Draft: wear me

Dtvå,Atvå, Emtvå

call me in the morning.
never seen further
curling up with my phone to my ear.
six years now, from there to here

You don't need to hold back
when I'm drunk
Act like a man and take me home

No I aint joking
not at all
Everything I said....
                      d
Do you think it's a shame?
Do you think it's a game?
Im taking this seriously
If you dont want that   gtvå
Just wear me home     d
just wear me home
just wear me home

I thought all guys had them
But apparently you dont
You seriously need to grow up man
Maybe then you'll grow a pair

No I aint joking
No, not at all
Everything I said...
I meant it...

Do you think it's a shame?
-------------
Im taking this seriously
So if you dont want this
Wear me home----

Do you think it's a game?
We wont be destroying
Only growing
Do you think it's a shame?
Then just wear me home
Just wear me home

svinis!

41edec50f761a81c19d15c65a779b181.png

Kolla varifrån!

Nu är jag är på plats för att ta svinis. Är lite nervös.. Tänk om hon slinter med nålen eller ngt? Fast det tror jag inte att hon gör men nervös är jag ändå! Kramkram

TACKAR

Jag vill tillägna detta inläg till alla som grattat mig idag. känner mig glad över att jag känner så många fina människor!! Tack alla!Ville slänga in en fin låt för fira det hela. blunda och lyssna.

21 år GAMMAL

Älgen, the handpuppet!

haha glömde berätta detta men häromdagen var ju jag och Mellis på IKEA och där fanns det handdockor! tydligen var jag en bra buktalare för jag fick Mellis att skratta en hel del!
Jag kommer dock inte ihåg vad jag sade men i efterhand kom jag på ett bra skämt!

Älg: Vad jag har för sexualitet? vad tror du!? jag har hand i röven!

hahaha ^^

Lite patetiskt att skratta åt sina egna skämt men vaddå då? om ett skratt för länger livet kommer jag att fortsätta!

21

Ahh nu blir jag snart ytterliare ett år närmare rullatorn... på söndag är dagen. Det är även samma dag som jag ska julbaka, se på Ponyo och vrålplugga :( haha man kan inte bara få bra saker. Men jag se verkligen fram emot julbaket, klä julgranen och att se på ponyo.

bday cake nurse jill

Jag vet att det står 30. men som sagt jag känner mig gammal... haha men ska inte tänka på det nu! Jag har haft en bra dag idag! har inte fått gjort så mkt plugg men jag har sett på New Moon! Och den var awesome! brutalt bra! Dock så var salen fylld med skitungar som inte hade hört ordet hyfs eller tystnad förut...

Imon ska också bli bra för då ska ja på JULMARKNAD!!! whey! ska kanske på en liten filmkväll också men såg i min almenacka att jag har tvätt i mon så jag kanske inte hinner.... åwww :< ledsen banani

Ball och BollSnart är det jul.
Då ska alla ha så kul, så kul.
Öppna klappar under granens fot
Äta mat och låta glädjen slå rot
Men först är det fester då man bli full
leka maskerad och vara Bill och Bull
Julstressen skall bita dig i rumpa och lår
Kanske du bryter ihop och fäller en tår
Med all familj och utan strul
får vi sedan fira nyår och jul

ehmm jaa... jag ska alltså på maskerad snart och vara bill. Eller var det bull?

Jäfvla Radiotjänsten!!

Jag känner bara ilska för de just nu! Men hur puckade kan man vara? I somras rapporterade jag att jag inte hade en teve pga att min teve gått sönder! I början av  den här terminen ringde dem upp igen och frågade vem som var ansvarig i mitt hushåll, om det var jag eller min sambo? och massa sådan frågor. Sedan fick jag en räkning på posten att jag skulle betala tv-licens! Ja gick då in på deras hemsida och avanmälde igen för jag ville inte tala med dem för dem verkar ju inte förstå valingt tal???
Jag struntade iaf i räkningen då men nu har jag fått ytterligare en så jag ringde uåå och då berättar hon för mig att jag måste skriva in till dem och förklara vad det är som gäller och sedan ska dem utifrån detta ompröva mig och sedan ta besllut om jag ska betala eller ej! Jag ska skriva och skicka postvägen btw... och framtills dem har omprövat mig så är jag betalningskyldig! jättekul!

Är det verkligen så konstigt att Radiotjänst generellt sätt inte gillas?Trötter! som vanligt under dessa perioder!

En dag med städning, plugg, fika med Jonna och Johanna, shopping och mer plugg. Så har min dag sett ut!

Men jag är väldigt nöjd även fast jag ont i stort sett överallt. Jag köpte en jättefin julgransmatt på lagerhaus för det otroliga priset 49 kronor plus snygga saker för mitt framtida skrivbord.

Jag ville bara göra en uppdatering på dagen. Ska lägga in bilder på sakerna senare

Nov. 26, 2009

Igår hände det mycket. Jag pluggade större delen av förmiddagen och en bit in på eftermiddagen i universitetsbiblioteket. Iom att jag har tenta på måndag ärdet viktigt att jag pluggar så mycket som möjligt nu. Det är en hel del som jag inte fått in i huvudet ännu så det är som sagt väldigt viktigt.

Sedan åkte jag och Mellis hem och lämnade av våra plugggrejer. Vi skulle åka till IKEA så vi satte ocss på bussen in till stan. Innan IKEA så stannade vi till på Donken och åt lite. Vi skulle ha köpt biljetter också till New moon men det var stängt.
Jag åt en Mc???, den var Megalo stor!!! haha, blev riktigt shockad! satte i mig nästan hela och pommes... haha

Sedan till Ikea. Ikea var förvånansvärt tomt. Det fanns ju folk men inte jättemånga. Vi vandrade på ett tag och plockade på oss både det ena och det andra. I restaurangen fikade vi. musigt. trots lunchen på donken fick vi plats med fika. En Cookie för mig och Mellis åt en ?.

Jag hade planerat att köpa julpynt och en julklapp till Quan men kunde inte hitta ngt av dem. Såg också att flyttlådorna kostade 35 kronor styck! Gawd vad dyrt!

Det vi vandrade bort från IKEA var inte mycket men vi kände oss ändå tvungna att ta med en IKEA vagn bort till ICA maxi. Där bytta vi till en vanlig vagn såklart! Köpte inte mycket där heller men Mellis fick nog lite styrketräning pga sina varor!

Efter min hemkost blev det er plugg inför den kommande tenta.

OCH! det viktigtaste som hände var att ja äntligen fick en helnattssömn!

djur tortyr

Jag såg detta nyss. Jag tror fan att jag har en liten vegetarian i mig. Men jag kan verkligen inte förbise detta! Inge mer griskött på min tallrik! (inte för att jag ätit det på evigheter! äter ju fan redan nästan bara vegetariskt...)
Hur kan man med ett rent och ärligt hjärta bara låta grisarna uppleva detta? det är ju barbariskt! elakt! grymmt! Det gör ont i mig att se detta!
Att jaga tycker jag inte heller om! även om det ska vara för någon slags "utjämning". Det gör det inte mindre hemskt! Hur skulle jagaren själv känna om den var tvungen att vara på vakt för att någon under orättvisa skäl skulle ta ens liv? Jag ser "att jaga" som en port för att annat ska hända!
Det är ju t.ex massa som tar sin jägarlicens utan att tänka på vad det är de jagar! på vad det är dem skjuter! Djuren har också en familj! hur skulle vi känna om mamma/pappa/barnen inte kom hem?

Stirrig och irrig

HAHA joo hur sov jag inatt? Inte alls? hmmm....

Jag lade mig och så tänkte jag på lite saker där i mörkret. Timmarna flög förbi. och sen ringde väckarklockan och det var dags att gå upp. japp ingen sömn... Jag är tvärsäker på att jag inte sov för jag kollade på klockan lite då och då och var ttvungen att gå på toa två gånger så jag vet att jag var vaken. Detta är inte kul... men grejen är att jag inte är trött... Lite seg kanske men det är jag alltid.. både psykiskt och fysiskt!

Jag har iaf duschat och gått till universitet. Det regnar idag dessutom så det verkar som om det ska bli en bra dag!

Jag gick till Pressbyrån också! Och gissa vad dem hade!!!??? nybakta lussebullar! MmmmMMmmm! så lussebulle, en snus, yoghurt+musli och cola Zero till frukost (samtliga från Pressbyrån, tanten var dessutom inte sur idag!)

Jag är lite stirrig upptäckte jag nu. Jag såg fel och hälsade på en främling.. Hon hälsade INTE tillbaka! ^^

försovning men vad kan man göra när man INTE somnar

Gah! mina planer var att gå upp vid sju idag och göra en matlåda och sedan i lugn och ro traska till mina lektioner.

Jag lade mig i tid. Sedan väntade jag på att sömnen skulle rulla in över mig. Till slut öppnade jag ögonen och kollade ut i mörkret. Om jag skulle somna så skulle det inte hända på ett bra tag tänkte jag när jag låg där. Trots att jag hade dragit djupa gäspningar som nästan satte igång mina kräkreflexer så somnade jag inte. Jag kollade upp på klockan och noterade att den hade blivit två. Fortfarande tid över för att sova och göra mat tänkte jag. men sedan blev klockan 3 och fyra. tiden flöt bort och jag låg klarvaken i min säng. tillslut blev klockan 7 och det enda jag ville var att somna. jag tänkte att kanske kan man hinna till den sista lektionen vid 10:30? men tiden rullade iväg igen och jag gav till slut upp på att få sova och gick upp och satte mig vid datorn.

Nu har jag hunnit med få saker. en hyfsad frukost, en bokad tvättid och det var allt. Jag funderar dock på att gå och köpa lite mjölk då jag behöver det just nu...

It's xmas time

Nu är julen på väg! jag har aldrig varit så här exalterad!!!! men det har att gör med att min kärlek inte handlar om julafton utan allt runt den. Julpyssel, julbak, julgranen. ja! allt det!

Nu på torsdag ska jag möta upp Johanna för att planera julbaket som ska bli av nu på söndag kväll. Som även råkar vara advent och min födelsedag! ^^ (okej ärligt talat är jag inte så thrilled över att fylla 21, jag är nöjd nu).

Förhoppningsvis blir det lite shopping också. skulle också vilja bjuda in Jonna på mötet då jag vill att hon ska vara med!!!! Kom igen Jonna!
bjussar på lite bider från de jularna jag firade under 2008 (tre stycken som vanligt...)

ang. sömnlös

GAAAH! ännu en sömnlös natt! jag har precis gått upp ur sängen. jag lyckades somna någongång efter att jag skickade mitt meddelande till blogg igår så jag antar att jag sovit ca fyra timmar idag.

Jag börjar bli rikitigt trött på det här! nu har jag missat massa lektioner pga min sömncykel! eller jag har ju iofs medvete valt att inte gå när jag inte sovit. Det känns inte som om jag skulle få ngt ut av det om jag sover mig igenom hela lektionen ist. för att anteckna.

Inatt hoppas jag att jag får sova ordentligt.

sömnlös! Jag...

7ccb45b68edd5529cf29a3b11d5d0e7b.png

Kolla varifrån!

sömnlös! Jag ligger i min säng, under täcket, klockan är tio i sex och jag sover inte!?

Banani bakar INTE brända bullar

hela dan får hon arbeta
hon får jobba hon får streta
putsa, diska, tvätta, damma
varje dag är det detsamma

Fast i mitt fall så är det tentaångest, leta efter böcker, städa och baka haha^^

nu har jag budat på lite stick grejor och dylik för mitt vinterprojekt iår är att sticka en tröja!!!! förra året gjorde jag en megalo halsduk och innan har jag också gjort halsdukar och broderier. jag vet inte vf men julen väcker alltid sticka/brodera begäret hos mig. så varje jul sitter ja bänkad framför project runway och stickar för glatta livet haha!

Har lagt bud på dessa klänningar också...
Klicka för att visa Megabild!

nu ska jag se på lite sailor moon och äta av mitt nybakta bröd innan jag somnar hehe
 

Önskelistan '09

Sticka småvarmt! : mössor, vantar, sockor, halsdukar, benvärmare, muddar och kragar Mönster Och Konstruktioner För Damkläder IKEA PS MASKROS Taklampa VILSHULT Tavla 

Pank!

Det är nu slutet på månaden och likt många andra studenter skrapar jag i botten på min plåbok just nu. snart ska jag iväg för att handa mjölk för mina pantburkar!

Uppe i Karlstad finns det itne mycket som är "billigt" men dem har istället ett bra universitet. det man kan klaga på där är temperaturen och vissa lärare (precis som på andra universitet).

Nu ska ja "pocka" "pockorn" och drick min Cola Zero!

Tandläkaren 3

Gah! Jag måste berätta om min värsta marddröm hittils!!

Jag stod och borstade tänderna och märkte att hålet som jag haft på min ena framtand ett tag hade blivit större. När jag lutade mig framåt för att se mer i spegeln såg jag att hålet nu täckte större delen av tanden. Jag kände llite på hålet och stack in nageln i den och då gick hela anden sönder. Jag fick panik och kollade på alla tänder. Min andra framtand var i lite bättre skick men inte i närheten av duglig eller okej.
Jag kände runt i munnen och då började mina tänder falla ut. Min mun fylldes med lösa tänder. Jag spottade ut dem och såg hela tänder och små bitar av andra ligga i min hand.
Jag gick ut till min mamma med handen över munnen och berättade. Hon började skratta och jag började då gråta och säga tillbaka "det är inte kul! sluta skratta!" men hon slutade inte och jag forstatte be henne att sluta skratta åt mig. till slut frågade jag vad jag skulle göra. jag fick inget svar men bestämde mi för att gå akut till tandläkaren. Tyvärr så var deras akut stängd. Jag gick tillbaka dagen efter och då sade dem att det inte fanns något dem kunde göra direkt förutom att sätta in proteser i trä tills jag fick några i porslin...

Jag vaknade upp med tårar på kudden.

bilder från "Dumpling Dinner"


"Att skriva ett brev till sin käresta är som att teckan en skinksmörgås när man är hungrig"

mmm julen är på väg och därmed allt julpynt!
jag har som sagt redan köpt julgransdekorationer. nu har jag köpt till min framtida julstake också! kottar,bär och svampar!
Hittade dessa på Hemköp. 20 för paketet och 5 för de extra svamparna. ska köpa julgransljusen nästa vecka också. 16 st för 69! bra köp!

Måst även köpa:
Julgransfot (Åhlens)
Julgransmatta (Åhlens)
Glitter
Julstjärna (Lagerhaus)
en stjärna för julgranen ^^

Min första juliga jul!

KramKram

återigen lyckades jag försova mig rejält till skolan en nu så är det verkligen för att jag inte kan somna. det är inte normalt att somna vid fyra tiden.. ofta...

Jag missade iaf båda lektionerna jag hade idag. Kroppen säger emot numera. jag hör inte ens alarmklockorna längre. (ska pga detta köpa en till.) När jag kommit upp ur sängen så vaknr jag inte ens...


                                                               ----------------

Japanskan ,som jag missat tre lektioner av, idag gick riktigt bra. på något sätt lyckade jag svara på frågorna och lösa några av mina frågetecken. Dem går dock fortf igen saker som jag redan kan. Det är bra på ett sätt så att jag kan lära mig alfabetet ordentlig istället.

Efter japanskan traskade jag och Jonna bort till Hemköp för klite dricka. Cola och mjölk. Inga alkolister här inte! haha.
På bussen mötte jag en klasskamrat, Emilia, och vi bestämde att vi ska å på en julkonsert tillsammans. Det ska bli riktigt kul. hon sade massor av fina saker och jag lev riktigt rörd! aww vilken fin människa. hooon berättade även att hon skulle bli passinstruktör på KauIF! bra jobbat! och hon informerade även om Box passen som finns. Det lät riktigt intressant men jag är verkline inte personen som njuter av gruppövningar... _Men jag tror jag ska prova angn dag men inte just nu. får se när jag sätter in mitt vanliga nyårslöfte! haha

Btw så är jag helt kär i min nya "design"!

maskerad är bara på låtsas

jag har seriöst svårt att prata om sånt här! jag tycker det är skitjobbigt!

Så svårt att sätta det i ord

Min mamma ringde mig för drygt en vecka sedan. eller var det kanske bara några dagar?

Hon bad iaf om ursäkt för att hon sade att hon inte kunde vara glad för mig. Hon sade att hon i efterhand kom på hur fel det va typ. Jag sa bara "jaha" för jag visste inte vad jag skulle säga. Hon har gjort exakt samma grej hela min uppväxt och nu ber hon om ursäkt för en av dem gångerna?
Hon fortsatte iaf prata och det enda jag kunde ge som svar var "hm" eller "aha". Jag lyckades till slut iaf fråga varför hon aldrig ställer sig på min sida? jag sade att det kanske var mitt fel att det var så eller iaf kanske delvis men att jag inte förstod varför. Hon förklarade då sig varför hon tog Johannas parti. jag var tyst i en lång stund och frågade sedan "och alla dem andra gångerna då?". Då var det hon som bev tyst och ja sade. Det är inte precis första gången det har hänt men asså detvar inte det viktiga. Jag förstår inte bara varför du står på någons sida du knappt vet vem det är men inte hos din dotter. Ditt kött och blod. Hon fortsatte svamla på och jag orkade verkligen inte. jag förlorade all min kraft när jag ställde första frågan och den var knappt mer än en viskning.

Jag vet ärligt talat inte vems fel det är eller om det är bådas. Jag vet iaf inte vad det är jag har gjort. Jag har ärligt talat ingen som helst aning.

Jag är dock inte arg. jag var inte arg just då heller. jag kände mig... jag kände ingenting i princip. tom och tung. men jag fick dock väldigt ont. var tvungen att lägga mig ner en stund....

Vad ska man tro på?

Min familj har på sistone blitt väldigt skvallrig. Nu har jag genom en familjemedlems kompis dotter fått reda på att... vågar jag säga det? haha
Ni kommer bli schockade! Ingen vet om detta ännu!

Thomas Di Leva.... misshandlar sin fru...

Hur tragiskt är inte detta? DiLeva som för mig alltid varit en härlig människa som sjunger kramlåtar? Jag växte upp och sjöng hans härliga låtar och varje sommar går vi på tordagskvällar och blir helt lyriska av hans musik... men tyvärr så är det ju somså att man aldrig kan veta vem som gör något sånt här.


3447786819caw1cn92

...

Har någon märkt något nytt?

MLHF - My Little Hamster Friend

Buhu! jag har haft en av mina dåligaste nätter hittils! klockan sex imorse så var jag fortfarand helt vaken! ja messade Mellis och skrev att jag inte skulle komma på lektionen. Känner inte att det skulle vara någn mening iom att jag bara skulle ha somnat.

Vid elva tiden var jag ändåså på plats i universitets biblioteket för att lämna in några böcker och ev. skriva ut lite saker. Och givetvis för att ha grupparbete. När lektionen slutade blev ja nedringd av folket. Det dröjde inte länge tills vi alla var på plats på gräddhyllan.

Nu har jag sagt hej då till Mellis som har lämnat mig för Västerås. Jag har hängt med Mellis nästan varje dag så det blev lite separationsångset på min sida. Men ja får la se det som någon slags semsester? ... vet inte riktigt men det känns lite skumt! haha

Jag fick iaf vakta lilla Håkan igen och hon är nu placerad på sin vanliga plats på min skåpgrejjimoj.

Nu har jag diskat och lekt hemmafru så det ska bli lite plugg efter att jag gjort lite mat. har bara fått i mig en yoghurt hittils på dagen.. dåligt..

Nov. 17, 2009

Jag har varit lite, lite produktiv idag. jag har efter en seg morgon (då jag avfärdat alarmklocka såväl som tlfnsamtal i sömnen.) kommit iväg till skolan och äntligen. Äntligen! hittat ngt som kan fungera som studieförsäkran. Fick ut 2 borttagna scener ur Broken samt två noveller (K. Armstrong). Sedan lade jag brevet på lådan och vandrade hem igen. Då först upptäckte jag (hade sett innan men inte reagerat på det) att ngn ringt. En sömnig&mummlig Mellis berättar i ett röstmeddelande att mitt snus som vandrade bort under gårdagen hade hittat tillbaka. Hon fann den sovandes i muffinsformen! Snus kan vara så busigt ibland och springa bort ifrån en!

Så jag vandrade dit efter att ha laddat maskinerna med tvätt. På bokstavligen andra försöket så kom jag in. Snus, det ger mig ingen kick längre men så fort jag håller i det så vill jag lägga in en. det konstiga är att jag kan gå länge utan snus. Som idag då jag tog mitt första snus klockan fem. Hade inte ens kännt ett sug före det.
Jag berättade att jag planerade på att göra en hemmagjord pizza och på ngt sätt blev jag övertalad till att köpa Ristorante pizzor istället... Mumsigt^^ (och dem har ej en jästid på fyra timmar! ett definitivt plus!).

Nu efter pizzan har jag vart här ett bra tag.. kuddkrig och bl.a ett halvt desperate housewives. Dessutom får jag kanske med mig en liten skatt hem! Håkan! MOHAHAHA och Sara pillade i mitt hår! Älska!

tröstlös

Nu när en annan gjort det så måste jag med kände jag.. haha ;p
Julkalendrar då. hur många har gått hittils? hmmm ingen aning! men det har funnits en hel del bra!
kommer ni ihåg Ture Sventon? eller Sunes jul?? eller trolltider! (trolltider var före min tid dock)! alla väldigt bra!
numera då? vilken är den bästa nu på sistone?
Jag kan erkänna att jag fortfarande varje år försöker se på julkalendern. men den har inte vart tillräckligt bra ännu. inte sådär magiska som "våra" var! Ge mig magin tillbaka!

 

efter en liten sökning hittade jag ovan. Dem är några av mina favoriter! gissa vilken kalender som tillhör vilken julkalenderserie!

 

är bara tvungen! haha

Leverans: Levaranstiden kan variera mellan 1-2 veckor. Levereras naken vid din dörr med budbil.

Egenskaper: Melaz är söt och har en glad personlighet med inställbar sexdrift. Glatt humör och charm präglar hans vardag. Melaz är 100% trogen, tillgiven och seriös. Melaz har enligt undersökningar funnits 37% mera användarvänlig och bättre än vanliga pojkvänner och rekommenderas över hela världen av ledande kvinnlig jourer. Det ingår även en hel rad kläder, gele och styling-kit som ni kan pröva på honom. Melaz kommer inte med några batterier utan har ett livslångt batteri av tillgivenhet.

Nya Egenskaper: Vi trodde det var omöjligt men Melaz nyaste version har även ett inlärings sytem utöver det vanliga och kan därför anpassa och ställa in sig efter olika förhållanden.

Minus: Melaz är ärlig, kan ibland vara för ärlig. Melaz är även känslig och väldigt ömtålig så var försiktig, han kan gå sönder.

Varför modellen Melaz?: Ja varför ska man välja Melaz, han är en perfekt blandning av sexatlet, romantiker och charmör. Han är inte som andra pojkvänner eller killar som antingen gnäller, klagar eller prioriterar "annat" framför en kväll med dig. Melaz är en lättsmält kille som passar de flesta människor.

Beställ nu i det ingår i priset!: Om ni beställer nu så får ni en gratis visselpipa som Melaz lyssnar till och även Melaz favorit film "pretty woman" på köpet.

Varnings Rekommendationer: Han bör inte användas av blyga, osäkra eller folk som inte gillar och ha det vilt till. Han rekommenderas till barn över 18.

Garanti: Melaz har en effectiv livstid på 80 år men kan variera beronede på hanteringen av honom. På Melaz har ni en återlämingsrätt på 2 veckor.

Intresserad? Kontakta säljavdelningen.

Ansvarig: Melaz

S5 ep5

"Triggerhappy"

Bah. trögt att vakna idag. kan ha berott på att jag var uppe mestadels av natten med Dean och Sam (supernatural). Imorse yrade jag pga av trötthet och mina alarm var ignonerade eller bortprioriterade av hjärnen pga sömnen.

Pappa ringde och pratade med mig men jag var inte mkt till samtal då jag halvsov och var tvungen att anstränga  mig först för att fatta att det var pappa och sedan för att föra en konversation. Han märkte nog detta då han inte var på telefonen länge. Min pappa är ingen telefon människa.

Jag panikvaknade (var i panik redan när jag vaknade) och hoppade upp ur sängne och sprang omkring som en blådåre med koffeinkick. Duscha, prata med Mellis, På med kläder, panikleta efter saker för att sedan komma på att någon sate tog dem... Klockan var alltså halv ett när jag gick upp.

Lektionen var inte heller en fröjd. den första läraren var verkligen en bitch och nyvaken som jag var kunde jag inte hålla tillbaka mina mordiska blickar. (Om man vill se mig arg har man störst chans att se detta på morgonen.) Hon lät mig verkligen inte göra något själv. Allting jag gjorde var enligt henne fel. Om jag väntade på något så var detta fel. osv.. När ja vek upp mitt "set" så sade hon att hon var rätt så säker på att ja hade gjort fel.. När hon senare frågade klassen hur man "packade" upp det så svarade jag surt "man viker ifrån sig". Fine! jag hatar att svara på frågor inför många människor men wtf man kan inte utgå ifrån att ingen kan något. Att dumförklara någon är inte okej! (jag borde inte kasta sten i glashus jag vet.)

Sen hade vi rast! Yaay! och sedan hade vi lite injektioner och dylikt. och sedan PVK. Pvk brukar vara min favorit del för jag är lite "triggerhappy" när det gäller sånt. dock så kunde jag inte få den rätt! jag var säker på att jag fått den rätt typ tre ggr men den funkade inte ändå! jag fick byta nålgrej x antal gånger! :( till slut struntade jag i insprut/xxxx delen. (det kom in men inte ut igen.) oh satte droppet och detta funkade självklart ändå...

Jag har hört från elver över oss att dem armarna kan vara lite skumma ibland. Ibland kan dem vara tomma och dylika problem -_-'

Nu sitter jag här med en missad tvätttid och ska istället städa och iaf sortera smutstvätten som börjat överta min övervåning. imon blir det plugg då man är ledig hela dagen. Plugg och tvätt!

New moon

i slutändan ska jag alltså ändåså gå med Mellis på New moon. Jag var tveksamt inställd till Twilight och ärligt talat så var det inte en film i min direkta smak men ja är ändåså nyfiken på hur det utvecklar sig. Dessutom är det otroligt mycket enklare att se en film än att läsa en film. Att man är en bioälskare kan vara en bidragande faktor...indian pojken blev jag förvånad över då han i ettan ser ut som en "boy next door" men i new moon verkar dem ha låtit honom få en snygghetsfaktor och detta är jag ocjså nyfiken på. Man brukar la inte säga nej till två hunkar heller? Ja, jag tycker att Edward är snygg jag tycker bara att han ite är min stil. Kall hud kan inte vara så mysigt precis...
Sedan tyvker jag om de roliga karaktärerna^^ Alice och killen som inte blinkar :p

Nu är det iaf bara att sätta datum på're!

Vill ha!!!!

jag älskar böckerna så mycket att jag stolt skulle bära detta!

 
för er som inte kan se vad det står på första så står det "you fotget darling. I am the local psycopath" -Clayton danvers.

S5 ep4

S5 ep3

In the paper!Åwwww


Den är på väg!

Shockande!

jag har inte åstadkommit något stort idag. alltså inga nobelpris kommandes åt mitt håll.
Jag vaknade tok sent av ringade på dörren. eller vakna och vakna. jag var mer i ett zombieliknande tillstånd.
Jag gick fortfarande omkring väldigt opassande klädd (sovkläderna).Liten stunde senare kom jag ut påklädd till köket för att jag var vrålsuen på ägg. Så ägg var det till "frukost".
Ute i köket satt Sanderchen och Kina. EFter lite ägg så satte Sanderchen sin önskan om en chokladkaka i ord.
Vi knåpade ihop en liten kaka vi alla tre. Lite från det bästa av oss alla tre resulterade i en bränd kaka som var ofärdig i mitten.
missödet här var fel grader på ugnen... Dessutom hade vi för lite smör i den.
En vacker hjärtformad kaka med vaniljvisp på. Yummy! tror ni man kanske kan få nobel pris för det?

 

Sedan har jag verkligen bara taggat lugnt hela dagen. inte kosntig att magen växer? haha
Har dock knåpat in lite mer ord på min historia i Word. den blir förhoppningsvis inte kort och nu funderar jag dock på om jag ska ändra introduktionsbörja i den ändå? kanske ska skriva mer blad på den innan jag funderar på sådant? haha aja go natt folket och krya på dig Mellis!

Btw så verkar oroligt många aldrig ha gjort "om din hand är större än ansiktet testet"! *shock* haha


 


Draft: Nov. 13, 2009

Nu står jag och färgar håret för femtielfte gången! är lite skärrad för det ser ut som om mitt hår är brunare istället för ljusare just nu :O ! nästa gång blir det alltså mer blekning istället för färgning!

på fredagen det trettonde har jag:
kommit försent till en lektion ja inte skulle ha
kommit till försent till lektionen jag skulle på (vaknade ironiskt nog 13:00)
Gått på kramsnö som jag ogillar ljudet av
Färgat håret gråaktigt så jag är numera Grådåren/silverräven
Någon sate tog min SSK PÅSE!!! INTE OKEJ!!!

så egentligen har det inte vart så mkt otur...

Dagens tabbe

Vilken tabbe.

När jag vaknade imorse så sträckte jag långsamt på mig och kollade trött på min alarmklocka, orsaken till att jag vaknade. Ibland berörs jag inte av ljudet överhuvudtaget, ibland tror jag det är en inbillning och ibland går det som det ska.
När jag såg på klockan stod det 08:09. Min första tanke just då var "Oh shit! Fuck, helvete, fitthora!". Jag var alltså försovd. Igen. Jag nästan flög upp ur sängen och drog på mig kläderna och sprang ner och samlade ihop det mesta i min väska. Jag upptäckte att jag hade mag ont också!
Några inuter senare var jag på väg ut ur huset då Quan kommer springandes bakom mig. Hon pekar mot bussen och vi båda satte fart dit. Vi hann på något sätt med bussen och jag hann till lektionen.

Här kommer tabben... Jag hade inte lektion...

lyckad blogg

Vilka har läst Charlottas "tips" om hur man skapar en blogg som "lyckas"? jag tycker att hennes guide var helt absurd! vaddå måste? storlek 36, kändis... blablabla

en lyckad blogg tycker jag iaf är när man själv är nöjd med den!

Banani bakar brända bullar

Slö dag. försov mig till mitt liv ytterligare en gång och detta resulterade i att jag ännu en ång fick hoppa över japanskan men jag fick handlat lite och baka bröd.

Brödet blev la sådär lite bränt för att jag misstolkade spisen lite (vi kommer inte överrens alls). det är faktiskt helt okej men jag är inte nöjd. Jag ska prova med vanlit mjöl nästa gång för att se om det kanske har med mjölet att göra.

Jag är jätte ivrig över flytten ja ska så fort jag får pengar åka och köpa flyttlådor! sedan ska jag ockupera Mellis och Johannas rum med saker! Mohaha!

Annie'inspi'Kelley

Efter att ha läst Kelley's bok blir ja som vanligt sjukt sugen på att skriva så jag tar som vanligt upp ett av mina alster och skriver tills jag inte längre orkar. den jag sitter med nu är en av mina favortier so far. Men så känner jag inför alla. jag har sammanlagt tre alster som faktiskt skulle kunna funka. allt annat är som små fantasier istället eller barnböcker.

Min skrivstil, enligt mig själv, är en blandning av seriöst/konstighet/humor/barnslighet förhoppningsvis är det en bra kombo. Jag vill helst både skriva scifi berättelser och s.k"normala" romaner.

Mitt mål är ,och har vart länge, att jag ska ha skrivit en rejäl hög med böcker innan jag dör.

Om det går eller inte är det bara tiden som kan bestämma och mitt egna psyke... även kreativitet. just nu så vill jag iaf börja med att avsluta en bok och få iväg den.

Jag har tom bestämt vad mitt "författarnamn" skall vara!

penga problemen

så. jag hade rätt behövde inte låna några pengar och jag kanske tom har råd med att köpa den dära boken jag ville ha? Ooooh. men då kanske ja inte har råd med new moon? så jag vet inte kanske ska vänta lite. det kan ju vara smart.

När jag gick igenom min lilla hög med fakturor så hittade ja en check som jag fick förra månaden. Som ja har glömt att casha in så jag ska dryga ut kontot lite!

studenter har alltid lågkonjuktur i plånkan

Som student lever man knappast ett liv i lyx. många ungdomar ser fram emot denna period i hopp om att den utlovar mer frihet. Ja, på ett sätt så gör den det. Men det är den friheten som egentligen är jobbig. Jag kommer ihåg när jag hörde talas om folk som gick på universitet men som inte behövde närvara på sina lektioner. Detta är sant men den som är smart går ändå.

Varje månad får man nu sätta sig ner och betala räkningar. Varje vecka sitter man med läxor. inte mycket frihet där. Att få läsa en bok, att ha tid för att läsa en bok, är lyx för mig just nu.

Nu ska jag logga in på min internetbank och betala en räkning. en rätt så saftig dessutom. jag har undvikit den i flera dagar för jag vill inte se hur mycket som är kvar efter det. kanske måste jag låna pengar? egentligen så vet jag att det ska jag inte behöva göra men ekonomin är ett ständigt ångest drabbat problem när man är student.

Jag skrattar lite när jag ser lågkonjuktur problemet. jag känner liksom åhå har vi dåligt med pengar? fan det har studenter haft länge!

Kelley Armstrong

Hon är kvinnan jag ser upp till när det gäller författarskap. hon spottar ur sig böcker. Dem är dessutom bra. varje gång jag plockar upp en av hennes böcker så kliar det i fingrarna och jag får abstinens när jag inte håller i en av hennes böcker. Därför ska jag börja samla på hennes böcker nu! Jag rekommenderar er som gillar böcker med övernaturligt tema i nutidsskildring att läsa dem!

Stubbarn!!!

Det har hänt. jag fick lägenheten. Idag gick jag och Mellis in till STUB och fick prata med Ylva. jag sa att jag ville h ett rum i korridoren som liger på plan tre i femman. Hon pratade lite med mig och jag berättade hur det låg till och fick tyvärr ljuga lite. ja gfick säga att jag inte trivdes i min nuvarande korridor och sånt. Hon sade först att om jag ville ha den skulle jag antagligen få vänta till i början av Mars. På något sätt så slutade det med att jag kanske kunde få den tidigare än så men att jag inte skulle h anågra förhoppningar. men hur skulle jag inte ha förhoppningar?

Sedan gick vi därifrån för att möta upp Marran och Sara. vi vandrade och kom till Foot news. Där hittade mellis sina framtida converse. dem hade färgen burgundy och var toksnygga! efter det så fick jag ett telefonsamtal. det var STUB som ringde och sade att jag kunde få lägenheten i början av januari! jag behöver alltså inte vänta i en evighet! Jag blev så lycklig! jag sade till och med att jag älskade henne! 

Så nu ska alltså bara besiktigaren komma och jag ska innan dess fixa lite. måla lite på väggarna där jag har gjort lite märken. den enda skadan som ja har gjort är att den ena väggen fått några svarta märken men a mälar med lite vit färg/tippex

Mamma var dock inte glad för mig utan sade att hon bara var orolig för Johanna. som vanligt är hon inte på min sida men ja kan inte vänta mig att hon ska ändra sitt beteende. Hon är som hon är.
Dock så sade hon när hon var här i helgen att ja skulle få min älskade lampa!!!

Åh så glad jag är!!!!

Spraydate

Jag har nu blitt medlem på Spraydate. inte kanske världens bästa ide men jag önkte jag skulle kolla inte sajen iaf. jag är ju den enda i min kompisgrupp som inte har haft spraydate, jag tror att jag blitt lite påverkade av rille också.
Hittils tror jag att det går bra. jag har blockat kkper och det tyder la iaf på att det går bra? jag vet inte men jag tänker tro det.

Jag har lite svårt för att fatta sajten ännu och den värar att godkänna min profilbild! men jag ska uppdatera om ev. progress!

förklä och familj

Den här helgen har spenderats med min familj. min mamma och ena storebror.

Dem kom i lördags och då hade jag vart uppe i ottan för att panikstäda. dock så blev det precis som vanligt inte helt rent!
Efter lite makaroner och köttbullar så åkte vi in till stan så att mamma kunde leta efter en kappa och ett par byxor. Mamma hittade inte något av dem men hon hittade en halsduk och en tygros som jag övertalade henne att köpa ^^ duktig jag är! vi fikade på espresso house. Fast det blev lite krångel där för storebror hade inte på sin mobil så hittade inte honom (han ville inte gå i klädaffärer...)
Kvällen spenerades med att ja och Quan lagade mat till oss andra. Dem gav oss mycket lovord om maten! ^^ haha. sedan spelade jag Mah jong och ligretto med familjen och efter ett tag så åkte mamma hem. ja och storebror satt och snackade och spelade ligretto. han pratade est för jag orkade inte oh hade en till gnolande huvudvärk. han sade mycket om familjen, sin lägenhet och massa olika ragnignstekniker han håller på att läsa om som jag själv inte tycker är så intressant.

Idag har vi vart på IKEA och handlat en hel del. jag köpte äntligen ett förklä! Lovely!

Mamma och bror köpte mycket annat. bl.a en massa lampor. vid utchecknin hade hela famlijen problem så kassavärden fick komma hela tiden och det hela gjordes ännu värra pga att han inte var speciellt duktig på sitt yrke... tyvärr
Efter IKEA packade vi bilen och mamma to sin tavla och nu sitter jag här igen...

sömn

Ja har svårt för att sova. Det är pga många orsaker.
Jag har vänt på dygnet. Blir rädd vid klockan tre varje natt och kan inte sova +att jag låter inte mig själv sova och det sista är att jag är rädd för att bli attackerad av en massmördare eller dylikt.

Massmördaren kan jag dock värja bort ganska enkelt. Så länge som jag inte ser min trappa eller kan se ut genom "gallrena" så är det okej. Nu har det dock blivit värre för nu kan jag inte häna mitt överkast över räcket. Det är såpass kallt att ja behöver den på mig. Dock kan ja istället äcka hela huvudet på mig själv utan att få andnöd om jag använder överkastet.

Det skumma är att om jag täcker över räcket eller mig själv med överkastet så tänker jag att jag inte blir attackerad eller att jag löper mindre risk för att bli det. Så ni som går omkring med tårgas eller ett överfallsalarm har fattat helt fel! det är ett överkast ni behöver! Okej, det tar mycket plats men det är väl ett litet pris att betala och man kan dessutom använda den på bussen som täcke eller kudde. Nu i sjukdomstider fungerar det även bra som en sköld!

Btw så är mitt "klockan tre" problem enkelt att lösa iom att ja bara behöver soomna innan dess. problemet är alltså min dygnsrytm som är helt wacko atm.

Dumplings

Jag har gått omkring och känt mig skydig ida men jag ve inte varför?

Jag har försovit mig idag igen. Det är ganska så sjukt när man försover sig till inte bara skolan utan även sitt liv. Jag måste verkligen få ordning på min dygnsrytm. Men igår var jag ju tocknad stor del av dagen iom huvudvärk.

Tanken var att ja skulle städa mitt hem idag för att familjen ska komma hit imon.
Jag hann iaf inte med så mycket innan Quan kom och knackade på min dörr. Jag hade nämnligen sagt att jag skulle vara med på en middag som hon och nåra av hennes vänner skulle ha. En s.k Dumpling dinner. När jag kom dit så fick jag även reda på att jag var den enda svensken som skulle vara med. Innan så var jag redan nervös och detta gjorde mig ännu mer nervös. Men jag hade väldigt kul. Jag fick lära mig hur man gjorde dumplings. alltså hur man satte ihop dem, rullade ut degen. hur man gjorde degen och vad man kunde lägga i dem. Jag fick dessutom mycket beröm för att jag lärde mig snabbt och att jag tom var bättre än några av dem andra på att göra dem... haha fast det kanske dem sade för att vara snälla så man vet ju inte. Dumplings är väldigt mättande kan jag säga nu i efterhand. EFter att vi hade gjort och ätit dem så var alla så trötta att det till mesta dels var tyst i rummet. Det som gjorde mest ljud var filmen jag, Quan och Lee såg på.
Det var en kinesisk film (enbart på kinesiska inga subtitles) som jag tyckte var väldigt bra även fast jag inte förstod mycket. Den var väldigt välgjord och trots att den hade en klyschig handling så var den jättebra!

Egentligen skulle jag ha varit med på en fest också men den hade jag inte tid för. Iom att jag inte hade hunnit städa och ärligt talat så var jag ändåså för trött efter alla dumplings... Sedan kom vi på något sätt hem till min korre där vi satt och spelade Mah jong i ett par timmar. Det var också en upplevelse för ja fick hjälpa till att lära två av dem hur man spelar. Den ena hade inte ens spelat det en enda gång innan (ironiskt när det faktiskt är ett traditionellt kinesiskt spel). Så han kunde nu säga till sin familj att han äntligen lärt sig hur man gör.. i Sverige..
Här fick jag också beröm för att dem verkade tycka att jag var duktig och dem trodde vid några tillfällen att jag förstod kinesiska... haha

Nu måste jag krypa till kojs för det blir en tidig da imon iom att jag ska laga mat, baka bröd och hinna städa innan famljen kommer... Tänkte btw presentera Quan för dem iom att hon ska spendera Jul och nyår hos mig. Kanske ska presentera några vänner också iom att mamma är lite nyfiken på dem. Så kom hit alla kottar!

Rapture

Laying on the floor
Feeling like a whore
No happily ever after
just a marital disaster

Now he's saying "more"
I don't know what for
I gave him all that I had
Got nothing more than that

Wooo One step to the altar
Swore that I wont falter Ooh Oh oh oh
Now I'm almost there
but my thoughts are everywhere

I know what's happening next
for sure he's sayin yes
I know what I'll reply
wont ask these feelings of mine
He puts a ring on my finger
A promise to linger
Another written chapter
of my marital rapture


A car with cans
Rice on my dress
I know what this bans
No sappy mess
Lying on the floor
Feeling like a whore
just another written chapter
Of my marital raptura

försök två! följ mig!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/589239/do-you-see-me-as-an-incognition?claim=866qrmnca53">Följ min blogg med bloglovin</a>

Följ min blogg med bloglovin

dumt kanske? men vad är den annars till för?

pissig dag so far

kom för sent till seminariumet. jag tror Mellis har rätt, mina klockor går nog fel. Läraren verkade dock tycka att vårt arbete var bra men det fanns fel i den här och var. Dessutom hade mitt ena papper vandrat iväg. Jag trodde att den hade blivit uppdelad och att någon annan hade den för jag hade ju bara en sida. dock så verkade det som om jag hade fått vå sidor dock hade jag inget minne av detta? men jag tänkte att jag kanske mindes fel. Det visade sig iaf att Sara hade den. den lilla räven! haha

Sedan skulle vi dra in till stan och då kom jag på att jag inte hade plånkan med mig så jag fick gå hem och hämta den.

Mötte upp Marran och Sara i stan och drällde lite med dem. provade kläder som jag inte kan köpa (vf gör jag sånt?). och sedan gick vi till Donken för lite grubb. Mellis mötte upp oss strax därefter med fin nykuttat hår! ^^ Hade ett litet gnäbb med Sara och Marran och sedan drällde jag iväg bortåt STUB för att kolla med lägenheter. Dock klarade jag inte av att gå in för att jag orkade inte med att dilla med fler människor så jag sitter nu hemma och ska pluga till Japanskan som jag kanske inte går på...


Vad kan jag säga? jo, det är November!

Nu ska jag knapra lite piller och läsa

ARGH!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sexigaste kvinnan

Jag vill börja med att säga att ja INTE är attraherad av kvinnor. jag har fått detta bekräftat och jag är 100% säker.
Jag kan dok uppskatta skönhet. Jag tycker om att se på fina saker. Som t.ex pengar, saker som glittrar och nya kläder!!!! och skor då! haha^^

Men iaf några kanske vet att jag är besatt av tatueringar. Så jävla snyggt är det! Det finns ett antal shower på teve som berör detta ämne. Bl.a L.A ink. I denna show finns det en dam som heter Kat von D och hon är nog den vackraste kvinnan ever. Om jag vill se ut som någon så är det hon! (dock minus några tatueringar..)

   

 

Zombies on youtubeJag, Rille och Josse är med hela tiden! Vi är tom filmade bakifrån! nu när jag ser mig själv kan ja konstatera att jag inte var så övertygande i min roll!

pappsis

Nu är det inte långt kvar tills farsdag! min pappa ska å ett litet brev på posten hade jag tänkt. Ett litet fint kort med orden "grattis på fars dag! Älskar dig! P.s Skrapa fram lite cash nu ;p" jag ska skicka några skraplotter med i den. Därför ja skriver det dära om skrapa! min pappa är bäst!

men alla firar inte farsda har ja fått ör mig. Vissa firar den jättemycket. En jag känner har föräldrar som blir riktigt vreda om dem inte firas.. lite skumt tycker ja på ett sätt att föräldar firas två gr men vi själva bara en gång? är detta på grund av att vi ska vara tacksamma för att dem av oss liv? är det isf ngn slags skuld dans? Och när blir vi isf av med den skulden? aldrig tror jag iom att dem alltid kommer vara våra föräldrar... en jävligt stor skuld alltså.. nu gick ja lite offtrack men kontentan var att jag vile säga grattis till min favoritfar!

Nu är DEN här!

boken jag väntat så länge på! boken som jag så länge velat läsa!Nu ska jag läsa tills ögonen blöder!!! det är verkligen en av dem bästa böckerna jag läst! Läs dem! Armstrong äger!

produktiv

ojojoj! jag har hunnit med mkt idag!

Jag har försovit mig. gått på lektion. gjort grupparbete. vart på IKEA. hjälpta Marran lite med flytt. skruvat ihop stolar, spelat Ligretto med femman, Hängt med Mellis, organiserat hemma, haft sönder en vas :(... shit! jag känner mig nästan produktiv!


Zombiewalk

http://www.vf.se/Nyheter/Varmland/Zombies-invaderade-Karlstads-gator-091031.aspx

in the paper!

så från ett helvete till ett annat

Jag har vart glad. väldigt mycket på sistone. mycket pga av härliga kompisar t.ex Jonna och Mellis.
men asså så är det liksom ändåså som om. jag vet inte vad det är men jag har inte känt mig så orolig, förvirrad och upprörd inombords innan. Verkligen som ett inre kaos...

Så att ha Rickard Och Jossan här har vart helt himmelskt. När jag kommer i kontakt med Borås så känns allting bra igen. Jag blir lad utifrån och in.

Jag borde egentligen ha pluggat den här helgen men jag behövde ha jossan och rickard här för en helg!

Nu så är det tenta imon men jag vet att jag med säkerhet kommer faila brutalt. det får mig att känna mig nedstämd. men på samma gång orkar ja knappt plugga mer. Jag orkar verkligen inte plugga mer. Jag hatar verkligen att plugga. Det ska bli så jävla skönt att ta en paus från SSK! Så jävla skönt!

Nu blir det altså tillbaka till mitt personliga helvete imon.
RSS 2.0