utekväll igen 17/10-08

jaa...
detta handlar om gårdagen här i Karlstad för mig

Jag,Marängen och målet bestämde oss för att vi skulle ha en hemmakväll med lite mat och dricka till och sedan skulle vi delta i Musik Quizzet som finns här på Rumpan Bar. Vi begav oss därför in till Stan direkt efter skolan för att handla drickat o vi hann även med litet gående i affärer. Det är just nu säsongsrea i affärerna här.
jag hängde undan två västar på HM en blå m blommor på som jag är juttesugen på och en annan blå väst. Inne på min älsklingsaffär köpte jag också ngt men vad jag köpte tar jag inte upp i detalj pga olika orsaker.

På väg hem så pratade vi lite (gör inte alla det egentligen?) även på stan gjorde vi detta. jag kom som vanligt med mina konstiga frågor och jag påpekades om hur ofta jag försvinner haha. Iaf det jag ville ha sagt med det var att vi sa att vi inte skulle byta kläder (iaf jag) dock så gjorde jag det. hade på min korta skjorttunika( och jag insåg hur seriöst mkt jag behöver komma igång med ngn slags träning igen. mina lår ser för jävliga ut!) den jag köpte men aldrig andvände...

hemma hos Marängen tillagade vi maten. åt o började dricka... sedan drack vi lite till. och lite till och helt plötsligt var Martinin i princip slut. Ena vin flaskan var slut. Alla 6 flaskor med 7%cider var öppnade... jaa.. vi gjorde Jag har aldrig leken... det ledde till att Målet skulle lära oss att ragga osså var vi på väg till Stan.

På bussen smugglade vi in Cider. iaf jag o Målet. Marängen hade inte plats för sin så den fick stå kvar på marken och se på medans vi åkte iväg o därmed övergav den.
Först försökte vi med Nöjes men kön var alldeles för lång. Vi begav oss istället till Arena.
Vi hängde in allt och jag fick dessutom betala 20 kronor mindre för att hänga in :p man ska egentligen betala 20 kr per jacka/väska men.. jag fick två för en.
jag o Målet började med varsin flaska... Smirnoff tror jag.  Målet började dirket med att fösa ihop Marängen med en kille som Marängen liplocked lite med (finns det ngt lika juste ord på svenska för liplocked?). Jag o Målet dansade lite (jag försökte iaf haha). Jag o Marängen shottade Tequila. det var min första gång. jag slickade upp saltet, svalde shoten o sög på citronen... som var riktigt god! (mitt första Tequila minne var mao riktigt fint! tack Marängen!)

Målet hittade ngn så jag o Marängen drog omkring lite. EFter en stund så återfann vi Målet och vi drog upp en av hans kompisar på golvet (han hade 2 kompisar men den 2a såg helt utslagen ut...) han var dock skittråkig o jag minns honom som.. ointressant... sedan vet jag inte vad som hände... men jag dansade iaf med en kille.
Först dansade både jag Marängen med honom men... aja.... han pratade skit mkt! jag ville egentligen bara dansa... först berättade han om att hans relation precis tagit slut (lyssnade inte så noga) sedan började han snacka om hur vacker jag var! haha! jag började småskratta lite varje gång o sade att han skithet men han hörde skitFET o inte het. han började klaga på sig själv o sade att han inte gillade sitt fett osv.... jag rättade honom iaf...
helt plötsligt så befann jag mig i en liplock och asså... han var inte bra... en JÄKLA ormtunga... efter lite tafs o dylikt på dansgolvet så ville jag inte mer för jag tyckte han bara var för mkt. han stod och SPÄNDE sina muskler på dansgolvet o pekade på dem.... skitlöjligt... jag sa att jag skulle dra hem o han ba "ska vi hem nu" o jag ba näe jag ska. så jag kysste hans skäggstubb (inte problemfritt dock) och pekade på honom, pekade på mig och tecknade slut (både över halsen o korsade armar) o försökte hitta Marängen men..
slutade med att jag gick till Bussen själv.. först tog jag dock ut en hundring... satt iaf på busshållplatsen o fick ett mess av Marängen om att hon skulle dra och helt plötsligt var jag inte själv! efter en stund dök även Målet upp!
allt slutade väl o jag kom hem i säkert skick.

Skador: Målet åtdrog sig ickenajsa lukter, jag skrapade upp knogen och Marängen blev nedspilld.. (förlåt!)
drinkar: Martini m Fanta o Cider, Cider, Blue nun m Fanta, Smirnoff Ice, Tequila och en cider att skölja ned med (hade dock inte behövts)

(edit: kom ihåg detta den 18/10-08. det var en tjej som pötte mig och jag pötte då henne tbx för jag tyckte inte det var okej och dessutom så tycker jag att om hon ska in i leken får hon fan tåla den! iaf efter att jag pötte tbx så började hon mucka gräl. fatta bitchigt! HON knuffar MIG och blir sur när jag försvarar mig? jäkla idiot! väx upp liksom! jag tyckte iaf att det var under mig o bara fortsatte dansa när hon började dryga sig jag sade dock min sak först)
(edit2: samma dag som ovan. Marängen o jag skulle high five'a. vi missade varandras händer och Marängen örfilade istället Målet.. haha)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback