I might be broken and cracked open but I wont surrender

I know Im not brand new but Im still good for the miles
Go on and heal me and unseal me from the bottle that Im in


idag så har jag lyckats vara med på lektionen. Igår gick det inte alls. ni förstår, I förrgår somnade jag vid halv sju... på morgonen. jag vaknade i tid till slutet av lektionen... Idag så var jag ju dock där. Hann tyvärr inte med fruksot hemma för jag har problem med klockan på morgonen (jag kan inte räkna ut vad det betyder....) så det blev en cola light som jag köpte på väg till lektionen.
Läraren pratade om bakterier o dylikt. jag tyckte det var väldigt tråkigt för att han i princip läste innantill från papper som vi hade fått. han poängterade dock ut saker som han tyckte var viktiga. det var ju bra iaf.
tjejen som jag satt bredvid var supertrevlig men hon pratar tyst så jag var tvungen att fråga flera ggr.... Och! det är fler som har upptäckt mina likheter med en hamster/marsvin. haha. tänk att man bli förföljd av sånt.
Albinohamster och guldfisk haha
Under lektionen fick jag gjort lite tecknande. skissade upp en till klänning (som har kliat på hjärnan på sistone).. har bestämt färger o sånt också....... ngn dag kanske jag publicerar mina skisser här vem vet? ngn kanske en dag säger den här klänningen är en *insert my brand name here* *pose*

Senare stack vi ju hem och vid 13:08 tog jag och Målet bussen in till stan och sprang lite ärenden. vI var på Åhlens, Lagerhaus, Makeup store och....Faetter BR! ^^ vi fick köpt allt tror jag men jag kunde inte hitta ngt Garn!!!! (jag vill sticka ett par vantar!) på Åhlens fick jag dessutom en väska för att jag köpte varor från Isadora för över 200 ^^ det är en liten silvrig sminkväska med fjärilar på (precis vad jag gillar haha!) så nu är det inte bara du SANDERCHEN som får bonuspresenter (känn dig träffad sanderchen) haha

Målet hjälpte mig att leta efter shotsglas för jag vill ju shotta lite med folket men... funderar på att skippa det...
Och Hallå! Målet och Marängen ville ge mig något så Målet försökte pressa mig till att peka ut ngt som jag ville ha! jag fick panik! kände mig.... pressad..hehe..

aja dagen slutade med en tripp till Ica Maxi där Vi (bara jag egentligen) velade omkring och handlade (Målet hittar där...)
japp...


btw. orsaken till att jag vill sticka vantar är för att jag vill öva. mitt mål är att sticka en tröja!!! en lång och gosig!

och jag tror jag reagerar mot ngt för det kliar överallt... kan ju dock vara kylan som biter på mig (inte helt omöjligt)

Jag vet hur jag vill klippa och färga mitt hår! yay! och ni borde kanske spana på mina öron den kommande månaden.....
Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja, filmen var en total besvikelse... suck. Jag färstår inte varför den blivit så kritikerrosad (förutom att den är tillräckligt pretentiös för att det ska vara kreddigt att gilla den, förstås). Boken är alldeles lagom lång, och väldigt bra (mycket mer spännande än filmen), så jag tycker absolut att du ska läsa den.

(Tack för rättningen ang. antalet medlemmar i Tokio Hotel, förresten... så går det när man i ett ögonblick av tillfällig sinnesförvirring får en till synes genialisk idé och inte tycker sig behöva göra någon research, eller ens tänka efter...)

2008-11-25 @ 22:58:28
URL: http://divahisterya.blogg.se/
Postat av: Lisa

En tendens att bli beroende av tv-serier är ett av mina starkaste personlighetsdrag... tyvärr.

Men, enlighten me, vad för skisser menar du att jag skulle lägga upp?

2008-11-25 @ 23:03:53
URL: http://divahisterya.blogg.se/
Postat av: Plättan

Vad ska du göra med dina öron? :O

2008-11-26 @ 17:09:04
URL: http://plaettan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men Annie då, jag vet fortfarande inte vad du talar om. Jag som har typ en åttaårings kapacitet (men även entusiams!) för teckning.

Du, däremot, som gammal estet, borde ju ha en av konstverk fullkomligt dignande blogg.

2008-11-27 @ 23:28:28
URL: http://divahisterya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback