torsdag eller var det Onsdag eller fredag?

JOO idag har man ju haft lektioner. som vanligt mao. dock så försov jag mig rejält idag och mitt huvud var som en burk med tapetklister. segt. jag kopplade väldigt långsamt! efter skolan så hade jag en rejäl huvudvärk och egentligen skulle jag ha tränat med sanderchen och letat efter träningskläder men det blev ett biobesök, ett par solglasögon(vet inte om jag ska ha dem än) och ett besök på bokrean med sanderchen. på bokrean köpte jag en bok japansk konst och en barnbok om djur och jag är dock lite tveksam om djurboken pga dess tunna innehåll men den om japanskkonst var en guldklimp. Solgasögonen är i lastbilschaffis stil fast bruna. Bion var Bedtime stories och den var helt okej. den hade humor och en bra story. dock så tyckte jag att det blev lite väl mkt med sagorna. de var för många. annars har det vart trögt. hmm... färgade mitt hår dock nyss (ett på natten) det blev lite dåligt... mitt hår är färgat mörkbrunt längst ut så det biter inte lika bra där. aja nu ska jag söva.

jag har blivit nedslagen

men inte på riktigt.
jag har varit jätte glad över att jag den 27 mars skulle åka på en spelning för Veronica Maggio. Idag så visar det sig att tiderna krockar så att jag omöjligt kan ta mig dit.
En tenta är i vägen.
så jag känner mig mentalt nedslagen.
jag hade köpt en ny outfit och allting. skulle köpa em rullväska från IKEA och ev. en ny handväska.

Annars så har jag tagit ytterligare ett steg mot ett hälsosammare liv. Idag köte jag massor utav grönsaker jag inte vet vad det är! jag är sååå duktig! haha

Åhh jag är seriöst trött. jag har vart heltrög i huvet hela dagen och har inte kunnat lyssna ordentligt. jag hade en seriös huvudvärk vid slutet av dagen och fick knapra lite piller. värken gick inte bort och jag borde antagligen ta en till tablett. dock så är jag rädd för piller. det låter kanske lite dumt men jag är rädd för att bli beroende eller ta för många.

Idag så kungjorde en klasskamrat att det ska bli klassfest. låter askul! jag ska gå!
sedan ska det va en korrefest i ett av mina grannhuset två dagar efteråt. den ska jag också vandra till.
jag hade ju sagt att jag skulle avstå från festande men orsaken till att jag skulle göra det var ju för att jag ville spara pengar till Maggio.... nu ska jag ju inte dit så jag ser det som onödigt att avstå. är dessutom sugen på alkohol. en god kyld drink.

har verkligen seriös huvudvärk. jag somnade tom innan på soffan i en timma. jag bytte kanal och satte mig ner. och i ett trollslag så somnade jag. märkte det inte ens. för mig var det liksom att jag satte mig på soffan och sedan ringde sanderchen på dörren.... dåligt? japp..!

snart ska jag hem till mitt rum

Dagen är fettisdagen och platsen är KAU:UNI. nej inget speciellt har hänt. Målet är frisk (hemkommen) från sin sjukdom (västerås) och vi har lektion med tanten som får mig att klösa henne eller mig själv. jag är lite osäker på vad hon pratade om för hon svävade ut en hel del och då gjorde jag det med och kom inte tillbaka.
Vi blev sedan satta i arbete efter ytterligare två timmar (dock med en annan tant som INTE ger mig negativa klös känslor)
vi ska göra självporträtt och skriva en liten text om oss själva. kanske blir kul.

Jag gillar itne att göra porträtt, särskilt inte sjävlporträtt. för det finns tre visuella versioner av dig själv. såsom andra ser dig, såsom du ser dig själv i huvudet och den tredje är den bild du ser när du speglar dig själv.

det ska dock gå bra. jag gör la ngn lite karikatyr eller så gör jag bara mitt huvud.

Min grupp sa att vi skulle mötas ngn gång efter ett i bibblan. frågan är ju dock om vi lyckas samordna detta. vi har nämnligen inte angett plats eller tid bara att det ska vara i bibblan. tyvärr så är bibblan stoooor haha. (har en känsla av att många inte kommer att komma).

förövrigt så har jag inte ätit en semla dock så lyckades jag låna lite pengar av Latex för att köpa en kaka för att fira denna dag (japp det gjordes ett undantag på min sida) och jag njöt av den tillsammans med de andra. dock så åt ju de andra semlor men... jag gillar ju inte den dära mittengrejen.

(btw så är detta inlägget halvvägs till "the number of the beast")

PMS

haha jaaa... jag har haft ett äkta mens humör idag.. riktiga svängar.
När jag vaknade imorse så var klockan kvart över sju. jag hade ställt klockan på kvart i och hade på ngt sätt återigen undgått att höra deras alarm (mobilen och väckarklockan.... jag sover PRECIS jämte dem!) jag var ju inte sen dock...
Iaf, jag var hur vemodig och deppig som helst! jag var typ "jag vill inte leva". seriöst sjukt. jag släpade mig ur sängen och lyckades sminka ena ögat. sedan gick jag upp tillbaka till sängen och söv i fem minuter till.
Gick ner till nedervåningen och fortsatte med andra ögat.
var vemodig hela tiden tills jag kom ut. då hörde jag fåglarna kvittra och om jag stängde ögonen så kunde jag nästan tänka mig att det var en kall sommarmorgon ute hos pappa eller på väg till bussen från sandechens hus
jag sov över hos sanderchen en gång  under sommaren och åkte hem på morgonen. då var fåglar ute i morgonkylan. det var väldigt likt den morgonen. om jag stängde ögonen dvs. JAG SAKNAR SOMMAREN!
Började en ny kurs och jag ville klösa ut ögonen på en tant för att hon störde mig så mkt! (mens humör!? ja!)

okej jag hade rätt så kul ändå på lektionerna med Magneten och Latex. vi skojade rätt så mkt. dessutom så berättade Ankan (klöstanten) om att det finns en studentbokhandel här (campusbokhandeln) fast hon visste tydligen inte namnet på den men den ligger här iaf den lihher i samma hus hon har sitt kontor i berättade hon. hon kan se disken....
Iaf så fick tanken om campusbokhandeln mig att skratta iom med Målets lilla dialog med en av reklamnissarna.

Hemma var det lugnt. dock så har jag inget kaffe hemma och jag saknar det... tiggde loss lite av sanderchen och allt blev bra. kvällen avslutades med lite Lipstick jungle. ^^

blablablabla

Igår så plattade jag mitt hår oh jah har lekt med gåret både igår och idag. gud vad kul det är att ha rakt hår. jag väntar just nu som vanligt på att håret ska växa. jag vill ju klippa mitt hår!
jag vill klippa tillbaka min raklugg men jag villju ha flärpar på sidorna och min lugg är fortf. för kort för det. sedan har jag ju andra planer för resten av håret.
funderar seriöst på att köpa extesions eller sylikt så att jag kan fixa det nu.

Okej jag har återigen tagit det lugnt den gär helgen. det börjar bli lite väl tröligt och jag känner jag måste hitta mer saker att göra under veckan. kanske ska börja i den dära kvinnokören. det är ju trots allt musik.

För övrigt så går jag o sanderchen i tankarna om att flytta. precis som hon pekade ut så har vi ju redan sett varandras "brister" och vi är ju skitbra vänner.
vi kollar på lite lägenheter uppe på fröding mao så kommer jag bo nära Magneten,Universitet, Pressbyrån(som har bra utbud på ben&jerrys) och större utbud på bussar.

Jag är väldigt pank nu. pengarna kommer på onsdag och det är inte en dag för tidigt. jag var och handlade häromdagen för jag behövde ha något till min mat den här veckan. hade bara råd med köttbullar.... så det blir kött i veckan.

Jag saknar min teve kontroll... har försökt byta kanal med mobilen lite för ofta

HEMMA AAAAaa

är precis hemkommen från bibblan. det gick bra. gick till Pressbyrån och köpte mig ett grönt äpple, 2 bananas och en liter mjölk så att jag kunde sätta i mig äpplet som belöning och lite god gröt till kvällsmat. (jag älskaaaaar gröt ) dock så kom jag på att jag råkat glömma mitt miniminne i datan... så jag panikade tbx til skolan.... det var kvar som tur var!!!

och igår på väg från skolan så skulle jag gå igenom svängdörrarna som man ju ska göra på väg ut. då kommer det iaf två säkerhetsvakter gåendes från andra sidan. den ena pekar och vänster och kollade på mig. jag trodde han menade att jag skulle ta den "vanliga" dörren som vi INTE ska ta och backade ngra steg från dörren. till slut så gick jag ut genom svängdörrarna och nynnade hysteriskt och hoppades att jag såg normal ut.

senare på vägen tillbaka (fortf. igår) så pratade jag med sanderchen på mobilen. vi pratade om "how I met your mother". I den serien så finns det en indier som brukar vara med och skulle spela chaufför (jag misstänker att det är samma kille som dessutom spelar Oompa Loomperna.) och hur som haver så påpekade hon att en chaufför var med och jag undrade då om det var indiern hon menade. jag lät så här:
-Jaa, du menar Indiern!
-Indiern är alltid med!
detta sa jag högt. och efter några steg så märker jag hur två killar som mekade med sin bil tystnade. jag kollar dit och vad tror ni jag ser? en Indier!
Jag hanterade detta på samma sätt jag hanterade säkerhetsvakterna. jag gick därifrån.
Jag hoppas att dem tolkade det till att jag menade att det var en indier med på alla våra fester och att vi tyckte att han var ett trevligt inslag.

                              
det här är originalet! är det ngn som kommer ihåg den här versionen förutom jag?

det här påminner mig om chokladkvällen för några år sedan. vi såg på den nyare versionen med Johnny Depp och åt MASSOR med choklad i olika former. alla mådde dåligt dagen efter!

inget och ingen är perfekt

JAG KAN INTE FATTA ATT DET FINNS FOLK SOM VERKLIGEN TROR ATT DEM ÄR PERFEKTA(whoops caps). men det kan jag verkligen inte fatta. att dem tror att dem är bäst! om jag ngn gång säger så seriöst och verkligen menar det (inte för att peppa mig själv utan verkligen menar det) om mitt tecknande eller musik så ska jag sluta med det jag anser mig vara bäst på. seriöst. om du tror att du är bäst så menar man att man är fulländad att du inte kan blir mer. att du inte kan utvecklas mer. och ingenting är faktiskt helt perfekt.

boowhoopidoo

What I have left is what I didnt erase
It seems you left a trace
in me and it hurts

tänkte skriva en låt men jag kommer inte på tillräckligt. återigen blev det bara svammel. hade en jättebra inspi' men stunden försvann. det jag fick ut förutom ovan var: "Looking for me" och dem tre orden "Hurt, desert, Dessert"

hur som haver. nu när jag har mitt kylskåp ståendes på golvet så kan jag inte se hela innehållet. men jag hittade en låda med soppa och jag var tvungen att slänga hela. det var nämnligen lite mögel i och jag klarar inte av mögel. det är värre än välgjorde skräckfilmer för mig.

Morr

Har ngn sett Tradera reklamen? Jag läste fel när jag såg den och som vanligt så tvekade jag inte på det jag hade läst utan jag försökte förstå.

Tradera
Fynd värda att snacka om

jag läste:
Tradera
Fynd värda att snatta om

jag tycker inte det lät så konstigt. jag menar om ngn snattar ngt och säljer der så blir det ju på ett sätt omsnattat... för det går la inte till det bästa priset. Tradera kanske förutsatte att dem sålde snattade saker. så tänkte jag. men efter att ha sett reklamen en andra gång så fattade/såg jag.

Miyavi ska tydligen komma tillbaka till Sverige. jag kollade på en grej på nätet och där stod det litet avsides ngt om detta. jag kollade upp det och mkt riktigt. Han ska hit på Japan Expot (eller vad det nu hette).

Serier. Idag ska NCIS.... det ska.... visas nya avsnitt!!!! yaaaay!

DEssutom var det ett nytt avsnitt av How I met your mother och jag undrar hur det ska bli nu när Robin och Barney verkar ha skoj i kojen.

Jag vill hjälpa folk ju. jag kom nyss på att. jag behöver ju inte hjälpa dem fysiskt! jag kan ju hjälpa dem pyskiskt!!!!!!! jag kom på det NU! NU! dock så verkar dem inte ha den utbildningen här i Karlstad! och den är fem år lång! åhh nu står jag i gyttjan igen. Dessutom måste man ha ett års erfarenhet INNAN!


Är

det ngn mer som tänkt på hur smala ögonbryn xtina har?

NCIS! jag skrattar så högt att jag är säker på att både Johnnie och Henke kan höra.

Flow

crouching into wonderland
Let the rythm guide you in
left of the timeforgotten sands
let the rythm guide you in
 
 
ride this flow, onto the show
And on and on and on we'll go

Don't go (update) färdig!

Emsus7, Dsus2, Asus7, Cadd9
cant stop this with words from my mouth
I'll hold this loud silence from the world
You dont even know what I go through
Just to give my lips to you

I'd hold on and you said just give the word
I knew I said go with my vision blurred
Hearing myself say I'll be okay
And heard your steps echo away

Emsus7, upponerG,Gsus7,Asus7
I know I said Go
But my body,heart and mind said no
I know you're not the one
But I just cant let you go

Do you think of me when you walk away
Do you feel like I do while Im thinking Stay
Dont go, dont go (away yet?)

It was so simple and clean
just you and me
We cant call this love
So what do we do now?

I tried to picture your face
But it's covered by a haze
Spring turned to fall
and covered it all

Emsus, Gsus, DsusGbas, Csus
I like to pretend that this wont end
I want you by my side all through my life
When Im clutching your torso I feel  even more so
real just tell me what you feel
You're not the one but it's alright
Cause I can't say the words


I know I said Go
But my body,heart and mind said no
I know your not the one
But I just cant let you go
(cant let you go)
Do you think of me when you walk away
Do you feel like I do while Im thinking Stay
Dont go
Dont go away
don go
don go away
dont go
dont go ,stay

Now I know how I feel
I cant believe this is real

cROUChINg DoWN inTO WoNDERLAnD

nu har jag äntligen duschat färdigt. jag hade lite problem med det för att en viss människa ringde mitt i och vägrade ge sig....
nu ska jag äta lite mat. Micro buljongkoktris.

Bones. Bones måste vara ett av tevevärldens mest lyckade verk. serien är genial och helt... underbar. igår gick ytterligare ett avsnitt.

jag har precis snackat med min bror (Fredrik aka Henrik) och det fick mig att tänka på den dära tjejen som försökte mucka gräl med mig här i Karlstad. (brorsan och jag snackade om sånt) det jag gjorde när hon muckade gräl var ju att lägga min hand på hennes axel och säga "du, nu lugnar du ner dig" medans jag kollade in i hennes ögon. den tjejen lugnade ju sig direkt men asså om det hade vart Borås hade de vart en helt annan grej.
en annan sak var när vi stod på hötalarna och Karlstadborna till mesta dels bara såg förvirrade ut. (skitroliga miner) men seriöst i Borås hade vi bara tyckt det var roligt (som det ändå var). Boråsarna hade hakat på.

mitt schema idag är:
gå till bibblan och skaffa en bok som ska ha kommit idag.
plugga till elva.
Städa och ta ut soporna.
köpa mer mjölk.

Jag önskar, önskar att jag kunde skriva musik lika bra som Robyn, Miyavi eller Maroon5! varför föddes jag inte med sådana talanger?

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras!

Söndag kväll

först o främst: SHIEET! vad många slarvfel jag gör när jag skriver! jag hoppar över både ord, punkter och radbyten. haha men det är väl en del av mig antar jag. inga stavfel är lika med någon annan än jag.

Idag tog jag bort lösenords spärren för Plättan och Målet gav mig lite skuldkänslor... haha! jag är så svag.

Annars har jag tampats med bloggen idag för menyn bestämde sig för att lägga sig längst ner på bloggen huxflux. (den gör det fortfarande ibland men då räcker det med att trycka på uppdatera.) det har hänt mig innan men då pga ett fel i stillmallen/kodmallen. då har jag bara letat upp den och fixat. dock så var det inte pga det denna gången. tyvärr konstaterade jag det efter att jag bytt ut hela stilmallen och återställt kodmallarna delvis (till hur dem var innan jag lade till saker). det var nämnligen ett inlägg som psychade mig.... det var "Jag har en pissdag" inlägget! ARGHHHH! inte nog med att resterande världen retade mig den dagen så var ju tydligen tom min blogg emot mig!

Sanderchen påpekade (definitionsfråga) min kärlek för blått. och ja... vid eftertanke så har jag det. borde kanske byta till ett blått färgschema?

de nyaste avsnitten av Hajime no Ippo:  New challenger och Skip Beat! spelades framför mina ögon idag på datorskärmen.
HINC är okej men inte lika bra som original serien. min favoritkaraktär är inte ens med! Dessutom har jag upptäckt att dem börjat översätta Hajime no Ippo och den kallas Fighting Spirit. Seriöst? fighting spirit? varför envisas folk med att översätta namn? Ska jag börja översätta mitt namn när jag presenterar mig i andra länder? hej jag heter Shinkei! hur mår du?.... Ni hör ju hur det låter! det är ju idiotiskt! Annars var veckans avsnitt rätt så dull...

Skip Beat! var dock bra. jag vill väldigt gärna läsa mangan. jag älskar stilen! (det är oftast så jag egentligen väljer en anime eller manga för det mesta. jag väljer utifrån serien. det finns dock undantag... som t.ex Hajime no Ippo)

Det här var veckans avsnitt av Skip Beat! jag såg dock på en version med bättre sub men denna sidan var den enda som erbjöd embed.

Ifyoucanrulewithyourleftyoucanruletheworld

haha kommer alla ihåg NAlle puh? åh den sötnosen! ser på det nu och det bästa citatet kommer därifrån. "är det en kråka vi jagar eller läckande kudde?" -Tiger. Ja Tiger ibland undrar man.

    


 

fur is murder

omg säger jag! Oh my frickin' God! jag läste på Bloggs första sida om en grej. jag tänker inte nämna några namn. men det vara iaf en person som pratade om pälsar.
Hon sade i princip att inte gjorde något att man bar pälsar för då andvänder man ju hela djuret! men hallå! Djuren vi har ihjäl för att äta och djuren vi har ihjäl för att göra kläder utav är inte samma djur!

KOLLA IN DETTA!

chinchilla

minnen och dylikt från en svunnen tid

här är man då på kvällen yill fredagen den trettonde. klockan börjar närma sig tolvsnåret och jag sitter och kollar på boxningsanimen Hajime no Ippo.
Jag sitter och kollar igenom gamla bilder.den här bilden är från trean. då jag,Jenny, Annie, Rickard och Nattis tog digital bild (som jag inte behövde gjort och dessutom anser att både jag o Rickard borde fått MVG i!). Ni ser att jag har kort hår! det var inte långt efter att jag var tvungen att klippa av det så det var väldigt kort. Jag är fortfarande bitter över det. Och bara genom att se på den här bilden så kommer jag ihåg hur irriterande den där locken i pannan var som JÄMT hängde i ögat! Om ni undrar över minen så ser jag ut sådan för att vi hade bl.a i uppgift att ta 4 bilder med olika miner på dem. Nattis har tagit detta fotot. här är några bilder som jag tog på samma dag som Nattis tog det ovanstående. det enda fina är dock den på Nattis med blå bakgrund. Jag ska ha massor utav bilder från dem lektionerna men dem från den från denna dagen är dem enda jag har kvar. inte ens slutprojektet är kvar. Dessa bilderna är inte snygga men asså när jag var seriös så blev dem ju mkt bättre och det var ju dem bilderna jag lämnade in. det samma gäller Rickard. vi förtjänade verkligen MVG. jag skulle ha överklagat men jag blev så paff..... Marks gymnasium hade många skumma lärare. (som jag blev utsatt för... det var ju bl.a den som hotade mig (sic!) och den som extrem favoriserade (egentligen var det ju två stycken) +den bildläraren som tyckte jag skulle skapa inom ramar..... jajamensan! Skapa INOM HENNES ramar... inte helt oväntat att jag inte fick ett högt betyg av henne. och medans jag ändåså klagar på det. vet ni vf jah inte fick MVG i fotografisk bild? för att jag inte skapade tillräckligt mycket inom ramarna. Jag "svävade" ut för mkt. dock så var det två lärare. den andra läraren hade dock inte ngt val. hon var tvungen att följa kriterierna. hon sade tom att jag skulle fortsätta med det jag gjorde. den läraren var en av mina favoriter.


min student:


den första bilden är på min bror Jimmy, jag och min enorma finne. haha gud vad jag hatade den! den andra bilden är mig och min kusin Martina. tyvärr fick photoshoppa hennes huvud då hon kollade åt olika håll på alla... huvet är alltså från en annan bild... här kollar hon mest in i kameran. hon var lite sprallig... fast det var ju dock studenten (hon tog också studenten samma dag om jag minns rätt). det tredje fotot är på min gulliga farmor, mig och min gudfar. ser ni förresten att jag har hatten på sned? är jag gangsta' eller vad!? haha.

demma är från treans sommar hemma hos Izzie då jag fortfarande hade min raklugg dock vart jag lite stressade så jag plattade inte ordentligt... personen som inte är jag är Nattis. haha


Jag, min mamma Irene och min storebror Fredrik. den andra bilden. den s.k "fulbilden" la jag upp för att visa släktdraget vi alla har. blinka på foton. särskilt Fredrik gör det på många foton. vi tog några bilder på honom med bara honom på och det var seriöst svårt! han gjorde miner hela tiden! haha
Vart är Marran!?? Seriöst!! haha 

lite foton från Borås. den första lilla snubben står på busstorget. den har skrämt mig ett par ggr och det är säkert många som gått in i den då den inte ens är längre än mina ben. den "gula saken" som sanderchen säger^^. står utanför ett fik och är INTE fin. den ser ut som ngt från örat som dem sedan förstorat upp. den väcker en spykänsla i mig ibland och att den står vid ett fik är då olägligt. den står btw vid viskan. utöver den gula sakne så är det mysigt där. den tredje är en bild på ngra av ankorna som simmar i den^^

det här är blandade bilder från jullovet. på den första ser ni mig när jag kollar över kanten ifrån mitt toabås in till Jossans på Trägårn. Jag som kramar plasttomten. 2 bilder på mig o Nattis, Jag o min söta farmor. Moster maj och minsta kusinen Andreas. Brorsdottern Angela. Våran Katt (ute hos pappa) Blatten. storebror Andreas och nuvarande tjejen Therese +att det ligger en brorsdotter till i Thereses mage^^. sen ett foto med Andreas, Magda (Andreas mormor) ,Angela och min pappa. Min äldsta kusin Herman (som för första gången någonsin efter många år av felstavning påpekade att jag stavat hans namn fel, Herrman). Gertrud med Angela som vant ler in i kameran. sen är det några bilder på Martina och tårtan vi gjorde vid jul (för att fira mig ^^) Och sist men inte minst är det en till bild på minsta kusinen Andreas som håller i sin julklapp, en kloss tomteskum.. haha

btw så tycker jag att det är seriöst skrämmande att Angela har ett inövat leende för kameran.

hej jag heter ... och jag fotar mig själv... ofta!

jag har en pissdag

jag vaknar med en huvudvärk som kan lknas vid en baksmälla. ljus,ljud och rörelse var alltså lika med smärta och illamående. precis som vid en baksmälla var jag klarvaken när jag hade vaknat.
jag messade lite med Målet. hon var rolig. haha Senare på dagen. då Målet kom förbi med saker till mig (snällt? japp) så... eller ah efter det så stack jag in till stan för att låna lite böcker och lämna igen några.
Jag har eller hade typ 12 böcker som jag skulle lämna tillbaka för jag tyckte jag hade haft dem lite väl länge. men jag hade inte fått ngn påminnelse så jag antog att det var okej. men icke! hundra spänn i förseningsavgifter. jag kollade då upp att mitt tlfn nummer stämde (för man ska ju få en påmminelse. japp tanten som skrev in åt mig hade gjort fel. hur vet jag det? för mitt nummer stod där... i fel ruta.
japp sedan tog det en evightet innan jag hittade ngt. och hyllorna stod inte där jag tykcte dem borde vart osv. sedan mötte jag upp sanderchen och vi gick och handlade. hemma koka

geek

vers:
he wont be looking into your eyes
You're not the only one this time
who it is you cant see
He's a geek, doesnt dwell in reality
In his mind he's got both Xena and Venus
sometimes Im sure he cant see us
He's too focused on make believe
Just cant tell it apart from reality


bridge:
He's a freak of nature
Good with games
A geeky little creature

vers:
He could spend his life in a book
getting to know every stain and crook

annat: 
You wonder why they call you, geek. G-E-E-K '
No wonder that they call you, freak F-R-E-A-K 
You're such a nerd N-E-R-D
You wonder why they call you that

update babe

Igår natt drack jag tre koppar kaffe och stannade uppe till sex. är det många som gör så? haha...

annars så flyter allt trögt som vanligt. jag tycker att jag är slö och inte gör ngt med mitt liv. jag har dåligt med pengar och kan därför antagligen inte närvara på min farmors systers begravning. jag tycker detta är väldigt tråkigt för jag har alltid beundrat Britta (farmors syster) väldigt mycket. jag tyckte om henne väldigt mycket, hon var en av mina favorit släktingar.
Jag känner på samma gång att det var bra att hon gick bort (jag är hemsk) men hon hade grav demens så personen Britta var redan borta och detta avslut kom nog välkommnat.

Jag saknar ju fortfarande Borås och går i tankarna om att byta stad. Om sanderchen flyttar så flyttar jag också. Hon ska göra utlandsstudier och då kan jag likaväl passa på. eller hur?

Jag vill klippa mig och färga om mitt hår (fortfarande rött dock). jag ska klippa om rakluggen och klippa sådära sluttande på sidorna. så att det är kort längst bak i nacken och långt vid ansiktet. fast jag vill ha den mer överdriven så att det verkligen är LÅNGT längst fram. Jag är alltid så rädd för att klippa mig dels för att jag är rädd att det ska bli fel (som det tyvärr ofta blir) och pga av att det finns väldigt få frisörer som kan hantera lockigt hår. jag har väldigt länge fått höra saker som "sådana frisyrer kan inte du ha"(då frisören vägrat klippa mig och jag antingen fått gå till ngn annan eller göra det själv då jag dessutom bevisat att frisören hade fel för JAG KUNDE VISST HA DEN FRISYREN!!!) och dylikt. sånt tröttar ut en. 
Jag har bestämt mig för att våga lite mer (bl.a när det gäller hår) för tiden läker alla sår och får även håret att växa ut. i värsta fall så får jag öppna mitt hattförråd ^^

apropå håret så är det viktigt att jag klipper det pga det är slitet, jag är trött på det, det är ingen frisyr, senaste frisören misshandlade det, jag klippte mig före studenten förra gången och att till Stockholmsresan så måsste det vara välvårdat för då ska jag vara en bratz. (då ska min mammas gamla glasögon få följa med som rekvisita hehe...)

jag ska imorgon ha lektioner igen. jag trodde det skulle vara lektionsfri vecka men jag hade fel... så imorgon blir det ingen sovmorgon minsann!

Jag ska träna imorgon igen. jag gjorde det idag och det var jättekul. Jag tycker det är kul att pressa sig själv för att se hur mkt man klarar av. efter dagens träning var jag jättestudsig (endorfiner?) och sanderchen (som jag oftast tränar med) var trött o bitter. på väg till träningen var det samma mönster som jag finner lite konstigt iom att jag hade sovit bara ngra få timmar medans sanderchen hade fått sin skönhetssömn. hon är en liten törnrosa haha!

Jag försöker flytta omkring saker och iom att jag är nattmänniska så är det då jag försöker göra det mesta men iom att jag har grannar som bor VÄLDIGT nära så tonar jag ner det-----jag tecknar mkt istället när jag får sådana infall.
men tbx till ämnet, det har lett till att jag flyttat ner en möbel till första våning och upptäckt att den inte passar där den skulle stått. dock så gör det inte så mkt för jag orkar inte bära upp den så jag andvänder den till extra förvaring. bl.a så bor min frukost där och ovanpå den så bor Frodo,Aramis och Petra.

From the fairest of all ;p

How to feel

can you see that mark over there
well that's not it
They say that X marks the spot
but not this time
You should only speak when you have
something on your mind

nu sitter jag ner framför datorn åter igen. Idag hade jag min tenta och jag har ingen aning om hur den gick. kan gått bra och vice versa.
Sedan när jag kom hem så ringde min far mig och berättade att min farmors syster gått bort och att det antagligen ska vara begravning snart. när vet jag inte dock..
Jag vet inte hur jag ska känna.

forts. 1

Whoops! detta inlägget existerar inte!

Shut up världen while I tell you how I feel

JAG KÄNNER MIG SOM EN IDIOT IDAG. jag vet inte vad det är för fel på mig. jag har tenta imorgon och jag har inte pluggat tillräckligt. jag har liksom hjärnhäfta. det jag läser flyter in och ut genom vardera öra. jag borde sätta en exit skylt över ena örat.
det som gör det shukare för mig är att jag kanske pluggar till något jag inte vill bli. att jag sitter och har ångest för ingenting. vill jag bli ssk för att enklare få jobb i Japan och scerige eller är det för att jag är intresserad av yrket???

Engelska hade jag vetat vore min grej! varför valde jag inte det?

dessutom är tentan imorgon väldigt enkel.. iaf så är alla tenorna det, men jag kan inte motivera mig och jag kan inte räkna ut varför...

jag mår inte bra.

epiffany

TÄNK PÅ ATT MAN BARA LEVER EN GÅNG
ditt hår kommer att växa så ta chansen
du har mkt tid kvar
var den du vill vara
lev som du vill leva

January update

Okay so I fucked him last night
It made me feel alright
Cause I caught him with ease
Because I work like a disease
I get into his system like a virus
Leave him feeling like a sinus, without me

det här är en sorts update. jag ska sammanfatta min månad.

jag läste fjorton böcker (12 stephanie plum, 1 Jane green och min morbror trollkarlen)
Köpte ett gymkort (på friskis)
Köpte en ny ps2 (med en tre års garanti)
Rickard och Jossan kom hit (vi gick på nöjes och jag konstaterade ännu en gång att det är roligare fester i Borås)
det bestämdes unde R&J's besök att vi ska upp till stockholm på konsert.

dofter är löften

joo alla vill väl ha mkt saker. pengar. kärlek.. jaa you name it!
det här är ju ytterligare en lista.
jag vill ha:
Davidoff - Adventure. tyvärr så är det en herrparfym men fan vad gott den luktar! den kostar som minst 369:-
Cacharel - Amor Amor den här doften har följt mig länge. den luktar sött och romantiskt. minimumpris är 229:-
Vit hylla. vartifrån är jag inte säker men jag vill he en till min övervåning.
Stålar! jag vill ha massa klöver! kanske borde börja spela? bingolotto nästa?
Minst ett G på alla tentor.
en ny teve (MED SCART UTTAG!)
  

  

Hur kan man tänka så mycket?

okej jag vet att många tycker att det är idiotiskt men för mig så gav hon (eller vad man nu ska kalla det) mig en slags trygghet. jag tyckte det var kul. att se när nummrena steg nedåt och all kontroll bara flöt in i mig. som om alla skulle lyda mig oavsett.
jag inser ju själv att det inte är så smart men what the hell. det är ju vad jag vill. som jag sagt innan. alla gör det på ngt sätt. alla dör vi på olika sätt. man borde ju få välja sitt eget sätt. Om man fär välja sitt eget sätt att leva borde man ju få välja sitt eget sätt att dö, eller hur?
Åh.. det här låter inte bra men seriöst folket det är inget dåligt det bara kommer ut fel. Ni som känner mig vet att jag har en tendens att få saker att låta dåligt.

jag undrar över en till grej. varför krestar allt kring sex? Jag går inte ut så ofta men dem ggr jag gör det så förväntas det nästan att jag ska ta med eller följa med en kille hem! varför? dessutom verkar det vara en norm på att det ska vara så.
Jag förstår inte. om du tar med en hem är du lössläppt om du inte gör det så är du en fegis (eller dylikt).
Varför styrs vi så mkt av det? Varför är det så viktigt att följa normer?
Jag själv tycker inte att det här med att ha onenight stands är något för mig. Jag vill inte vara den tjejen. Jag vill bara vara jag.

Nästa punkt; Jag.
Har någon någonsin frågat dig vem du är? Min svenska lärare frågade mig det när jag gick i ettan. Jag sa att jag är jag. Han fågade då vem "jag" är.
Jag kunde inte svara då men jag kan det nu.
"Jag" är inget konstant. därför går det inte att definera. Om du kan definera något så betyder det att det är konstant.
Om du tänker efter så kan du ju omöjligt säga att du är konstant. det skulle betyda att du är samma person som du var när du föddes. att du alltid tyckt likadant om allting. Att din personlighet aldrig har förändrats.
Jag vet att jag har förändrats hela tiden sedan jag föddes.
Jag är inget konstant som någon kan definera. Jag är jag. Den jag är just nu, inte den jag var igår.

Tuesday night

Everything parts into two
Lovers and families too
Last time we met we parted as fools
But this time I'll surely hold on to you
Where your heart used to be there's now a sinus
and jealousy infected you just like a virus
And eventough you think love is disease
You really seem to catch it with ease


jag ville skriva om Ven&Jerrys innan jag somnar in. Jag och sanderchen håller på att arbeta oss igenom alla de olika smakerna. igår åt vi två STORA byttor... cookie dough och baked alaska. skitgoda men jag fick överlåta det mesta av ätandet till sanderchen för jag klarade inte av att få ner lika mycket :(

Jag har kollat lite oengagerat på SITC. Jag tänkte på deras hårfärger. jag kan ha brunt som Charlotte och en annan variant av Mirandas röda hår.. men jag kan inte ha Samanthas blonda men kanske Carries blonda dock. Jag kan ju inte bära upp blont hår men jag vill så gärna prova på att ha blont ngn gång...

................Blondes are for fun
..........Brunettes for the long run
And Redheads fantastic on and off the bed

Iom Bride wars och att jag alltid tänker på Carrise bröllop när jag ser på SITC så har jag tänkt på bröllopsklänningar. jag vill ha en enkel axelbandslös klänning. den ska vara lång och inte hanågra dekorationssömmar eller dylikt. om jag vill ha släp eller inte vet jag inte heller.... åh... klänningen ska vara kroppsformad eller vad det nu heter... och i ngt fint böljande material som gärna ska glänsa lite också

Iflovewasadiseaseyou'dcatchitwithease...

Jag har hafte n väldigt degig dag. jag har inte gjort så mkt. i princip inte rört på arslet heller. det mest ansträngande jag gjorde var att spela soul Calibur III med Sanderchen.
apropå det så spelade vi varfsina matcher mot Johnnie... han förlorade alla gångerna.. haha! han ble nog lite sur men det var roligt iaf.
Nu har skärmen vandrat tillbaka till min lya och jag har återigen tillgång till allt som datorn kan erbjuda. blogg, nät jaa whatever.

jag har under den gångna veckan köpt mitt gymkort som jag hittils andvänt ynka två gånger. DET SKA BLI MER!!! jag har även köpt en playstation 2, gått på Bride wars o dylikt. dessutom så har jag lovat elelr snarar sagt att jag inte ska fest  under februari och mars och detta ska jag försöka hålla. detta ska jag göra för att i slutet v MArs så ska jag, Rickard, Jossan och sanderchen dra upp till stockholm för att se Veronica Maggio på Circus. det ska bli skitkul och jag skulle vilja ha pengar att spendera då. shopping i högt tempo! det var ett tag sedan som man var i sthlm så det sk a bli mysigt att leka turist och springa omkring och fota monopol gatorna (som jag gjorde förra gången.)

Bride wars var så jäkla bra. handlingen hade kliche varning men dem hade styrt upp det bra ändå så man kunde inte annat än älska den. Anne Hathaway var med och hon var som vanligt väldigt vacker. kläderna i filmen var också snygga men Kate Hudsons rollfigurs bröllopsklänning var inte i den vackraste laget även fast det skulle vara en Vera Wang.

I och med att jag har spenderat tid med Sanderchen idag så har vi ju disskuterat olika saker t.ex som att Melankoli, patetisk, suicidal o diverse ord är väldigt fina dessutom är dem sköna att uttala.
tänkte passa på att säga att orsaken till att bara ena tomaten blev ketchup är pga av att den andra hade en pjamas. Alla vet ju att en pjamas skyddar en mot faror (specifikt massmördare!)

det var allt för idag.
Over and Out

Jag kanske inte är den du trodde att jag var

jag kanske inte är den du trodde att jag var
eller ens någon i närheten
jag kan säga att detta visst inte ens jag
trots det springer jag runt och låtsas som alla andra
allting är okej och jag kan inte känna väggen runt mig
allting är stilla och marken är en synvilla
det som hände var en illusion och det sanna var kunde inte stanna
åh att jag inte fattar att det var fel. att jag inte fattar att jag gjorde ett jävla stort fel
jag tog det alltför snabbt och marken känndes knappt.
men allting kändes underbart
tills jag upptäckte ett sinus
det som jag gjorde hade letat in sig i mitt huvud precis som ett virus
det som hade vart det rätta hade jag lagt undan på min hatthylla
jag fyllde mitt sinus med fylla efter fylla
och när tystnade kom så såg jag vad det tomma var
det tomma var min framtid som hade plockats bort
skickligt och snabbt som en blindtarm

R som i Rickard och Jossan

Den här helgen som vart har inte vart lugn. jag började min lördag med att gå upp och göra mig iordning för träningen. senare upptäckte jag dock att gymmet inte var öppet så det var bara till att avboka och gå till sängs igen.
Vid tio tiden så började jag med att städa för att min mamma och min moster skulle komma upp på besök. För en gångs skull så funkade dammsugaren och det blev mycket renare än vanligt. dock så hann jag inte med disken med den tog min mamma och moster när dem kom....

Efter att dem inspekterat mitt plejs så bar det av till IKEA!
Jag och min moster gick omkring och kollade på massa fina saker (min moster är typ som mig fast mer köpgalen...) jag var den förnuftiga som vanligt av oss tre och fick hjälpa till lite här o var för att få rätsida på saker.  Min mamma berättade att hon skulle ge mig något annat från IKEA (för att hon gav mig ett par handskar i julklapp som var för små.. jag svär jag är inte någon snobb) jag trodde jag skulle få för ett hundra kanske men hon sade att hon skulle ge mig för två. jag visste redan vad jag ville ha men inne på lampavdelning så såg jag en lampa som jag bara var tvungen att ha!den är drygt en och en halv meter hög och 35 centimeter i diameter. jag vill ha andra saker från IKEa också men mamma sade att nästa månad skulle jag få denna (tänker ju dock chippa in jag med annars är jag ju värsta Sturebarnet..). det ska iaf bli kul. jah håller ju på att möblera om på mitt loft. hela loftet ska bli svart och vitt med någon färg. vilken färgen kommer bli är inte bestämt ännu.
Jag köpte ytterligare några nya skålar på IKEA och mer tvål. min moster köpte mattor och hyllor (som stod på fel ställe.. seriöst det händer mig alldeles för ofta på IKEA.) och min mamma har jag faktiskt inte en aning om vad hon köpte.

Kvart i tre (tror jag) så ringde Jossan mig om att hon ville ha tag på en grej från SB. japp... efter rallykörning in till stan så kom jag in på SB 3 minuter i tre! snacka flyt! jag var dessutom sist ut i hela affären! det var typ bara jag, två kassörskor och vakterna... SEdan mötte jág upp Jossan och Rickard och vi drog hem till mig.

Efter ytterligar några timmar så började vi dricka. vi fick ner en flaska med vodka och massor Martini. ner gick även Cider och vi kände oss skapligt fulla. Vi sjöng jättemycket och kom på nya dancemoves. dem är klockrena! haha!
Vi hoppade på bussen in till centrum. på bussen pratade Rickard engelska och då var det en asiat som frågade om han bar brittisk och då svarade han ja. och asså han hann uttala sitt svar innan massa tjejer var på honom. en av dem låg nästan i mitt och jossans knä.

vi hoppade av och vandrade bort och inget hände förutom att jag tappade plånkan med den hittade jag som tur var!!!!
Inne på Nöjes dansade vi runt som vanligt och verkligen dansade våra hjärtan till freds. vi hoopaade runt och vi gjorde tom våran nya dans. (haha den ser så rolig ut) vi verkligen röjde! precis såsom man ska göra. sen gick vi till baren och köpte varsin Lennart och kollade på dem andra som dansade. jag har inte tänkt på det innan men... det är lågstadiestilen som gäller här så jag fattar att vi sticker ut.. jag skojar inte ens när jag säger att det är lågstadiestil på dansgolvet.
jag har seriösa issues med karlstad. folket är allmänt aggressivt och verkar inte ha respekt för varandra. dessutom så verkar ju dem inte kunna dansa!
Efter Lennart började vi dansa igen och hoppade upp på dansgolvets scen och stod där. när vi fått nog av det hoppade vi upp på högtalarna och porrade oss och dansade.
här så var det roliga att efter ett tag så hoppade Rickard ner på golvet och dansade där. jag o jossan stod på en egen högtalare och dansade mot honom och han mot oss(dock en bit ifrån) och asså.. haha.. folket där nere bara.."vad gör dem? är det mot oss? Ohh me lajk! eller är det mot oss???" dem såg så förvirrade ut haha! I Borås hade jag o jossa inte klarat oss det hade blivit rush mot oss liksom. jag säger ju det! Karlstad är så lugnt!

efter en tequila rose så stack vi dock hemåt. ett depå stopp på sibylla och en halvtimmas väntetid. jag köpte inte ngn mat mem Jossan och Rickard var onåbara. jag knyckte lite pommes och sånt från deras tallrikar men det var verkligen på egen risk. dem var helt fokuserade på maten och om jag hade fått en gaffel i handen så hade jag inte blivit förvånad.

vi kom med våran buss men efter ett tag så stannade bussen extra länge vid en hållplats och då ställer sig en kille i upp i bussen och ropar "det är punka!" alla tystnar och då ställer chaffisen sig upp och säger " det är fel på cylindern. det kommer en ny buss men jag vet inte när och vad..." den kom till slut och på väg in frågar kille före mig den nya chaffisen om bussen gick till campus han svarar då att han inte vet då upplysta jag chaffisen att den nu gjorde det. vi fick inga platser och jag och rickard satte oss ner på golvet allralängst bak i bussen och lutade oss mot några främlingars ben. Rickard hade en skrattattack i en evighet och en av främlingarna undrade om han behövde hjälp (tror jag). vi hoppade av för tidigt och fick gå en bit i kylan men kom så småningom hem.
Dagen efter så vaknade jag som vanligt i ottan (det gör jag alltid när jag har en seriös baksmälla) vid sex tiden (två timmar efter jag gått o lagt mig). och efter många försök så lyckades jag vid elva tiden äntligen kravla mig upp o äta frukost, städa, duscha och sminka mig.

Skador: Rickar fick ett emo sår, Jossans nya strumpbyxor gick sönder och dagen efter hade vi alla en baksmälla. (plus att jag som vanligt hade träningsverk)
RSS 2.0