valborg

idag är det valborg och min goda vän Elises födelsedag och konungens... han fyller också år idag. hittils så har jag bara tvättat, duschat och försökt hjälpa plaettan med hårval.
nu sitter jag och surfar på inredning på nätet. tänkte jag ska fortsätta med min tradition och ge min bror ytterligare mer inredning åt sitt hem.
senare ska jag dock grilla med ngra vänner men... mer ver jag inte kanske drar vidare senare men jag har verkligen ingen lust att festa idag! dumt av mig att bo på Campus kanske när man är som jag är nu...? haha

bababoom

<--dåligt photoshoppad but bear with it

Oh NO you didn't!!!


Han har gift sig. den nyblivna frun är tjejen som förut var känd som ".melody" (med punkt i början).

sover på marken snart

imorse var jag så trött att det inte finns like. jag vaknade och tänkte.. måste gå upp och plugga--- joo jag kom ner till första våningen och slumrade i soffa istället (i pjamas med mitt täcke) tills jag fick panik och började plugga.

Iskolan skulle vi spela in och efter första inspelningen så tyckte vi att det blev fel så vi gjorde en ny och då blev hela teve apparaten grön. vi försökte få tag på läraren som hade sagt att hon var på sitt rum men det var hon ju dock inte. hon hävdade att hon hade "öppnat en dörr" i en timma! jag menar hur dum tror hon att vi är? vi ringde och sånt också men fick inte tag på henne.
det hela slutade med att vi fick en ny tid och tre timmar efter våran originella tid så var vi färdiga. dock så krånglade våra mikrofoner under våran andra tid så det blev lite problem där med :(

jag var o lämnade in böcker på biblioteket och tog med mig mangan Demon Diary och den mangafierade versionen av bröderna grimms sagor. inpirerad av detta gick jag även till akademibokhandelnihopp om att hitta en mysig manga till ett bra pris... icke sa nicke och jag promnerade därifrån med nyinköpt te (det heter "Surrande bin och sockerdricka" ^^)

POTATO BANANI!Så här ser det ut när man gör iordning sin nymicrade bakpotatis innan man äter den.
som sagt otroligt enkelt att göra. bara att göra rent den. slå hål på den med en gaffel. linda in den i toapapper och kör den i micron i 4 minuter. vänd sedan på den och micra i fyra minuter till.
mumsigt

details in the fabric

    detaljer från mitt badrum
   detaljer från mitt "vardagsrum"

I can't give you more than you deserve

söndag (påsken i borås)

det har ttyp vart en knepig dag. jag har prövat pälsar och ätit glass..

Såsom alla andras dagar så började min konstigt nog också med att jag vaknade! jag var ute hos pappa och mina armar värkte sedan gårdagen (klöv ju ved...)

Jag började min dag med att prova päls... ni förstår att min Farmors syster gick bort och hon lämnade efter sig mkt. blandat väldigt mkt kläder. bl.a dessa kläder fanns det skor, väskor, jackor, klänningar och iom att hon var provsömmerska så fanns det även jätte mkt plagg som inte var ihopsydda. alltså plagg som hon klippt ut men inte sytt ihop!
tyvärr så var det min pappa och hans två bröder +deras kusin som städade ut Brittas hem så det slängdes ut 8 säckar med kläder o dylikt! inga skor eller väskor sparades undan denna hemska handling!.... det gavs till vitryssland.. så om ni letar efter plagg, väskor, skor och dylikt från 50-talet och framåt så gå dit o leta/kika!

hur som haver, pappa och min farmor hade plockat på sig lite saker till mig för de vet att jag gillar sånt. när pappa ringde och sa detta så sa han att han plockat på sig päls till mig och han kusin Ulf fick ngn med.... det var förfan typ 12 pälsat som jag fick välja mellan. de som jag inte valde fick hans kusin Ulf (ulf skulle ge dem till sin dotter  eller barnbarn eller hur det nu var...)
Jag valde tre + att jag fick en dovhjorts pälsmattagrejimoj....jag vet inte om det är en bonad eller matta.
resten gav pappa till Ulf... trots att jag varnade honom om det... för asså inte en chans att en tjej sparar alla dem pälsarna som var där.. vissa såg hiskeliga ut! hon komemr garanterat att sälja dem... pappa trodde mig inte och jag gjorde mitt bästa till att övertala pappa att tro på att alla ungdomar faktiskt inte har så mkt respekt för sånt och att vi gillar pengar mer än mkt annat! ....

sedan åkte jag och mn bror hem till min mamma. eller... min bror släppte av mig och åkte till sitt jobb och jag stannade inte kvar hemm sålänge för jag gick iväg på promenad...
Det jag såg på min promenad var ett sovande Borås. Borås stads affärer var stängda och på Stora torget fanns det inte mkt liv. DEt var mysigt att se Borås så här. Jag gick och kollade i alla skyltfönster och gick såsmåningom tillbaks hemåt fast jag gick igenom stadsparken först... Men.. hem kom jag inte ändå jag gick till Ica Maxi och tog en glass och väntade på att min bror skulle dyka upp för vi hade inte köpt ngt till min mor. jag hade inte köpt ngt pga en miss på min sida... hon skulle fått en stor väska som jag kollat ut men jag ville inte köpa den i Ksdat och släpa på den så jag tänkte "jag köper den i Borås" men jag hade missat det här med påsk.. det var ju påsk och då är inte mkt öppet...

hur som haver så blev det en promenix till Ica där jag fick vänta på min bror att sluta jobba för han hade inte köpt ngt till henne. (det är lite komiskt för han hade glömt av att hon fyllde år... min stackars bror kan inte komma ihåg födelsedagar för sitt liv. det är mer eller mindre min uppgift att se till att han kommer ihåg dem... haha).  hur som haver så åt jag en vår glass (Magnum glass i låda). det blev en present och mamma blev glad.
Efter mat och och dylikt så bar det av till kusinerna.

resan dit resulterade i åksjuka och det är la aldrig kul särskilt inte när du har huvudvärk också!
när vi kom fram så pratade vi med folket som redan var där och sedan åkte jag och mamma och hä,tade mormor och jag fick övningsköra! det var roligt och mamma blev lite rädd på ngra tillfällen men... jag tyckte det gick jättebra.
hemma hos mormor så mötte jag två barn som inom loppet av kanse tio minuter +/- rabblade upp sina släktträd vad dem gjorde där vilka dem kände i huset vilkan klass dem gick i osv... och det var ingen tävling eller ngt... dem pratade bara väldigt mkt.. men det brukar la barn göra så...

hemma hos kusinerna igen så bidde det mat och det gamla vanliga..

nu så vill jag tilläga att innan viåkte till mormor så bar vi in säcken med saker jag fått från Britta. Jag hade sagt till min moster att jag ville att hon skulle vänta med att kolla igenom tills jag kom tillbaka. så jag ville inte att ngn skulle gå igenom den. Jag sa att det var ömtåliga saker i den så därför ville jag själv plocka upp det (ute hos pappa så hade pappa tom hjälpt till med att packa ner sakerna och han förstod tom att det var ömtåligt och min pappa ä inte insatt på sådana saker alls.)

men när vi kom tillbaka då till kusinerna så var det soom vanligt fika och barnen (inkl mig) gic ngn annastans sedan efteråt medans de "vuxna" dividerade om annat. efter en stund så ropade min moster på mig och sa att dem ville kolla på vad jag fått. jag ropade okej. (jag var på övervåningen och dem på första) när jag kommit tre steg ner i trappen så hör jag hur dem välter ut sakerna ur påsen... när jag kommit ner ser jag allt ligga på marken. Jag ställer mig bredvid för jag vet att jag inte kan säga ngt. eller joo jag sa "men jag ville ju att ni skulle vänta" detta nonchalerades dock. dem började gå igenom mina saker.
Dem plockade upp sak efter sak, kollade, provade och lade tillbaka den på marken (marken=hallgolvet). där ligger alltså 3 minkpälsar, skinnklänning och massa annat som jag fått från Brittas PÅ marken som om det vore tygtrasor. jag sade åt dem att var försiktiga och mama svarade "tror du vi skulle ha sönder dem?" jag mumlade ett ja och hon svarade ngt om att jag skulle dela med mig. strax efter hennes svar fastanr hon i ett av plaggen och ber min moster dra loss henne från den. jag var vid detta fallet mållös. jag bara väntade på att höra ett spräckande ljud och se en klänning vara itudelad. fast detta skulle ju givetvis inte vara en bigdeal för min moster och mamma för det går ju att laga. (det emotionella värdet eller att dem borde visa respekt för andras saker gäller tyvärr inte på den sidan av min familj. för att göra det hela värre så var det ju som sagt så att mina tre pälsar lågt på golvet och det sprang om kring en liten vovve på dem och krafsade. jag kollade upp på ägaren och hon säger då "han gillar mjuka saker". jag menar hallå!? det är en päls! den är värd en vacker slant och har den liksom inte redan gått igenom tillräckligt? den blev brutalt slaktad och omgjord till en jacka och nu springer en jycke omkring på den som om den vore en kudde!!!

jag fick min hämnd senare då det visade sig att min mamma glömt sin väska hemma hos min kusin (jag hade inte heller märkt det) så hon fick åka och hämta den och det är en bit att åka!

fast hag hade åksjuka på väg hem igen och huvudvärken satt i större delen av dagen.

btw så har jag svårt för döda. i kyrkan har jag det jättesvårt för att det ibland kan vara så att det ligger folkbegravda under golven och då vet jag inte vart jag ska ta vägen för jag vill inte trampa på dem.

Jag fick även en "vanlig" päls. Brittas man hade jagat en hjort (han är ingen jägare) och efter många om och men fick han tag på den (det var EN specifik hjort) och den blev iaf till en väggbonad/matta. den fick jag också. den ligger nu på övervåningen hos mig. men jag klarar inte av att gå på den heller. den har vart igenom så mycket alla redan.
jag har lite svårt för pälsjackorna också om jag ska vara ärlig. men jag tänker ha på mig dem ändå. annars har dem blitt slaktade i onödan.

salt och natt

jag har vart vaken tills klockan 05:30 imorse.... för jag satt med min hemtenta och försökte göra den fin! den blev klar och jag var nöjd men en av delarna är jag lite konfunderad och osäker på... ev. så kanske en av dem andra är för kort också
:(
men jag känner faktiskt ingen oro över just det. lite mer avslappnad att jag lämnade in den
jag var iaf i skolan och lämnade in den och stannade kvar för att närvara på lektionerna för jag ville se på den sista som var studievägledning. efter den första lektionens slut så fick jag dock reda på att den sista hade utgått så jag gick hem... (köpte iofs mjölk ju så.. jag gick inte dirket hem..)

hemma så sov jag rätt så länge och det var INTE meningen... jag blev sur på mig själv för nu har jag missat att ringa skatteverket för.... andra gången!

Idag har jag stekt massor utav pannkakor och det är det enda jag ätit idag... pannkakor.

sedan har jag vart hos sanderchen och fick då reda på att vår vän Izzie antagligen inte är så glad på oss två. I julas hade hon köpt julklappar åt oss två +NummerTre. Jag och Sanderchen hade inte tid att köpa ngt så jag gav pengar till NummerTre från mig och Sanderchen så att NummerTre kunde köpa ngt från oss alla tre till Izzie. Idag fick jag reda på att NummerTre aldrig köpte ngt!
Ibland blir jag tvär på'na. efter tidigare incidenter så står NummerTre inte i bra dager liksom... strö inte salt i det hörru!

Nu ska jag försöka beställa Sanderchens present!

It's after midnight but I'll be working til the morning light

det är efter midantt och jag sitter med hemtentan för jag är alldeles för trög..
det här räknas förövrigt in som en paus för mig. jag skriver i panikfart när det gäller min uppgift och ja... det går ju bra hittils och jag hoppas att hon som betygsätter den tycker om den. *hoppas,hoppas,hoppas*.
Förövrigt sitter jag och lyssnar igenom min nytankade, kantstötta mp3 spelare. tracket som spelas just nu är Black eyed peas/Papa Roach -Anxiety.

För övrigt har jag kommit fram till och vill därför konstatera att jag tycker om variation. jag tycker om när dagen inte är den andra är li men på samma gång vill jag kunna kontrollera när det kommer en dag som är annorlunda. jag vill kunna välja när det händer ngt annorlunda.

och jag sitter just nu i ett festdilemma. på fredag är det klassfest. den hålls hos i ett av mina grannhus och värden är en av mina goda vänner Marängen.
den andra festen är ett kryddparty. det hålls i stan och värden är en tjej som heter Sara (En av sanderchens vänner). jag har mött henne innan och jag tycker hon är en skön person. (för övrigt så är det somså att när jag säger kryddparty så menar jag inte vanliga kryddor utan kryddor till för sängkammaren... haha).
Jag tror att jag faktiskt ska gå på kryddpartyt men det är inte helt utan skuldkänslor som jag går dit...

jag är trött på sistone. mer än vanligt. jag måste komma igång med träningen igen! jag misstänker att jag är trött pga av att jag rör mig mindre och därför orkar mindre (det är faktiskt logiskt!)

Jag fast i ett annat dilemma men det vet ni ju redan...... SKA JAG FLYTTA??? åhh... jag vill åtminstone gå kvar en termin men sedan saknar jag ju Borås. Sedan så är det ju somså att jag kanske inte ens kan gå kvar pga att jag kanske inte får CSN för att jag har såpass lite poäng... Och jag kanske inte kommer trivas i min Boråsklass/kurs? kommer jag trivas i Borås? jag vet inte ens om jag trivs här!? okej det är trevligt men trivs jag? jag borde kunna svara på den frågan men jag kan inte! jag får lite... panikångest så fort jag tänker på detta... det värsta är ju att jag inte vet om jag ens har ett val förräns i slutet av sommaren... AHHHH

tillbaka till plugget!

Flytten med stort F

jag vet inte hur det blir med nästa terminen ännu men om jag kommer in och kan finansiera studierna här så blir jag kvar här i åtminstone en termin till. men efter det så blir det Borås.

Ni ser ju på tidigare inlägg att jag börjat kolla på inredning. jag har kollat på lägenheter också. jag vet sedan länge att om jag ska bo I borås så ska det vara på sjöbo, lugnet eller villastan. på sjöbo fanns det rätt så mkt till hyggliga priser. bland annat en etta på 40 kvm för 3000 i månaden (+vatten och allt så det blir la kanske 3 800 i månaden?) det fanns också en lägenhet som var dubbelt så stor som min och kostade lika mkt.
AB Bostäder, Akelius, och studentlya är ngra bra sajter med lägenheter på.

fredag i Borås

det är första riktiga dagen i borås. jag har har gjort rätt så mkt och jag har haft det väldigt trevligt. jag började med att få sova länge och väcktes sedan av min mamma som hade gjort lunch. sedan drog vi iväg till norra sjöbo.hon skulle träffa sin vänkit och jag skulle till min kära farmor.

när jag klev ut så upptäckte jag att det var värsta solsken! så jag gick jacklös idag!

jag var hos min farmor i tre- fyra timmar. vi pratade om jätte mkt.om britta, borås, mitt plugg, farmor, sommaren... ja allt! det var jättekul att se farmor igen. hon var som jag minns henne. söt och kakig (hon har massor utav fikaval). hon bjöd på hemmabakta xchakrutor och bullar bl.a andra saker. vi drack kaffe och det fick jag tom hjälpa till med att göra! när jag skulle gå försökte hon truga på mig pengar och det hela slutade med att jag förlorade och var tvungen att acceptera pengarna...

city. jag stack till knalleland för jag kom på att jag kanske borde köpa ngt till Elise innan jag åkte dit. hon hade ju trots allt flyttat hemifrån och det borde ju firas på ngt sätt.
blommor blev det som present. det låter tråkigt och sanningsenligt så tyckte jag också det men jag kom inte på ngt annat. gredelina blommor i vita vaser. Elises två favoritfärger. hon verkade iaf bli glad för dem eller så är hon bättre på att spela än jag... eller kanske bara bättre på att visa tacksamhet?
Min mamma skjutsade mig dit och hon passade på att kolla in Elise och hennes Pojkvän Markus lya. Han var tom hemma, dock i princip oanträffbar iom att han satt och spelade..
Mamma åkte och jag och Elise gick till närmsta ffär och köpte det som saknades för tacokvällen. Efter lite gående, matlagning och dylikt så satt jag, Elise och Markus runt matbordet och åt.
efter maten blev det som utlovat filmdags. det blev våran favorit 10 orsaker att hata dig och Markus tittade tom! Else bjöd på te och så småningom åt vi upp den Ben&Jerrys glassen som jag köpte. vid det laget hade dock Markus dragit till en fest hos en av hans kompisars kompis.
btw så drack jag viol te.

medans jag o Elise lagade till tacosen så var det förresten som så att jag blev nerringd av människor. bl.a Rickard. han berättade om en grillfest som skulle vara dagen efter. det vara han, jossan,johnis och människor som jag inte känner. om jag hade haft pengar till det så hade jag dragit dit men... nu är det ju tyvärr inte som så att mina pengar talar till min fördel...

sedan blev det en mysig promenad till södra torget i ljuset från stjärnorna ovan ^^. det var inte så kallt heller! hur mysigt som helst var det. för att runda av det hela så tog jag ju bussen hem till trandared haha
buss hem.

popmodern living!


http://www.nouvellesimages.com/img_Pop-Teapots_Anais-DULAC_ref~ESC218_mode~zoom.jpg
KNAPPA Taklampa 
 

ikea.se
lagerhaus.se (det är en vattenkanna)
  åhlens.se
NYTT *GÖKUR - svart* härligt kitchigt

I hate that you treat me like I'm someone else

idag har jag äntligen lyckats med att söka in på kurserna på studera. dethar tydligen vart krångel för när jag försökte innan så verkade inte kurserna existera...

nu har jag bara funderingarna på om jag ska gå kvar uppe i karlstad eller inte... jag kom fram till att... om jag flyttar hit kanske jag inte alls trivs? jag kanske inte kommer kunna smälta in i klassen...

alla problem radar upp sig...
hemtentamen
sommarjobb... ja usch

nu ska jag sova lite tror jag. när jag är tillbaka i karlstad ska j ag berätta vad jag gjorde här hemma i Borås!

Utkast: är ju ...

är ju bara hemma i boråa i ngra fådgr men har redan planer fö dem flesta dagarna... tyvärr kan jag ju inte shoppa så det blir en fattig visit :(

:(

ALLT HAR GÅTT FEL. jag försov mig så jag fick bara 45 minuter till att packa istället för 2 ½ timma.... så jag var tvungen att avboka med studievägledaren men jag är itne säker på att hon fick mailet... ahh.. jag funderar på om jag blir straffad för ngt... det känns iaf som det!
nu kab ite mkt mer gå fel!

återigen Boråååååås

det är en vanig onsdags kväll. det är mörkt utomhus och det har regnat hela dagen.
Regnet har varit välkommet för min del. det får mig att känna mig mer tillfreds. jag älskar inget väder mer än regn.
jag tror att det kanske regnar för att jag ska hem till Borås. jag får en liten försmak av Borås vädret.
Jag har pratat med Elise dock och hon har berättat att det skulle vara upp til 20C nu till helgen dock så det ska la bli kul^^

Jag har mkt kvar att göra innan jag får sova ikväll. jag måste tvätta färdigt och laga mat (fast jag kanske gör det imon istället så maten är mer färsk). jag måste plocka iordning och städa litet.

Imorgon så ska jag göra frukost. fixa. dra till skolan och skriva ut den sista biljetten. vid elva så ska jag ha studievägledning. vid ett så ska jag ha övning med gruppen. allt ska gå bra förhoppningsvis. när den övningen är färdig så ska jag dra in till centrum för att hoppa på bussen. den går 17:30. Jag ska äta en makaroni med "göjs" och salta kex, äpplen och kanske ngt mer ... men INGEN vätska! (det är df jag ska äta salta kex... jag vill inte gå på buss toa...det är inte najs...) jag ska försöka gå på toa hela dagen innan jag ska på bussen också.
Efter att jag är framme vis bussens detination som är gbg så ska jag hoppa på buss 100 till borås och min ankomst tid ska vara ungefär ngn gång vid elva... kul eller hur? sex timmars resa inkl. 20 minuters paus..

...

jag har vart väldigt.... trög idag. har vart på glatt humör dock. det har jag vart av o till i ngra dagar. riktigt glad har jag känt mig...

Jag ville bara meddela att jag ätit min första sommarglass. det blev nogger med mint smak... den smakade som en blandning av mentos min och min Dentan som jag har för tänderna.. den var dock ätbar. ett annat minus var att chokladen i mitten var stenhård som blockchoklad och inte som den vanliga noggerns...

jag ska vara vakt på Campusfesten... hehe.... jaaa alla säger ju att jag är agggressiv så nu får jag la andvändning av det!

imorgon (idag) åker sanderchen hem till sina föräldrar och lämnar mig ensam. och idag (igår) så råkade jag slumra till vid sjutiden och vaknade upp vid elva totalt vilsen. jag visste inte riktigt vart jag var.... haha

morgon på biblioteket

jag sitter tidigt i skolan. jag gick upp tidigt idag för att hinna köpa soppan innan lektionen. (vi ska mata varandra idag på lektionen. bl.a med soppa. jag kom även hit för att skriva ut ett papper inför lektionen. fast när jag kommer hit så upptäcker jag att min kopieringskort är hemma..... som tur är så har jag ju läst det men jag hade velat ha med papperet!

ÅH! så typiskt mig!

aja nu får jag la lunka iväg till biblitoeket.....

homosexuella får gifta sig!

jag läste om denna glada nyhet å Diva hysterias fina blogg. tydligen så har dem röstat om detta i riksdagen och nu slagit igenom detta. lagen träder i kraft i Maj. Så i Maj får äntligen homosexuella förtydliga sin kärlek!

jag förstår inte varfrör inte det har gått igenom tidigare! Varför har inte homosexuella fått gifta sig tidigare?

förövrigt så vill jag även ta upp att det var tolv som röstade emot. jag hörde en liten fågel hosta om att det kanske vore KD... jag hostar i kör med detta förslag! jag kan inte se ngt annat parti vara emot det. (iaf inte ngt parti som jag vet existerar).

Varför är ngn emot homosexualitet? det är ju bara kärlek? det samma gäller dem andra sexuella läggningarna... (förutom pedofili och liknande som t.ex tidelag.... LÅT BLI DJUREN!)

brrrrrrrrrryum

jag är så trött på bloggningen just nu. jag har alla tankar på att jag ska göra det men.... det blir inte som man tänkt sig alltid.
apropå på det så vaknade jag klockan tre iförrgår. 15,01 för att vara mer exakt! fatta! jag vaknade klockan tre på dagen! jag vart'e aschockad....
men det ledde till panik besök på biblioteket i centrum och lite shopping :) jag köpte en trenchcoat! *STORT LEENDE*

haha. annars har det vat lugnt. särskilt i skolan. jag vet fortf. inte hur jag ska göra med nästa terminen men jag får hoppas på det bästa!

jag äter ju godis denna månaden också. jag har ätit ngra olika godis sorter och jag har redan börjat tröttna...dessutom så har jag köpt lösgodis istället för stora påsar så jag har jobbat igenom en hel del olika smaker. vilka sorter kan ni säkert klura ut om ni tar en titt i er närmaste lösgodis "langare".

Jag har börja skriva berättelser igen och har just nu ngra olika på lager. känns jättekul men det blir nog inget seriöst av dem. jag är alldeles för lat för det.

Nu på torsdag så blir det en tur hem. jag ska vara hemme i ngra dagar och jag ska försöka klämma in både tid med pappa, mamma, farmor och eventuellt kanske lite trägård med Jossan och knappastettsuntliv. sedan vill jag ju hälsa på markvännerna men jag tvivlar på att jag får tid till det. :(
Pappa berättade att dem skulle fälla ngra träd och då skulle 2 bröder till pappa så då vill jag nog åka dit. sedan skulle dem dra till köping för att gå på en bil och mc mässa i köping. det låter kul oh pappa säger att jag kanske får övningsköra dit (och ev. tbx om jag har tur). ska försöka få mamma till att köra med mig också... (även fast jag nog kommer ångra det... haha)

jag har funderat lite på mitt hår. Asså jag älskar ju när follk pillar i mitt hår men att folk ANTAR att dem får pilla i mitt hår gillar jag inte. jag är inte ngt slags utställningsexemplar!

hupp over and out

p.s nu ska jag försöka läsa en yaoi.... jag gillar verkligen inte yaoi.... men min favorit tecknare har gjort den så känner att jag måste :( d.s

gud vad trött man kan vara!

det har hänt rätt så mkt. i fredags så var jag t.ex på en förfest och söp så att jag inte kunde gå rakt (otroligt korkat av mig! jag skulle inte ens stanna längre än tills förfesten var slut)... Min kompis berättade för mig igår att jag inte kunde gå rakt. jag var helt övertygad om att jag gick rakt. jag kommer dock ihåg att jag satt och sjöng "här dansar herr gurka. både vals och masurka" låten med min andra vän Målet.
När jag hade kommit hem från förfesten så pratade jag med min ena granne (johnnie) som skrattade åt mig och min fylla (klockan var förresten tio på kvällen sic!).
Sedan ringde jag Sanderchen och pratade med henne. sedan ringde jag knappastettsuntliv och pratade med honom. sedan tror jag att jag gick och lade mig. trodde jag som sagt Johnnie berättade dagen efter att jag vid tolvtiden var inne på toaletten och hammrade eller dylikt... jag antar att jag städade... vissa människor lagar mat när dem är fulla... jag städar.

I helgen gjorde jag inte mkt... tror jag... så den hoppar jag att berätta om.

Igår var jag på IKEA. jag var smådeprimerad och kände att jag behövde åka till ett glatt ställe. så jag åkte till IKEA. jag köpte två matlådor och en resväska. jag köpte även fyra papplådor åt sanderchen.
Idag åkte jag dit igen. jag köpte påsklämmor och tjuvar/banditer.... jag kände mig väldigt vuxen!
sedan promenixade jag bort till bergvik och gick i affärer. jag var inne på H&M först. jag diggar verkligen H&M's vårkollektion. dem kör på en striktstil (kavajer o dylikt) som är blandat med en oseriös touch... Divided är ju dock typ motsatsen. dem hade även 50-talsklänningar som jag blev helt kär i!
På Gina hade dem en underbar blå klänning. den var i ett lite grövretyg. den övre delen var blommig och den undra hade vågräta linjer. bara axlar, inga ärmar eller dylikt. jag ska försöka köpa den om jag har råd i slutet av månaden... om den finns kvar.
På lindex köpte jag två små väskor (på rea! 99 kronor sammanlagt) den ena hade jag spanat på väldigt länge(lila) och den andra var likadan fast i en annan färg (grön). osså köpte jag ett spänne. jag har letat efter ett länge och den var precis det som jag ville ha!
Sedan köpte jag bara mat o annat tråkigt.

Jag är iaf nöjd med dagens inköp.

Jag sitter just nu och skriver. Iom att det officielt är april så får jag äta godis dessutom. jag köpte dyrt godis innan (anthon ber o dylikt.. 19,90 per hg).. jag åt lite innan... det var inte som jag kom ihåg det... jag hade fått för mig att godis var jättegott... VERKLIGEN JÄTTEGOTT!! men.. nu när jag åt det så var det inte ngn big deal... det var so-so. ska snart äta en Toms Hare som stirrar på mig....

Imorgon så är det dock skola s¨nu måste jag sova! kramkram

RSS 2.0