Utkast: vad tror ...

vad tror ni att ni kommer göra om tio år? vad tror ni att ni kommer göra om fem år? vad tror ni att ni kommer göra om 2,5 år?
jag tror inte att ngn egentligen vet. vi kan ha en aning men aldrig mer än så. det skrämmer mig. oavsett om jag planerar så kan jag inte veta. Framtiden skrämmer mig.

Jag vet inte om jag är i borås nästa termin eller om jag är här i Karlstad. jag vet inte om jag bor hemma eller om jag bor i min lya här.

Jag vet inte om jag ngnsin kommer kunna bli tatuerare. jag vet inte mkt. men det enda man kan göra är la tyvärr att gilla läget? (gud vilket fult ordspråk)

....

framtiden väntar och klockorna klämtar

jaa. sitter och lyssnar på teven somvisar ett avsnitt av SITC.

Imorgon kommer pengarna in på kontot. Då blir det en tripp till afären för jag har liksom.... ingen mat typ. Jag har som vanligt en lista som är alldeles för lång och förhoppnigsvis så hinner jag med en tripp till IKEA också. jag behöver matlådor och småplock.

Snart kommer The Hives upp till lilla Karlstad för ett gig. På samma dag så är det även premiär för Marley and me(?). 27 mars är dagen för dem som undrar. jag har även en tenta på samma dag.
jag vill apropå Marley även gå på Män som hatar kvinnor.

Snart åker jag hem till Borås för att litet besök därhemma. dels för att jag saknar Borås Djupt och för att många fyller år nu omkring.
Nästa månad kommer jag även att äta godis men ärligt talat så är jag inte så pepp på det.

True colors

jag har tänkt mkt igen. det har jag gjort mkt nu på sistone.
Jag tror inte att jag kommer klara av alla tentor som är nu så jag vet inte riktigt hur eller vad det ska bli av mig.
Jag tror att jag ska göra som så att efter fredagens tenta så ska jag se hur det blir. om jag känner att det går dåligt så ska jag söka ett engelska program i Borås och här. jag ska söka nästa termins kurser också men..

grejen är att jag inte vet om det här är rätt. jag tror att det kan vara rätt. men på samma gång. jag har tvivlat på det såpass länge och själva saken att jag har gått och tvivlat såpass länge säger en hel del också.
Jag ska ta den här kommande sommare till att fundera på saker o ting.

jag har satt en stor press på mig själv och sedan har det hänt mkt saker och det pågår mkt saker. jag säger och tänker att det inte påverkar mig men jag tror att det faktiskt gör det ändå. jag försöker att stänga av det men jag tror att man inte kan stänga av ngt till den grad som jag vill, man kanske inte borde göra det heller.

jag tror kanske att jag borde gå i terapi eller något liknande. pga olika anledningar.

I min familj så har vi lite olika... sätt att bete sig på. Vi pratar t.ex inte om känslor, man får inte vara svag. Kommunikation över huvud taget är omöjligt i min familj. Detta är egenskaper som jag också har.
Att prata om hur jag mår eller hur jag känner är väldigt svårt.

Det finns typ två personer jag pratar med sånt om. ingen av dem tillhör "familjen". Men jag har ju sådana människor dock.

Reality strikes

*sigh*

det är måndag morgon och jag är i skolan. resterande delar av klassen sitter på sin lektion men av ngn anledning så är jag inte där.... jag sitter i skolans bibliotek och gör detta.
utanför salen så ändrade jag mig och är på väg hemåt för att bl.a plugga.

Jag har många tentor som jag inte klarat ännu. samtliga är från termin 1. Jag har haft omtentor men jag har aldrig riktigt förökt att klara dem. jag vill gå en termin till innan jag tar ett uppehåll så jag ska försöka ta två nu under terminen och den sista efter terminen. I värsta fall så måste jag jobba lite under nästa termin.
Jag tycker verkligen inte om att gå i skolan. jag blir seriöst deprimerad av att vara i skolan. att vara inom fyra väggar och inte kunna kontrollera något. Om man väljer att inte vara här så får man ingen bra utbildning och om du inte har det så minskar chanserna drastiskt för att du ska kunna få ett jobb du kan livnära dig på.
Om jag inte tar uppehåll till hösten så hade jag nog tagit det till nästa vår.
Jag ska även ställa mig på kö tll lägenheter lite här och var hade jag tänkt.

Från en sak till en annan så har jag platt hår idag. det är dock väldigt.... burrigt för att det är så slitet och faktumet att det inte är meningen att mitt hår ska vara rakt.

Let the fighting begin! Fighters, to your corners. Seconds out!

Det kommer bli en familje fejd nu i familjen/släkten. Min farmors syster Britta dog nyligen och nu ska man... dela ut hennes ägedom enligt testamentet.
Alla kanske inte vet det men min farmors föräldrar var rika. när dem dog så delades pengarna upp mellan mina farmor, hennes syster Britta och den tredje systern Ulla. Min farmor och Ullas del försvann på olika sätt men Britta had kvar sitt. Hon lyckades dessutom fylla på det och bre på mer för hon gifte sig rikt. Britta hade inga egna barn och hennes man hade inga släktingar. så hennes ägodelar delas ut på min sida av släkten. dvs min pappa och hans 2 bröder. av någon konstig anledning så fick inte min farmor något.
Min pappa skulle ha fått drygt 100 000 eller mer och det skulle även hans bror Lennart få. den tredje brodern som är mellanbrodern fick dock Brittas hus och allt som hörde till.

Här är kruxet som ligger till botten av det ev. framtida bråket. Testamentet skrev när Brittas Demens var långt framskriden. Vi vet inte vem som har skjtutsat henne till Testamente stället och vi känner inte igen personen som har agerat vittne till dokumentet. Allas misstankar är riktade mot mellanbrodern Lars-Erik som skulle få huset. Han hade både tid och motiv.

Lar-Erik var den som skötte huset åt Britta det är därför han också hade tillgång till Allt. men asså om han känner sig berättigad till att få huset för att han har hjälpt till så tycker jag det blir ännu värre. då är det som om han bara hjälpt till med huset för att han hade en baktanke. Han menar att han ska bli belönad för något som en familjemedlem normalt ska göra ändå, hjälpa till.

För er som inte förstod så är huset värt mellan 2 till 6 miljoner. sedan finns det möbler i huset som också är värda en hel del.

Om det nu är somså att Lars-Erik verkligen har försökt lura sina bröder på pengar så är jag verkligen besviken. Mamma berättade lite om honom och sa att om det är sant så blir hon faktiskt inte så förvånad.

Det här kommer drabba min farmor hårdast. det är ju hennes barn som bråkar.

jag är sjukt otaggad

Idag har vi haft HLR. det var faktiskt väldigt roligt.  vi började med att blåsa upp våra MiniAnn. En miniAnn är en uppblåsbar torso med mun,näsa, bröstkorg och fejkade lungor och ett hjärt substitut som klickar när du gör rätt.
Vi fick lära oss hur man skulle blåsa in luft i lungorna, kolla efter livstecken, "hjärtpumpa" (kommer inte ihåg vad vi kalladed det), framstupa sidoläge a lá Värmland och hur man andvänder en defribbilator.
Så nu har jag certifikat på att jag kan detta. Fast man måste uppdatera sig efter ett år. Ett certifikat är nämnligen bara giltigt i ett år.

det var extremt soligt idag. Nu känns det verkligen som att våren är på väg. så för att fira detta hade jag på mig en tunn vårjacka (i siden/satin/dylikt från Gina) och mina "blues brothers" solglasögons kopior.

Jag fick lite post idag för en gångs skull. det var lite reklam och saker från Åhlens iom att jag är medlem. från Åhlens fcik jag bl.a ett prenumerations erbjudande på ELLE. jag får 5 nr och Mascara+läppglans från Face för 99 kr. (jag fick även nya rabatter och ernjudande om en i princip gratis kryssning).

Jag ska få min mens snart också fast jag felberäknade den först och trodde den skulle komma om en vecka. så jag fattade först inte varför jag hade min "premenstruella" mensvärk... okej asså har den alltid dagen innan så det var därför jag var lite förvirrad. jag undrar om andra har en såpass pålitlig mens som jag har som säger till dagen innan den kommer?

En kompis till mig köpte en kavaj nyss. det är en modekavaj dvs. den har uppvikbara ärmar och är längre än vanligt. hon betalade drygt 600 kronor och tyckte det var ett billigt/skapligt/okej pris..
min fråga är: hur mycket skulle du betala för en kavaj?
Jag har en kavaj just nu. den köpte jag på rea och betalade typ 150-200 för den. originalpriset på den var drygt 300. jag har haft en annan kavaj innan (slängde den) som jag betalade 250 för.
jag själv  skulle aldrig betala 600 för en kavaj. dels för att just såna hära "mode" kavajer bara funkar under mode perioden. och för att jag väldigt sällan skulle ha på mig den. Jag lägger aldrig ut mycket pengar på ett plagg som jag inte skulle andvända ofta. men det är en princip sak för mig.

Jag ska eller rättare sagt försöker söka sommarjobb. jag har försökt få tag på en av mina referenser ett tag nu så har jag inte kunnat skicka in mina ansökningar.
Jag är sjukt otaggad inför ett sommarjobb. Jag vill inte jobba egentligen men jag känner att den kan vara bra att tjäna lite cash ändå. Om jag får ett jobb så ska jag köpa en bärbar dator och en gitarr (gitarren köper jag dock om jag jobbar båda perioderna). Om jag inte får jobb så köper jag en bärbar ändå för jag får skatteåterbäringen till midsommar.

jag har läst Plum Lucky denna månaden (vart'e trög på den sidan denna månaden) den vart inte lika bra som dem andra böckerna...

jag vet inte riktigt vad mina sommarplaner ska bli elelr vara... funderar på att lära mig åka skateboard till sommar. som sagt jag är sjukt otaggad.

Borås baby!

Joss Stone - Young at heart
so what's new? tjaa jag vet inte riktigt. jag har alldeles för kort minne. jag kommer dock ihåg att jag klarade min hemtenta så det betyder att jag klarat Hälsopsykologi kursen. Jag har även fått reda på min prkatik plats och vart jag ska göra min fält studie. På CSK ska de'vara.

okej övrigt då.
... Jag saknar Borås :( Borås måste vara jättefint nu. särskilt vid viskan. så mysigt det skulle va om jag vore i Borås nu. Solsken och snö som nästan försvunnit. plus en Cappuccino eller Caffe Latte i handen från Espresso House.

Är jag den enda som tycker attdet finns väldigt få fina/snygga/vackra designerväskor? jag har inte sett en enda hittils. jag har dock sett snygga knockoff's... Jag har kollat omkring och dessutom verkar det som om dem är stora och bara... konstigt formade. jag har även sett extremt många i fula färger. men det värsta är nog när dem upprepat sin logga som ett slags mönster.... (det finns dock ngra få som lyckats med det)...
Det känns som att märket säljer för att det är ett märke. inte för att det är snyggt utan för att det är ett märke.
jag relaterar detta lite till då mkt kläder hade bandloggor o diverse. Ingen visste vad det var men dem bar det ändå..

för övrigt så är jag också jättetrött numera. vet inte varför riktigt. jag antar att det beror på att jag och Solen aldrig riktigt kommit överens.

Är också riktigt impad av Britney. Hon gör mkt bättre musik nu än vad hon gjorde i början. den är mkt mer.. jaa asså hon leker mkt mer med musiken nu.

saturday an Sunday

Okay so my saturday was spent with Sanderchen. We watched shopaholic, 1408 and the first half of another movie and alittle bit of the movie Gardenstate. while watching we enjoyed som yumme Ben and Jerry's. The flavour was.... I dont remember the name right now but it was the one with raspberrys in the name. It was delicious and the best part was the big chunks of brownies.
Shopaholic was alright. it was defintely a chickflick. I though there was going to be more fabulous clothes but there wasnt... And the noise was kinda bad since it was a... cinema recording or whatever they are called (A dude tapes it while watching it at the cinema). hmmm we ate nachos with cheese and guacamole (not too sure on how it's spelled) and I ate some of Sanderchen's homebaked (her mom made it).... that's it for the saturday I think.

The sunday resembled the saturday a little but today I talked to my niece Angela. she was so cute she told me about her kindergarten and invited me to her birthday in june! she's so cute! haha!

right now Im watchin Gordon Ramseys cook along live and I gotta say that I really miss having a kitchen. Im gonna write an email after this to a friend in Boras and text Marangen.

I really wanna travel ya'know!

oh and btw. the first of april is the date when they're going to start taking IP adresses! Im not kidding! so everyone who's an amateur dl'r stop downloading the first!

wednesday,thursday,friday

vad har hänt? inte så mkt egentligen.Vi har haft en klassfest. som var väldigt lyckad. En kille i klassen kom på ideen och han utförde den väldigt bra. Han hade fixat en stor lokal (elvanhusets cafe) , mat(pastasallad), dricka (cider/öl/läsk) och efterätt med kaffe åt den som ville ha. dessutom fanns det en bar med happy hour. Allt som serverades var jättegott och hela kalaset gick på 120 spänn per kotte. Vi gjorde även charad-viskeleken. jag var en av deltagarna. och... det som jag fick föreställa var lite småpinsamt först så var jag en person med dålig hållning som knackade på ngt högt uppe i lufte och som sen pissade på marken.... och jaaa... en telefon och ngn som åt... det var kul iaf.

torsdag  var mest förvirring för mig. på kvällen särskilt. på kvällen fick jag för mig att det var fredag kväll och började göra mig iordning för fredag kvällens korridorsfest. jag kom på att det var tosdag när Målet upplyste mig om detta....

iaf Fredagen var ju då korridorsfest (och en redovisning i skolan som gick helt okej). Jag hade som vanligt på mig svarta kläder och mitt röda lockiga hår. Sminkningen var ala Jennyloo/jenntan eller vad man nu vill kalla henne. jag kom dit vid åtta och hade först lite svårt att hitta folket. dem var nämnligen lite utspridda. efter att lyckats hitta Målet (som var naglad till msn) så begav jag mig tbx en våning ner. där var Marängen och hennes ex-granne Therese. till slut så kom lite mer folk som jag kände. Magneten, Cessan, Pärlan Och Sandra. gick dock rätt så tidigt men all in all så var det en okej kväll

Lagar och regler

jag har skapat en ny regel. "3 års regeln" aka "lagen om hemstaden"
den gäller hur lång tid det ska ta innan man kan kalla sig själv *insert name of city*-bo. t.ex Karlstadbo eller Boråsare.
minimumtiden ska vara 2,5 - 3 år och du måste vara inställd på att du ska bo kvar i Staden.
annars så skulle nämnligen genompasserande och studenter kunna kalla sig t.ex Boråsare.

Min plötsliga.... ide har jag fått pga att folk har börjat kallat sig Boråsare trots att dem bor där enbart under en bestämd tidsperiod och vissa av dem planerar att flytta från staden.
det är lite .... jag vet inte..... jag tycker inte om det.
när man kommer från någon stad så betyder det för mig att det är där du är uppväxt eller spenderat mesta delen av ditt liv. Det är din hemstad. Din HEMstad.  Jag kallade mig t.ex Boråsare under alla mina år i Mark (6 år). Jag sade att jag bodde i Mark men var Boråsare.

Jag är väldigt beskyddande över min stad när det gäller sånt här. Man blir inte bara Boråsare huxflux. det gäller andra städer med.
(ännu värre är det när någon kallar sig sjöbobarn även fast dem inte kommer från sjöbo. just sjöbobarn blir man faktiskt genom att födas och bo på sjöbo som barn. Att växa upp där.

Tyvärr men så är det bara.

Syfte=purpose...?

Okej dagen har i korta drag beståt av huvudvärk, lektioner och grupparbete. det har gått bra men jag kom en halvtimma för tidigt till morgon lektionen (många kom tidigt för lektionen var senare än vanligt). Jag har även gjort rent mina två vattenlås i badrummet. det var inte bland det mysigaste jag gjort precis.... nej usch och fy för vattenlåsstädning. jag fick andvända både munskydd (pga lukten) och plasthandskar.


jag hittade denna låten häromdan när jag letade efter lite wolf's rain stoff (försöker lära mig hur man tecknar vargar).

ikväll blir det pluggx3 och lite final fantasy xii (spelnörd är jag jämt jag).

Mana du vortes (???)

ehm joo jag gick igen min blogg och hittade tvås sidor med utkast. därav text anfallet. tänkte liksom passa på. hade glömt att jag gjort ngra. ngra var dessutom väldigt personliga... aja whatever.

Scott Matthew -Lithium flower

Aeria Gloris el. rim från idag (för er som inte förstår min latin^^ dock betyder aeriaGloris ngt annat)

It's night and Im wilting away
This night has come to stay
The words are falling down
falling so free, Impossible to read

Am I still an incognition
Can you see me what I am
In your eyes I have no reflection
Am I still  in your eyes

Im wilting with the flowers, together we die
There's no such thing as heaven, it's all a lie
Im sure there's no such thing as paradise
but if there is wont you take me there?

Robot inside the boy 22/11-08

CAn you interpret tears in my smile
Why turn love into Hate
And turn it all on me
just a wrapper of how we used to be
It's cold and we are not where I wanna be
Mechanical love and your cold shoulder
has made me grow so much older
We sat and watched the stars
wondered why they were so far
away, just like you are


You were the star and the moon
Will you come out/back soon?
waiting for the boy inside the Robot
Why turn Love into Hate
Come out and play with me, just like we used to
Why turn love inte hate, is this our fate
just push delete, I admit defeat

the static on the silver screen
The drama in the wedding scenes
When I kissed you're lips I felt as if
we could leave it unspoken cause we weren't broken
We sat and watched the stars
wondered why they were so far
away,  just like you are


Technically inseperable, where did it go
I came along cause I believed I belong
With your Cold steel against my skin
should I be bothering
Even now it's the state we're in
I think I just might give in

fallskärm

jag vill hålla mig runt armbågarna och skrika klagorop tills ingen hör på. jag ska färga håret rött och springa på gatans trottoarer tills mina fötter matchar min kropps insida. Mister ger mig en femma för automaten för oskyddad ska man inte vara och mina tänder rostar snart sönder. lögner brter igenom mina mjölkvita som snart är gula så allt snurrar runt i ett nystan tills du tappar balansen. jag ska fånga dig för ingen vill falla såsåom jag gjort utan fallskärm. fallskärm i mitt hjärta.

nu är jag här 06januari!

nu är jag hos NS har ätit lite korv... druckit varm choklad och ätit lite mer..(låter ju som om det är allt vi gör... måste verkligen skaffa ett gym kort nu) vi spelade monopol också.. jag vann hehe.. jag hade 104 100 när hon landade på min tomt och blev skyldig mig 19 000 hon kunde inte ens ge mig 19 000 hon hade för lite. jag ägde allt utom 6 gator och en station (NS  ägde dock bara tre av dem jag inte hade innan hon blev bankrutt) jag vann! jag har aldrig vunnit på monopol innan yaay!

IPOD

jag hoppas,hoppas,hoppas,hoppas.
öppnar ögonen. fortfarande kvar.
det som borde vara mitt. ingen annans händer utom mina.
jag önskar,önskar,önskar,önskar.
ingen önskan blir sann nog för att vara inom avstånd.
inga blickar. inga känslor. inga händer. inga ögonblick att tappas bort i.

kramkram

okej jag kan verkligen inte skriva längre! varken texter, poesi eller inlägg. allt blir bara en ogrammatisk röra.
jag tror att problem är att när jag skriver så ser jag saker eller tolkar in saker som bara jag kan se.

annars har det vart en trög dag. som vaaaaanligt!
gjorde färdigt grupparbetet.
firade Latex som fyllde 20!!!!! vi bakade en smarrig tårta och allt! ^^
hypokondrikern i mig talar till mig.


happ nu måste jag sova. är så jäkla trött och huvudet värker.

Kontentan är hur du ser dagens alla sekunder och hur du tar andetagen när du inte andas.

Kontentan är hur du ser dagens alla sekunder och hur du tar andetagen när du inte andas.
det handlar om dagens alla sekunder. Om hur du kände när du andades in och ut. Om ett andetag.
Andetagen du inte tar när du vaknar. Andetagen du tog innan allt.

Vinden blåser i ditt hår. Du har solen i ryggen men dina ögon blänker ändå.
jag kan se dina ögon och du kan se mina. dem skogsbruna och de himmelsblå.

Klockan tickar och alla springer sin väg. du kollar på dina händer och ser allt rinna.
Precis som alla andra så är också jag, men egentligen ingen, övertygade om att ett litet piller får allt att försvinna.
får dig att försvinna.
Jag tror på det men vet att det är fel. jag vet att jag har problem.

Tiden står stilla i en sekund. det är allt som jag behöver.
tiden tickar och tockar. en sekund är allt jag orkar.
benen verkar inte fungera och kinderna bränner. jag visste vad jag skulle göra men nu när allt händer.

så i en sekund står allt stilla. i en sekund är ett eldhav en synvilla.
en sekund är allt jag orkar och ett andetag är för mycket begärt.


happ idag har det vart plugg. snöorkan (som ledde till at jag såg ut som en snögubbe och att smink inte satt där det skulle). morgonen var inte heller så mysig.
Det positiva är att jag utökade min garderob med två stycken nya höst/vår jackor. en grå och en svart från Zoul. ^^ gissa vem som är glad. köpte även nya strumpbyxor och lite annat som t.ex mjölk.
På lindex hade dem dessutom rea på massor fint. t.ex Ella Mmmmm grejer. både BH, blazer BH och ngt som jag inte riktigt visste vad det var.... men fint vart'e det! köpte det ju dock inte för man kan ju inte köpa allt och jag behöver inte nytt just nu. jag behöver mer träningskläder...!!!!

RSS 2.0