A som i Aooo!

Confessions about what you've done
there's something in your eyes but it aint the sun
how about feeling old and overrun
sorry wont cut it if you're having fun

climbing up again to see the stars
reaching out but I get hit by a car
too many obstacles to see that far
And we're just drifting apart

Aooo! wont you howl with me tonight
hold my hand, the feeling is just right
Aooo! You can be strong on your own
but this is better than being alone

My hands are bleeding, too sore to use
this was not the plan when I lit the fuse
crawling back to bed, I think I'll loose
I'll face the pain when it's due

What's that falling down?
cant see the show aooo
Is that a star in your hands
or is it the future that you bear

Aooo! wont you howl with me tonight
hold my hand, the feeling is just right
Aooo! You can be strong on your own
but this is better than being alone

I som i INTE OKEJ!

äckliga kyla och snö nu får du fan ge dig! det är INTE OKEJ!!!!!! Mina fötter blir kalla! jag ser ut som en pingvin när jag går på isen och jag spänner mig så jag får träningsvärk! vad hade du tänkt göra åt det va???

okej okej...

var det ngn mer som såg på Victoria's secret fashion show? var det ngn mer än jag som tappade hakan när Usher gjorde den dära volten(eller vad det nu var) gick ner i split och fortsatte....? jag har ont på ena sidan av käken och misstänker att Usher var den som skapade smärtan...

Åhhh har haft hälsopsykologi och jag vet inte vad det är med kursen men trött blir man ju i vilket fall som helst! och det gäller alla kurser! vf blir jag jämt så sömnig!..... jag tror det har med blodsockernivån och att kroppen slappnar av  så mkt när man sitter ner under så lång tid...

japp Igår var man ju på stan då med Sanderchen. det blev en sväng förbi H&M högt på listan. där köpte jag en klockad kjol som man har i midjan. den är svart och har en viktoriansk detalj vid midjan. ett vitt linne att ha till kjolen. en supersöt blå kort väst med massa blommor på. och en plånka som eventuellt ska bytas in tillsammans med ett frått linne jag köpte i samma sväng. sedan drog vi till Åhlens för att köpa mig en ny Mascara och det blev den dära i reklamen som ska ge en "false eyelashes effect". sorgligt nog behöver jag sånt för mina ögonfransar är korta och vill inte lyda mig....

glömde att säga att vi först gick till Lagerhaus så att jag kunde köpa min tvålpump (mitt badrum är så sött med den där.. fast jag behöver fortfarande en hylla för det ser kalt ut!). Dessutom gick jag till Alexander för att fråga om rakpermanentning och ev. boka en tid. dock så möttes jag av en extremt bitchig tant (började nästan gråta... jag är alldeles för lättrörd den här tiden av månaden) hon sade iaf att dem inte rakpermanentade och sa att jag skulle gå till Aqua. där sade att mitt hår var för lockigt och att jag skulle andvända rakpermanentnings vätska för afro.... dem skulle höra av sig när deras "specialist" hörde av sig men det gjorde dem inte. så Jag vill inte klippa mig i Karlstad!

IKEA!! Ikea äger! visste ni det?? (hur kommer det sig att majoriteten av alla killar, iaf dem jag känner, inte gillar Ikea? jag har inte mött en kille hittils som gillar Ikea) hur som haver så blev det inköp för drygt 300 samt en ny jävla IKEA påse (dem är ju bra att bära sakerna därifrån i men... dem tar så mkt plats hemma!)
på IKEA köpte jag:
2 st lådor med Op mönster (tror det heter så.. jag blandar ofta ihop uttrycken) i svart vitt.
en korg i ljust trä (fyndavdelning!)
En svart tallrik med vita prickar på
4 st små serveringskålar i rosa och blått
glödlampor
osv...
så när jag kom hem så städade jag, satte upp en spegel på väggen, flyttade min trasiga teve ner på golvet, fixade i badrummet, bytte glödlampa (trots höjdskräcken!! jag är så duktig) och ja.. donade...

köpte även en ny ps2 (med 3 års garanti!!! vill inte bli av med denna med!!!)


kramiskramis nu måste jag rusa till toan!!

N som i Nytt

Pga en miss av mig så sitter jag i universitets bibliotek just nu och gör.... inte mkt. jag har betalat mina räkningar och kollat in ps2 så dagens ärenden är i princip färdigsprungna.
men iaf... jag trodde ju att vi som vanligt började klockan 8.15 och för att jag tycker det är så tjatigt att fråga klasskamraterna efter tider och klassrum så gick jag upp idag och istället för att vara hjärndöd (som jag brukar vara på morgonen när jag har skola) så tog jag mig i skjortkragen och stack hit lite tidigare för att skriva ut schemat. och då upptäcker jag ju självklart att vi inte har ngn morgonlektion.

Idag så har jag äntligen fått mina pengar från Csn. jag hade glömt lämna min studieförsäkran men lyckades till slut göra det i torsdags och sedan dess har jag ringt ner min telefonbank, valt tjänst 16# och fått höra att det enda som var på väg in till konto var mitt bostadsbidrag (som kommer imorgon). men till slut så sade den att mina pengar var på väg och jag gjorde glädjeskutt och skrev upp allt jag ville köpa. Igårnatt när jag inte kunde sova så ringde jag min telefonbank och kollade saldot... den meddelade att mina pengar var inne på kontot och då kände jag mig lugn inombords. jag hade en såndära... typ Zen känsla.
för övrigt så kunde jag inte sova inatt. jag somnade någon gång efter fyra. det resulterade ju givetvis med att jag inte hörde varken väckarklocka eller mobil nr dem började ringa.... jag vaknade drygt sju ochhade försovit mig men som sagt så tog jag mig i kragen och kom tidigare till skolan ändå.

I mitt lilla hem så är det dödstråkigt. jag har varken teve eller dator! för en serienarkoman som jag som dessutom inte klarar av att hantera tystnad så är det.... deprimerande. Jag är ju dessutom inte tillräckligt stark att lyfta ut teven från rummet (eller ved jag nu ska göra med den) så det står en trasig 28" (tror det är 28"...) och hånar mig!
Jag sitter numera ute i köket och campar när jag behöver få en "dos television" eller så sätter jag mig inne hos Sanderchen. (satt där igår för att sepå min kära Bones!)

nu har jag surfat ytterligare och kan berätta att shadow hearts: From the new world finns hos Onoff för typ 170 men jag kan tyvärr inte hitta till Onoff i Karlstad...

Jag har ju sagt innan att jag vill bli bättre iår och det går fortfarande bra. jag har sedans den 7 januari inte ätit kött. jag har bestämt mig för att bara äta kött när.... det typ bjuds på eller vid en hangover(när man har baksmälla behöver man lite kött.. haha jag behöver iaf det). jag är mao inte vegetarian eller Vegan jag äter bara inte kött på heltid längre...
andra momentet i att bli bättre är att jag är uppe i 13 böcker nu. 12 stycken Janet Evanowich och en annan jag inte kan namnet på. Just nu så läser jag Narnia: Min morbror Trollkarlen. efter den så ska jag läsa de två resterande böckerna från serien med Stephanie Plum och sedan ska det bli Bläckhjärta.

Jag ska snart dra in till stan för att köpa ett duschdraperi (som trör pga av den förlorade sovmorgonen) och eventuellt så ska jag ta en tur förbi banken och sätta upp ett till konto under mitt namn (vill ha ,eller jag snarare behöver, ett sparkonto).
Det är på min favvoaffär duschdraperiet finns  på så jag ska se om dem har lite gem och diskhandskar också (det står med på min lista!)

jag känner mig jätteorganiserad med mina listor ^^

Jag har 5 olika listor. en för IKEA, en för mitt älskade Lagerhaus, en för övrigt, en för mat och en för Lindex/Åhlens. Som jag förövrigt har tappat bort mina clubkort för...

E som i Etta

Vad gör man när Mellis ber om inlägg? man lyssnar eller ignonerar denna gångne så kan ni ju se vad resultste blev.

sitter i samlad flock hemma hos Magneten. Hon bor STORT! 3 rum mmed kök! fatta!
jag bor i en simpel liten etta Utan kök.
hur som haver så har det ju vart filmkväll. vi såg på FActory girl och slappade med chirre. FActory girl var seriöst bra.  Den handlade om en av Andy Warhols Musa. Edie Sedgewick.
jag började nästan gråta på flera tillfällen och tyvärr så var det en sann historia *snyft*. att vara blödig är inte alltid så grejt (vilket fult ord! Grejt...). hehe.. dock så var ju Haydn Christensen med och det bättrade på filmen för mig. iom att han 'r så beautiful (föredrar jag engelska ord? jajamensan!)

Jag har faktiskt inget roligt att berätta men jag sa ngt roligt idag.
Målet: Vem av alla asiaterna skulle du ligga med? (vi såg på en reklam för en asiatisk film)
Jag: ......Måste jag välja en?

End of session

nu sitter man här i biblioteket och låtsas vara smart.... inte!

jag har precis haft en tenta och för inte så längesen hade jag en godnattssömn.... inte! har itne sovit ordentlige på flera dagar. varför är ett mysterium fortfarande men jag kan utesluta viss orsaker.

jag har sedans Jauari börjat hunnit med lite på nyårslöfte.jag känner mig lite småstolt och jag har en såndära känning (som man alltid kan lita på) 2009 kommer bli ett bra år för mig. något kommer gå i uppfyllelse för mig men vad kan jag däremot inte "känna". okej, okej jag  vill berätta om mina bebisteg framåt. först och främst så har jag börjat läsa igen. jag hade tom en såkallad bokabstinens under tentaplugget då jag bara längtade till att läsa dem 12 böckerna jag lånat.^^ och nu får jag äntligen göra det (så jag ska köpa lite mjölk sedan och ngra bananer och ha en mysig stund med mina böcker haha) efter dem 12 så ska jag läse de resterande två i den serien plus bläckhjärta och slutet på Alice i underlandet... det blir drygt 19 böcker! Oh YeaH!!!!
sedan har jag upptäckt en kärlek till Vegetariansk mat. jag åt igår en Ovo-schnitzel som var grymt god och man kunde inte känna på smaken att det inte var kött (som är lika med frid och fröjd för mig iom att jag är köttberoende... som Alex Lejonet^^) så det ska nog bli en hel del vegetariskt det här året. sedan har jag lovat att jag ska äta mer grönt också och det påbörjade genom att köpa en Aubergine (första gången någonsin som jag köpt en...). dock så ligger det i sin påse i kylskåpet för jag är lite fundersam över hur jag ska steka den...

Något som alla studenter nog jublar över och även jag är studiebidraget(och lånet) som kommer denna månaden.... den är på typ 9 500! är det inte för härligt!? Jag ska minsann köpa både spel och mangor (jag har redan gjort en lista).

Ikväll (efter bokläsningen) så ska Jag gå över till Lisa som ska ha en trevlig filmkväll. jag känner inte alls för att umgås med folk men det kan jag tänka mig att gå på. ingen älskar filmkvällar mer än jag. det är så mysigt att sitta med kompisar i en liten klunga och vara helt inne i filmen allihopa.

Kommer ni ihåg alla filmkvällar vi hade i Mark? vi spelade spel och åt raqueletté (som Sanderchen ar tagit med sig till Karlstad så denna månaden ska jag fan äta raqueletté!!!!!). vi färgade ju ofta håret och som vanligt hände det små missöden vid olika delar kvällen. Och sedan för att toppa av det så sov många över och man pratade sig själv till sömn. (eller så gjorde man som jag gör och lyssnar på när folk sover. kan vara oerhört roande. man vet aldrig när ngn ska mummla "-dysfunktionellt tåg" smacka med munnen och mummla "-igenkännd.." igen. (det har btw hänt på riktigt.)

Imorgon så ska kanske jag hänga lite med Izzie som skulle till Karlstad pga av ngn Ssu grej (vad vet jag dock inte). men det är inte spikat så jag kanske sticker en runda på stan och sprinder lite ärendern istället.

jaja nu är jag trött (fortfarande). det hänger i ögonen och huvudet är tungt. iom att jag inte vill somna här i bibblan på tangentbordet så ska jag stick vidare nu.

(om ni undrar över blogg uppehållet så beror det på att jag är datorlös för tillfället...... bummer för jag vill SKRIVA!!!!!!! SKRIVA ALLT MÖJLIGT!)

Utkast: OM CIRKA ...

OM CIRKA EN TIMMA OCH ENKVART KOMMER JAG SITTA PÅ TÅGET TILL GBG whoops.. capslock,

där ska jag vänta i en mindre evighet på att jag ska ta ett tåg till Karlstad.

jag räknar ut vad jag tjänat... och skattat

datum:                                    belopp:
08-09-24 08-09-26  Lön     5 986,36      (skattat)
08-08-25 08-08-27  Lön    12 697,51     (skattat)
08-07-23 08-07-25  Lön     9 674,59       (skattat)
08-06-18 08-06-19  Lön     3 360,00       (ej skattad)

allt:31 718,46

exkl.grupp:28 358,46
 
28 358,46
/       67
=   423,2605

        423,2605
x      100
=42 326,0597

  42 326,0597
+  3 360
=45 686.0597

enligt skatteverket om jag räknat rätt så skulle jag år 2008 skatta 3 529
och det som jag har skattat totalt är: 13 967,5997
betyder detta att jag kommer få 10 000 i midsommar????

Jag är alltings mittpunkt...... iaf enligt Phil

jag tog nyss DR. phils test och den sa:
Your Result: The Lively Center of Attention -
 834_profile Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not one to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who'll always cheer them up and help them out.

haha seriöst? jag stämmer itne riktigt in på det. för det först så skrämmer jag nya människor för att jag är för på! (jag är inte så tålmodig) och en person som inte låter det gå till huvvet är jag verkligen inte! jag är väääldigt självgod! haha

känslan som borde vara här

Jag har svårt för att få människor att ta mig på allvar ibland. särskilt när det gäller såna här ämnen.
Ni förstår jag har en känsla som jag tar ytterst seriöst. den är som min vägvisare och har alltid hjälpt mig. den har alltid vista vad jag kan och eventuellt ska göra.
Ni har någon gång säkert hört mig säga "När jag vet så vet jag" och just dem sakerna jag vet (ska hända) har en tendens att bli sanna.
Bevis:
Jag visste att jag skulle komma in på estet innan jag sökte. Jag kom in.
Jag visste att jag skulle komma in på SSK men att jag inte skulle kvalificera på mitt gymnasiebetyg. så därför tog jag Högskoleprovet. detta stämde också in.
(Det finns även lite andra händelser men dem passar inte in)

vissa kan kalla det sunt förnuft eller logik men för mig är det en känsla.

När jag gör ngt. oavsett vad det är så visar denna känslan för mig att det är "rätt". fråga mig inte hur det kommer sig. jag bara känner den.
Jag känner liksom att det är "rätt".

jag har som sagt alltid haft den innan men nu så har jag den inte. sedans jag började på SSK så har jag inte haft den "det här är rätt, ja ska vara här" känslan.
Det oroar mig. jag kan inte slappna av pga det. förhoppningsvis så kommer den men.... just nu så säger den i princip ingenting. den säger dock inte att det är fel att vara där... det är som att den säger att jag borde tänka till.

Min familj har inte hjälpt mig med mina val så jag själv och den känslan har alltid vart det enda jag haft.
Därför är det jättesorgligt för mig och deprimerande att den inte är där.

jag vill understryka att den känslan är väldigt viktig för mig och jag tar den ytterst seriöst.
Att förlöjliga den och dylikt tar jag som en personlig förolämpning.

Hellre Lite Kondomer I Väskan Än Lite Herpes

Igår så hann jag med rätt så mkt. vid tre tiden anlände Nico-pico i Borås och vi två strosade på stan en stund. vi drack caffe Latte och kramade tomtar. vi var även inne på Kicks och sprutade parfym på oss och nu luktar min Halsduk CanCan (Mmmm)!
sedan köpte vi röd härfärg till Nico och 3 små växter till mig iom att Pedro antagligen inte lever så länge till.
dem nya heter. Amaris, Frodo och Petra. Dem är jättesöta alla 3 men saknar just nu krukor. min plan var att köpa koppar och sätta dem i men jag vill nog ha vanliga krukor ändå.
När vi stod bland växterna och valde så berättade Nico för mig om en ny fin ros. gissa ved den heter! Golden Shower!!! kan det bli mer fel?

sedan bar det iaf av hem till Trandared för att färga håret på Nico. resultatet var jag egentligen inte så jättenöjd med. jag trodde det skulle bli rödare. men jag säger inte att det blev fult. tvärtom det passar Nico jättebra och ser fräscht och väldigt... Nico ut. men vad jag tycker spelar ingen roll. det är vad Nico tycer som spelar roll.
medans hennes hår färgades under verkningstiden så gjorde jag pannkisar med kanel och chokladsmak. de var både goda men jag tyckte egentligen att chokladpannkisarna bara smakade gott med banan på....

happ efter detta så satte jag på mig den nya klänningen från Gina som ja köpt (inte på rea) som jag då upptäckte var extremt kort. tillsammans med min Gina jacka (den korta glansiga) och min rea inhandlade scarf (också från Gina) så hoppade jag och Nico på bussen från TRandared. jag vill tillägga att tills bussen kom var jag skitnervig för jag var så ovan att behöva passa en tid och jag var inte 100% säker att det var 5 minuter efter att den gick från högagärdsgatan som den skulle befinna sig på min vanliga hållplats...

hur som haver så hoppade Nico på bussen hem till Mark för hennes del och jag hopade på Sjöbo bussen för att åka hem till Rickard Iom att han,jag och jossan skulle festa^^.  jag kom dit i ett stycke i min alldeles för korta klänning och började omedelbart dricka. Jossan Och Rickard låg dessutom före för dem hade redan börjat haha.

det blev vodka-redbull och martini-7up plus min favorit.... Tequila!! dock så hade vi bara havssalt men det var kul ändå! haha. sedan drog vi ner till stan för att gå på Trågårn (förövrigt så är det bara Vi och Emos/alternativare som går dit....).
vi fick knappt stå i kö och tur var det för jag var extremt toanödig. så det bara raka vägen ner till toaletterna. där hade dem för omväxlingsskull toalettpapper. detta passade jag på att ta för denna kvällen skulle jag minsann inte gå utan! så jag festade med toalettpapper i min väska... efter att även Jossan gått på toa (rickard ville inte iom att toaletterna på killarnas är sketnare än tjejernas... och jag har faktiskt lite minne av det... jag har ju vart därinne när jag letade efter toaletppaper för länge sedan)
vi började drickandet inne på Trägårn lugnt med en vodka-redbull och en slags jordgubbsshot som var enkel att svälja och väldigt god. senare efter lite-lite dans så tog vi två shots till och en P2 (dem är seriöst goda) och eftersom att Rickard kände ena bartendern var våra drinkar extra fyllda ^^. nu var vi lagom fulla och dansade tills vi var trötta dvs vid tre tiden då det stängde. (vi kom dit vid halvelva). då åkte vi lugnt hem till Rickard för att äta lite mat. makaroner med ketchup och smör. det var asgott! efter att vi suttit och skrattat och sånt så somnade vi la vid femtiden typ. som vanligt när jag har druckit så slocknade jag så fort som jag lagt mig till rätta. haha seriöst jag somnar skitsnabbt^^ fast sen så vaknar jag astidigt också...

jaa...
under kvällen så Ringde Målet mig. hon frågade efter mitt nummer till Karlstad. jag trodde hon menade lägenhetsnummret så jag gav henne det men det var fel. hon vill ha mitt mobilnummer TILL karlstad. och jag sade då att jag bara hade en mobil och att den var i Borås. hon sade då att jag skulle komma till Karlstad och jag försökte förklara att det inte gick,... det slutade iaf med att hon försökte få mitt mobilnummer till Karlstad ändå.. och ungefär där så bröts samtalet.
Jag glömde skriva att jag trillade ner på golvet. jag tycker detta är pinsamt och det är första gången jag gör det. Dessutom kunde jag inte komma upp för josefin stod på ngt slags sätt så att hon spärrade mina ben men när jag kom på hur jag skulle ta mig upp (kom på att jag kunde sätta i det andra benet först istället) så stod jag redan upp.. Jossan och Rickard berättade att det kom en bakifrån och bara ställde mig upp....
Jag kanske mötte Rebecka Aaltonen....

Ni vet väl att om man siktar på stjärnorna så fångar man månen?

Om drygt två och en halv timma så kommer Min Nico-Pico vara här. tills dess tänkte jag reflektera.

mitt år 2008 bestod till mesta dels av steg för mig. jag gick ut gymnasiet, började på univeristet och flyttade hemifrån.
jag upptäckte mkt med mig själv också. det vet jag att jag gjorde men mer specifikt komme rjag inte ihåg just nu. jag bytte även frisyr ett antal gånger och jag hann nätt och jämnt med att byta hårfärg till rött.

jag vet inte vad år 2009 kommer att ge mig men jag hoppas att det kommer bli stenkul. precis som vanligt har jag även nyårslöften.

Jag ska bli bättre! jag ska bli bättre på t.ex tyska, engelska och sånt. på allt möjligt i princip som jag själv kan komma på. Ni vet väl att om man siktar på stjärnorna så fångar man månen?
Lära mig att åka skateboard. det är precis vad det låter som. det behövs ingen förklaring. jag har alltid velat kunna göra det bara.

det här är ngt som jag kom på nu som jag vill adda. jag har jättemånga ideer på plagg men jag syr dem aldrig. så det ska jag även göra iår. sy upp plagg.
sedan så vill jag ju självklart bli bättre på att teckna!
så akta er världen! jag ka lära mig geografi! nu kommer det inte vara säkert att ni vinner i TP över mig! mohahaha!

jag antar att jag även kommer flytta under det här året. men det kanske man inte ska säga högt ännu...

Nyår får inget udda namn... ELLER.. skönhet kommer inte inifrån, den kommer på förpackning

jag sitter hemma hos nattis på lindormsgatan kan ej siffran på huset men även om jag kunde den så skulle jag inte skriva den här.

i korta drag så gick jag på en fest hemma hos nattis och vi åt,drack,dansade och spelade spel. summan av det hela är att jag har ont och mina kläder har marängfläckar.

kvällen började med att jag anlände hemma hos min bror och där hämtade jag upp det som skulle bli min utklädnad. därifrån gick jag bort till RIckard för att möta upp honom så att vi kunde slå följe till Nattis lägenhet.
Hos Nattis var det som vanligt inte städat och dem var i högt hgg med att fixa med maten. och jag måste bara säga att maten.... det var så jäjkla mkt mat! shit asså! det går inte att beskriva!
hur som haver så var det i början bara Jag, Rickard, Josefin, Nattis och hennes kille Markus. (som till sättet är väldigt lik Robert bara mindre social...haha)
Vi fick vänta i typ två timmar innan "gästerna" kom. Nattis hade bjudit in fyra stycken ssu'are. Mini, Robin, Rickard (som även fick heta Julle, Lulle och Erik under kvällen). när dem äntligen kom så åt vi LITE av maten. och sedan satte vi igång musik och sedan.. haha så spelade vi switch! och det var inte mitt önskemål! det var rickard! allt gick bra med den leken. dock så införde Markus att man skulle dricka ur personen som satt till högers glas. det betydde att jg drack av Rickard dvs lagom svagt och Jossan fick dricka min. haha Som ngra kanske vet så har jag en tendens att blanda starkt (dock så känner inte jag det^^). Jossan blev aspackad....
efter detta så spelade vi avancerad twister. det är ungefär som vanlig twister fast istället för en spelplan så har man kort som det står roliga saker på t.ex öra mot öra eller mun mot mun. man spelar i lag så två personer från det valda laget ska utföra det som är på kortet och fortsätta ha det så under spelet. mitt lag vann båda omgångarna. första gångne pga av skillz och andra pga av deras walkover^^
sedan kom tolvslaet så vi drack lite bubblor och gjode annat som hör till. och jag ensam kollade på raketerna. det var bara jag som var intresserad av dem (det smärtade mig när jag fick reda på att vi inte dkulle ha egna...)... så jag stod på nattis balkong och kollade på fyrverkerierna.
sedan så stack Nattis vänner (utan att säga ett ord!!!!!) och sedan stack även värdinnan Nattis (även hon utan att säga ett ord!!). då bestämde Jag, Rickard och jossan att vi skulle dra därifån. då var det för fan ingen mening med att stanna.
Rickard lämnade av Johanna Noren vid bussen och jag o jossan plockade på oss saker från Nattis. t.ex alkoholen... och maränger och glass.... och kolasås.. och chokladsås... + att vi hällde ner en kopp me guacamole och ost i en Icapåse och tog med! (hittade påsen dagen efter...)
Hos Rickard vet man i princip vad som hände för vi spelade in det mesta. vi satt på goolvet och åt marängsviss eller så dansade vi... haha
efter ett tag så slocknade vi ju dock på våra bestämda sängplatser.... haha och som vanliggt noterade jag sovvanor. Jossan var helt tyst och Rickard.... han gjorde ngn konstig grej där han växlade mellan att snarka och smacka haha askul^^ haha

på vägen hem på bussen dagen efter. så satt det ett litet gäng längst bak. den ena frågade en annan.
-Jag fattar inte det här med emos.
-hur kom du att tänka på emos???
-men den dära tjejen med rött hår längre fram i bussen (HAN MENADE MIG!!! jag var den enda i rött hår oc dessutom den enda tjejen längre fram i bussen.....)
-men vad är det med dem då?
-men sitter dem verkligen bara och skär sig hela tiden?
-jag tror det...
-Och vad betyder "EMO"?
detta var förövrigt ett seriöst samtal. dem försökte inte håna eller ngnting.
det enda jag vill göra var att slå huvudet i väggen... vaddå emo??? jag hade förfan min gråa halsduk och mössa, svarta stövlar och en "vanlig" handväska! den enda s.k "kriteriet" jag uppfyllde var hårfärgen....

RSS 2.0