20/11-08

Mitt Internet har som sagt krascat där hemma. jag kan inte göra ngt och datorn blir bara värre och värre. jag vet inte om jag kanske ska ta en dator på avbetalning ändå.

Foo fighters - The pretender

men som sagt min dator. jag har provat det mesta nu. allt jag kan komma på. det enda kvarstående alternativet just nu är att blåsa ut den. om jag inte får tag på en skiva innan jul så måste jag ta med burken hem och be min brorsa visa mig hur man gör.

för övrigt så har jag en tenta snart igen men före den så har jag ytterligare ett seminarium. känner mig som vanligt deppad. Jag blir alltid deppad över skolarbete. (ni som känner mig vet hur jag är då....) klarar bara inte av det. det är skitskumt för att "jobba" har jag inga problem med. (tvärtom det tycker jag är kul och jag saknar fortfarande att jobba.) så varför ska det vara så svårt att göra läxor och studera?

Jag ska ju ha min mens snart så jag är ju mer lättstött än vanligt. jag röt åt en granne igår tom.... jag tvättade lite igår och stekte en kotlett (som vegan/vegetarianen Latex valtde ut åt mig.... som btw var skitgod.... gillar inte kött på låda... det ser så jäkla äckligt ut) ochvar allmänt likgiltigt. jag rörde inte en min jag bara gick omkring som ett jäkla spöke. och då anmärkte en på det.. och... jaa jag röt lite.... hehe

Maroon 5 -Infatuation

Nu blev jag såndära igen att jag ignonerade min läxor. jag sitter och skriver rent min anteckningar ( det är svårt för jag skriver så himla otydligt när jag är trött! jag kan inte ens tyda det själv!)

Maroon 5 - It wont be soon before Long

Inbjudningarna på facebook har börjat sätta igång pga av Sanderchen. hon bjöd inte lite folk och... jag vet inte men tror hon stressar över det eller? ibland kan hon göra så att hon stressar iförväg eller vad man ska säga. har bjutt in lite folk från klassen nu också men inte alla för jag vet inte riktigt vem som är vem.... det är för många namn! jag måste se ansiktet och jag ser bara namnet...

det kommer bli fattigt nästa månad. jag ska köpa/betala:
en bok 469
klänning 500
räkning: 3415
julklappar: 1500
filmer: 199 (glöm ej detta!!!)
alkohol: 350?
bara detta är 6443!
sen måste jag ju köpa tågbiljetter också! och mat!!!!
suck... 7 000 från csn och 900 från bidraget
ajajajaj!!!! nyårs alkohol också ju!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback