Choklad is as far as you get (18/11-08)

Klockan är ett på natten och jag sitter och tittar på ett program med Gordon Ramsey. I dagnes avsnitt så gör han brownies. Jag är skithungrig och att se på smeten får mig nästan att dregla.

Imorgon måste jag verkligen handla.

Apropå brownies igen så har jag funderat på att baka till när jag fyller år. Men iom att Målet sa ngt om att de skulle baka (vet inte om dem skojade eller ej) så vet jag inte hur jag ska göra.

Vet ni vad Nigella är? (tror det heter så) det är iaf en kock/bakerska som är så otroligt duktig. När mamma fyllde år förra gången så gjorde jag hennes chocolate cloud cake. Den fick många lovord av mamma. Annars när jag bakar så är jag noga med smaken. Det brukar resultera i att smeten ofta blir för torr. Men iaf smaken. Ni som har provat ngt jag bakat vet att jag gillar att experimentera. Dvs att jag har svårt för att följa recept haha. Jag har gjort pepparkakor med jordgubbar i osv.

När jag bakar så gör jag oftast ngt med choklad men på sistone så har jag vart sugen på att baka ngt med jordgubbar i. Har dessutom funderat på lite olika saker. Som att jag vill göra en tårta med röd marsipan kant, grädde längs med ovanssidans topp och på locket vill jag lägga antingen gräddlock med jordgubbar på eller en fruktgele (kommer inte ihåg vad det heter men jag vet hur man gör det ^^)

Åhhhh! Det är pepparkaksdeg i affärerna nu! Funderar på att dra till Willy's för att handla så att jag köpa billiga pepparkaksformer ^^

Det var ngn som berättade för mig att. Sockerkakor och tårtor är svåra medans en äppel/bärpaj är svår! Jag kan göra tårtor men... pajer är inte min grej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback