Nyårsafton

Det är snart dags för att fira nyår men jag är inte ens i närheten av att vara färdig!

Jag sitter just nu ute i kalla Roasjö. drygt tre mil utanför Borås. Jag har sovit över här hos Johanna. Även Oskar och Quan har vart här. så Precis som på dem gamla goda tiderna. Fast just nu står Quan och slavar vid spisen, Johanna och hennes pappa har tagit Ira till veterinären och Oskar är utomhus, tillsammans med all den jävfla snön.

Vi kommer vara i Borås vid kanske fyra tiden som egentligen är för sent. Vi behöver vara inne mkt tidigare men det vill jag helst inte påpeka. Jag måste fortfarande fixa Rilles palter, frakta all mat och hämta hans nycklar! inte kul! Får inte glömma att göra iordning mig själv också! då får ni förhoppningsvis se nya bilder på mitt hår också!

Jag var ju som sagt och klippte mig och hon var verkligen apbra!

KSV beroende

Gawd! Min moron började fint med att man återigen blir dumförklarad. för tydligen så har jag ALDRIG vart med och flyttat? nej,nej. jag har ju inte flyttat 7 gånger? Och då var jag ju jag och minstorebror inte alls mest delaktiga... geez... Dessutom kunde jag heller inte ha den klänningen eller koftan som jag köpt utan dem skulle hon ha....? Människa! ge dig!

har fått mig en fin orgonpromenad idag också fast den var bara drygt 40 minuter lång men det är ju alltid något.

Ska som sagt möta upp Josefin snart och senare även Oskar (fast utan jossan) däriellan ska jag laga ett par paltor, klippa mig och packa lite! så nu måste jag dra mig haha :D Kramkram

29'e mot 30'e

Jag betalade alla mina räkningar idag. shiet vad hjärtat sjönk i takt med att antalet kronor på kontot sänktes! 4200 i räkningar! och det är inte ens alla räkningar jag betalat denna månan! fuck asså!

Det är i sådana här tider då jag tänker. "Ska jag kanske köpa en tialott och skrapa lite?" det har blitt några kan jag ju säga.

Men vidare till något gladare! Imorgon blir det frissan! toppning, urklippning och uppklippning +lite god hår inpackning med massage. nam nam...
När folk pillar i mitt hår blir jag alltid lite sådära sömnig typ nerdrogad. Och nu när man får en hårmassage? kanske man somnar rent av!? haha

Ska handla lite mat inför nyår ed Jossan, möta upp Oskar efter klippning och då ska han och jag ta oss till Johanna för en övernattning precis som på den gamla goda tiderna! Vi ska även göra Dumplings dock vegetariska när det egentligen bara är Quan som äter all sorts kött fortfarande. (ang. att inte äta Gris så gick det inte så bra men det krävs nog lite mer övning och praktik innan jag klara av att ge upp Griskött. Måste nog stirra på lite mer söta grisar först... Åh, gud nu blir jag ledsen.... det här med mens och sorgsna saker funkar inte tillsammans för mig. Sitter och gråter seriöst nu! Fan också!).

Nä ville bara säga att jag tycker att tiden år för fort!

JJ

gah en hel dag med studerande och plockande i photoshop.det skulle ha vart vector men orka... så det bidde så hära... ska försöka göra ett tutorial på hur jag gör det hära ngn dag... med det är allt för jobbigt.

Back off bitch!

Mellandasrean har startat och jag har vart ute på det stridsfältet. jag har hittils släpat hem 2 klänningar, en skjortklänning och en lila kofta. Jag var ritktigt nära att släpa hem en hjärtformad väska också från Gina men det slutade med att jag lämnade den där inne..

Jag ser på Mellandagsrean som ett slagfält. Först till kvarn gäller och om du vill ha något specifikt så får du kämpa för att få den. Genom åren har jag blivit rätt så duktig på reor. Jag är ,som det verkar, en av dem få i mitt kompisgäng som klarar av folksamlingarna under reorna.
Dessutom har jag en vana att när jag ser någon som jag inte känner sträcka sig efter något som är nära mig. Dår tar jag automatiskt ut den själv oh undvikar ögonkontakt (självklart) med den som ville haft den..

Det som jag behövde mest men inte köpte var dock skor...

ska uppdatera med lite bilder senare!

Avatar ägde!...

0-663411ee723e1b086af285b8356ca54c.png

Kolla varifrån!

Avatar ägde! Jag har nu sett på filmen Avatar med fem av mina vänner. Den var så bra att hela kroppen skakade! Jag grät av lycka, jag grät i sorg och när det blir för spännande! Enligt en bra källa ska det komma två till. Det är något som jag verkligen ser fram emot! Den var seriöst Asbra! När jag kom hem, en halvtimma efteråt, så skakade jag så mycket att jag inte kunde få in nyckeln i låset... Nä nu ska jag, Quan och johanna sova! Gonatt folket!

Svunnet

en gammal bild. den är från tvåan eller trean i gymnasiet tror jag. Det är en bild på mig, Johanna, Angela, Skorpan, Molly och dem två killingarna vi hade innan.Klicka på den!

The perfect man, where is he?

no, the tit´le is just from my current msn conversation with Quan. I am as I've said before in Borås right now. My home town. I have it quite busy. I haven't spent a single day doing nothing and I probaly wont.

Today I was at my grandmas. I havent seen her in a while so that made me happy. I told her what I've been up to recently and stuff like that. We ate cookies and discussed alot and then I went with my brother to meet up with pur mother. We went sale shopping. Mom bought a camera and cell for my brother and some dresses for herself. I bought two dresses dor myself, a plate and a scissor! That was good shopping.

Tommorrow I Might go shopping some more and then i the evening I'm heading over to a friends lace to hang out. Her name is Elise and we've been friends ever since childhood. We used to live at the sam street, Trollgatan. Now I live in Karlstad and she liver with her man in the north of Borås.

After that I'm going to meet up with Johanna and quan. We are going to see the movie Avatar! yaay! Josefin, Rickard and a guy named Martin are also going to watch it. So there'll be six of us.

and after that Me, Johanna and Quan are going home to my place to sleep.

and the day after that Im going to meet up with Jenny...

Well my days are actually quite busy as you might guess...

I have btw finished another book! Men of the otherworld!

goodnight!

jag står...

7f2985291e86e12df86ee147044b1c5c.png

Kolla varifrån!

jag står inne på gina tricot i centrum för att handla lite på den beryktade MELLANDAGS REAN! Jag funderar på vad jag ska och inte ska köpa just nu. Jag håller i två par örhängen, en hår prydnad och tre tunikor. Jag ska välja bort minst tre saker antagligen. En av tunikorna ska jag ha på nyår! Tror jag... Haha Jag kan dock säga att gina planerat den kaotiska delen bra. Sex meter långa köer och stressmusik haha nä, önska mig lycka till!

Operation Balloon!

Mohaha! ytterligare ett av klippen jag och Quan medverkade i! den här gången är vi på Max!bilder i kameran

lite blandade bilder från 24'e och 23'e

min jul i ett nötskal!

Idag har jag firat jul med min släkt. klokan tio var jag och Quan uppe och gjorde iordning oss. klockan elva åkte vi iväg. Först stannade vi dock till på Sjöbo för att hämta upp min storebror.

Det tar drygt 40 minuter att åka till mina kusiner. Dem är kusiner på min mammas sida och är sammanlagt tre stycken. förutom dem skulle även några andra från min mammas sida vara med så vi var allt som allt 17 stycken.
20 om man räknar med djuren.

Det första vi gjorde var att fylla "julgrytan" med klapparna vi hade med oss. Sedan dukade vi bordet och åt. i min familj har vi som en slags rutin om hur och vad man ska äta. Först tar man mat, sedan tar man mat en gång till även om man inte orkar mer. När man är precis på sprickningsgränsen får vi Ris á la malta som nådastöten. Här fick vi en paus. Då såg vi yngre självklart på Kalle anka och Quan tog samtidigt en powernap.
Sedan var det dags för efterätten som var en marängtårta. Efter den åt vi tårta nummer två... haha

vi dukade av plockade iordning och ställde fram lite godis och då knackade tomten på fönstret!!!!! Quan såg honom inte först så när hon ställde sig för att se honom blev hon rädd först! hon kom dock över det snabbt och vinkade glatt till honom. :)

Julklappsutdelningen tar väldigt lång tid på julafton för oss. Jag tror det tog typ femton minuter eller tjugo innan alla klappar låg hos de som fick dem.
Jag fick:
Flickan som lekte med elden av min storebror (jag valde ut den själv.. slog tom in den själv! haha)
av mamma fick jag:
ett par blåa vantar
strumpor
en film baserad på en av hennes favirtböcker
och en luftmadrass ÅT henne....
och en TID hos frisören...haha
ljus från fint märke av kusinerna +ljushållarre (kommer def att använda dem! jättefina!)

Sedan installerade jag spotify åt min minsta kusin, fixade singstar åt de andra, analyserade katten (den hade stukat benet! de trodde dock det var "höften" men jag tyckte det lät konstigt så jag kollade lite nogrannare!).

Sedan försökte min mamma bråka med mig och då tog jag en maca istället. SEdan åkte vi hem till Borås igen!

kramkramKRAAAAM

Jag vill önska mina vänner en riktigt god jul
Ät rikligt av julmaten och dansa kring granen
se på Kalle anka och skratta för att det är kul
ta hand om de gamla och den s.k julveteranen

Han vet minsann när du vart snäll eller stygg
Han kommer sedan klampandes i röd dräkt
Han bär en präktig julklappsäck på sin rygg
Han ger de snälla men måste springa i jäkt

Jag vill skicka er alla en stor kram
Även om ni inte får en klapp
eller en ful tröja som är stram
älskar er med och utan era "glapp"

Dagens tjöt

alla min leder knäcker just nu! har ingen aning varför men tippar på att det kanske ändåså är kylan? mina skakningar har blitt värre igen. har inte kunnat hålla dem stilla i ... ett par dagar nu. jag skakar så mycket att jag inte kan ta foton. alla bilder blir suddiga!
Det är dock inte så illa som det har vart ibland. då jag inte kunnat träffa med pennan och dylikt.

Failed cake makingdet här är ungefär vad vi har ägnat dagen åt. vi har inte tagit ett enda steg utanför huset idag. vi har faktiskt vart i köket hela dagen...

jag tecknar...

0-10352a151661915f807e0160c4df9dd2.png

Kolla varifrån!

jag tecknar inte så mycket. Jag behöver dock göra det. Jag behöver verkligen det. Jag ligger efter rejält när det gäller övande. Här är ett försök till ett porträtt. Guldstjärna om ni kommer på vilka det är!

Saftsoppan har landat i Sverige's kylskåp

Julmaten är onekligen fantastiskt god. Särskilt när ens moster som ska göra maten är kock. Då blir maten enastående.
Det bästa på hela julbordet är dock Risgrynsgröt med saftsås. Utan tvekan.

Den här juln ska min familj stå för tårtor. dvs. efterätten.  Det blir en kaffe choklad och en tårta som ska vara ungefär som maräng! smarrigt värre!

planerna för resten av veckan innan jul för mig och Quan är. Baka tårtor, julhandla på den 23'e i stressen, göra ischoklad, inspektera vad vi kan köpa på mellandagsrean och mkt mer.

Den 24 bär det av till mina kusiner då ska Quan få fira sin första riktiga julafton. Med 17 andra av mina släktingar... jag är lite nervös...

Jul hos mina kusiner är eller kan vara väldigt kaotiskt men ändåså väldigt lugnt och mysigt. Vi går alltid efter samma "schema".
vi kommer dit ungefär klockan två, då hjälper vi till om det finns något att göra, vid fyra börjar alla andra komma, då börjar vi äta av all mat som finns, sedan dricker vi lite kaffe och äter kanske lite glass, sedan får vi efterätt och mer kaffe, sedan tar vi en paus, vid julklappsutdelning så delar oftast en från familjen ut dem (för att en av dem har fått det i uppgift från tomten!) och då äter vi även godis. och sedan är vi klara. Btw så är det de ungas uppgift (bl.a jag) att ta bort tallrikar från bordet.

....nu måste jag duscha...

How to decorate a Xmas tree

Me and Quan spent a lot of time making this ip. We ended up with a 20 minutes long clip but we shortened it down alot! So enjoy our little video!Lovely!

And here's the finished product!

Bäst i Borås

Jag har varit hemma i Borås knappt två dagar.

I söndags började Jag och Quan våran resa till min hemstad Borås. det tog drygt sju timmar innan bussen rullade in vid centralstationen. Min mamma stod och väntade så vi kom snabbt hem och fick äta lite riktigt mat (istället fr godis och kakor som var våran färdmat).
Dagen därpå mötte vi upp rickard i centrum för att ta hans hemnycklar. Fast vi hängde lite också. Vi var inne på Donken för att äta lite och följde sedan Rickard till hans jobb. Transcom. Och...! vi fick se hans nya frilla och lite bonnabränna! haha

SEdan på kvällen så stack vi hem till Rickard. Rickard var fortfarande på sitt jobb så vi lånade hans nyckel för att komma in! Jag och Quan ville göra lite mat till Rickard och Jossan. Lite surprise Surprise! haha
Vi gjorde något som kallas Dumplings som jag har fått vara med och gra tillsammans med Quans vänner. Quan hade dessutom på sig sin QiPao, så cet blev väldigt kinsesiskt.
Det hela gick väldigt lyckat och till slut fick dem flest kläm på hur man skulle göra maten... nam nam! det var verkligen nam nam!

Vi firade lite med att dricka lite Baileys efter maten och gå igenom gamla filmer från bl.a nyår.Sedan satte vi oss i vardagsrummet  för att göra något mer kinesiskt! Mah Jong! ett av mina favorit spel!

Till slut blev vi trötta och iom att jag oWuan hade missat sista bussen hem så sov vi i hans soffa. (den soffan har nästan blivit som mitt andra hem på sistone...) Men Quan fick inte plats i soffan så vi lade lite kuddar på ett bord så sov hon där... haha

Nu har vi kommit hem och tar just nu det lugnt!

hemresa! Imorn...

53963f232a1d31fd78549f7f1f5ed0c9.png

Kolla varifrån!

hemresa! Imorn åker jag och Quan hem till mitt borås. Det är ungefär en resa på sex timmar sammanlagt. Kul eller hur? Jag har redan preppat henne lite också inför en ev. Utekväll!

slak kuk och lugna morgonar

Idag fick jag ett meddelande fån en klasskarat på  morgonen om att en letkion hade blitt framflyttad en timma. Skitkul så min planerade lugna morgon blev avbruten. Jag satt i min soffa med en kopp te och en halvläst Elle.

Så upp for jag och in i duschen. Jag har ingen aning om det är "okej" kläder jag har på mig men jag har på mig ett par strumpbyxor med en maska som jag svurit att slänga flera tusen gånger.

När jag kom fram var jag redan 20 minuter försenad. jag textade Mellis och upptäckte efter ytterligare tio minuter att hon textade tillbaka men jaag satte mig i bibblan och försökte varva ner istället. Jag pratade med några angående den obligatoriska lektionen som sade i korta ord vad det handlade om.

Så jag satt och läste i boken som vi i gruppen hade valt att läsa och åt choklad.

Nu har det gått flera timmar och vi har nyss spenderat tio minuter om att diskutera kukar och dylikt. t.ex vad betyder det att bryta penis? och hur bra "slak kuk" fungerar som ett skällsord och om något är dåligt t.ex ett skämt.

sömncykel... Nu...

440f558439dfb06147d5b6a555d504fe.png

Kolla varifrån!

sömncykel... Nu när terminen gått mot sitt slut börjar min sömn komma tillbaka! I sång vid elva? Jajamensan! Har tagit ytterligare en lång promenad idag också. Tog dock inte samma stråk som igår. Den var väldigt mörk och jag kunde inte sluta tänka på vargar. Det måste ju finnas en orsak liksom till att dem är värmlands djur? Så jag gick längs med klarälvsspåret fast åt fel håll så att säga... Nu ska jag läsa lite mer i mina böcker så godnatt folket!

grabben i rummet brevid

Dagens händelse är tentan. Jag har inte satt den. Jag studerade helt fel och jag känner att om jag bara hade lärt mig lite mer även fast jag studerade på fel saker så hade jag klarat den.

Innan ja gick hem så kände jag mig lite nedstämd så förutom mjlök köpte jag lite rapé och en geisha. Jag smakade en bit av geishan och tykte.. nja den var inte så god men hoppsansa så hade jag gjort en Thorsan för hela geishan var borta och kvar var en förvåand annie och ett tomt geisha fodral.

EFter tre dagar har ja lyckats packa ner min julgran. Jag har packat två lådor och ska påbörja den tredje nu. Flyttan går rätt så bra. måste plocka isär min hylla, packa ner nra lådor i den och sedan även sängen. På lördag kanske jag åker hem. Då vill jag ha packat ner allt om det går.

Nu håller min granne Henrik på att flytta ut ur sitt hem, rummet bredivd mitt. Synd att han flllyttar men jag fick en jättesöt lampa av honom som jag ska måla delvis vit. Jag fick också tillgång till en av hans cyklar. trots att han är så pervig är han snäll!Jag, Quan och Henrik.

Tres Paris!

  

alla ni son älskar Paris och söta grejer borde ta en sväng in till forever 21 för att kolla in en av deras kollektioner. Forever 21 Twist Paris Tres! så heter den och här är en länk.

Frosten har kommit till Karlstad!Här står jag och fotar från mitt kök medans jag ser på hur sjukt mycket snö det har kommit. Jag var ju ute på promenad också igår och kalt värre var det! jag hade dessutom på mig strumpbyxor och det var la inte ett smart drag men... När jag kom hem var mina llår och armar iskalla hade också fått små vita märken på ena armen och benet och jag har funderat på om det kanske var frostbett?

Jag ska ut idag igen hade jag tänkt om jag får tid. nu har jag äntligen hittat ett perfekt promendstråk. det går längs med en skog och en väg. DEssutom längs med den vackra klarälven. Det fanns människor och hus men inte för mkt. Den är verkligen perfekt. Inte så värst farlig heller tycker jag men ska ta med ett överfallsalarm hemmifrån iaf.

Jag kolar på lite olika exra jobb också ion att jag kanske inte får studiebidraget nästa termin... GAHHHH! :( hittade ett par passande men vet inte om jag kan få dem.

P.s köket är vamare än mitt rum... sjukt? jag har mina element på max!

skogen! Ute...

0-6de271af2d48a45df034a34c2426e549.png

Kolla varifrån!

skogen! Ute och har lite men vet inte riktigt vårt jag är. Så går det när en person som skulle behöva en inbyggd gps har ut och går!

Best clip ever!


Jag tänker låta klippet tala lite för sig själv men det är fan det roligaste jag sett!

Den här med!tredje advent

få se. Igår hade jag två tentor. den ena tror jag gick bra och den andra kan jag inte vara långt ifrån godkänt på. Men jag har hört alldeles för mkt skräckhistorier om dem tentorna för att ta det lugnt!

Hon som äger lägenheten just nu ville inte ge tidigt tillträde till mig. tråkigt med det finns inget man kan göra?

Jag har haft slutprov i japanskan och det gick bra. Dock hade hon ställt in provet och istället hade vi Bingo? haha
Jag vann ingenting men Jonna vann och gav mig ett av sina priser! bäst! POCKY!!!

Jag åt dock inte alla själv, delade med mig till dem andra och några i in framtida korridor.

Sedan får vi ju inte glömma idol finalen! skitbra! verkligen njöt av all den fina musiken (fast andra kanske bara njöt av den ena artistens musik..?) haha

Idag är det tredje advent. det är dags att starta julstressen. Många julklappar är ännu inte köpta.
Men jag har skrivit upp redan vad jag ska ge så det är inte så stressig ännu. det enda är att jag inte klurat ut vad jag kan e till mina bröder.

Apparently I'm often misinterpreted so I play Håkan on the stereo

Lång dag. Tidigt plugg. Serisöt ångest, under hela plugg tiden. Orkar inte mer! Orkar inte! skjut mig nu istället för att utsätta mig för sådan grov tortyr!

Ångest när jag pluggar och när jag inte pluggar har jag ångest över att jag inte sitter och pluggar! vafan! jag behöver semester! Det hela blir ju bara värre av att man inte ens under jullovet får ro! då måste man också sitta!

Fick ro hos Mellis dock. Bara slappna av i typ tre timmar (dock borde jag nog ha pluggat! känner att jag behöver hjälp från Lady Fortuna då jag inte lyckas få in något.)

men alltså seriöst! jag orkar inte plugga mer! Jag orkar inte! jag vill bara åka hem! Jag orkar inte!

:(

Fan asså jag kommer inte kunna sova inatt heller! Åh! jag orkar inte mer!

dagen innan tentan!

Jag har lite smått panik. Jag har börjat få sova er om nätterna men de är fortf. inte idealiskt men nu så har jag börjat få ont i magen istället men det kan bero på snuset kanske? så tänker jag och hoppas iaf. Ang. snus får det antaligen li lite rehab för mig i jul.

Hanna hörde av sig i imorse och tydligen så har STUB avrått henne till att låna ut sina nycklar! kul med STUB att dem säger två olika saker! aja, jag ska försöka snacka med Hanna. Hon har ju faktiskt redan sagt att hon ska låna ut en nyckel så jag tänkte pressa lite på det (elakt jag vet) om inte det fungerar så tänkte jag kolla om jag kanske kan få flytta in lite saker efter den 16'e då lägenheten ska inspeketeras då försvinner ju risken för att hon kanske får stå för eventuella skador som jag kan orsaka.. (dock ser ja inte hur jag skulle kunna sätta skador när jag ska bära in lådor... men visst papperslådor kan ju faktiskt ha vassa kanter!!! papercut! OMG!)... jag är lite sur om ni inte kan tyda ut det mellan raderna.

Jag har packat en låda hittils och plockat ner större delen av granen. Jag har mkt mindre saker än vad jag trodde jag hade! Ja ska slänga ut minst tre möbler tror jag. lådan ja har väskorna i, min lilla byrå, kanske skåpet och den andra byrå grejen. Kommer kanske eventuellt släna ut kylskåpet också men har inte bestämt mig ännu. det är väldigt bekvämt med ett kylskåp.

Men asså. om det här med Hanna inte år vägen så måste ja ta hjälp av famijen och det vill jag helst inte!

kiss of a bottle

If you could just put down that bottle Em
If you could stay away from it G
You know I expect you to sober up C
that's why Im cutting you a deal DbasG

Dont listen to it's cries 035000
Listen to mine 057000
Ill try to help you 079000
Just tell me what to do


If you could just put down that bottle 033000
Get it out of your head 055000
Dont keep your lips stuck on it's neck 077000
let me have my lips on yours

Go to the AA's
Just do your best
I cant expect
anymore than that

No more drunken
kisses or fights
No more "an
eye for an eye"

Heaven

I keep struggling a bit
Just to see if you'll help me up
I know this might make me
corrupted

But I cant help it
So I close my eyes for you

I cant stand the thought of
growing old
I know I wont reach to
His standards

He wont let me in
Heaven will keep us apart

You keep struggling a bit
Just to see if I'll help you up
I know this might make me
corrupted

But I cant help it
So I close my eyes for you

I cant stand the thought of
growing old
I know you wont reach to
His standards

He wont let you in
Heaven will keep us apart

Let me sign 2

Jag har inte skrivit ngt här på hela dagen! Illa,Illa! haha kanske inte men men..

Jag har haft ett seminarium idag. Deet ick jättebra men jag kände att jag kunde gjort bättre ifrån mig. Vi var totalt fyra grupper som redovisade oh det var väldiggt intressant att lyssna på vad dem andra hade skrivit. temat för allas arbeten var Nutrition så det fanns om övervikt, undervikt och allt därtill!

Sedan satt jag hemma hos Mellis igen och pluggade. Kunde dock inte koncentrera mig så bra och till slut blev jag bara helt körd i huvudet istället. Jag kände bokstavligen för att slå huvudet i väggen. Jag sade tom i ord. Om jag hade gjort det så hade jag btw gjort det precis jämte stället där Stoffe slagit ett hål.

Jag valde dock en bättre lösning och lade mig i soffan istället. Fast jag satte mig till slut för att massera Mellis fötter. Alltså det här med att ge massage är väldigt avslappnande! nästan som att sticka! Jag vill ju dessutom bli så bra som möjligt på att massera så jag är glad att ja får tillfällen att öva.... Jag satt och tänkte på det inatt ang. massage. Det var då jag kom på det här med att prova massera fötter. Det var längesedan jag gjorde det så ja ville prova om det satt i. Det gjorde ddet inte men jag lärde mi nya saker istället!

Har också spelat in mig själv igen när jag sjunger Let me sign men den blev inte heller bra så jag får göra en ny igen. Men jag laddade upp den på youtube ändå!

....

Jag var så jävla glad. Jag kommer hem öppnar brevlådan och ser ett brev från RT. Yaay tänker jag nu har dem kommit till ett beslut. Nu slipper jag betala mer! inga mer hotbrev eller skumma telefonsamtal!

När jag öppnar det står det: vi har beslutat att du ska betala tv-avgift. Du ska betala 1320 kronor. (se bifogat kontoutdrag).
Musten bara gick ur mig. jag blev så tom att jag bara föll ihop på soffan. Så jäkla deppad är jag nu. vill nästan gråta. Nu gör min mage jätteont.

kan inte någon krama mig nu?

rond tretusen!...

138be88418464c0522a5453c4d3624cc.png

Kolla varifrån!

rond tretusen! Sitter och pluggar efter en misslyckad examen. Kände mig dålig ett tag men nu när jag bra igen! Har kanske löst mina problem också mha min storebror Fredrik. Jag har också pratat med hanna ang. Lägenheten och det ser ut som om jag kanske får tillträde till den idag. Mkt har alltså löst sig nu så det är bara det här med sömnen kvar och även det gav storebror mig tips om! Mohaha!

Syster Annie

Ännu en sömnlös natt! men men nu ska jag drick alite kaffe istället så jag håller mig vaken!

Vi ska sätta KAD idag och det är jag lite nervös över. Främst är det för att jag aldrig får någon koll på skynkena och handskarna +! att den ena läraren verkligen är elak!! ELAK!

Det jag har tänkt på inatt är mest att jag vill dricka Mintu nästa gång jag år ut. Sedan vandrade det vidare till Systembolaget.. till "vem kommer inte in på systemet? Hunden, Katten, Mellis" och då kom jag på att även Markus inte kommer in så nu är inte Melanie ensam. nu är det Mellis, Mattias, glassen! haha

Jag fick en låda från CDON.com. Jag ville skicka tillbaka den för jag har ångrat mig så jag ville se hur man gör. Dock stod det inget om hur man gör detta på CDON.com. SÅ jag öppnade lådan för att läsa på fakturan. Då står det att man endast får så om man inte öppnar lådan... Smart att har instruktionerna i lådan som man inte får öppna? nej inte smart alls.. 
nu ska jag gå och koka mitt kaffe!

some lovin'

Sitter uppe och pluggar lite. Har dock lite feber så kan inte riktigt koncentrera mig men jag behöver hålla mig vaken ett tag till innan jag kan somna iaf. Jag satsar på att utmatta mig själv. Då måste jag kunna somna?

vill bara ge lite kärlek till två av mina vänner som jag saknar just nu!


Nästa gång shottar vi mintu! Dansa i schlagerbaren! haha
Redbull Vodka!

plugg på bibblans gräddhylla

 

Under den tiden jag fortf. var i skolan så såg det ut så här. Jag kom ju dit klockan åtta som sagt och började plugga. Fast jag satt mer och markerade i ett häfte och läste i kirurgiboken.

Det var förresten tur att jag gickhe för alltså... det svartnade framför mina ögon och det var allt som en dimma. jag trodde jag skulle spy eller ngt. Så jag har ahft det så roligt att jag har sovit. (vf kunde jag sova då? utmattnign kanske? men jag hade velat vara vaken hela dagen så att jag hade fått större chans för att somna inatt!) Dock så var det ju inte en migrän utan en jävlig huvudvärk.

migränigt! Det...

086601ca0dc2c3cd1968d35d56ba6c8c.png

Kolla varifrån!

migränigt! Det bränner i huvudet på mig. Jag kände mig så stolt som kom till bibblan så tidigt. Men allt eftersom att det kom mer folk så bultade huvudet mer. Som om någon borrade i min panna. Jag kunde knappt koncentrera mig. Till slut var vi färdiga och då gick jag hem. Nu sitter jag och försöker koncentrera ögonen medans jag skriver... Det gör ont... Spykänslor och svart framför ögonen.. Men det är bara en huvudvärk och mig själv.

Matriarkala Maria

jag låg vaken hela natten och tänkte massa saker. T.ex som att nästa maskerad borde vara i femman och vad det kan vara för tema. rosa, pojkvaskrar och kärringar.

Sedan tänkte jag på namn.
Det här med Latex Sara och super snälla silver sara.
Så detta var vad jag kom fram till.

Sensuella söt Sara (Asiat Sara)
Mellanbarnet Melanie
super Sadist Sara
Miffiga Markus (glömde att han heter Mattias)
Arroganta annie
Matriarkala Maria

Kom Kong Kompis Kolla Coola Kor

Ingen John Blund har kommit till mig, inte har man sovit en blund

jag håller let me sign inlägget upp ett tag till. Jag kommer alltså att ta bort länken! När jag lyssnade på den imorse insåg jag att det är för mycket slakt. Jag får lära mig den utan och innantill först och göra den mer mig eller tvärtom.

Let me sign

Ahh... haha det här är lite pinsamt för mig. men jag spelade iaf in mig själv när jag sjöng Let me sign. Dock så blev ljudet asdåligt men men. jag ska spela in den igen när jag får tillbaka min mic och övat lite mer.
Man måste höja ljudet rätt så mycket medans den spelas...haha gud. jag ser ju död ut!. jag ångrar det lite nu... Men mitt hår såg iaf bra ut!
Och ja, den är låst så ALLA kan INTE se den.

Jag, Jag och återigen Jag.Här sitter jag en söndagskväll. jag har gammalt nagellack på fingrarna och är helt osminkad. Därav handen för ansiktet.

Tycker att bloggen har lite för lite bilder på mig just nu så jag lägger till några mer nu.

Som ni ser på bilden har jag numera mittbena. Det tycker jag är modigt gjort av mig. Mittbena har jag alltid tyckt inte passar mig pa olika orsaker men nu gillar jag det LITE, LITE. Men Sanderchen sa att det såg bra ut.

Jag sitter och snusar och dricker Coca Cola Zero. Så b.. Känner egentligen för att röka och dricka ren Martini. Men såpass känner jag mig inte och det är verkligen inte min grej.

Jag måste ringa pappsis imon och prata lite känner jag. Jag saknar honom. Han ska få en såndära kopp där det står världens bästa pappa på i julklapp av mig. Lite barnsligt men det är vad jag vill ge.
Måste även låna pengar av min bror nu i veckan ska hålla ut så länge som möjligt på skrapet jag har men kan inte säga att det går att leva så länge på det.

måste ringa min farmor också! jag glömmer det hela tiden! min lilla älskade farmor.

Tillbaka till handen över ansiktet. jag vet att det är löjligt. tycker egentligen själv att det är löjligt men jag hatar att gå sminklös, jag känner mig så naken och utsatt utan det. Osså så ser jag så pojkig ut när jag inte har smink.

Mani-Pedi

Nu har jag kommit ut ur duschen. Det enda jag tänkte på medans jag duschade var att jag vill gå till ett spa! lägga en mask och få en manipedi. Pedi tänker jag börja göra på mig själv efter nyår. ska köpa in lite masker också.Ser det inte skönt ut? en annan grej som dök upp i mitt huvud var att nästa Fest med tävlingar borde vara i femman efter att jag flyttat dit! och vi måste ha en maskerad så att vi kan ta Björns maskerad oskuld!

Nä nu ska jag ta mig ett glas cola och tända det nya adventsljuset.

Maskerad

Dem här två dagarna har vart sjuuuuka!

Det började med en maskerad hos Vickan. Det var sjukt kul! man fick träffa nya människor, mat, välkomstdrinkar och roliga lekar.

Jag och Melanie började långt innan med våra utklädnader. Vi skulle vara Bill och bull. När vi bara hade en svans kvar kom Sara springandes in. Eller kanske ska man kalla henne Super snygga silver Sara!

*Bild kommer*


Vid halvåtta-ish började konkarongen! Gruppuppdelningen var fint. jag kom med Mellis, julkalendern, Pelle och sofie!

Som vanligt var det ju sexställningar vi fick göra först! blås upp ballongen och smäll den! i en sexställning ofcourse. gick inte så jättebra för mig. Får la öva lite mer.

Sedan fick vi shotta i en tävling (gaybar), göra dammsugaren och så fick vi äta pepparkakor! men bara om vi drack julöl! Annie tycker inte om julöl! Men jag halsade ner skiten ändå!

Sedan var det småskumma saker. min svans gick sönder, vi blev sagda att vi fick toppplacering men fick sista plats men det var pga att det var uppgjort i förväg. Julkalender blev utnämnd som fulast maskeradkostym, Pelle i vårat lag vann dock för BÄST utklädnad.

SEdan rullade allt på och strax satt jag och lyssnade på snarkningar som inte var mina. haha och då gick jag hem!

svinis i...

62f68a13b03922a6fa7a6718c1e149e8.png

Kolla varifrån!

svinis i sara! Nu har sara stucket sig! Ser ni det lilla märket? Det är svinis! Hon har svinis i armen! Bli inte sjuk nu sara! Vi till ha dig kvar! Saaara! Gå inte mot ljuset!

Detta fält måste fyllas i

ikväll ska jag låtsas att allt är bra
Inget pluggtjafs eller radiotjänst vill jag ha
Bara Bill, Bull och silver Sara
Men jag vill ju ha alla tentor klara!
Imorgon klockan tio ska jag starta!


GAHH!
FAn ta världen! RT säger att jag har uppgett att jag har sagt att jag har teve. Deras juridiska sektor håller nu på att granska mig! kul! tydligen utgår dem ifrån samtalet jag hade i September. AAARGHHH!

I took my baby for a saturday bang

Awake I sit and dream of how my future might be. Of when I've moved to the other place. There are so many things I want but I dont know how to get them.

Tomorrow I'll have to start studying again. I had a short break and now it's back to the books.
I just hate it so much! I wish I didn't but I do. I honestly have doubts on what I should do or not do. Gawd!

Well it just means that I don't know what I should do like usually. I dont know what I really want but I keep pushing myself and somehow I end up in weird unexplainable places.

ha- just realized that the first sentences sounds like a poem. It wasn't on purpose.

Maybe I should make my blog completely english? It could be good practice.

But , haha, when I talk to people who don't speak well or good english I sort of take after them so I sorta dont know when I make an error when I write in english anymore. Which is B-A-D! Really, really bad!

Edit: my hair is straight for the mo. but ,haha, I walked in to the kitchen and Mathias asked "Oh, you died your hair!" I answered no but that I had straightened it. It just proves my theory! haha


Draft: Dec. 3, 2009

Nu har jag spenderat större delen av dagen till sängs. Gick nyss upp för att leta reda på min lärares tlfn nummer.
Jag ringde också min mamma, hon ska också ringa radiotjänst för att "prata" lite. Om Mamma har talang för något så är det för sådant.

Men radiotjänst är verkligen inte snälla emot mig! Hon sa också att det var okej om jag ville låna penar av henne.

Jag ska iaf hoppa japanska idag med. Ska försöka knåpa ihop ett brev på japanska till henne och skicka till hennes mail.

Vilken tråkig dag! inte bilr den roligar heller! nu ska jag diska!

Män som hatar kvinnorEn film som jag länge valt att avstå pga att jag inte är så förtjust i svenska filmer. Dock visade de si att en av mina framtida grannar råkade ha den så för ett par timmar sedan satt jag och några inbunkrade inne hos honom.

Filmen handlar om en man som precis har fällts till att spendera 6 månader i fängelse. Denna man är också känd inom utredarvärlden då han råkar vara en skicklig sådan.
Efter hans dom dyker en man upp och erbjuder honom pengar i utbyte mot att han tar reda på vad som har hänt med hans systerbarn som mystiskt försvann utan ett enda spår för flera år sedan.
Han inser att han inte har något att förlora, han har blivit temporärt avstängd från sitt jobb och ska snart in i en anstalt för att avtjäna sitt straff, så han tackar ja till uppdraget.

Ju djupare han kommer i utredningen desto grovare och hemskare blir det! Han får hjälp i fallet och även denna person hamnar i allt kadaver.

Det är verkligen en av dem mest äckliga, grova och hemska fimer jag sett! Gud! vad! hemsk! film! USCCCCCH! jag höll andan och spände mig så många ggr! Det här är helt klart en köpvärd film som alla borde se. Det är självklart att den kommer bli en klassiker!

En dag i livet

Nu sitter jag återigen och ringer RT. Nu försöker jag se om jag kan skjuta upp betalningen an den nyaste inkomna fakturan från dem. *sigh*

Efter detta ska jag ringa stub för att se om det är okej att få flytta in saker i lägenheten.
Håkan var här nyss för besiktningen och allt hade gått bra men han noterade saker som t.ex fuktskador? men det var tydligen inget jag skulle ersätta (hoppas jag på).

Happ jag kom frma rätt så snabbt till RT denna gången. Hon flyttade fram betalningen av min faktura till den sista december. Gud vad trött jag blir av allt detta! Nu ska jag ringa Farmor, byta om och vandra till Mellis. -_-

Jag blir så jävla trött av allt. Flytten, Radiotjänsten, plugget, familjen, vissa andra.... allt jävla drama!

Nu lyssnar jag på Robert när han sjunger "I will wrap you in my arms" för att lugna nerverna.


shopping! Så...

433cefc2296428a088a5de5f45dd4901.png

Kolla varifrån!

shopping! Så här kan det se ut på stan. Vi har och spanar efter utklädnad. Det blir en kofta än så länge, åhléns nu! Får vi se hur det blir!

Though hope is frail i sill believe!

Min dag har varit rolig. jag har haft mensverk under förmiddagen och under eftermiddagen har jag haft ont, yrsel, feber och vart allmänt trött.

Jag har ringt Radiotjänst idag och fått reda på att dem håller på att gå igenom mitt ärende. Efter att ha betalat den bjaffiga räkningen så måste jag dock låna penar av mamma eller storebror. Såg nyss att jag dessutom fått en ny räkning från Radiotjänst. Så jag ska ringa imorgon igen och se om det går att skjuta upp den. Annar måste jag låna asmö från familjen. Inte särskilt kul att vara skyldig familjen pengar.

 Jag måste även ringa STUB och se om jag kan få tidigare tillträde till lägenheten så att jag kan börja flytta över saker.

Det känns som om jag sitter i en liten grop. Och jag byter mellan att vara kall eller varm! :( inte kul!

Tradera might be the shiet!

Nu håller jag på at sälja något på tradera för första gången!

http://www.tradera.com/Perfekt-Vinterklanning-auktion_103386629

Kika in vettja! kanske buda lite medans du är där? haha nä, det kanske skulle vara lite skumt. Det är iaf en vara som jag köpte på lite sådära.. "triggerhappy" vis. Så nu åker den tillbaka upp!

Den nya maffian. Radiotj*nst 666 (inläggsnummer)

ud vad jag hatar RT just nu. inte nog med att dem försöker få mig till att betela en räkning jag inte ska betala så skickade dem  mig en ny. Där jag förutom den vanliga kostnaden får betala en tilläggsavgift och en kostnad för att dem skickat räkningen. Om jag inte betalar hotar dem med att skicka det vidare till kronofogden!!! Vilka skurkar! Det är ju inte precis som att mna får ett val heller. Det är ju utpressning dem håller på med!

Otroligt kul det här.

När jag äntligen fick tag på Radiotjänst häromdagen berättade hon att jag måste skicka in ett brev till Radiotjänst för detta. jag blev lite förvånad över att det skulle vara ett "brev" alltså inte ett mail utan ett brev. frågade efter formulär men hon sade att jag fick göra sådant själv. Iaf hittade jag ett formulär på deras sida där man kunde skicka in ett mail. gjorde detta och ringde idag för att se så att det fungerade. jajamensan! man behöver alltså INTE skicka ett brev. Det är kul att deras personal är så bra informerade!

Räkningen som jag var tvungen att betala låg btw på 800 kronor. Jättekul!

Oink! Oink!

Som sagt så tog jag svinis igår. jag har också tant röd på besök. Detta verkar inte vara den bästa planeringen. Jag har feber, magont, upprörd mage, yrsel och ont i armen. Mår inte bra! borde tagit svinis efter mensen! fan vilken tabbe!
Jag vet alltså inte om det är svinis eller tanten som får mig att må såhär. Jag brukar få feber och magont+ magproblem vid mensen men det brukar inte vara såååå mycket krångel ändå,

Jag gick inte på morgonens lektion pga magont och när jag gjorde min mat nyss så blev jag så ansträngd (?) att jag är alldeles svettig nu.Att vara hypokondriker talar verkligen inte för mig. Har dessutom skaffat ett sömnproblem på sistone. Nej, nu måste jagg lägga mig ner. Pannan bränner.

H1N1 svininfluensan

Gahhh! Armen gör ont! det gjorde inte alls ont innan! ....

Men ärligt talat så gör det inte så ont men det känns! fas bara som om jag bara biten av en binninge. När det gäller smärta så borde man inte rygga tillbaka. Om du vågar kan du ta sprutan. jag tog själv sprutan enbart för att ja inte vill riskera att smitta min farmor eller mormor under vinterlovet.

Jag ska försöka få min granne att ta den med iom att hon kommer att möta dem med.

Edit: okej, det gör ont att röra den nu.
RSS 2.0