Jag har ... 30/5-09

Jag har spenderat tidigare timmar med målet och marängen. det blev filmer och lite nyheter för mig (bl.a att latex hittat något?) hur somhaver.

Vi började med att Marängen visade sin nya klänning som är supersöt! den kom från Sisters och hon verkade helnöjd.

Sedan bar det av till affären för vi ville ha lite snacks för filmerna. Vi bestämde oss för fruktsallad så vi köpte allt för den. Målet köpte även dip och jag köpte popcorn (gud vad jag älskar popcorn).
jag blev rätt så nöjd med ett skämt jag drog i affären.. det handlade om att Marängens mamma inte förstod hur Marängen blev som hon blev (eller dylikt) för hon hade ju bara tappat henne en gång! (rätt så lamt ändå...haha)

Jag var den som hade med mig en konsol och två filmer och jag blev glad över att mitt filmval blev godkänt. ^^
Båda filmerna var sk "feel good" filmer och egna favoriter.
Den första filmen var The breakfast club. det är en film som jag anser att alla borde ha sett. den är helt underbar!
Den andra var en film som jag antar att många känner igen. Djävulen bär prada. även den helt underbar^^

Under filmtittandet dök Marängens korre Daniel upp lite titt som tätt. Daniel är en snubbe som jag btw inte för mitt liv kan komma ihåg ngt om. jag vet tre saker (som jag har fått SLÅ in HÅRT!) han är lärare, granne och heter Daniel.

vid ett av tillfällena så nämnde han att han kom ifrån Skåre och jag frågade om det stämde och han blev då lika upprörd som han blev de ggr jag inte kom ihåg att han läste till lärare. men iaf sa han att han hade sagt det jag svarade med att fråga om han kom ihåg vart jag kom ifrån för det hade jag också sagt. Det kunde han inte men... han menade att jag träffat honom FLER ggr än vad han träffat mig (väldigt ologiskt!).... haha

Daniel:Du har träffat mig fler gånger än vad jag träffat dig!

Norge dök också upp han var dessutom nyklippt... 
jag vet inte vad mer jag kan säga. det var en rätt så stilla kväll.

jag vill vara en liten igelkott

Jag sitter och går igenom omvårdnadsfrågorna inför måndagen. tyvärr har jag inte skickat dem till magneten än men dem är på väg i posten.

shit vad trött jag är på allt. jag har hur länge som helst inte haft lust för något. Hela jag säger Nej Nej NEJ...
Jag tänker alldeles för mycket igen eller så är jag bara extremt skoltrött.
sedan oroar jag mig för allt men jag stänger liksom ner totalt. Jag vet vad jag ska göra men jag gör det långsammare än snigeln och DET är så jävla frustrerande.
Det är så mycket som är jobbigt.

Jag vet inte om jag klarar mina poäng, vet inte om jag kan fixa studiestödet...

Jag gläds över att jag ska snart till mitt kära Borås. Jag hoppas att det regnar hela tiden! jag ska köpa stövlar och traska omkring dagarna i ända!!!!
Jag kommer hem 15 dagar innan jag börjar jobba. och 15 dagar innan jag ska tillbaka till kstad slutar jag jobba. men under dessa lediga dagar måste jag plugga som en galning. Så det blir inte mycket till lov ändå.

Vid sådanahär tider önskar jag verkligen att jag vore en igelkott.
Jag vill bara krypa in i en lövhög.

trötter

JAG KANSKE ÄR LITE BORTSKÄMD?
Jag vande mig vid att skapa vid ett stort fönster. Vid att kaffe bara var en paus iväg. Jag älskade att sitta och teckna eller måla akvarell med en kopp kaffe till hands.
Jag har varken eller här uppe. jag sitter helst på min bottenvåning och målar och det är pga bordet och det stora fönstret. jag funderar på att göra iordning min övervåning till "arbetställe". sätta in ett skrivbord. flytta upp min kaffemaskin. köpa ngra fina koppar kanske.

det har regnat här större delar av dagen. det känns som om jag är i Borås.... och apropå Borås så öppnas ett mycket eftersaknat espressohouse här i kstad! yaay för mig! äntligen så kommer det finnas ordentligt kaffe i kstad! ^^

28/5-09

grand deception

There's a shadow hanging in the ceiling Emsus7,Cadd9,Gsus7,Dadd9
And you don't know who you're cheating
Everyone always tried to change you
But they never got the message through

Fix you up, sugarcoat you Emsus7,Cadd9,Gsus7,Dadd9
never understood, what is true
In a world like this it's hard to be
what you feel is the real you

You cant be true to yourself Emsus7,Cadd9,Gsus7,Dadd9
Cause everyone wants you to be -- just like them
you stare at your reflection, all you see
Is a grand --- deception

They dont even know it. e
Do they even have a clue c
everything and who they are g
is clearly seethruogh d

 ...........................

There's a shadow hanging in the ceiling
You dont know who you're cheating
It might be you, could be them
But it might be yourself you're cheating

26th of may a.k.a Sanderchens b-day

Jaa joo. Kvällen före dvs igår så bakade jag och hon mycket för hon tänkte ha en picknick. men den blev inomhus istället.
Iaf så fick hon lite godis och ett kort som löd (på utsidan) vad är 20 cm långt, ganska hårt och ger kvinnar stor glädje?" svar (stod på insisdan) "Choklad!"
Hon ska som sagt också få en bok av mig som ska komma från UK. den tar dock sin tid... *sigh*

   


Alla hennes gäster fikade men konsitgt nog så tog ingen en 2a gång??? det trodde jag och sanderchen att dem skulle eller så är det för att vi é lite för vana vid vårt andra kompisgäng. Det är inte som så att alla alltid tar en andra gång men fika uppskattas på ett helt annat sätt... haha ^^

Efter att dem gått så var jag så mätt att jag inte kunde röra mig så jag låg och halvsov ett tag. dock så beslutyade vi oss efter att vi fick höra från Johnnie att filmen vi skulle sett på onsdag redan hade börjat visas... ehmm vi bestämde oss för att dra in och se på den! Natt på museet 2! den var hur rolig som helst! jag älskade Owen Wilsons inslag! han är absolut den bästa Olsen brodern!
Jag gillar ju dock inte Ben stiller men det var okej ändå. Filmen hade väldigt mkt humor och pga det sammanlagt var 6-7 pers i biosalen så pratade vi lite mer än vanligt... tror jag.

Johnnie hade sagt att den sög men vi tyckte att den verkligen var bra. ^^

Sedan bar det av hem och iom att jag som vanligt (det är en av mina traditioner) hade satt i mig popcorn under filmen så var jag så mätt att jag stensomnade vid tolv.

25/5-09

idag har man hunnit med mkt. jag vaknade och gick till skolan för att möta upp söta Magneten. vi gjorde det mesta finliret på uppgiften och sedan stack jag in till stan. jag behövde nya skor, strumpbyxor och ev. ngn klänning.

jag var färdig med uppgiften med Magneten vid 10-11 så omkring då så åkte jag in till stan. jag vandrade in och ut ur många affärer men det blev Gina Tricot som jag hittade två plagg på. en vit tunika som hade en ojämn söm längst ner och ett stort tryck på. Den andra var en vanlig svart klänning för det behöver min garderob då min andra under tragiska omstämdigheter blitt mer eller  mindre.... fläckig..
Jag provade lite saker på H&M också. bl.a an grön lila klänning med en papegoja på. jag tyckte om den men jag visste inte när och till vad jag sjulle ha den.

Jag gick till Lindex också och köpte två par strumpbyxor. ett par helsvarta (som dem jag har fast hela) och ett par prickiga (som tidigare)

Jag och Sanderchen skulle egentligen gå igenom Bergvik tillsammans men... aja jag stack dit före henne och gick in på Skopunkten (den i "stan" var inte lika bra) jag hittade ett par svart skor med lite pizzazz och ett par beige vita skor i ett virkat material.

Senare mötte jag upp sanderchen efter många om och men (bussen var inte överrens med henne) på IKEA. konstigt nog köptes i princip inget men jag var tvungen att sympati handla servetter för hennes skull... haha
så jag köpte lite servetter. men dom var jättesöta. blåa med pingviner, grodor och fåglar på! ^^

När vi kom hem och hade plockat iordning allt så kom Johnnie och pratade med oss och berättade att vi kunde få våra presentkort. (bowlingen som vi inte ville ha) vi sade att vi tänkte tacka nej men på ngt sätt så slutade med att vi tog bowlingkupongerna ändå + presentkort på bikbok.... fråga mig inte hur.... jag skyller på Johnnie.

och sedan bakade vi.... Radiokaka, sockerkaka, cupcakes och.... ehmm vi gjorde iordning lite andra kakor.... dvs köpte.

118 800

en alldeles förträfflig telefontjänst. Man kan fråga precis vad som helst och man får alltid ett svar. dessutom så får man ett personligt svar för det är itne en robot som sitter och svarar utan det är en jätte härlig tjej som heter Linn.
Jag och Sanderchen skapade en facebook grupp i hennes ära och det är bara att gå med!

:)

Mustang


jpi_supernatural_32238.jpg image by raloria05

nej nej nej

NEJ NEJ NEJ jag står inte riktigt ut med den här tråkiga layouten. nu har jag iaf provat det här med helvitt.... jag förstår itne hur man står ut! den säger ju fö faen inget! ba vitt!

nej nej nej!

Igår så var ju campusfesten då. det mest underhållande inslaget var sumbrottningen. helt klockren!
Det var även en entertainer från hundra höjdare. det var ngn gammal gubbe som inte blev omtyckt... sedan tror jag att han gjorde ngn hat attack mot gbg eller så trodde han att han var i gbg :/ Inte bra!

Jag och sanderchen hängde hela kvällen och lite då o då så stötte man in med folk jag kände.
men ärligt talat så var campusfesten ingen big deal. Jag hade kanske för höga förväntningar... vem vet?

     

Men jag tycker dock att det var synd att han inte hade lyckats boke ett band eller en trubadur. det var df jag skrev om Kid Galahad nyligen. Det hade vart kul med dem. dem har mju båda bra musik och skitskön scennärvaro!

dagen efter så var det städning men ärligt talat så tyckte jag att det var lite.... jaa jag kände efter stund att det inte var ngn mening för mig och sanderchen att städa. Vi ville ju inte ha ngt för det av Johnnie vi gjorde ju det för att vara snälla och om han då... nää... otacksamhet tycker jag inte om.

haha alla kan nog gissa sig till mitt sinnestillstånt just nu....

Kid Galahad

Ni måste bara lytssna på detta! förstår ni? dett är ett extremt innovativt band från lilla Marks kommun och dem förtjänar uppmärksamhet så ge dem din!

Trög dag

Jag har som förhoppningsvis bytt till en helvit design förutom ngra färglada tendenser. jag plockade även runt bland titlarna så nu finns inga vanliga rubriker som t.ex "kategorier" kvar. jag gjorde också lite fjuff med kommentar grejen... haha.

Campusfesten imon då. Inte helt taggad här kansken lite... nervöst förbäntansfull men inte taggad... haha.
Jag vet inte vad den kommer bjuda på men det blir säkert kul!
Min granne Johnnie håller i den och jag ska som jag nämnt tidigare vara vakt! *spänner dem imaginära musklerna* haha nää troligare att jag ropar på ngn av dem andra lite starkare vakterna när det behövs muskler.

har suttit med den sista uppgiften för skolan idag. en enkätsgrej. den är strax färdig saknas bara diagram och finlir. sedan så är jag och Lisis klar. YEAH!!!
 sedan försökte jag städa också och det slutade med att jag spillde socker på hela golvet (skulle ställa undan den) och blev väldigt frustrerad så jag strejkade ett tag. dock så kom jag på att jag inte kan strejka för det är bara jag och dammsugaren i rummet.... så det är mer dammsugaren som kan strejka (det har den faktiskt gjort vid ett antal tillfällen.

Jag har gått omkring med smärtor i ett par dag och idag blev jag inte så glad när jag märkte att magen hade svällt upp men det var den vanliga orsaken som gjorde sin vanliga 5dagars visit.... det är alltså df jag har haft feber i ett par dagar (jag har trott att jag har vart på väg att bli sjuk)...

Nästa veckas planer är ett biobesök med sanderchen på torsdag. det blir Natt på museet två! (firepower!!!). förutom att varken av oss har sett ettan (vi gillar inte ben stiller) så verkar den passande för oss. det är våran slags humor. haha

På onsdag hade jag tänkt mig en minitur till stan med shopping på listan. Sommarklänning,skor och ....mat?. Egentligen vill jag köpa ett par solglasögon, ngra blommor från Lagerhaus och såna dära gummor från IKEA. men en tripp till IKEA blir det nog ändå för jag behöver matlådor.

Horatio please don't go

jag sitter och läser i min bruna soffa. Innan jag dör heter boken och handlar om en flicka som heter Tessa. Tessa är precis som oss alla andra döende men hon är drabbad av leukemi. Leukemi är högförräderi mot kroppen enligt hennes pappa. Pga leukemin kommer hennes slutliga ögonblick komma långt tidigare än alla andras omkring henne. Jag kan inte säga att jag blir exalterad av att läsa en bok som är så tråkig och "regnig". Efter några hundra sidor så fångades jag dock av hur författaren beskriver allt. hon beskriver dem små sakerna lika nogrannt som dem stora. Hon beskriver så underbart att när man kommer till en av delarna i boken så kunde jag inte annat än att gråta. Tessas far's kärlek till Tessa är så stor. Precis så som man tror att en pappa ska vara. Och det är så rörande att jag börjar gråta. Jag blev även lite rörd när hennes lillebror band fast Tessas och hans egna ben, så att döden inte kunde ta henne. Egentligen så skriver jag bara för att jag mitt under läsningen kände smaken av ett påsk-chokladägg i munnen. jag tog en tugga och kände hur mjölkchokladsmaken byttes till Nougat. Jag har två typer av choklad som jag älskar. den första är chokladen som finns i julkalendrarna den andra är dem små färgglada folieklädda chokladäggen som man kan köpa vid påsk. Nu ska jag lyssna färdigt på Tiger Lou - Oh Horatio och sedan måste jag försöka sova igen.

Ohh what a lovely day

mkt positivt idag! vad? jo låt mig berätta!

det första positiva var att jag klarade ev min senaste examination och har df typ två uppgifter kvar den här terminen! yaay!^^
sedan drog jag in efter många om och men till centrum med sanderchen vi strosade runt och jag såg mkt fint ^^ bl.a    
den första är en fin almenacka som ska bli min! dem andra är en vit studentklänning från MQ som jag blev kär i!
(jag har bestämt mig för att köpa en hatt från HM också! herrsidan dock... men whatever ^^)
   
 
dessa är från miniträdgården utanför bibblan.
samtliga bilder är tagna av moi mha min crappy kamera!

vi fikade också så det blev lite bilder på sanderchen som btw skaffade linser idag (och firade detta genom att köpa två par solglasögon!
  
haha visst ser hon lycklig ut! haha btw så är det ovanligt för mig att hon plattar håret så jag tappade bort henne och kände inte igen vid flertaliga tillfällen... dessutom märkte jag inte först att hon hade linser på dig... haha

medans hon var hos optikern tecknade jag lite och då råkade jag bränna mig så jag påminner om en röd vit panda....och fräknarna ökade i antal (kavalleriet växer!)
jag måste också säga att det sanderchen dricker var del av våra fika och... Waynes kan verkligen inte göra ngra kaffedrycker. jag har provat flera ggr ihopp om att det vart otur med ngt.... tyvärr så är sanningen att dem suger. deras kaffe smakar som pulverkaffe. det är inte värt pengarna! utöver det sketna kaffet så åt jag en muffins och sanderchen en doublebrownie. (sanderchen tyckte inte heller om sin kaffedryck!
Fast.... mitt kort funkade inte när jag skulle betala så sanderchen erbjöd sig att betala och då drogs det inte ngt heller (det var det som var problemet för mig men jag sade dock till och då märkte han det oxå... fast när det gjorde så för sanderchen så.... aja..) jag fick iaf mitt fika gratis!

det dåliga idag? rejält med fotlrelaterade smärtor

är det ett flygplan? är det en fjäril?...... vad fan är det där?


jag stöder mustachkampen! gör det du med!

dagar dagar dagar dagar dagar

Igår så närvarade inte jag vid lektionen  men vid tolv varte jag tvungen till att släpa mig till skolan ändå för sandechen hade glömt sitt lånekort och jag vill inte vara en dålig vän.
Jag var ändåså tvungen att gå förr elelr senare för jag var tvungen att posta ett brev eller rättare sagt en bok. efter bibblan följde hon mig till pressbyrån och jag köpte frimärken, en pin för mustach kampen, mjölk, glass och russin. dock så glömde jag kvar paketet inne på pressbyrån så jag var tvungen att vända och hämta det haha.....

sen på kvällen pratade jag med Glennis och fick red på att han var helbritt som jag inte hade en aning om. dessutom hade han förlovat sig och kommit på LCC och efter sommaren ska han flytta ihop med sin tjej som bor i London så han ska FLYTTA TILL LONDON!!! fatta att jag är avundsjuk...

sedan så verkar mitt msn ha bestämt sig för att funka! så jag är där ett tag nu!

If I only had everything I wanted!

  
         
det är nästan så att jag käper den första klänningen ändå.. även fast jag inte har råd... den är ju bara för gorgeous! och ja.. jag har en hemlig kärlek till stora diadem och spännen ... och pennkjolar...

Yeah Baby Yeah

Oh yeah! jag var lite tveksam inför dagens seminarium men det slutade bra! även fast jag kände att jag inte fick fram min poäng så gav hon ändåså dendära blicken till mig. "jag vet vad du menar" och hon fortsatte med det även efteråt ^^ yaay! elelr så är jag kanske lite väl ego haha. Men jag,Latex, Magneten och therese ägde! läraren berömmde oss och självklart fick vi G!!! oh yeah!
fast det roligaste var att Latex (hon representerade våran grupp) och Anders (han representerade sin grupp) gjorde sten, Sax, påseom vem som skulle få vara näst och vi vann.!!! När vi var färdiga så förkunnade även Latex att det nu var förlorarnas tur! haha hon är för go!

Geraldine

Igår fick jag ett samtal från en gammal vän till mig...       Geraldine!!!
detta gjorde mig jätteglad och vi pratade i typ en timma om gamla minnen och hur vi hade det nu. Hon började vårat samtal med det vanliga hejet som alla säger och frågade sedan. hör du vem det är? det är klart att jag visste vem det var och jag började småfnissa och svarade att det är klart jag hörde vem det var! Gerladine! hon verkade bli glad att jag kände igen henne^^
Hon berättade att hon är tillbaka i lilla Mark efter drygt tre åt i Bolivia. Hon hade fått en ny lillebror. Hennes syrra Malaika hade växt upp med stora steg och.. allt kändes så skumt. alla har ju växt upp.
Vi pratade även om mitt gamla gymnasium som hon just nu går på. Hon berättade att hon går Natur (detta schockade mig iom att hon är typ motsatsen hon är mer en estet och hon har tom gått i musikklass haha). det roligaste är att Natur och Estet är typ svurna fiender! extremt! hon berättade ngt om att hon "tyckte om" (inte riktigt så seriöst typ mer att hon tyckte han var snygg) men iom att Estet och Natur är svurna fiender så får hon ju inte vara ihop med den killen.
Ja... så mkt hade hänt. hon berättade också att våran gamla rektor på våran grundskola hade blitt sjukare. hon är tidigare diagnostiserad med cancer men tyvärr har den inte lyckats bli helt botad.... hon är iaf extremt sjuk och ligger jsut nu på hem. dem ska hälsa på henne nu snart och det kanske blir sista gången...

Geraldine och jag var väldigt goda vänner för ett par år sen. jag och hon brukade hänga en hel del och hennes familj brukade fråga efter mig när jag inte hade vart där. Gerra berättade att än idag så frågar Malaika efter mig^^ haha

samlat

I fredags så hade jag en liten förberande filmkväll och vi såg på drygt fyra filmer. jag kallar den förberedande för att vi hade som plan att under lördagen ha ett maraton. ett filmmaraton.

På lördagen släpade vi oss upp för att börja kolla klockan 10 på morgonen. dem enda pauserna vi hade var liksom för toan eller dylikt. vi hade tom igång en film medans vi lagade mat.
dem vi såg var.
The pirates of the carribean 1 och 3
The hard easy
Sweeney todd
Ten inch hero
Blow
och ngn mer tror jag....
sammanlagt blev det 14 timmar och till detta blev det: nachoschips med guacamole, popcorn med cheesedip, B&J sorbet och äppelpaj med äpple&kanel glass... osså mat... haha

för övrigt har jag fått svar från mina sökta sommarkurser och på den ena kom jag in och den andra är jag på reservplats på.
Jag har jobb inför sommaren. tentor att skriva och eventuellt en sommarkurs... sedan ska jag försöka klämma in så mkt övning inför körkortet som möjligt. sedan så vet jag inget mer... eller joo.. undvika solbränna och sörpla mkt kaffe. osså vill jag öva på porträtt och stilleben så det blir mkt kaffe och glass i parken för mig. vem vet jag kanske får gjort tillräckligt mkt inför ett vernissage jag har ju trots allt blitt erbjuden plats för ett.. haha

Onsdag

Idag:
Idag när jag kom hem så var jag helt slut, dels för att jag bara ätit en bit tårta och 2 koppar kaffe och var helst uttorkad (jag dricker sällan vätska) iaf. jag kom hem tänkte jag skulle fixa lite mat. ska kollai mitt frysfack om jag har kvar ngn fick.... vet ni vad jag ser då? bröd! inte mitt bröd! ngn annas bröd! jag försöker då dra ut lådan och det går ju självklart inte men det satt en lapp på min låda "106". Jag gick och hämtade sanderchen och efter att vi båda två suttit och dratt i lådan för fulla krafter så får vi ut lådan. dock gick påsen sönder (den var av väldigt dåligt material hur tunn som helst...)
jag tar ut denne persons saker och kollar i lådan efter mina saker... BORTA! jag kollade då i Axels låda (den ovanför) och där låg mina saker!
Då blev jag riktigt sur! inte nog med att hon tar min låda utan hon lade det i ngn annans.... IOM att jag inte är såpass dålig människa att jag lade hennes saker på bänken och lät dem tina så letade jag efter ny plats åt henne... det var typ fullt överallt så jag lade tillbaka MINA saker i MIN låda och lade i hennes saker igen och skrev en lapp "Hitta en egen låda, snälla!" (snällt ändå av mig tycker jag?) men dock fick jag ju intte stängt av lådan av samma orsak som jag inte fick upp den först. så jag fick lägga två bröd utanför (det var Nan bröd).
Lite senare kommer hon hem och kollar i min fryslåda och upptäcker detta. ser att hon blir upprörd och hon frågar vem "111" är och jag svarade att "det är jag, det är min låda". hon försökte säga att det var hennes och jag sade att det låg saker i MINA saker. hon säger då att "den var tom" jag svarade "den var inte tom". hon sade att den visst var det och jag svarade samma sak som innan (hon gav då upp och hallå! tror hon verkligen jag skulle tro på det!?) iaf så började hon tjafsa om sitt bröd som btw var oskadat! och det är la för fan inte mitt fel att hon tar min låda och stoppar den full till bristningsgränsen så att den inte går och öppna??
hon tog sina saker ur min låda och började leta efter en anna låda och jag sade det är fullt, det finns inga tomma lådor. jag sade att hon fick andvända min låda om hon ville (hon kunde ju liksom ha frågat? det hade faktiskt vart okej! ) hon mummlade ngt om att hon skulle hitta en annan plats. hon var jätte tyken! jag var SÅHÄR nära att säga att jag kunde lagt det på bänken! (om det hade vart ngn annan i korren hade dem gjort det!) jag satte mig igen i soffan för att visa liksom att det var färdigt nu och hon stormade iväg.

1. hon var en tempis så hon har inte ens en garanterad plats i kylen. Om vi Permisar inte har en ledig låda eller ger henne en så har inte hon rätt till en. (det står tom i deras kontrakt att dem inte har en garanterad plats)
2.Om hon verkligen trodde att den var ledig så borde hon ha frågat Axel om hon kunde lägga lådans innehåll i hans låda!
3.Hon var väldigt respektlös och tyken mot mig och jag gillar inte sånt! det är inte okej i min bok!
4.Om hon ska ljuga får hon fan göra det på ett trovärdigt sätt. hela hennes kroppspråk sa att hon ljög.
    dessutom skulle inte ngn i korren flytta mina saker (det är jag tvärsäker på).

fick senare reda på att hon hade bott i en annan korre innan så hon vet hur det funkar i en. hon kom in vid ett senare tillfälle och snackade med mig och det var lite... det kändes som om hon låtsades att det inte hade hänt. (lite som om hon tyckte det var pinsamt)
jag blir så sur på sådan här idioti....

haha fast hon hade verkligen otur då hon fårgade 111 vem 111'an var. haha.
egentligen så hade jag inte velat säga vem jag var utan väntat tills hon hade blåst upp sig. men hon inledde med frågan istället för att blåsa upp sig först.
(Okej det här kommer verka lite konstigt men det mänskliga beteendet är att man först går in i attackläge och sedan går till attack, inte tvärtom.)

hon försade sig lite senare igen för asså jag hade precis snackat emd Johnnie och han berättade då om fryslådegaranti grejen och gjorde rent en låda åt henne. hon kom in ngn minut efter det och Johnnie berättade då om den lediga lådan. Hon sade då ngt i stil med att 112 hade tagit två lådor och df tog hon min. Hon sade det på ett sätt som tydde på att hon skulle blåsa upp sig (ni som har vart med om sådana här scenarion vet vad jag menar) och då sa ju Johnnie btw ävan att han var 112. haha

Annat dåligt:
nät jag var i köket hittade jag en lapp den löd:
"OM SPISEN INTE
FUNGERAR LYFT UT DEN
OCH TRYCK I KONTAKTEN.
DEN FUNKADE BRA
NÄR JAG TESTADE DEN
MVH HÅKAN
          RIKSBYGGEN"
notera att det stod "lyft ut den". vi har två personer max tre som alls kan få ut spisen.... Jag ska klaga.


tidigare i veckan: glass för 150 kronor (B&J), lånat tv out kabel, designat mer plagg, designat lampa, skitföreläsning.

more memories

jag mår riktigt dåligt. jag tror jag håller på att bli sjuk. innan så trodde jag att jag skulle spy eller svimma men då var det pga uttorkning (förekommar ofta under dem varma perioderna hos mig) men nu... gud... illamående, yr, snuvig... usch!

annars är jag hemkommen från Wolverine. extremt bra! jag ville ha mer efter att den tog slut! var där med sanderchen och hon var lika begeistrad (tror/hoppas jag).
Gå och se den! Nu!

idag vart'e det redovisning och hemkomst för Latex!

jag vill dela med mig om ngt annat. ni vet jag har länge vart emot både cigaretter och snus...joo nu har jag blivit personen med mest dubbelmoral.
Fick snus och provade. fick dock hjälp av Måöet att lägga in (hon tog tag i läppen och tryckte in den! haha!) det var kul att bli... jaa vad jag nu blev. men asså det var en kille där (han jag fick snuset av) som sade att han tyckte det var sexigt med tjejer som snusade. sexigt med en bula eller dylikt sa han.
Kanske är det som så att precis som tjejer så tycker killar om en stor bula? haha näää

Jag själv tycker att snus är extrem osexigt. väldigt avtändande...haha

me and my sistah!

egotripp, det skulle man nog säga att jag konstan är på? haha
iaf här är mina senaste egobilder...

    
jag skulle egentligen bara ta en bild för att visa hur mitt hår ser ut när jag ska duscha det (lägg märke till busken på mitt huvud, det är mitt hår...) det syns kanske inte men det är jättetovigt och väldigt risigt... jag tycker om den längst till höger. jag har aldrig lagt märke till att jag har en så skarp haka... det är så mkt stört med mitt ansikte!

Isekai no Seikishi Monogatari

jag har endast ebn "riktig" plan för idag. äta pizza med sanderchen och glo på våran favorit Bones.
jag är otroligt sugen på kött (som vanligt... tyder detta kanske på järnbrist?) så det blir nog en pizza med mkt kött på.. funderar på oxfile..

just nu så experimenterar jag med mat. jag ska se om det går att göra grönsakssoppa i micron.. haha... jag är galen i min micro... kanske inte världens mest hälsosammaste matfilosofi men det går.. det går..

jag surfar också lite. jag kollar efter lite skor för det är jag i desperat behov av. jag har hittat ett par söta på skopunkten men det blir till sommaren då jag är hemkommen till borås som det blir skojakt.
 product view of: Lukares sandal 
dem två första är från bianco resten från skopunkten
jag behöver skor inför sommaren. så ngt sandaligt och "lätt" sedan behöver jag också ngt att gå i  när jag jobbar... fast jag kanske kör på mina gympaskor men dem är så varma,stora och fula...

jag behöver också en ny/till sommarklänning och åtminstone ett par shorts.

jag sitter och kollar på information om pes equinovarus adductus. all information gäller endast barn och då det gäller vuxna är det disskusioner. jag tänkte att det kanske vore aktuellt för mig att nästa sommar genomgå en operation. dock så vill jag h mer information men informationen är ... inte tillfredställande då den utgår ifrån att jag genomgått operationer som barn och att min ev. operation skulle vara en slags fortsättning. jag vill hemskt gärna kunna ha vilka skor jag vill. som barn hade jag inte så mkt att välja på iom att jag oftare fick ont i mina fötter som barn. jag får det ibalnd nu med fortfarande men jag tål smärtan nu. för övrigt så känns det som om delar av foten och vaden brinner (mysigt eller hur?).  När jag har på mig klackat så känner jag nästan det direkt i min fotstackare... :( jag tror och hoppas att om jag lyckas "förminska" eller lindra min pes equinovarus adductus så kan jag ha på mig klackar och liknande skor.

btw--- det gick bra med att göra soppa i micron men.. jag glömde lägga i buljong så det smakar inte som det ska... så jag måste la gå och handla det idag eller imon... jag klarar seriöst aldrig av att storhandla! jag glömmer alltid ngt!

lördag =händelselös

IDAG? jo, det varte trögt idag men fick klart deklarationen helt och hållet (kontonummret o allt). jag har också lyckats med att beställa 2 nya dvd'er ^^ jag försökte innan men då ville inte rabbatkoden från mecenat funka men nu är the factory girl och djävulen bär prada på väg till en brevlåda nära mig!

saturday is my lazy day (one of them)

är nu hemkommen från en lite småhektisk (till början) tur på stan. fick ett samtal från målet där hon undrade om hon kunde följa med in till stan på en systemet tur. till en början sa jag nej men hennes tonläge skar i mitt arma hjärta och jag gav efter. haha
här bidde det lite hektiskt för mig iom att jag gick omkring i pjamas och var halvvaken (ett på dagen..). det blev en snabb dusch, påklädning och lite svärande för att jag inte hann sminka mig.
I stan bidde det då systemet (martini som vanligt men denna var den mörkare varianten istället för den "vita"). Åhlens, indiska och en kebabrätt senare att vi och väntade på Marängen som skulle skjutsa hem oss. jag gissade på att många bilar kunde vara hon. tillslut kom det en bil som jag sa "det där kan vara marängen, eller nä den kör alldeles för snabbt" *skratt* fartdåren var Marängen! shock! haha men det var kul det påmminde om lisebergs uppskjutet så det var kul. och jag slapp och blunda (har lite höjdskräck). haha
är nu hemflugen. och messat för fullt gör jag. funderar på att gå och köpa en glass eller ngt...

aja
kramkram

RSS 2.0