God, you looked so beautiful in the christmas lights

kunde inte hitta mobilen :( men när jag kom hem så hade ett till par leggings och en tunika hittat vägen till min garderob. Antagligen för att dem gjorde mig följe hem..

Today is the chinese valentine's day

Japp som sagt.

idag är det den kinesiska alla hjärntans dag.

Så jag önskar er alla all kärlek!

min mobil och jag

Maria - säger:
 ska försöka hinna ringa dom imorn dock
-安妮! säger:
 jag håller tmmarna iaf
Maria - säger:
 tack vännen
Maria - säger:
 hur äår det med dej då?
-安妮! säger:
 dä ä bra
-安妮! säger:
  men min mobil har demens och verkar vara i menopaus
Maria - säger:
 hahaha!
-安妮! säger:
 den vill inte vakna på morgonen för att ringa morgonalarmet
Maria - säger:
 ajdå...inte bra!
-安妮! säger:
 osså har den tydligen tröttnat å min rignsigna för den bytte själv
Maria - säger:
 hahaha!
-安妮! säger:
 men då bytte jag tillbaka och då blev den så sur att den inte gör några ljud alls
-安妮! säger:
 vi behöver gå i ngn slags parrådgivning
Maria - säger:
 nej vilka idéer den har då
Maria - säger:
 ja det tor jag vore bra!
-安妮! säger:
 joo frågan är ju bara om den blir sur om jag föreslår det
Maria - säger:
 hmm nej men du får väl visa vem som bestämmer helt enkelt! 
-安妮! säger:
 haha
-安妮! säger:
 annars sätter ja eld på'n! mohahaha!
Maria - säger:
 hahaha do it!

Nananaanananananan!

Mmmmmhmmm I love project runway! It really is the best thing since sliced bread!

Have you seen the previous seasons? If you haven't you should!
haha Lovely!

GIMME GIMME

Parfym:
Black star
Just me
Sexy Darling

Kläder:
lila koftan
Blommig/mönstrad jacka
Massor med strumpbyxor
Munkjackor
Mysiga tröjor
Färglada tröjor
Tunikan från H&M
röda Skjortan från BIKBOK

Saker:
tavlan från IKEA
Matta
Elgitarr
tatueringsmaskin

SKOOOOORRRRRR
Regnstövlar
Stövlar
Converse

Går nästan sönder

Min pappa är med i en mc-olycka. det verkade ko lugnt för alla.
Min familj undanhåller information från mig. Om t.ex att min bror hamnar i fängelse, min mormor får en stroke och hjärtattack. Nästan som Alienation.
Min mamma säger att hon gett mig sitt stöd men tar alltid chansen att klaga över mina val när hon får tillfälle.
Min famors systrar dör och jag vet inte hur jag ska hantera det.
Det är en stor familjefejd.
Ja bråkar med min mamma och får skulden för allt.
Om jag inte klarar mikrobiologin får jag inte CSN stöd och måste avbryta mina studier.
Min ena bror verkar inte kunna skärpa sig. Han får barn men beter sig trots allt ändåså som ett själv.
En korre granne kortslöt halva mitt rum.
En annan korregranne var tydligen analfabet för han ignonerade skylten på frysen och tog tom bort den helt och hållet. han snodde mao frysen.
Min micro har gått sönder.
G knappen på min dator är skum och funkar inte alltid.
Jag ska snart ha min mens. Då blir jag alltid extra ledsen.
Jag är trött. Väldigt trött.

nu ska jag återgå till skolgrejer. måste maila mina lärare.

Love aint ordinary

Tentan avklarad ...

Tentan avklarad och nu är panikstressen utbytt mot ovisshetsstress. Jah var deppig efterå men inen svarade ju tlfn.. Ja fick rina mamma och klaga. Jag känner mig fortf. helt... jag vet inte men det är inte gött.

Som uppmunring änkte ja dra till IKEA men ja fastande halvvägs. dvs i centrum. Jag köpte en ny svart kofta, en blus (ska köpa en till i en annan färg tror jag) och ett par fejk läder leggings. Jag var la nöjd! haha

kom hem och upptäckte att man fått en till granne. Cecillia heter denna! trevlig men på ngt sätt så kortslöt dem elen så att den la av i deras rum och i HALVA (inte hela) mitt... skit kul!

det löste sig med min hjälp ^^ haha (ego? ja!)

ärligt så kommer ja inte ihåg vad som har hänt... men asså ja har avrt stressad sista tiden. för stressad. dessutom tror ja att ja har en förkylning i kroppen. jag sov i tolv timmar idag!

Ida har ja jort minsta möjliga. Jag stack till stan för bolaget åt vissa människor. haha^^
hann med espresso house. ett par nya leggings och lite småplock.

Har pratat med Målet också och hon chockerade mi återigen med att berätta om "det där" dessutom hade hon ett crazy ass "eksem" i fejjan! geez!

Nu har jag återigen färgat håret.... jaa... nu är det ljusare och nästan helt dött! nästa vecka klippar jag av det!

Micron är sönder.
En av dem nya grannarna snodde frysen.
             Jag är seriöst trött.

Jag får ångest så fort ja tänker på tentan.

Jag vill veta svaren.

FAN,FAN,FAN!

mycket går fel. Glömde gratta Rickard på hans b-day! ahhhh! for fuck sake! wtf is wrong with me??

Nää IKEA passar verkligen bra just nu! kan inte något ge mig den nya katalogen? måste fan beställa den! nä ska trösta mig med en till kopp kaffe.

//virrpannan med ett nedstämt uppsåt

I feel like killing you. You're just so foreign

Ja har aldrig vart så pepp på Sotify. Nu tog Målet ned den åt mig ändå och ja har provat den men... ärlit talat så är den inte så fabulous som man skule kunna tro. rätt så värdelös för mig. iaf just nu. den musiken jag lyssnar på finns inte ens i dess databas.

I övrigt så har jag int elämnat korren eller ens huset idag. Har vart inomhus hela dagen och försökt plugga. Det har gått men jag upptäckte att jag pluggat fel.. IGEN! har suttit med fel häften... eller fe och fel. jag tänkte inte på att det fanns fler häften.. Ångest och panik! seriöst! jag är vif gränsen å painkångest! känner det i halsen. det är trögt att andas. anstränger mig! ahhhhhhhhh! kommer behöva ett IKEA besök för att pigga upp mig på fredag.. -_-

Nu håller jag och sanderchen på att avfrosta våran frys.. jag var ute innan och kollad till den... då fanns det en pool i köket! haha

Sushi nästa vecka. Vill dricka i helgen! behöver supa bort hjärnan efter fredag!

I'm only seventeen so don't blame it on me

Jag förstår inte hur det kan vara så tyst när det bor 10 pers just nu i min korre. Henke kommer la snart (på fredag) då kanske det blir mer ljud? Lilla jag som har en slags tystandsfobi trivs inte i denna miljö så jag spelar musik för Johnnie nu (jag spelar högt på mitt rum).

Jag har inte vart så produktiv som jag hade velat idag. Jag har försökt stränga om min gitarr men strängen sprack så jag fick sätta tillbaka den gamla. Måste köpa nya nu:(

Tentan kommer springande nu. Den ger mig panik och jag får ångest på riktigt när jag tänker på den. Måste klara den, måste klara den! Ahhh gud gråter ju nästan av det! men jag försöker att inte tänka på det.

Jag förstår inte hur man kan vara så social. Jag klarar inte av det. Jag behöver mycket "Me time" men jag blir avis på de som har saker att göra och är sociala... måste försöka lite mer... Om jag nu ens får tid med allt som jag måste göra. Ska  förska jobba och ta körkortet denna terminen. plus att jag har två andra STORA tentor släpandes!

Nä nu ska jag dricka lite kaffe eller saft och forsätta min panikhysteri med mikrobiologin. (jag vet inte om jag ens behöver ha panik.. vet inte om jag ligger bra till tidsmässigt eller inte :( )

p.s ska försöka teckna min "dotter"

Drömmar

Jag måste berätta om en jätteskum dröm jag hade i förrgår.

Jag drömde att jag vaknade och att allt annat hade vart en dröm. Karlstad var en dröm. Målet,marängen, sanderchen allt var en dröm. Jag var 21 år och gravid. Jag vaknade upp jämte min man (vi var inte gifta men typ förlovade eller något). Sedan vet jag inte riktigt men det hoppade iaf i drömmen och min kille hade vart med i en bilolycka och döt och jag hade precis kommit hem från BB och bodde hemma hos min mamma.

Min lilla dotter (hon var nyfödd i drömmen men hon var fem???) sprang omkring i lägenheten. Hon var liten och jättsöt. hon hade kort blont hår och en blommig brun klänning. Men jag var helt förkrossad. Jag kunde inte förstå att det var mitt barn. Jag var helt förkrossad för det betydde isånnafall att jag skulle uppfostra en liten dotter ensam. I flera år. Mina drömmar gällde inte och jag var 21 år.
Jag frågade min mamma:
-Är det där mitt barn?
-ja
Är det där VERKLIGEN mitt barn?
-ja det är ditt barn
-Så jag har alltså fött ett barn. Och det där är mitt barn.
Sedan lutade jag mig mot väggen och sjönk ihop mot golvet. Jag satt och bara skakaade på huvudet. Jag var helt förkrossad. Min dotter sprang fortfarande omkring. Hon var jättelycklig och jättesöt. Min mamma tog upp sin kopp med kaffe och drack medans hon fortsatte läsa tidningen hållandes en halvrökt cigg i handen. Jag satt bara och skakade på huvudet.
Sedan vaknade jag abrupt men jag upptäckte jag var sen till min tenta. med en halvtimma! jag gick upp och sprangomkring och fick panik. sedan insåg jag att det var för sent att gå dit så jag bara sjönk ihop på min soffa. Då vaknade jag på riktigt.

Fattar ni vilka skumma ångestdrömmar jag drömmer?

Idag har ...

Idag har jag haft en tenta i patofysiologi. Det var den tentan jag bestämde mig för att inte prioritera. Så den gick ju givetvis inte bra. Det grämde mig att jag inte hade pluggat för den var sååå enkel!

Senare åkte jag in till stan för att sätta in mina pengar men banken var inte öppen så jag gick och kollade på H&M.  Dem hade inte heller min hatt! Men dem hade mitt bälte! Osså köpte jag ett par leggings. skitsnygga var dem! petrolblå med svart leopardmönster.
Sedan satte jag in lite på pengar på banken men inte alt för då måste man betala en avgift. Sedan kom Målet och vi gick på jakt efter teburkar och en kaffeburk. tyvärr var jakten fruktlös. efter en kaffe åkte vi hemmåt

Jag frsökte ha ett videosamtal med Sofia över msn men det fnkade inte riktigt. min del av nätet gick bra men Sofia hade bara en grå ruta som bild...

Tänkte äta men jag hann bara städa innan alla kom men vi bestämde oss för att äta. SOM TUR VAR! jag hade bara ätit en kaka. två äpplen och en mocha latte å hela dagen. Maten kom vid nio tiden och då var jag vrålhungrig.

asså jag orkar inte riktigt säga vad jag gjorde igår. dels för att jag inte kommer ihåg allt. och jag är skittrött!

trööööl och tenta ångest

jag har så himla tröligt just nu. Jag borde göra något att äta men jg har ingen lust för att laga mat. Funderade på att göra lite enchiladas men... det är så omständigt. tar nog bara ut lite tortillabröd, tacofärs och äter lite fejktacos.

Idag har jag blitt väckt av Tren vid halv tio, Jag trodde först att det ringde eller att det var en dröm så det tog ett tag innan jag kom ner till dörren. Jag trodde att det var sanderchen som hade ringt på dock. för det hade plingats så många gånger och det brukar vara Sanderchen som gör så isf. Men nepp. Tren hade gått vidare till sanderchens dörr när jag inte hade kommit och Sanderchen hade haft det lika omständigt för hon hade precis duschat och var mao lite opresentabel.

Nu har jag satt lappar på allt som är mitt. Min dörr, mina fryslådor.. allt förutom köksgrejorna  (grytr osv...) jag var och handlade tejp för den orsaken. (köpte småplock som kyckling också). Jag gjorde en skylt för min dörr också men jag kan inte säga att den blev särskilt bra... den blev faktiskt väldigt sloppy. :( Designen är två svarta fågel fenix kring mitt namn. Det var lite svårt att göra dem iom att jag aldrig gjort några förut. men dem blev la rätt så okej iaf... typ.

Nu måste jag sätta mig med plugget. har seriös panik/ångest (båda?) inför allt. Jag har faktiskt knappt pluggat inför patofysiologin iom att jag MÅSTE klara en tenta. Så jag satsade på Mikrobiologin.

När allt är över (plugget och skolstarten) så ska jag köpa min mobil, åka tilbaka till Borås för tnderan och håret samt lista mig på körskolan så att jag kan ta körkortet!

Jag snyltar fortfarande på grannens internet. Det är Johnnie jag pratar om btw. Rätt så gött att man får låna det bara så där.

decoration

jag sitter framför ny anime och äter lite ramen så asiatfaktorn är hög! haha

mysfaktorn i mitt rum är hög! jag känner mig väldigt nöjd med allt och om jag får in en matta och en tavla för nedre våningen så skulle jag känna mig helt nöjd.
det här är bilden som borde sitta på min vägg. Min mamma är helt galen i den så om jag köper den så får jag la höra om det tills jag dör.... med den skulle vara så perfekt!


Nästa tjejkväll är hos mig!
(Nu väntar jag Mellis!) (...borde jag ta lite glass?)

summercolors

Hemma i Karlstad igen, Jag har vart hemma i knappt två dagar men jag har spenderat så mycket cash att jag... jaa jag vet inte.

Nästan alla har kommit tillbaka hem till korridoren och många av våra utbyytesstudenter har också hittat hit, hittils så har det kommit två tyskar och en liten gullig kines. Hon heter Tren.

Tren var med mig och Sanderchen på IKEA idag, Det var kul att hjälpa till lite och det var ännu roligare att vara tillbaka på IKEA. dels för att jag börjat få abstinensbesvär.. haha! det blev ett nytt bord, lite glas (har asmånga glas nu...) och småplock som t.ex värmeljus (som jag älskar).

Efter IKEA tog vi med oss Tren till Ica Maxi för lite mathandling (B&J) för oss och Tren.Inte mycket att säga om det förutom att jag lärde mig att det finns speciella tvålar för att tvätta kläder. Who knew!? haha!
Tren tyckte att vi svenskar är väldigt bleka. jag började skratta och sade du ska se mig på vintern! hon skrattade lite och jag sade "jag har min sommarfärg nu, ovanligt brun denna sommarn tom!" sanderchen kommenterade också min ovaligt bruna hy haha, Vi jämförde våra hyer och hon verkade bli lite speechless eller dylikt.
Det här med att vara utbyteselevsfadder verkar vara otroligt roligt! Me like!

njaa. har  installerat in allting nu och har lånat Min granne Johnnies bredband (som ingår i hans hyra.. han har allt vi har +bredband för 2400!) och surfar omkring nu.
Men på vad surfar jag? jo på min nya laptop! Pappa köpte mig en även fast jag protesterat (han sade inte att han hade köpt en och efter att han lämnat mig i Karlstad så berättade han om den.. den stod ouppackad i ett hörne av mitt hem.. den är gigantisk! 17") nu behöver jag bara en ny mobil och jag har redan hittat den! när vi hjälpte Tren att leta efter ett telefonkort hittade jag den!

vårt kök har fått en liten makeover. Johnnie har donerat mer saker till köket och han ringde till STUB och hotade lite så vi har fått hem ny elektronik till köket! Jag och Sanderchen köpte en "tablecloth" till vårt bord så det ser extra fint ut nu!
Ska nu sätta mig med plugget och lite senare ikväll ska jag kanske snacka lite på B&J! Yummie!

Spindlar och fjärilar

Har jag sagt att jag jagade en stor jävla spindel? Jag hatar kryp. Seriöst! Varken fjärilar eller liknande kryp går säkra i mitt rum!

Halt tolv på natten ser jag en STOR spindel på mitt golv. jag fick panik och började leta efter den för jag kan inte ha den på rummet om jag ska sova. Jag bar ut allt ur rummet som stod löst och efter 40 minnuters sökande så gav jag upp och hoppades på att den hade lämnat lilla mig ifred.

Mamma stod självklart och kollade på och tyckte jag var löjlig. Vad kan en spindel göra mig? sade hon. Jag informerade henne om att den kan krypa i mitt ansikte (har hänt) och man sväljer ju faktiskt sex spindlar per år i sömnen och det intaget vill jag minska ner på. Hon sade att den inte skulle göra det men spindlar är ju värmesökande så jag klarade inte avdet ändå. tiom minuter senare kom den fram igen och då lyckades jag fånga den! FAAN vad stor den var! typ 2-3 centimer lång! usch! jag satte den under en burk och sedan vågade jag inte röra burken så den fick ligga där.

Dagen efter så messade mammade mig och berättade att hon hade dammsugat upp spindeln och hon höll då med mig om att den var äklig och verkade förstå min.... skräck eller avsmak. Hon hade tyckt så illa om den att hon tom hade slängt ut dammsugarpåsen! Här tar vi inga risker inte!

Visste ni att vi har spindlar i Sverige som bitts?
Husspindel, Korsspindel, Kärrspindel och Tapetserarspindel (I ordningsföljd)


Det var en husspindel jag hade på mitt rum (tror jag). USCH!!!!!!

Uppe i Karlstad så får jag lite mer panik för då är det ju bara jag där. Har flera gånger övervägt om jag skulle gå och hämta Sanderchen för att hjälpa mig. ett par gånger har det vart så illa att jag övervägde Johnnie och Henke. Jag klarade mig dock själv. Delvis pga att jag inte kunnat gå iväg och hämta hjälp för att jag inte vågar låta krypet ut ur sikte...

Hemmåt?

Nu är hemfärden till Karlstad runt kröken har nästan packat färdigt redan men har lite kvar. Pappa hämtar mig åtta på morgonen och då åker vi med en gång.

Jag har hur mycket saker som helst som ska med. En resväska, två stora fyllda lagerhaus påsar, två matkassar, en 28" tv och kanske en möbel om den får plats.... kanske,kanske en gitarr också.

Fyra timmars bilfärd och sedan uppackning och diverse. Måste nog städa hemmet också. Usch trölig dag asså!
Ska kanske färga håret dock samma dag så det blir något roligt iaf!

Inför resan så är nog det mesta färdigt och jag har nu äntligen heft den sista arbetsdagen! Det blev tredje gången gillt!
Nu sitter jag istället inomhus och bara pluggar. I jämförelse så föredrog jag nog det stressiga jobbet som jag fick betalt för iaf!

Håret vet jag inte hur det går med. Jag har inte fått rätt färg ännu! sedan måste det klippas och det vill jag ju helst göra hemma i Borås så jag vette fan hur'e blir...

Håret, plugget, hyran, pengarna, aktiviteter.. ...  Vi får la se hur allt löser sig?

The dentist

Jag har inte bloggat på evigheter. det beror delvis på att jag inte har tillgång till internet längre om jag inte pallrar mig hem till brorsan. Delvis också på att det inte har hänt något på väldigt länge.

Jag har vart hos tandläkaren. Samma tandläkare som jag var hos som barn. Han var trevlig och han och hans assistent verkade komma ihåg mig och jag kom dock bara ihåg per... Jag har tre hål i  mina tänder och jag ska nog åka tillbaka till Borås för att låta Per borra i mina tänder iom att han har gjort det så många gånger innan (käften är fylld med lagningar).
Till min förvåning så berättade han dock att dem två hålen jag kan se, den ena i min framtand och den andra i min kindtand, inte är hål. den ena kommer jag inte ihåg vad det var men den i framtanden var där pga min s.k rättning av tänderna..

Kommer ni ihåg den dära tandläkar skräckfilmen? jag tyckte aldrig riktigt att den var så skrämmande. den var lite halv tam tycker jag. Apropå skräckisar så tycker jag att det är svårt att hitta bra skräckisar nu förtiden. det är dem äldre som är bra.

Apropå filmer så har jag köpt en ny film som heter Bläckhjärta. Den är baserad på en känd tyck barbok som jag delvis har läst (gav upp halvvägs). Skådespelaren från Mumien filmen som går nu imorgon har huvudrollen i denna film med.

jahapp trött nu och jag måste fixa lite med filerna.
- kramkram

"Only pretending to know I hope it doesn't show" -AI;H

hur många dagar? Fyra! bara fyra dagar kvar på jobbet sedan blir det slapp (och plugg). gud vad gött!

Iofs har jag inga planer på vad jag ska göra förutom att plugga, hjälpa mamma och köra...

jag är så jävla uttråkad! ahhh! vill bara hitta på något men jag vill inte supa! .... nu har man ju inte ngra pengar heller och från det blå berättades det att jag inte får upp till karlstad som det var lovat så min plånbok är tunn som papper.

idag ska jag färga håret och förhoppningsvis så ser det inte så jävligt ut efteråt! men vi får se! -_- jag är lite nervös.. haha
Ska försöka tigga till mig en passande tid hos frissan också om det ens är möjligt! min salong brukar ha det lite busy så man vet ju aldrig!
är inte riktigt säker på håret ännu. bara luggen. I värsta fall så blir det mössa i ett halvår. det gör ju inte så mkt för nu börjar affärerna ladda upp med nya fräscha mösso och jag har ju några hattar. Får kanske skaffa en snygg keps också.. utifall att.
kort eller långt? det är en bra fråga!

här vart'ere tänkt att de skulle va bilder me dä försvann i posten. (tänk hur det skulle låta om jag pratade bara slummigt... jag har ju sån jäkla blandning när jag pratar "normalt")
--

jag behöver verkligen byta min blogg design nu! den är så tråkig att jag dör! haha! vitt och poppigt ska jag satsa på!

Jag har haft en helt fylld helg. tyvärr bara med jobb men inget muntrar upp en sådan helg som det feat OB man får tbx. haha

Internet är fortf. nere hemma hos mamma så jag har gått ända från Trandared till Sjöbo för att låna brorsans. Han är inte hemma nu så efter att jag betalat alla räkningar och gjort de andra uppgifterna ska jag chilla med lite plättar framfär lite Anime. Kanske skriva lite klagomål på ngn anime sida om att de inte fortsatt Ippo! wtf! (trodde aldrig att jag skulle tycka om en sport Anime. Särskilt en om boxning! det är nästan så att jag vill börja boxning men.... jag är la redan utmålad som våldsam tillräckligt? sedan vill jag ju inte bli skadad heller....haha)

ska försöka tanka ner nu medans man kan så det ska bli lite nytt Anna Tsuchiya (förhoppningsvis!) och lite småplock.

nä Plätt time!
RSS 2.0