"we are all on drugs"

återige ska nu räkningshysterin börja. Allt ska betalas och jag är fortf inte helt troende på att allt verkligen går in på rätt konto...
Bostadsbidragsansökan är nu iaf ivägskickat (aningen sent) men den går igenom intern mail på mammas jobb så den kommer eventuellt bli bearbetad snabbare.

jobbat hela dagen igen då. Skulle ha åkt till en kompis men kom ju på att jag hade detta att göra.

Igår så spenderade jag dagen som sagt med Sofia. Vi fikade in på espresso house (FTW) och på samma gång försökte jag torka (hade blivit dygnsur, det hade nämnligen störtregnat). När jag mötte upp henneså fick jag en liten shock. hon hade klippt av håret! från början gick det ner till svanken och nu gick det inte ens till axlarna! haha
Vi pratade om allt möjligt och hon bjöd in mig till någon slags chalmers aktivitet. DEssutom verkar hon ha en asbra kår/nollningsgrupp/f.d nollningsgrupp. dem gör massa olika roliga aktiviteter. helt i min stil. Jag borde ha blitt Ingenjör! haha nee skulle inte tro det...
Jag har saknat Sofia så det var väldigt kul att träffa henne.

Idag har jag snackat mycket om tatueringar med en av mina kolleger och jag överväger nu att provtatuera min bror ändå.
Det svåraste blir nog att tänka ut ett bra mönster som täcker tatueringen han har nu.
[tat_cool_tribal.jpg]

Rainy days

Internet har avrt avstängt i flera dagar och jag känner en stor saknad efter mina vanliga sysslor som jag gör där. surfar, kollar på bloggar och anime!

Jag har intagit Borås högskolas internet för tillfället. Jag var ju 'ndåså här och lånade böcker så då kapade jag en dator!
Hinner inte kolla så mycket dock. Ska strax ner till centralstationen för att hämta upp Sofia.

Jag pluggar för fullt och lånade nu två böcker till mikrobiologin. Jag hoppas att allt går bra med den!

Jag har jobbat mycket nu. jobbade sex dagar förra veckan och imon börjas det igen. Vädret är sjukt. Det byter mellan högtryck, asvarmt och regn. Inte kul! Jag har flera gånger fått tunnelseende på jobbet! ajajajaj! haha
Dessutom händer det masso dåliga saker. Igår ringde jag en ssk för att få hjälp om en medicingivning. Hon började skälla ut mig men efter tio-femton minuter kom det fram till att det inte var mitt fel utan Ssk's....

haha nä nu måste jag springa ut i regniga Borås för att hämta upp Sofia som inte hittar här haha

kramkram!

Saknar er alla!

Ahhh! fötter som värker. Hemtjänsten.

har haft en nästan helvetes dag. Jag har jobbat idag och var som vanligt inte taggad på  jobbet.
Mitt shema var okej men hos en specifik så skulle jag sätta i en hörapparat och jag har aldrig ens sett en hörapparat så efter lite tjurande från vårdtagaren och försök från min sida så ringde jag chefen som med andan i halsen kom till min hjälp.
Jag låg iaf eftere med nästan 20 minuter. Hos nästa skulle jag smörja in benen och då var salvan spårlöst borta. Jag gissar på att en kollega ställt den på fel ställe då detta kan hända ibland (eller så var den slut). jag sökte iaf igenom hela hennes lägenhet men fick till slut ringa ssk och be om råd. Det gick bra utan insmörjning sa dem.
Nu lå jag alltså efter ännu mer.
På nästa ställe så var även där salvan borta.... Det sista jag gjorde var att gå till en vårdtagare för att hämta en inköpslista och en matlista. Hade vart där på morgonen men hon hade vägrat fylla i dem. Dem var fortf. inte ifyllda och på grud av försvårningar så slutade det med att min rast blev 15 minuter lång...

många vårdtagare behandlar hemtjänsten som... ja inte är det bra. VI får saker kastade på oss. Dem svär åt oss och dylikt. Dessutom tycker många att vi ska stanna längre för att hjälpa till med annat och på samma gång förstår dem inte varför vi ibland är sena.

Jag tror det är någon slags projicering. Dem är frustrerade över att dem behöver hjälp eller dylikt och tar det ut på oss.

It's hard to reach your soul when it's not at home

Jag har jobbat från 7 till 4 idag. dagen var fylld med förvirring, panik och ilska. Jag blev utskälld av en vårdtagare (det var seriöst inte mitt fel, hon behövde nog bara avreagera sig och tyvärr känner många äldre att emtjänsten passar bra som det...)

JAg har försökt mig på en gratäng men jag andvände minimjölk och tyvärr så var den nog inte tillräckligt fet för den var vattning efter att den stått inne i ugnen.

Imorgon blir det ytterligare en dag på jobbet jag inte är så förtjust i. Nu så ska jag se på lipstick jungle och låtsas att jag inte behöver gå upp halv sex imon.

Övningsköra i panik.

Jag har spederat fredagn och lördagen hos min pappa. det har vart lite drygt men... pappa har lärt mig hur man fixar iordning en fisk dvs skär upp magen, bort med huvudet och inälvorna... det var jag själv som sa att jag ville lära mig. haha så nu kan jag det med! nästa redo för en fisketur då ju! förutom att jag inte klarar av att trä på en mask... -_-

Igår så kom också min ena bror, Andreas, på besök medans jag var där. Dock lite onykter... Han pratade om att jag växt upp så sabbt och sedan spenderade han väldigt mycket tid med att försöka övertala mig att fixa iordning hans tatuering. Han sade att han köper mig en maskin och bläck. Men jag är motstridig. Visst det vore ju kul men skulle det blir bra? nnjaaa... omöjligt att svara på och jag vill inte förstöra hans arm! Vi får se om han ärlig eller inte med att jag ska fixa has tatuering.
När jag säger "fixa" så menar jag fixa. För ett par år sedan gjorde min ena bror Jimmy en tatueringmaskin av en rakapparat. haha inte en bra ide nä. Jimmy gjorde ett kors på Andreas arm (totalt skev) och Adreas gjorde en lika skev på Jimmy. SEdan gjorde Andreas några tribals på några kompisar och han hävdar att dem blev bra och omtyckta. Han var fortf. ykter då men efter några öl tyckte han om ideen att göra en på sig själv... jovisst. En stor imitation till en tribal fyller nu hela hans underarm. HELA hans underarm...

Idag har jag övningskört från drygt till elva till ungefär två. Hälsat på min farmor och kollat på fler datorer. Allt detta gjorde jag med pappa. Övningskörningen går mycket bättre nu men jag får fortfarande panik när jag kör med pappa för det är så mycket på en gång. haha! men det är nog bara bra!

Nu har jag i nästa paket med hårfärg i underhåret samt på ena sidan av huvudet... haha joo det ser galet ut! jag ser ut som en... jag vet inte. jag tror att det kanske håller på att dö..

CSN krånglet hör av sig

CSN ringde mig nyss och berättade om deras beslut. Om jag kan klara av fyra poäng till så får jag studiestöd. Nästa månad ska jag tenta av två kurser till på sammanlagt femton poäg tillsammans så jag hoppas att jag klarar någon av dem.

Lite smått stressad? ja!

Familjen verkar ju vilja att jag ska ta körkortet också så det blir presst nu. Jag måste jaga lite mer anteckningar för patofysologin också. Mina anteckingar är i ett lite smått rörig skede. Så jag är lite osäker på om jag har allt.

:(

Tillagt:

EFTER ELVA
jag kom nyss hem frå jobbet och äter nu min första riktiga måltid sedads klocka tre. jag har ätit ett äpple och druckit en flaska vätska men det räcker ju verklige inte.

Jag blev så tvär på en kollega. Jag låg sjukt mycket efter med schemat så jag ringde upp henne och frågade hur hon låg till med tiden. Hon sa att hon hade det lugn men hon ville itne hjälpa till... vf? hon verkade inte orka hämta nyckeln (som bokstavlige hade tagit henne max tre minuter att hämta och gå tillbaka med) hon verkade gå med på det och frågade då vf jag var efter. Jag sade då att det var för att en vårdtagare drog över tiden. Då sade hon jaha me då vill jag innte hjälpa till. helt sjukt. hon sade till slut efter lite lirkade ja men... seriöst vart är din hövlighet? det är normalt att sådat här händer, tom chefen har sagt att vi ska ringa varandra efter hjälp och att om vi har tid över så ska vi ringa och kolla om ngn behöver hjälp. Ho dumförklarade mig antal ggr också :(

Vi har bara varandra men vem ska jag tro på?

Det är torsdag kväll. Sitter och njuter av Cart'e dor. Sjukt gott när man är trött! Ida ar det vart ännu en tröttsam dag på jobbet. I denna hetta så är det ästan så att man trillar av pinn. I förrgär blev jag faktiskt svag i benen och yr! inte bra!
Min fötter är inte röda men jag hade ont och promenaden ifrån jobbet hem var riktigt långsam haha. Sjukt långsam. När jag kom hem fick det bli en powerap.

Imorgon blir det ytterligare e dag på jobbet och möjligtvis lite fest om jag orkar. Jag missar tyvärr DiLeva med en och an halv timma :( men vad ska man gö? är'e så, så är'e så!

ngt mer nytt? Nej. Det kommer antagligen inget mer nytt efter helgen heller då jag ska upp till farsan och leka skogsmänniska i tre dagar.

Så damn tired

Jag har jobbat sedan sju imorse. jag gick upp vid halv sex och det är väldigt tidigt för mig. Till råga på det så vaknade jag en timma före klockan ringde dvs klockan fyra. Jag är en Zombie när jag är riktigt morgontrött eller trött. Jag kan inte prata, går allmänt konstigt (för att vara jag) och går in i saker. Dessutom hör jag inte vad folk säger. haha

Jobbet var ... hektiskt på morgonen, och på middagen. Dem två sista timmarna var okej men då var jag helt slut så jag gjorde nog inte så bra ifrån mig. Dessutom avslutade jag allt med att tappa bort min mobipen! jag fick panik och kände hur det snurrade i huvudet... då hittade jag den liggandes i inner facket på min väska!

Sedan mötte jag upp min brorsa för att lämna tillbaka hans busskort som han så snällt lånat ut till mig. Jag var så trött då så jag sade att vi kunde käka på Cafe bakgården. Mamma mötte upp oss också så hela familjen var där. Jag var ju dock okontaktbar i mitt sömnliknande tillstånd.

Jag hann gå förbi några affärer innan jag gick hem. Inne på Gina fanns det ett par klänningar jag blev lite kär i men jag har för lite cash för att leka rik så jag fick gå därifrån tomhänt.

Nu sitter jag hemma och skriver. jag skulle ha gått och lagt mig för typ två timmar sedan men jag vill inte riktigt ännu. Dessutom måste jag kolla min mail.

Mina fötter är bokstavligen röda och jag har så jävla ont!

BTW så verkar pappa ha fått sin del av arvet nu för han verkar vara väldigt köpglad.
Mamma fick reda på detta och är nu ännu mer sur för att jag inte tog emot datorn. Me jag tycker att det känns fel att ta emot det för jag vill inte ta hans pengar. Mamma menar då att jag iom det dumförklarar min pappa (för att jag inte vill ta hans pengar.....) men för mig så är det en moral fråga. Jag tycker seriöst inte att man ska ta pengar från andra. Det är inte rätt.

Datorsökandet fortsätter

Det har vart en lång dag. det började med att jag försökte reda ut mitt penga trassel. sedan stresssade jag in till stan för att möta upp min bror.
Han skulle hjälpa mig att leta dator. Vi började på Golden Elephant (aka Royal Thai). Nej det finns inga datorer där men det finns mat.

Sedan gick vi till NetOnNet, vidare till Elgiganten, OnOff, Siba(gitarrsträngar). Sedan gick vi till ÖB för att köpta ngt och dricka (köpte cart'e dor! yummie!). Jag har nu en aning om vilken dator jag ska ha iaf. ^^
Det sista vi gjorde var att gå förbi Myrorna. Jag hittade en snygg rustik läderväska. för bara 60 spänn! Om jag hade bott i Borås så hade jag köpt en soffa och två fotöljer som fanns där. Dem var Rosa och lite Rokoko inspirerade och dem var bara så snygga! Stor vill ha faktor!

Nu har jag träningsvärk i låret och blåsor på fötterna. Muminplåster håller på att ta över mina fötter!
Inte bra när man ska jobba med hemtjänsten imorgon!

Jag ska flytta tillbaka till Borås efter nästa termin. Om jag inte får studiestödet så blir det redan denna terminen..

Csn krångel

Jag har gått upp åtta idag. Varför? jo i förebyggande syfte. Imorgon måste jag upp vid fem.... Jag ska jobba imorgon igen. Jag jobbar på tisdag, onsdag och torsdag.

nu på morgonen har jag suttit med min csn ansökan. Jag vet ju inte om jag får beviljat studiestöd så jag måste bifoga ett brev menjag vet inte hur så jag har ringt en handläggare och pratat men jag har inte kommit fram till så mycket. Jag ska iaf skicka ivåg mitt brev som ett brev idag. Jag har redan ansökt om bidraget,

Jag har kommit in på en annan utbildning här i Borås också så om jag inte får Csn ska jag plugga här i en termin. Engelska. Jag blir isånnafall nöjd vilket som (hoppas jag inte jinxar nu!) iom att jag älskar Engelska. Med lite tur ska jag lägga till ytterligare en kurs för den här kommande terminen. ett till språk men jag vet inte vilket.

Om jag bor i borås ska jag tjata mig till att Rille läser tyska med mig också.. hahaTänk om jag hade pengar. Ska försöka sikta på rikedom. Om det blir genom ett yrke eller giftermål vet vi så småningom.... haha

Nocardli, Langos och Gombos (aka lördag i gbg)

JAG ÄR SÅ VIRRIG ATT DET ITNE ÄR SANT.

jag har tänkt att skriva jättelänge men det har inte blitt av. Det händer rätt så mycket saker känns det som och jag glömmer av dem dagen efter.

I lördags spenderade jag en dag i Gbg med min kompis Sanderchen. Det var ett tag sedan jag var där så det var kul att återså kära Gbg.
Planen var att se på Transformers:revenge of the fallen. Vi kunde inte hitta biografen dock... jag har gått förbi den biografen flera gånger och Sanderchen har vart där och sett på bio. Vi kunde trots det inte hitta den. Jag fick alltså leka turist och fråga efter vägen.

Biografen hade blivit flyttad. Så det var inte vårt fel att vi inte hittade den. En kvart efter att vi skulle hämtat biljetterna kom vi dit. Gubben I kassan försökte skämta lite om det men han gjorde det inte så bra. Hans skämt var att vi nu var tvungna att åka till ett specifikt biljettkonot och hämta dem. Jag spelade orolig för hans skull men jag tror att Sanderchen inte fattade att han skämtade.^^ (eller det kanske hon gjorde?)

Vi hann med att köpa sandechen choklad innan bion började och vi sprang förbi designtorget.

Alla kanske inte vet det men man måste ha popcorn med sig på bio. Sanderchen föreslog att vi skulle köpa den största och dela på den. Så jag köpte den största! och jag åt typ upp den själv! Sanderchen tog ngn näve eller två och gick sedan loss på sin choklad.

Filmen var bra. Den hade alla känslor mann vill ha i en film. dessutom bra story och skådespelare/karaktärer. (dock så är jag inte så förtjust i Megan Fox). Jag och Sanderchen var som vanligt högljuddast och terigen så verkade vi vara dem enda som hade tillräckligt mycket humr för att skratta åt dem flesta skämten. Sedan så tror jag att ett NördCommunity avgudar oss och bestämt sig för att skydda oss. Vi blir nästan alltid omringade av nördar när vi går på Bio.
Det kan även vara att dem försöker ta hämnd på oss pga att vi prata under filmerna...

Efteråt gick vi till Nordstan för att göra lite shopping. (det var ju lördag och efter fem så inget annat var öppet). Jag tror att i sammanlagt gick i fem olika Gina...
Jag köpte en kofta och funderade länga på att köpa den dära paljettväskan med zebra mönster men jag köpte den inte. Vi gick i massa H&M och dylikt men inget mer blev inhandlat.

Det var en givande dag men jag ångrar att jag inte stannade kvar och mötte upp Rille och Josse för en kväll ute i Gbg. jag hade egentligen inte råd men... jag hade så gärna velat gå! -_-

jag känner ...

jag känner mig så onöjd. Med livet och allt.

jag har inte gjort det jag vill göra och jag är inte där jag vill vara.

får försöka mer. har redan påbörjat några nya saker. får se hur det blir med det.

Gay

jag har problem med att flirta! seriösa problem. jag vet aldrig riktigt vad det är. Jag har flera ggr fått kommentarer om att jag flirtar för mycket men det dem menar som är att "flirta" är bara att vara trevlig för mig. Rille berättade för mig att han trodde att jag flirtade med honom när jag lärde känna honom. Dessutom trodde även Josefin det.... haha

apropå Girl on Girl så är jag medbjuden till en gaybar på lördag. Jag är inbjuden till en annan fest också som jag hakar på om jag inte drar till Gaybaren.

Jag har alltid velat gå på Gaybar så jag är lite kluven. Orsaken till att jag är kluven är för att det jävla inträdet ligger på 180 fucking spänn!

När jag berättade för mamma att  jag kanske skulle dra på gaybar så började hon lägga ut värsta samtalet om att det är fel att gå på en sådan bar för man kan faktiskt inte stå och peka finger på folk eller glo...
Jag blev väldigt offended först för att hon tror att jag skulle göra något sånt. Det är ju faktiskt bara en bar. Bara att den har mer officielt homosexuella och bisexuella. Jag vill gå dit och se om et är någon skillnad i stämmningarna. SEdan så vill jag ju givetvis också skaffa mer vänner.

apropå gay. jag var på prideveckan i gbg för ett tag sedan med en kompis. Hon hade berättat för en av mina kompisar om det men hon hade brett på det litet mer för hennes räkning.
Jag ville helst inte bli kysst av en tjej så jag frågade min kompis om det var okej att jg angav henne som min tjej om det skulle beövas. Hon sade att det var okej (tyvärr så hjälpte ju inte detta och jag blev attackerad ändå...). 
Det hon hade sagt var att hon hade föreslagit att hon skulle hålla min hand +dylikt och att jag hade sagt nej till det. Sedan hade hon sagt att jag hade något emot bisexuella. Jag har inte sagt något av det!
Jag är inte attraherad till tjejer så jag ville bara bli lämnad ifred det var df jag kollade om det var okej om jag angav henne som det. hon hade dessutom kille, så hon skulle ju inte vara på någon annan heller. (normalt sett hade jag ju inte angett henne som det men det var ingen straight där förutom mig så dem hade antagit att jag inte var straight heller.... det hela var komplicerat).

Jag tycker verkligen inte att det är okej att hon har gått och sagt att jag har något emot bisexuella för det har jag verkligen inte.

Jag har ingenting emot att man har en sexuell läggning som jag inte har. (Jag tycker själv att det är idiotiskt att man kan vara emot bi/homo och andra läggningar. Kärlek kommer i alla former och kärlek är något fint. Om man kan hitta kärlek så ska man låta alla hitta kärlek. Kärlek och Lycka är det enda som är viktigt)tror ni att Disney kommer göra en film med personer som har en annan sexuell läggning än straight? tråkigt om dem inte gör det.. tror att dem skulle vinna mycket på det annars.

9/7-09 Melody Club

jag är en sådan där person som inte har någon koll på vad jag skrivit tidigare i bloggen.

Så om ni får läsa något fler gåner så ursäktar jag!

I borås så har vi någonting vi kallar för torsdagskväll. Det innebär att Borås har bjudit in olika artister som uppträder gratis för alla Boråsare som samlas kring stora torget. Hittils har det vart Alcazar, Melody Club (igår då) och någon mer som jag inte kommer ihåg för att jag inte var där.
Igår var det Melody Club som gällde. Det hade regnat under dagen så jag kände mig inte särskilt pepp. Vid 20 i sex drog jag mig inåt stan för att möta upp min barndomskompis Elise. Vi skulle mötas tio och jag kom ju givetvis försent och orsaken var för att jag inte kunde hitta min jävla plånbok! jag letade som fan och den låg självklart i fönsterbläcket!
-_-

Vi satte oss vid viskan och väntade på att Rille skulle komma så att vi kunde å in och beställa. Jag var som sagt lite nervös att presentera dem för varandra. Det gick dock rätt så bra. Båda skrattade så småningom. Rille kom så jag och ELise fick äntligen beställa mat till våra hungriga magar. Elise beställde in en bakad potatis och jag tog Nachos med Guacamole. Jag beställde även en caffe latte till Rille som fick sitta kvar vid bordet.

Portionerna var megastora! Elise åt upp sin potatis nästan direkt och långt efter att hon var färdig fick jag slänga in mattan efter att ha ätit hälften.... helskumt med tanke på att jag enbart hade ätit två små veteskivor och två koppar kaffe på hela dagen! Vi beställde lite drick efter maten. Jag försökte återigen få tag på en Ragnar men fick återigen ett nej så det fick bli en p2 för mig. Alla andra drack cider. Elise som inte dricker drinkar smakade på min och verkade lite förvånad över att drinken var god... haha!

Nico kom förbi och sade hej men jag visste inte vad jag skulle säga så det blev ett kort hej. Så småningom så kom också Jossan och hennes kille. I samlad trupp gick vi till Melody Club. Rille kom ju givetvis bort på vägen så vi fick sänfa Mattias till att hämta vår borttappade lilla Rille.

Melody Club var ärligt talat inget bra. Jag vet ite om det var bandet som inte hade någon kraft i låtarna eller om ddet var Borås som inte var pepp. Ingen sjöng helhjärtat med i låtarna och det märktes väl då hela publiken sjöng fel på en av refrängerna. Det var verkligen dessutom hela publiken som sjöng fel. Vi sjöng unisont fel haha!

Vi gick halvvägs in i låten och satte oss vid tonic tills klockan var elva och pratade om gamla minnen. Jag satt med min nostalgi dricka från studenten och drack och Elise nyupptäckte denna goda drink med mig.

Vid elva tiden drog jag hemmåt då det fortf. var dött i Borås. Det var bara de yngre som var pepp denna kväll i Borås. jag lommade hem med Elise.. fast vi skiljdes halvvägs.

TESTTillbaka till startsidan

fortf. pengaproblem

Jag sitter just nu och kollar på lite anime på datorn. På teven går paradise hotel(inte så värst intressant...) och det sitter ett jäkligt ckligt kryp på min vägg så jag vågar inte riktigt släcka lyset.

Igår var jag på en auktion med min mamma i aplared. Vi stannade inte så länge för att det inte var så intressanta prylar. En av mina vänner och två som mamma kände var också där så jag tror att vi båda tyckte att det var lite kul ändå. Jag och min kompis pratade lite me inte så jätte mycket för ho var trött efter jobbet och jag var trött jag med! Det är jobbigt att slappa en hel dag! haha Vi ko iaf överens om att vi skulle ackompanjera varandra till torsdags kvällen Imorgon. Imorgon spelar Melody Club och även om jag inte är så tänd på dem kan det bli kul ändå.
Jag och hon +två av mina andra väner ska kolla tillsammans. Ärligt talat är jag lite ervös för jag och hon har inte så bra kontakt längre och dem andra två är från en helt annan kompisgrupp. Vi ska träffas allihopa tre timmar före showen så vi lär ju känna varandra iaf! hoppas det går bra!

Idag har jag också slappat hela dagen. Vid femtiden ringde dock Rille och frågade om jag var sugen på att ta e fika så jag snabbade mig ner till stan och mötte upp honom. Det blev Cafe Viskan idag med sina oresonabla priser. haha! men det är ett av dem mysigare fiken så det är okej.
SEdan strollade vi omkring lite i centrum och pratade om allt möjligt! vi hade iaf askul.

apropå ingenting så funderar jag på att köpa en klänning från H&M's webshop. jag har inte riktigt bestämt mig ännu dock och jag har tyvärr lite dåligt med pengar så det kanske inte är så bra att beställa ngt just nu.... Men klänningen är på rea och jag vill så gärna ha den! AHHHHHHH

Jag hålle rpå att byta hårfärg nu också men vilken färg det blir är en hemlighet. Jag känner bara att det vore rolligt med något nytt.

Exquisite

Jag tänker låtsas att det blev rätt.


Lyssna på denna lilla pojken. Det är han själv som sjunger (sic!). Jag hittade den när jag lyssnade efter nya låtar på youtube. Jag sökte på DAmien Rice's 9 crimes (en favorit) när jag hottade denna.

In my dreams children sing
A song of love for every boy and girl
The sky is blue the fields are green
And laughter is the language of the world
Then I wake and all I see is a world full of people in need

Tell me why, does it have to be like this
Tell me why, is there something I have missed
Tell me why, I don't understand
When somebody needs somebody
We don't give a helping hand
Tell me why

Every day I ask myself what I have to do to be a man
Do I have to stand and fight
To prove to everybody who I am
Is that what my life is for
To waste in a world full of war

Tell me why, does it have to be like this
Tell me why, is there something I have missed
Tell me why, I don't understand
When somebody needs somebody
We don't give a helping hand
Tell me why
Tell me why
Tell me why
Just tell me why

Why why, do the tiders run
Why why, do we shoot the gun
Why why, do we never learn
Can someone tell us why we cannot just be freinds
Why Why.

Tröttsam dag i Regnstaden

Åhh jag är så trött och nu är jag räknat på vad jag har för fasta avgifter så blir jag inte så glad. Allt är så rörigt. Jag vill leka igelkott igen.

Idag har jag lekt med min brorsdotter. Åkt hem från Pappa til min Mamma. Tvättat och ätit lite. Jag har letat efter en bärbar till mig också men det hela är så krångligt. Det är så mycket jag behöver ha i en dator. Dubbla kärnor, bra cache, bra grafikkort, cdbrännare, stort hårddiskminne osv. HAr kollat på hur mkt jag måste betala för mitt körkort också och det blir en fin slant. Mamma säger att hon och pappa kan chippa in men Mamma kommer int elägga mycket och jag ser hellre att pappa hjälper mig med datorn. S det blir inget körkort på ett bra tag. (måste dessutom lägga unan pengar för mina resor i vinter och den om ett år. (ska kanske på en kryssning i vinter med ett litet gäng)

Mamma blev ju givetvis upprörd att jag inte tog emot datorn från Pappa. Hon tycker jag kunde tagit en och haft den sålänge. Men jag vill inte ta min pappas pengar och särskilt inte femtusen för något jag ska ha "sålänge", mamma tror att Pappa har gott om pengar och att jag ska få över tiotusen i lön. mhhmm haha visst liksom.

Jag är fortfarande sur eller snarare upprörd över min ena kompis. Hon ska hört av sig till idag så jag får se. Det är fortfarande några timmar kvar. Jag känner bara att jag blir så trött på henne. Jag är en sådan där person som man inte behöver träffa så ofta för att behålla kontakten med. Jag kräver verkligen inte mycket, jag får tom klagomål på det för att jag inte ser alla tillräckligt ofta. Men henne ser jag typ en gång i halvåret och det är jag som ringer henne eller hör av mig till henne. Förutom på Msn då. Då är det on som ibland också öppnar koversationer men på msn är hon verkligen inte aktiv... nästan som en vägg.. tyvärr.
Ska jag verkligen vara den enda aktiva? Vill hon ens göra ngt? Om hon inte vill kan hon faktiskt bara säga nej!

"And the cow goes Moooooo"

I lördags på kvällen så åkte jag ut till min pappa. Där var min älskade brorsdotter Angela dessutom! (Dem berättade senare att hon hade stannat där längre för att hon ville träffa mig!)

Det är nu söndag när jag skriver och jag har hängt med min pappa ochAngela hela dagen (Fredrik och Gertrud var också där!)
   

    

övningskörning
joo jag och pappa har övningskört lite också. Min pappa är lite strikt och jag får lite smått panik för han tvingar min göra på krångliga vägar. Men jag tycker att det är okej för jag vet att jag lär mig snabbare och bäst så! MOhahaha! vi körde i ngn timma. Det började dock regna efter ett tag så det var stora sjöar ltie här och var! (jag körde inte när det regnade för jag hade inte lämpet men mamma ringde och sa att det räckte med legget!

Till slut hamnade vi vid NetOnNet lagerbutik där pappa köpte en ny trådlös Datormus till sin dator och en såndära Usb grej som gör så att man får fler USB grejer (jag fick fråga efter den vid kassan och det var även så jag förklarade haha). Han köpte även en datormus till mig. Jag hade valt den själv och skulle betala för den men pappa ville inte att jag skulle det (jag får inget val). Den är pytteliten och rosa och perfekt för att ta med i väskan. Vi åkte dit för att kolla på bärbara åt mig och Pappa ställde sig vid en och frågade "vill du ha denna? jag köper den åt dig"  ja, min pappa försöker och verkar vilja skämma bort mig. Jag tackade dock nej för jag visste itne vad det var för dator och jag vill inte ta min pappas pengar. (Jag tycker inte om när pappa ger mig saker. Han behöver inte det. Dessutom vill jag inte bli en sådan människa som inte betalar för sina egna saker.) Jag sade dock att han gärna fick chippa in om han ville när jag väl har valt ut en. Han verkade lite nöjdare då... fast jag vet inte riktigt för det är så svårt att läsa min pappa. haha

Efter det fick jag köra till Ica Maxi och där fick jag parkera om tre ggr innan det blev bra. haha


Nu är kvällen slut och jag ska gå och lägga mig. dock så slutade det ju med att jag som vanligt blir sur på ngt. denna gången blir det återigen på en av mina kompisar. Jag hör av mig till henne, tar intiativ men hon gör inte ngt. Alltid jag och jag blir bara så trött på¨det. Så om hon vill göra ngt med mig får hon faktiskt höra av sig själv! jag har gjort mitt känner jag nu är det hennes tur!

IKEA

Jag älskar verkligen IKEA. Vart man än är i Landet så funkar alltid IKEA. Älskade IKEA. Trevlig personal, bra priser och oftast god mat.^^

I lördags blev det en tur dit med min mamma och min storebror Fredrik. klockan nio (drygt) stack vi ifrån hemmet och strax efter tio kom vi dit. Utan att köra vilse på vägen dit dessutom (Min mamma hittar inte så bra i Gbg även fast hon är där lite då och då). Vi gick in och började kolla omkring. Mamma lunkade på och tog noteringar om vad hon gillade (jag tyckte att hon skulle fota det istället så att hon kom ihåg iom att hon inte skulle köpa det samma dag). Vi d maten stannade vi självklart och köpte mat. Det var det första vi köpte. Jag tog det vegetariska alternativet och det gjorde min mamma också efter att hon hade provsmakat på min mat).

Nu hoppar jag lite framåt i historian för allt vi gjorde var att gå omkring mellan avdelningarna, eller dem gick och jag guidade. Jag vhoppar framåt till delen där jag klagar. Saken är nämnligen att jag och min mamma inte har världens bästa relation. En sak som jag har problem med är att hon oftat och utan ett endaste tack, tar äran för saker jag gjort eller ideér jag kommit på. Jag stör mig på det för att hon gjort det sedan jag var liten. Det är alltid samma sak. Jag hjälper henne med saker ibland och det oftast jag som gör det mesta när jag hjälper till och hon tar givetvis åt sig all äran när hon berättar om det. Jag är inte ens medverkande i historien när hon berättar om det. På IKEA så finns det en tavla som jag avgudar. (se nedan, det är inte den men samma märke och jag gillar även denna)

VILSHULT Tavla

Jag har upprepade gånger visat den för henne när vi vart på IKEA och även på nätet och hon har alltid sagt... NJaaaa eller inte kommenterat. När vi gick omkring på IKEA så pekade hon ut den och sade "den ska jag köpa den har jag alltid velat ha". Jag blev helt paff. Och det slutade inte där! Jag hade pekat ut en lampa också på IKEA som jag älskar. den gillade hon inte heller men NU så var den plötsligt hennes all-time favourite! WTF! jag har snackat mkt inredning med henne nu iom att hon ska flytta. visat tapeter. gett henne ideér som jag haft eller har och alla har nu på ngt sätt blivit hennes egna!
Bl.a så var det också på sängavdelningen då jag pekade på en sänggavel och sa. "iom att du har svårt att hitta gavlar kan du ju köpa en såndär och klä den i ett tyg" (jag pekade på en enkal sänggavel) hon sa "njaa" och pekade på gaveln under och sade " den var ju däremot snygg". Lite senare på IKEA så förde min brorsa och hon ett samtal där hon sade "jag tror jag gör som jag tänkt från början och köper lite brädor till en sängavel och klär dem i tyg" och notera nu att innan hade hon inte ens haft tanken om att klä ngt i tyg! Ahhhhhh!

Kan ni förstå att jag blivit så paranoid som jag är? ehh ja!

senare på IKEA. gick vi till fyndavdelningen där jag fell in love med en fåtölj.... den var dock för dyr. jag vandrade från IKEA med tre vaser. MEN! vi åkte även till det andra (åkte vilse på vägen) IKEA i GBG och där hittade jag samma fotälj men för ett billigare pris så den är nu en del av meine collection. ^^

Efter Ikea var jag rätt så trött men iom att jag inte hade hittat ngt till Angela ännu så bar det av till ett shoppingcenter.... som vi givetvis körde vilse på vägen till.. där köpte jag ett par pärlplattor till Angela och en klänning från VILA till mig *blush*haha jag och pengar alltså...

Ni ska få se bilder på allt när det är på plats i Kstad.

Torsdagskväll med Rille

joprecis som titeln lyder så var det en helkväll med min vän Rille igår. Haha. det var egentligen tänkt att Josse skulle vara med och jag fattade först inte att hon inte kunde komma. När jag fattade det så blev jag lite nervös för jag ochRille har aldrig vart ensamma ,bara han och jag, tillsammans. Jag visste inte vad vi skulle snacka om! Så när det blev dags dök jag upp och var lite lagom på helspänn.. fast det försvann nästan direkt för vi hade vrålkul!

Vi började med lite drinkar först (det tog ju dock ett tag att komma dit för vi kunde inte bestämma oss om vart vi skulle..-_-) det blev torget och en sex on the beach för mig och en Green Demon för Rille. Fast vi kränglade jätte mycket för efter vi fått våra drinkar så bytte vi soffa för det fanns en HEL soffa som var ledig och.. vi tog den. Då kom dem och undrade lite och ville att vi skulle betala direkt iom att vi hoppade runt. Haha! Sedan kom vi ju på att vi ville ha mat och då var vi tvungna att få tag på ett bord istället för soffa haha. Vi beställde in mat. Jag valde en ceasarsallad och rille tog samma men sa att om det var nötter i så ville han ha en pasta... han fick en burgare (dem sjabblade till beställning. eller så hämnades dem för att vi flasade omkring). Vi satt och skrattade och kollade på förbipasserande. Efter ett tag så dök Josses syrra Jenny upp och joinade oss. Hon var astrevlig (första gången jag träffade henne). Vi drog igenom lite affärer efter maten och hann med en kaffe på espresso house. Till slut satte vi oss vid Viskan och väntade på Josse.

Vid nio kom hon och vi ställde oss vid stora scenen för att vänta på Alcazar. Jag tycker inte om Alcazar så mycket men  dem har alltid ett sånt bra drag. Det var hur kul som helst även fast jag kände mig lite disorienterad lite då och då haha.
Efteråt gick vi till Tonic och satte oss och chillade lite. Jag drack ytterligare en drink. Jag ville haft en Ragnar men hon kunde inte den så dem blandade en slumpad tjejdrink ^^. den var god. min smakade päron och Rilles smakade cherry (gud jag gillar verkligen inte cherry...). Sedan bar det ju av till Swing. Jag träffade Gerra igen! (hon bor ju fan där!) Och en gammal klasskamrat till mig! Jamie! hur kul som helst att träffa henne!

jag orkar inte skriva mer om swing. men vi festade, dansade, det vanliga. Vi stack till slut därifrån. stannade till för lite fyllekäk (jag tog dock inget) och när vi t bevittnade vi ett bråk! mitt i centrala centrum! det var en tjej som blev påpucklad av vad som vi anar var en vän/pojkvän/potentiellt ligg. Jag blev liksom WTF! jag ingrep dock inte för det gjorde ngra andra killar. *phew* sedan följde jag med Rille hem och sov som vanligt på hans soffa. Vi tjötade lite dock om olika saker. riktigt djupa konversatiner där... haha sedan sg vi scacry movie och somnade.

Dagen efter gick vi till Thai Silk och åt. SEdan gick vi runt i stan lite (josse och hennes kille joinade oss vid Thai) och josse köpte en ny tunika. men jag kände mig lite... jag gick in på Jc för att kolla på just den men nu så är jag inte så på att köpa den pga ngn annan har den.

Sedan skulle jag dratt hem till Rille igen och sett på förhäxad men jag är bokstavligen helt jävla slut. Det här inlägget har tatt mig mer än en timma att skriva och ja har inte ens lagt in bilderna än. -_-

EDIT:jag ser att jag inte skrivit ngt om i lördags heller. var ute då med Rille och josse. Askul!

EDIT2: Rille ringde och berättade att hans lägenhet hade blitt översvämmad. Det regnade lite idag (typ 10-15 minuter) och vi hade lämnat hans fönster öppna så det hade blåst in och regnat in. Hans säng var helt våt och köket var mer en sjö än ett kök. XD haha stackarn!

EDIT3: Halv nio ringde Rille mig och frågade om vi skulle dra på bio och jajamensan det skulle vi! tio i nio anlände jag till bio och straxefter kom Rille. vi tog biljetterna stressade till Ica (Kön till snacksen var aslång på bion), handlade och stressade tillbaka. Rille gick i förväg och jag intog en toa och kom in till bio precis efter att dem släckt. (perfekt iom att jag inte hade ngt smink överhuvutaget! det är få som har sett mig HELT utan smink! jag ser ut som en albinohamster som blitt ihjälskrämd!). Vi såg på The proposal med Ryan Reynolds och Sandra Bullock... Den var asbra! inte alls så klyschig som man kan tro. Den var verkligen ehlt klockren! Rekommenderas starkt! Och mormorn ägde ju!

Två heldagar med Rille. Nu är jag trött. I slutet av kvällen så orkade jag inte riktigt prata...

Picknick med Nico-Pico

Idag har jag hängt med Nico-Pico. Hon kom in till stan vid 12 tiden och jag var på plats. Dock stod vi på olika ställen så vi hittade inte varandra först. haha
Vi promenerade runt lite på stan och kollade på saker. Vi drog in på Espreso house och tog varsin drink. En mocha latte för henne och kall milkshake för mig. Jag hade gärna tagit en mocha latte jag med men jag var ju så dum att jag tog på mig 2 dubbla klänningar och heltäckande leggings, allt i svart. jag svettades som en gris! Vi vandrade in på H&M också och jag köpte mig en fin hatt. (nu så har jag snart en ny outfit^^ hatt+leggings+dem nya converse^^)
SEdan handlade vi det som behövdes för en picknicken. Vi bestämde oss för att ta med frallor som mat(Nicos idé) och nu i efterhand så känner jag att det blev skitbra! Nico gjorde mackorna och dem var verkligen skitgoda! haha
Nico kände ett behov av att piffa upp våra växter så då gjorde vi det (ignongnera den dåliga kvaliten på fotot!)

                                                              
 
 

Vi begav oss och hoppade på ettan i centrum så vi åkte alltså igenom sjöbo. Sjöbo är min favoritstadsdel så jag passade på att berätta om landmärkena som finns. (vart min farmor bor, Rickard, Nattis, bananskolan etc mao inget intressant haha.)

   

På stranden satt vi bara och chillade. åt mackorna, drack saften. Vi jämförde våra brännor och vi pratade lite om "blatte" (det här kommer komma ut fel). Nico är det typ och jag tycker sånt är intressant så jag har bestämt mig för att vara halv dansk så nu är jag det med! haha Efter kanske bara en timma så började det mullra och den fina blå himmlen täcktes av ett grått moln. Så vi bestämde oss för att dra. det var precis i tid för det dröje inte länge innan det började regna. Vi stack till knalleland och jag köpte nya högtalare från Lagerhaus. Det är två små söta hundar och dem är verkligen hur söta som helst! dock så är ljudet inte det bästa... Men dem är egentligen tänkta som portabla så det är ju inte så förvånande.

                                                                              


Nico åkte iaf hem strax efter och vi kom fram till att vi måste göra ngt mer innan jag sticker igen. Jag har ju dessutom sagt att jag ska ta hennes "tequila-oskuld" så jag får flika in ngt mer klubb besök.
RSS 2.0