick in i badrummet och bara lutade mig framåt och så vart det klart! På kommando typ! jag har aldrig klarat av sånt innan! inte ens om jag velat! Jag är grymt imponerad av mig själv!!!!! haha (nej, jag är inte normal!)

Btw så var mitt mål att jag skulle få en rejäl minneslucka! konstigt mål men det är en sak som jag vill uppleva en gång iaf.

Nu är det dagen efter och jag är sliten som få och vill helst inte se en alkohol flaska eller drink.

Att göra idag

 1. Göra färdigt tentan
 2. komplettera min uni. ansökan
 3. Gå på ambassadörsutbidning
 4. Gå på Japanska
 5. Gå ut med Mellis och Marran (Om Marran hakar på) annars får la jag och Mellis hitta på något annat eller så hänger jag med Johanna.. eller jag vet inte...
 6. Sminka färdigt mig...


Hmm.. det blir lite stressigt idag igen. egentligen skulle jaghaft lektion idag med men jag valde bort den för att plugga..

Oh yesterday!

Onsdag var konstigt nog en väldit bra dag. TRots att den var så hektisk var den hur skön som helst.

Det började med en stressmorgon i vanlig ordning. Jag förstod inte min alarmklocka och gick upp en timma för tidigt. Jag upptäckte det dock fem minuter efteråt (satt fortf. halvvaken i sängen just då) och lade mig ner igen. Istället gick jag upp en halvtimma försent! Yaay!
Jag fik skynda iväg till skolan. Dock så var det bara en i hela min grupp som hade vart i tid så.. ja det vart ju lite skönt... haha

Vi hade en metodövning i bla sug och sond teknik. Det var askul och vi skrattade nästan hela tiden. På fejjen finns en hel del bilder och två videos!!

efteråt sprang jag o mellis in till stan för en fika och shopping!
Fikat blev från Waynes coffe house. Ja blev lite förvåand av att dricka deras kaffe för kaffe verkar dem kunna göra! till kaffet blev det en smarrig morotskaka.

Vi köpte:
Alkohol (Annie)
Choklad (Mellis)
Små lila väskor (vi båda två)
En liten blå väska (Annie)
Diadem (Annie)
En rosa mössa (Mellis)
tallrik (Mellis)
påslakan (Mellis)
duschgrej (Mellis)
basker (Mellis)

jag köpte typ tre grejer.. haha... varav en inte ens var till mig... Efteråt fick jag skynda iväg till kau för att plugga med Jonna. Det var kul att plugga med Jonna men vi var inte särskilt produktiva känner jag. haha. vi pratade mest! men vi bestämde att inför nästa studiemöte så skulle vi lära oss x antal sidor!
Efteråt eller mitt i lite så fick vi avbryta! dels för att jag var sjukt pissnödig och för att det var dags OCH för att jag skulle hnadla mat med mössen.


Marran körde så jag blev åksjuk när vi åkte med bilen men det gjorde ju inget^^. Vi handlade massa saker! och det var så billigt!
EFteråt så färgade jag håret, chattade med Jonna, tecknade en bild på mig och Mellis, pluggade, åt dagens första mål....,kollade på anime, fixade med bloggen(och bloggade lite)...

Det jag försöker säga är att gårdagen var stressig men rolig!

Min pappa^^Det här är min pappa! Han är bäst! världens bästa pappa!

muffins synder

Oj. innan hade jag asbra koll på hur mkt en muffin o dylikt hade för kcal mängd. Idag kollade jag på en choklad grej en kompis åt och hon frågade då om min muffins. jag gissade på ngt runt 150/200.. det vart ju helt fel kan jag säga i efterhand. just den muffinsen jag åt låg ngnstans på 240/300 kcal...

Det är ju bra på ett sätt att jag tappat greppet...

edit: såg att jag bara hade blandat ihop amerikanska med dem "vanliga"... så jag hade rätt på ett sätt..Footloose

lite  nostalgi från gymnasiet.

Jag kommer ihåg när vi gick på footloose.Nu är det här en dålig version men alla andra var av måns. Men ser ni i bakgrunden? det är fyra lättklädda killar där. När det här nummret var.. jag svär all tjejer i publiken satt med vidöppen mun och följde kropparna som om vi vore rovdjur på jakt. Det värsta var ju dock att man inte kunde besämma sig för villken kropp man skulle stirra på. jag satt och bytte mellan alla fyra..
Men jag skojar inte när jag säger att alla tjejer satt så. Jag kollade runt och kan alltså intyga detta.

Framtidsdrömmar

Nu har jag besökt studiehandledaren, strykt en kjol, duschat, ätit, börjat plugga, hört av från studentambassaden...

Jag funderar på att gå med i studentambassaden men jag är lite osäker. Jag ska säga nej... Dem erbjöd mig dock en plats men... nä jag vill hellre jobba.

Jag vill jobba, läsa en eller två kvällskurser och sedan bara vara. Träna skulle vara gött också.

Orsakn till att jag vill jobba är att jag känner att jag inte uträttar något när jag bara pluggar. Jag vill också bredda min ekonomi lite och kanske kunna lägga undan lite mer till mina andra fratidsplaner.

Jag vill fortf. åka till Japan. Jag vet inte när dock. minst om ett år max om 2 år.

 

rapé

Jag har sovit mest hela dagen. jag vaknade upp med en icke trevlig feber idag.

Jag har inte vart produktiv. jag har handlat, lagat mat och åt först målet vid nio tiden (på kvällen)...

Just nu så håller göterborg på att våldta min mun. min vanlig var slut så det fick bli göteborgs rape-- haha

men apropå maten så gjorde jag den knappt själv för Qaun gjorde det mesta... haha! men fan vad bra hon är på att laga mat!
Hon har lovat mig att agera catering när jag gifter mig! osså ska hon spela violin när jag går upp för altargången!
Hon ska spela Canon ^^

Imorgon ska jag prata med studievägledaren och ev. göra lite ändringar för nästa år!
Det ska också bli plugg på gräddhyllan i bibblan för mig och den lilla tjejgruppen. MUSketörerna!

Bananis Bästa Bananpannkakor2,5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
2 tsk kanel
1 ägg
2.5 dl mjölk
2 msk margarin
1 banan

1. Blanda alla torra ingridienter i en skål.
2. blanda i mjölk, ägget och sedan margarinet. 
3. mosa bananen och blanda ner den i smeten.
               Så då var smeten färdig!

Värm upp en stekpanna med lite rapsolja (det går bra med ngn annan loja eller smör. välj själv.). Ha i ca 1-2 dl av smeten men täck inte hela pannan. ca en tredjedel eller hälften, det beror på hur stora du vill ha dem (se bild ett för ett exempel).
Stek upp dem på 3 eller 4. Grad 5 och 6 är för varmt.
Medans du steker kommer pannkakorna att svälla upp mer och bli lite tjockare. Det är precis vad vi vill.

Kruxet ed de här pannkakorna är att dem är så tjocka så det kan vara svårt att veta nr dem är färdiga. snitta i mitten av pannkakan och känn med fingret. Om det fastnar på fingret ska dem ligga kvar lite. Men dem ska dock vara lite klibbiga så man får höfta lite.


                                                            ENJOY

Nostalgi

åhhh nicopico skickade mig lite bilder från den gammla goda tiden!


Jag är den svarthåriga.


Det är iaf jag och nico på bilderna. dem blåa skorna var btw mina all time favourite. jag hade målat ett mönster på dem. (om kollar på sidan av dojjan, det svarta.) Allt var så enkelt... mitt största problem var hårfärgningen, undvika pongofläckar i hårbottnen och undvika fläckar på allt annat.

Godmorgon

Godmorgon? jo, jag vaknade sent idag.

Jag tror sesriöst att det är ngt fel på min kropp. Jag sover sjukt mycket och länge om jag inte sätter alarmklockan. jag sover typ i 10-12 timmar. Sedan har jag haft skakningar i kroppen sens jag var liten. det brukar inte synas så mycket bara i fingrarna ibland. men nu under senaste veckorna har jag nästan skakat konstant. och inte lite heller. Det ser ut som om jag fryser, såpass mycket skakar jag. Andra människor har tom lagt märke till det.
Det börjar bli lite jobbigt för det är svårare att teckna nu för pennan hammnar inte där jag vill ha den.

Fast jag har tecknat mer än valigt på sistone. Vilket är bra för jag har hamnat i en stor svacka när det gäller det. Jag funderar seriöst på att ta en konst kurs istället för engelska... fast jag vill ju läsa engelska så det bästa vore en extra kvällskurs med konst istället.

Nej men skakningarna vet jag inte vadjag ska göra med. kanske ska kolla med en doktor. fast jag tror att det beror på att jag inte får i mig tillräckligt med vitaminer (kött).

Nu ska jag städa och laga pannkakor

Bröd Banani

Sa jag att jag har lekt hemmafru?
Banani's Bästa Bröd:
Blir ca 20 stycken småbröd eller två limpor
12 dl mjöl
½ ägg
50 gram margarin
2 dl vatten
5 dl mjölk
2,5 dl russin
2 msk honung
1 pkt jäst för matbröd
1 tsk bakpulver 

 1. Blanda vatten, mjölk, honung och uppvärmt margarin. Lägg i jäst och rör runt tills den är upplöst. Blanda i en deciliter av mjölet i taget tills du har haft i 5 dl. Ha i russin och blanda så att dem inte ligger på samma ställe.
  Blanda i bakpulvret och ha sedan i resten av mjölet (en deciliter i taget) tills degen släpper från bunken.
 2. Låt degen jäsa i 30 minuter.
 3. Dela upp degen i två delar och forma till antingen två limpor eller dela i ännu mindre delar. Om du delar i mindre delar så rullar du dem till bollar och lägger på plåten och plattar till lite med handen.
  Efter du har gjort detta så låter du dem jäsa i ytterligare 20-30 minuter.
 4. Efter 15/25 minuter så sätter du på ugnen på 125 grader.
  Pensla degklumparna med ägget.Ställ in i ugnen efter jäsningstiden.
 5. Om du har gjort småbröd så ska dem stå inne i ca 10 minuter. Känn efter med tandpetare innan du tar ut dem för att se om dem är färdiga. Om du har valt att göra limpor ska det stå inne i drygt en kvart OBS limpor kan vara lite svårt att se om dem är färdiga så om du vågar kan du ha inne dem längre.

 ENJOY!

Andreas!

körslaget någon? jo, jag!

Jag är inte så förtjust i Alcazar men ... assaå Andreas han är bara så himmlans go! Han var enda orsaken till att jag kollade men vad händer??? Jo han åker ut!

Hur tänker dem som röstar? han är ju för fan bäst! nej, något var riktigt fel med den röstningen. Dem har la ringt fel nummer helt enkelt! Andreas var det ni skulle ha rösat på inte någon av dem andra! Andreas!

Nej man börjar undra över det här med röstning. Vilka klarar egentligen av att rösta!

Gyaru och Emo/knock offs +posers

Jag följer inte så många bloggar men en av dem är iaf Foki. jag vet inte riktigt vf jag följer den men... jag gör det iaf.

Jag läste nyss en artikel om henne och läste då bl.a att hon inspireras av den japanska stilen gyaru.

här är ett bild exempel på Gyaru:

 

Gyaru är.. hmmm dem har generellt mörkare hy än vanligt (pga tanning), har ofta ljust smink (som ni kan se på bilden) och.. jaa stilen dem har på kläder är "sockersött" (i mina egna ord).

Det finns dock massor utav olika versioner av Gyaru. t.ex Kogyaru/kogal, himegyaru och massa annat. Det finns också en moderniserad version. Man skulle kunna säga att foki passar in där.

men! poänget med inlägget är... Japans mmodekultur. Den är så JÄVLA bred så att det inte är sant! dem har allt man kan tänka sig. Jg vågar dessutom påstå att mycket av dem stilar som existerar idag (nykommna stilar) som t.ex Core, Emo och dylikt bygger på eller hämtar mycket inspiration från Japans stilar. speciellt Visual kei när det gäller Emo.                     
Det här är btw en av orsakerna till att jag blir så sur på stilen Emo... Hitta på något eget!!!! Inte undra på att man blir trött när det redan har gjorts? så är det iaf för mig. Emo känns som en "cheap knock off" utav visual kei.

Okej Okej jag lugnar ner mig lite. Men Emo som stil. den kan jag inte bara tycka om pga ovannämnda orsak. Men asså själva personlighetsdelen är lite bättre (när den faktiskt är äkta). men jag tål däremot inte EMO personer som är EMO bara för att.
För inte så länge sedan så såg jag en person som jag känner som kallar sig själv EMO. skriva som status kommentar på fejjan "Jag vill dö". En person frågade henne om det stämmde och hon svarade med att säga "nej, jag ville bara skriva det". men hallå? det är för fan inget att skoja om på ett sådant publikt ställe!

Jag kan förstå att man kan bli olycklig över att vara oärlig mot sig själv.

Men det är la egentligen alla jävla posers jag är arg på.

SSK student

Att läsa till sjuksköterska förändrar ens "normala" samtalsämnen. Att prata om Stödstrumpor och sedan prata om att skelning och sedan vidare till lägenheter är numera helt normalt.

På lektioner sitter vi bl.a och pratar om sugning av svalg (nej inte med munnen utan med en sug). Jag kommer ihåg att vi en gång pratade om att ett specifikt trycksår liknade ett wienerbröd... Och sedan går vi och äter.

Vi SSK studenter måste ha starka magar. på förmiddagen kan vi se på en inspelad obduktion och sedan gå iväg och äta en pizza.

Btw så har jag kommit fram till att jag redan har alla mina tänder!
Och jag hade inte ont medans mina visdomständer kom! MOHAHAAHAHA! Dock så vägdes den lättnaden upp med alla mina miljoner lagningar i tänderna!

Det är inte min kärlek som spirar... men rödluvans kinder matchar hennes cape

hmmm

Jag är inte säker på om jag berättat om vad jag ska göra nästa termin så jag säger allt med en gång.

Jag har från termin ett släpande kurser som jag inte klarat så jag måste ta ett litet uppehåll från mina SSK studier. Tentorna som släpar är anatomi & Fysiologi och Patofysiologi. Paton är sjukt svår!

Nästa termin ska jag iaf plugga Engelska I, tyska och sångensemble. Jag vet dock inte om jag har tillräckligt med poäng för dem alla tre.
Sedan ska jag även fortsätta mina Japanska studier på medborgarskolan.

snart hoppas jag få prata med en studivägledare så att jag kan få svar på alla mina ev. frågor också. Ska börja göra en lista. Det är väldigt kort varsel så jaa är inte säker på att går att ordna en träff så då får jag ordna det själv...

Här är något att tugga på!
Följ min blogg med bloglovin*sigh*

Gud vad jag saknar Photoshop CS3! ge mig! ge mig!

sitta och manipulera bilder till ngt helt annat och skapa digital konst eller helt enkelt skapa en bild från sratch somär det som jag vill göra just nu och har velat göra väldigt länge. Jag sitter med en hel del bilder so jag vill genomföra.
Som tur är så ska min bror komma hi och ska då ta med sig en PSCS3 till mig^^ yaay
haha

För övrigt sitter jag och surar över att plugg är så nedrans tråkigt. Snart måste jag ta itu med mina japanska läxor också. Jag använder denna boken som... godnattsaga? Jag läser den varje kväll innan jag somnar. jag har ju lärt mig lite er på det sätter. nu kan jag t.ex i princip alla vokaler och två andra symboler... N och Wa. men det går så sakta. de är ju som tur är mkt tid kvar av kursen.

Jag har huvudvärk och har haft deti i ett par timmar nu.. typ sedan ett... Inte bra.

Johnny B goodOm jah säger att han påminner om någonjag känner? vem gissar ni på då? haha

DU är fuck you/Stofilistikerad!

Terminen har knappt börjat men jag känner ändåså bara för att lägga ner alla böcker och gå någon annastans.
Det är sjukt att ag redan känner så men jag har ju faktiskt aldrig vart vidare pigg på plugg. Men det känns verkligen precis som i gymnasiet men då sket jag ju fakiskt i allt. Jag har ju iaf mognat lite sedan dess...

Marran pratar om att hon saknar att jobba och ärligt talat så gör ja det med. Jag känner att när man bara sitter bakomen bänk dagarna i ända så uträttar man inget. Däremot när man jobbar så rr man på sig manhjälpermänniskor och dylikt. Då gör man faktsikt en skillnad.

Så här ser det iaf ut närmanpluggar på tredje plan:

  jo viser lite dryga ut men erkänn att Mellis bild blev fin med bakgrunden och allt. väldigt serene. Nu när jagharplattat håretser det väldigt blont ut också ^^


Life of Quan

Quan min granne har visat oss filmer dem senaste dagarna tänkte dela med mig lite av dem:

http://v.youku.com/v_show/id_XMTIxODMxNDg0.html

http://www.youtube.com/watch?v=uy0HNWto0UY

http://v.youku.com/v_show/id_XMzkwMjIyMzY=.html

Everything's so fake

Jag sitter ofta och surfar runt på nätet vet'ni. Jag har upptäckt (för länge sedan) en grej som jag stör mig på och det är allt det här retuscherandet på så himla många bilder. s.k "fin retuschering" tycker jag är okej då man tar bort en finne kanske men när man ändrar formerna, ändrar hudtonen, förlänger håret osv. det är bara för mycket.

Sedan också det här med "jag tycker om henne hon klär sig så fint". ta t.ex Nicole Richie. Hon är i princip skapad av Rachel Zoe. det samma gäller LiLo och många andra. det är ju inte dem själva från början som har skapat sin stil. Även om dem kanske klär sig själva nu så är det inte dem från början så jag tycker inte att man kan säga att det är "deras" stil. Okej, LiLo är ju lite mer självständig när det gäller sånt men det finns ju många andra som inte är det. tyvärr...

Rachel_zoe

Rachelzoe2

Bara som exempel har ni bilderna ovan.

kökstankar

gud vilken tröl dag.. jag har leget ite febersjuk aka menssjuk. jag har gjort en lasagne, muffins, skurat och sovit i fjorton timmar... sjukt? ehmm ja!
köket var eckligar än vanligt idag. mina grannar verkar inte förstå sig på det här med att gör ren efter sig själva. det ligger nämnligen skit överallt. Jag och Johanna har redan städat köket en gång denna veckan (innan bullbaket) och sedan storstädade Mattias en gång efter hans fest och det ser ut som faen ändå!

nu har jag lyckas göra rent hos Håkan också. det luktade inte gott kan jag påstå -_-'
det var ltie svårt att hålla koll på henne för hon klättrade ut ur sin backup låda hela tiden så till slut fick jag hämt min förstärkar låda och ha henne i! Den kan hon ju försöka klättra ur! det slutade väl allt är rent vattnet är bytt och sköljt osv.

jag vill seriöst ha en hamster men det känns orättvist för hamstern iom att jag bara skulle kunna ha den i ett år.

btw så går jag i flytt tankar igen för jag kommer bo här i ett år till. minst.
Utbildningarna i Borås är ju nämnligen näst sämst i Sverige där... så det får bli ett halvår med engelska +sångensemble,tyska/filosofi och japanska och sedan ett halvår med ssk +japanska och ngt mer!
Då vill jag iaf inte bo i korridor och ha ett sådan här kök! jag vill ha ett riktigt kök!
Det blir ju iaf jag och johanna som bor ihop isånnafall alternativt så bor jag i en stor etta.
helst så bor jag på Fröding för då bor jag fortf. nära allt och alla. men vi får se. centrum vore inte tokigt heller.
Jag har reggat mig på Kebab (kbab) igen och har kollat omkring dock finns det ju inte ett skvatt. inte ens en droppe. jag kan dock tänka mig att det kommer mer vis säsongsbytet iom att fler flyttar omkring då.

en annan grej ärju att jag isånnafall även måste köpa nya grejer till allt. Jag och johanna kommer inte kunna samsas om vilka av våra saker som ska stå vart så det är nog enklare att byta ut lite saker här och var.
Så jag kommer alltså jobba lite i vinter. Dags att söka jobb!

jag vill gärna ha ett fräscht och färgglatt kök! med typ bilder på oss själva och kompisar och kryddväxter!

Imorgon blir det mkt att göra! söka jobb, ärenden, skolan osv osv

vad jag lyssnat på under inlägget:

feschlingen på duett

Jag har bestämt mig för att skita i pengabrorsan. jag känner mig alldeles för trött. Ja jag känner mig smått feg men jag vill verkligen inte åka dit och vara tvungen att åka hem som jag befarar att jag blir tvungen att ögra isånnafall.

Jag har iaf vart i stan idag lite kort för en fika med Jonna och Johanna. Vi ska försöka planera in en spekväll men vi vet inte mer än så just nu. vi kanske tar det på halloween kvällen om vi orkar.


(passande bild ovan med tanke på halloween. det är jag med min mjölkvisp som jag tycker påminner om ngt slags vapen när den är igång!)
Jag känner lite twistat över det för jag avbokade två grejer redn för att göra Zombiewalk och ev. hänga med Johanna men hon gjorde andra planer så nu står jag mitt i kvalet när det gäller det dära!

Jag, Johanna, Quan och Quans kompis ska istället fira midautumn med lite mat och Howl's moving castle!

mohahaha! jag har dessutom B&J hemma så jag kan sitta och trösta mig lite. Nä imonrgon ska det bli träning eller plugg!

Okt. 3, 2009

Jag känner mig jätteskum! jag har mensvärk utan dess like och sitter och tycker synd om mig själv. jag har fortfarande feber och blir trött av det mesta. Så jag vet inte om jag ska gå på moneybrother ikväll.. känns totalt skumt nu när jag köpt en biljett och allt :(

Okt. 2, 2009

Jag skulle ha gått till skolan imorse men när jg stod med handen på dörrhandtaget gick luften ur mig och jg föll ner i tnke gångarna "varför ska jag gå?". jag var extrem trött imorse och det slutade med att jag sov ett par extra timmar på soffa imorse. jag var fortfarande trött efteråt. Jag gick dock och handlade efter det och tvättade två maskiner. Efter det var jag helt utmattad.

Jag märkte iaf på väg till affären att jag hade feber märker oftast inte annars när jag har det... Jag plockade upp mina underbara parfymer idag. Sexy Darling och AmorAmor. jag gillar sexy darling bäst! det ska bli min signatur doft.

Jag provade mina glasses idag också.

  
alla är väldigt lika. men det är små skillnader på bågaran och formen. den tredje har ett möster på sidan och den första är helsvart. den andra är faktiskt svart vit det syns dock inte så bra.

Annars så har jag i princip suttit stilla hela dagen. Har vart seriöst skittrött!
Jag har kollat på min nya wolf's castle också och bölat lite till den ^^ haha

Imorgon är det monebrother och kanske en filmfestival. Skulle ha ått med en polare till festivalen men hon verkar ha glömt det för hon bjöd in en annan och frågade idag omo jag ville hänga med... då blev jag bara tröttare men jag vill faktisk gå! så film imon är vad jag hoppas på!

btw är jag den enda som har problem med att centrera bilderna utan att hela texten blir centrerad?

 

Okt. 1, 2009

den här dag har kännts oändligt lång. jag brjade tidigt som sagt med gruppmötet. sedan mötte jg upp Sara för att åka in till optikern.

Optikern sa hela tiden att ja inte behövde glasögon. Men sedan kom et test där det är linjer som ligger på varandra och jag såg typ ingen skillnad. då avbröt han tvärt och sa "-du behöver nog glsögon ändå" haha vad ska man säga? aja nu har jag iaf tre par glasögon hemma på prov. Han konstaterad även att jag faktiskt var ljuskänslig. jag började tom gråta när han testade det på mig. så mkt ljus :( haha. Ärligt talat tycker jag att optikern är lite läskig med alla sina maskiner...Efter optikern så åt jag och Sara på amigo och shoppade lite. jag tror att det var första gången som jag och Sara gjorde ngt tillsammans bara hon och jag så i efterhand så är jag lite förvånad över att jag inte var nervösare...

SEdan stack jag iväg och gymmade! yaaay! haha Det var dock lite svårt att hitta dit men tack vare Sara's förklaring (som löd men bara gå omkrin lite ditåt...) så hittade jag faktiskt!
jag vart helt utmattad efter träningen men det var det värt. det var inte så mkt folk heller och det vart skönt för jag tycker inte om när det är för mycket människor när jag tränar.

sedan åkte jag hem. städade och åt. begv mig ner till stan och hade Japanska lektion. Jonna och jag shoppade lite efteråt på Tjejkvällen! Ni skulle vart där! Rean och folksamlingen var enorm! när vi kom så höll dock folket på att gå men det var ändåså packat!

Nu har jag förvirrat Håkan genom att tända lampan så hon gick och lade sig igen (har dock mrkat ner det igen..)

Jag måste återigen säga att alla dem hära felskrivningarna ni ser är pga av mitt tangenbord inte hänger med när jag skriver....

Frukostgröt

Det regnar idag. Riktigt öste ner. Härligt tycker jag  men jag har inga stövlar så det var som att gå barfota i regnet.

Jag gik upp tidigt fr att ha gruppmöte och därmed plugga lite. Jag lyckades dock missbedöm tiden igen och dk upp sent. tyvärr så plugade vi inte mkt heller. eller det var snarare bra för alla i gruppen kunde inte. det blev lite övertalning dock innan det gick vägen.

Jag fick iaf ta mig hem efter drygt 40- 50 minuter. jag har äntligen fått äta min gröt som jag inte heller hann med imorse.

Jag har bestämt mig fr att äta riktig frukost varje dag denna månaden. Det här är nämnligen min första officiella hälsomånad! yaaaay! haha -_-
Jag ska försöka vara så hälsosm som mjligt mao denna månaden. haha vi får se hur detta går. det är ju moneybrother på lördag och nästa helg kommer Jenny. Idag har jag dessutom sagt att jag ska baka muffins till japanskan. haha....

Snart ska jag iväg till min optiker så det är dags att sätta fart!

KramKram

kommer ni ihåg när man var barn?

Kommer ni ihåg när man var liten och inte hade mycket läxor. När det svåraste talet var 6-5=?... Allt var så enkelt..

platsen i den långa matkön som aldrig tar slut

Jag läste på en annan blogg.
Det påmmminde mig om det som jag kallar träsket.

Träsket är ett ställe för mig som man kommer till när.. det går dålit eller dylikt. jag kan förklara det som att man står i linjen av barn som väntar på att bli valda på gympan. Man står där och väntar i en evighet och lyssnar på alla andra barns namn som läses upp. (som när det är milslånga köer på Gekås och man bara sätter sig i vagnen och väntar i timmar)
Det är dock på samma gång platsen dit alla kommer när dem är deprimerade. platsen dit man kommer då man känner att allt är över.
Man står och trampar vatten.

Det är även på den platsen som några av mina monster bor. (fast alla mina monster tycker jag dock inte är farliga trots att andra tycker det.)

Jag känner att jag är där. Ja har vart där länge och väntat på namn. Jag vill dock inte yssna på namn länre så jag försöker läsa mitt eget. jag bildar mitt egna lag. Så jag försöker liksom.. fattar ni?

Jag blir ofta trött på mig själv.  Jag vet inte vem jag är. Jag är inte säker på allt jag vill göra elelr hur jag ska genomföra det. Jag får smått panik närjag tänker på det dessutom.

Jag kommer bara fram till att man inte kan definera någon annan eller sig själv. För vi är inte något konstant. Jag orkar riktigt inte förklara men..

asså jag vet inte vad jag ska göra med alla mina tankar. Jag har haft depressioner. Jag har vart ledsen jag har vart glad. men ibland så spela sånt ingen roll.

Varför läses vissa namn upp och andras inte?
RSS 2.0