I might be broken and cracked open but I wont surrender

I know Im not brand new but Im still good for the miles
Go on and heal me and unseal me from the bottle that Im in


idag så har jag lyckats vara med på lektionen. Igår gick det inte alls. ni förstår, I förrgår somnade jag vid halv sju... på morgonen. jag vaknade i tid till slutet av lektionen... Idag så var jag ju dock där. Hann tyvärr inte med fruksot hemma för jag har problem med klockan på morgonen (jag kan inte räkna ut vad det betyder....) så det blev en cola light som jag köpte på väg till lektionen.
Läraren pratade om bakterier o dylikt. jag tyckte det var väldigt tråkigt för att han i princip läste innantill från papper som vi hade fått. han poängterade dock ut saker som han tyckte var viktiga. det var ju bra iaf.
tjejen som jag satt bredvid var supertrevlig men hon pratar tyst så jag var tvungen att fråga flera ggr.... Och! det är fler som har upptäckt mina likheter med en hamster/marsvin. haha. tänk att man bli förföljd av sånt.
Albinohamster och guldfisk haha
Under lektionen fick jag gjort lite tecknande. skissade upp en till klänning (som har kliat på hjärnan på sistone).. har bestämt färger o sånt också....... ngn dag kanske jag publicerar mina skisser här vem vet? ngn kanske en dag säger den här klänningen är en *insert my brand name here* *pose*

Senare stack vi ju hem och vid 13:08 tog jag och Målet bussen in till stan och sprang lite ärenden. vI var på Åhlens, Lagerhaus, Makeup store och....Faetter BR! ^^ vi fick köpt allt tror jag men jag kunde inte hitta ngt Garn!!!! (jag vill sticka ett par vantar!) på Åhlens fick jag dessutom en väska för att jag köpte varor från Isadora för över 200 ^^ det är en liten silvrig sminkväska med fjärilar på (precis vad jag gillar haha!) så nu är det inte bara du SANDERCHEN som får bonuspresenter (känn dig träffad sanderchen) haha

Målet hjälpte mig att leta efter shotsglas för jag vill ju shotta lite med folket men... funderar på att skippa det...
Och Hallå! Målet och Marängen ville ge mig något så Målet försökte pressa mig till att peka ut ngt som jag ville ha! jag fick panik! kände mig.... pressad..hehe..

aja dagen slutade med en tripp till Ica Maxi där Vi (bara jag egentligen) velade omkring och handlade (Målet hittar där...)
japp...


btw. orsaken till att jag vill sticka vantar är för att jag vill öva. mitt mål är att sticka en tröja!!! en lång och gosig!

och jag tror jag reagerar mot ngt för det kliar överallt... kan ju dock vara kylan som biter på mig (inte helt omöjligt)

Jag vet hur jag vill klippa och färga mitt hår! yay! och ni borde kanske spana på mina öron den kommande månaden.....

I know I'm selfish but you taught me how

min mor försökte pressa mig in till att ta  hand om hennes kompis barn. hon ska fira nyår med henne och om det ska gå vägen så måste dem bli av med dottern. hon tjatade på om att jag skulle ta dottern.... sa att jag hade 2 ställen som jag kanske skulle gå till. hon tyckte då att jag skulle ta hem dem till oss men... nej tack. det är trots allt isånnafall första gången på länge som jag firar nyår så då vill jag inte lägga band på mig. 3 år yngre är tjejen btw och jag knner henne inte. åldern spelar ingen roll. men jag känner ju inte henne inte! och om jag ska fira ensam så gör jag det hellre ensam.
stora frågan är ju vad jag ska vara på nyår...

btw.... sofforna förökar sig

och min mor kan inget om guror

VILL DU SKAKA TUMME? (17/11-08)

Jag sitter hemma som jag brukar när jag skriver detta. Mitt internet har kraschat men msn och andra internetprogram funkar. Jag känner mig som om jag inte hade min mobil. Eller som jag förlorat ett ben! Jag kan inte surfa! Inte kolla räkningar, inte fixa bloggen! Inget!

Jag är inne på mina sista hundralappar nu och läget är seriöst. Dessutom kan jag inte sluta tänka på kött pga vänner avsnittet som gick idag. Jag behöver verkligen gå och handla! Jag har varken tvättmedel eller frukost. Så imorgon ska jag handla upp mina sista slantar. Det positiva i situationen är att det är max 8 dgr kvar tills jag får pengar igen ^^

Det har vart utekvällar igen också.. typ. I torsdags stack vi ju till Arena och i Lördags så firade Henke sin 20årsdag här i korridoren. Båda var roliga. Haha men på Henkes fest så lånade jag ut min toa och då hade en brat gått in på mitt rum. Kollat i min handväska och sprutat min parfym på Målet. Inte OKEJ! Och vad var det med Kalle? Wtf liksom....haha

Dagen efter så åt Målet här hos mig och vi bara slappade hur länge som helst och jag var jättetråkig... så jäkla trött. Det bidde fiskpinnar med ris och wok btw...

Har jag sagt det att om jag dricker innan jag somnar så somnar jag som en stock? Jag gör det iaf. Denna gången så sov jag i typ... ah jag vet inte länge iaf men det brukar vara upp till eller mer än 12 timmar!

Vi har labbat idag. Det betydde att jag var offer när det gällde att ta halsprov. Först tog Latex på mig och hon var snabb o skicklig men i början skrattade jag bara när hon såg så koncentrerad ut. Sedan tog Magneten på mig och hon såg så förvirrad ut! Haha (gjorde iofs jag med när jag tog på Latex) så jag skrattade hela tiden...

Jag spottade även också och skakade tumme med folk för att se hur mkt bakterier spred sig. Mmm men i skolan så åt jag frukost.. jag åt en salami macka med brieost på.... Fan vilken fröjd för smaklökarna! Iofs så luktade jag ju lök sedan men det spelade ju inte så stor roll för det var inte jag som petade omkring med bomullstops i min hals (nää seriöst så tyckte jag det var pinsamt)!

Nu så åker Målet hem iorgon och Sanderchen är ju hemma och kommer först tbx till min födelsedag. Känns lite bittert alla åker iväg... men jag får göra ngt med Latex, Marängen och Magneten.

Är det ngn annan än jag som märkt att jag gillar smeknamn? Haha.. nää seriöst så har jag alltid gillat det. ^^ jag kallar ju inte ens mina egna fingrar för deras rätta benämning.

Snart fyller jag 20. Ett steg närmare rullatorn.

Choklad is as far as you get (18/11-08)

Klockan är ett på natten och jag sitter och tittar på ett program med Gordon Ramsey. I dagnes avsnitt så gör han brownies. Jag är skithungrig och att se på smeten får mig nästan att dregla.

Imorgon måste jag verkligen handla.

Apropå brownies igen så har jag funderat på att baka till när jag fyller år. Men iom att Målet sa ngt om att de skulle baka (vet inte om dem skojade eller ej) så vet jag inte hur jag ska göra.

Vet ni vad Nigella är? (tror det heter så) det är iaf en kock/bakerska som är så otroligt duktig. När mamma fyllde år förra gången så gjorde jag hennes chocolate cloud cake. Den fick många lovord av mamma. Annars när jag bakar så är jag noga med smaken. Det brukar resultera i att smeten ofta blir för torr. Men iaf smaken. Ni som har provat ngt jag bakat vet att jag gillar att experimentera. Dvs att jag har svårt för att följa recept haha. Jag har gjort pepparkakor med jordgubbar i osv.

När jag bakar så gör jag oftast ngt med choklad men på sistone så har jag vart sugen på att baka ngt med jordgubbar i. Har dessutom funderat på lite olika saker. Som att jag vill göra en tårta med röd marsipan kant, grädde längs med ovanssidans topp och på locket vill jag lägga antingen gräddlock med jordgubbar på eller en fruktgele (kommer inte ihåg vad det heter men jag vet hur man gör det ^^)

Åhhhh! Det är pepparkaksdeg i affärerna nu! Funderar på att dra till Willy's för att handla så att jag köpa billiga pepparkaksformer ^^

Det var ngn som berättade för mig att. Sockerkakor och tårtor är svåra medans en äppel/bärpaj är svår! Jag kan göra tårtor men... pajer är inte min grej.

Lingonben av Povel Ramel

Bluff och Spark och Tork och Kvark
voro sex små dvärgar
En var ful och en var gla'
och en var dum i huvudet

Hej, sa Tork till lille Kvark
Känner du igelkotten Pilt,
Han som har varit i Paris?
Ja, det gjorde Ivar

Hör du han lilla runda tass
när som han trippar på sitt pass:
Tripp och trapp och trypa
se hans lilla piga!

Tomtefar i skogens brus
sitter som ett päron
Han har inget eget hus
allt i sin stora näsa

Söt och blöt är skogens fé
Trollen är bjudna hit på té
Det lilla trollet; Pass för de!
Nu ska mormor bada

Väva och spinna natten lång
Prinsen är här i fjorton språng
Hipp och hopp och häppla
Hästen heter Sverker!

Stora slottet Drummeldimp
ligger bortom fjärran
Dit får ingen komma in
som ej kan baka struvor

Gyllenkrull och Sockertipp
Kom, ska vi dansa häxan våt!
Vill du mig här, så har du nåt
Sov du lilla tryne

Kungen är full av stock och sten
Skogen är full av lingonben
Pär är full av tomtar
Hur ska Lillan orka?

Esteternas normaliteter

jag har blivit upplyst om andra skolors esteter.
Dem är huvudsakligen alternativare och det finns en stor hype om Jrock /Jpop hos dem. An cafe har nämnts.

jag tycker det är så konstigt. för ofta får man höra att folk går estet för att dem inte kom in ngn annan stans. det var iofs lite liknande på våran teater och bild inriktinging iom attv i var få. men på riktiga estet linjer så har man intagningsprover. musik linjen hade det (vet inte om våran skola har kvar det) kommer jag ihåg när en polare sökte in. Och om man suger på linjen så får man ju dessutom IG. konst, teater, dans, musik är inte ngt man ba plockar upp sådär. så om man ska klara sig så krävs det engagemang.....

vi hade ju inte så höga poäng tror jag på bild. tror det var 180? 200?


Omvårdnad däremot hade... 130 tror jag (?) (vet inte riktigt men har kompis som gick det men hon sa att hon hade det. men sen om det var sante ller ej har jag inte tagit reda på..kan man ens gå ut utan att ha G i alla kurser? det är la typ 17 kurser man läser varav en som räknas bort?)

ngn på Mark som har lust att upplysa mig?


haha vet ni. I skolan så hade typ alla linjer små ställen att hänga på? vi hade ett men vi jorde om det till ett förråd så vi fick ta cafet så det satt alltid esteter i cafet (dock inte bara esteter men dem fanns där!) eller utanför vid rökplatserna... åhhh vad jag saknar gymnasiekaffet. cafe perosnalen kände igen mig! haha.. när jag färgade det blont så kommenterade den ena att det var fint ljusare.. haha... jaaa... kaffeberoende är en trevlig tillvaro.... (epresso house! jag saknar dig!)


en annan sak med oss var att vi hade sett så mkt /ovanliga saker så våran standard för normal...var högre än andras.... på ett tilfälle sprang det omkring en röd o grön gubbe utanför skolan (kroppsfärg)

esteternas reaktion : *kollar på den gröna o röda* jaha... kommer bussen snart?

Andras: Hur kan man springa omkring så? *tar ngra steg närmare*

dock lite överdriet men vi reagerar inte lika mkt som andra... jag tror dem hade målats för en fotouppgift... men dem målade två ggr... kanske.... dem gjorde fel första?

20/11-08

Mitt Internet har som sagt krascat där hemma. jag kan inte göra ngt och datorn blir bara värre och värre. jag vet inte om jag kanske ska ta en dator på avbetalning ändå.

Foo fighters - The pretender

men som sagt min dator. jag har provat det mesta nu. allt jag kan komma på. det enda kvarstående alternativet just nu är att blåsa ut den. om jag inte får tag på en skiva innan jul så måste jag ta med burken hem och be min brorsa visa mig hur man gör.

för övrigt så har jag en tenta snart igen men före den så har jag ytterligare ett seminarium. känner mig som vanligt deppad. Jag blir alltid deppad över skolarbete. (ni som känner mig vet hur jag är då....) klarar bara inte av det. det är skitskumt för att "jobba" har jag inga problem med. (tvärtom det tycker jag är kul och jag saknar fortfarande att jobba.) så varför ska det vara så svårt att göra läxor och studera?

Jag ska ju ha min mens snart så jag är ju mer lättstött än vanligt. jag röt åt en granne igår tom.... jag tvättade lite igår och stekte en kotlett (som vegan/vegetarianen Latex valtde ut åt mig.... som btw var skitgod.... gillar inte kött på låda... det ser så jäkla äckligt ut) ochvar allmänt likgiltigt. jag rörde inte en min jag bara gick omkring som ett jäkla spöke. och då anmärkte en på det.. och... jaa jag röt lite.... hehe

Maroon 5 -Infatuation

Nu blev jag såndära igen att jag ignonerade min läxor. jag sitter och skriver rent min anteckningar ( det är svårt för jag skriver så himla otydligt när jag är trött! jag kan inte ens tyda det själv!)

Maroon 5 - It wont be soon before Long

Inbjudningarna på facebook har börjat sätta igång pga av Sanderchen. hon bjöd inte lite folk och... jag vet inte men tror hon stressar över det eller? ibland kan hon göra så att hon stressar iförväg eller vad man ska säga. har bjutt in lite folk från klassen nu också men inte alla för jag vet inte riktigt vem som är vem.... det är för många namn! jag måste se ansiktet och jag ser bara namnet...

det kommer bli fattigt nästa månad. jag ska köpa/betala:
en bok 469
klänning 500
räkning: 3415
julklappar: 1500
filmer: 199 (glöm ej detta!!!)
alkohol: 350?
bara detta är 6443!
sen måste jag ju köpa tågbiljetter också! och mat!!!!
suck... 7 000 från csn och 900 från bidraget
ajajajaj!!!! nyårs alkohol också ju!

13/11-08

sitter framför min dator med hörselproblem. har precis kommit hem från en utekväll med Latex, Magneten, Målet och Marängen.
Vi hade planerat ute kvällen länge och nu blev den av.

förferre hos Marran. Hanson brothers, Spice girls osv

90talskväll
Spice Girls

Målets trollerinummer

Cura och klasskamrater

raggningsrepliker : Halllåååå!

efterfest. Målet hade en av dem. Marängen den andra och den sista var en kille som verkligen inte var.... han såg ut som Mao....

Taxi hem. drug chaufför. tog omväg. Magneten visste inte vart vi var ^^

drinkar:
Jag: martini blandningar och lite smirnoff
Målet: Ossie
Marängen: ??
Latex: 2.25%
Magneten: Cider

skador:
nobbar, våta fläckar (pga alkohol), o diverse. armbågar i ansiktet (dettat fenomen kommer från o med nu kallas för "att göra en Sara")

Jemjag var besatt som barn. jag har tomen film. vart på väg flera gånger att köpa en tshirt med dem på också men tyvärr så är det ju bara barnkläder...

Jag sitter o klipper och limmar i obrukbara rullgardiner

ballerinor med trasiga strumpbyxor
en husidyll i en husvagn
3 rutor choklad?

repriser av dåliga minnen
att tala ett språk bara du förstår

3 bitar choklad?

japp  en ny skoldag var avklarad. har tom hunnit med en tripp till "cp" som Melanie säger. var där för att köpa en kursbok men den var såklart utsåld. dem hade gjort ett fel på nätet. det stod att dem hade boken men i verkligehen så stämde inte det.så nu måste jag beställa den på nätet ändå...
jag har ju som vanligt tänkt mycket på... vasomhelst i princip. jag har kommit fram till att killar är mkt hetare i lila! alla killar borde äga ett mörklila/plommon plagg.

Jag beställde två filmer i fredags. Sweeney Todd och The haunting. Igår så anlände dem hem till min brevlåda. Det var ju en till film också iom att Sanderchen beställde samtidigt. Hon beställde Bodyguard. den skulle jag egentligen köpt till henne i julklapp men det gick ju i stöpet. Igår så kollade vi iaf på The Haunting tillsammans och åt kvällsmat. The haunting var den första skräckfilmen som jag gillade. jag kommer inte ihåg när jag såg den och kommer heller inte ihåg alla detaljer så det var lite roigt att se den igen och jag blev fortfarande rädd. Jag fick gåshud över hela kroppen.
Idag så åkte Sanderchen hem till Guttorp. Hon kommer tillbaka för min födelsdag tror jag men det är långt dit. tills dess får jag nöja mig med att Romantic onion kommer upp. nästa lördag kommer hon upp för att fira Henke's födelsedag. jag har nog dock skämt ut henne lite när det gäller Henke. haha men allt är bra. han rodnade.. haha

till nästa ämne! äggsmörgåsar! så overkligt gott det är! jag ska börja göra det till frukost! ska köpa hem ägg  o bröd o göra det till frukost typ göra mackan kvällen innan. det blir bra. jag vill start om på nytt nästa år. jag kan säga att jag med STOR sannolikhet inte kommer börja träna iår så jag får rivstart nästa år! hell yeah! (gillar inte att skjuta upp det dock men vad ska man göra?)
Jag vill börja äta mer grönsaker (äter knappt kött längre ändå sjukt eller hur? köttfanatikern är inte fanatiker längre) osv.
Har tänkt att jag ska planera månadens inköp o mat för det är ju inte så svårt egentligen! pankakor! haha

har lite hårdilemma som vanligt också. vet inte om jag vill ha snedlugg eller raklugg. jag tycker om att ha snedlugg men jag borde klippa till den ordentligt. på samma gång så vet jag inte vad som var bäst på mig. raklugg eller snedlugg.

Veckoplanering!
Onsdag: läxor, musik o teckna(?)
Torsdag: samma som ovan + lite festande maybe?
fredag: Romanticonion anländer! yaay!
Lördag: fest! Henke fyller 20 jag ska vara älg!
söndag: inga planer....

jag måste dock ta det lugnt. jag brukar ju inte vara taggad inför supande men nu så känner jag verkligen bara att jag inte vill dricka lika mkt som jag brukar eller mkt o mkt. det beror la på hur man ser det.

min ekonomiska status är inte den bästa just nu. ahhhh! måste tagga ner!

instructions from the grave

I've been having a romance with the bartender
He knows what I want "hit me with your best tequila"
Im gonna get drunk and forget what I saw
My vision weren't clear at all

There's this girl that died
She keeps bugging me
What to say, what to do, how to live my life
I have the facts in my hands
You did'nt make it so why should I take
your instructions from the grave

deepdown she is screaming outloud
She's way too young she wont get in
her license says barely legal
The guard says "no way missie"

jiddrar lite eller vad man nu ska säga.

Do you see me as an incogntion?
Am I a creature in your mind
Am I only a dream, part of a scheme
Hold on to me and we'll seeIm just a creature in your mind
You cant tell what real or make believe
maybe this is a dream
but if it is I'll show you a great one next time


I stepped onto the platform
altough it was your livingroom
I was satisfied with the passengers
next stop "Illusion" said the messengers

I can breath If I hold my breath
cause there's warm milk within the snowflakes
Are we laughing yet?
I cant tell but a goodbye is all it takes


Im plastic inside but it's just what you need
something other than the daily lies
If you hold on tight we can plant the seed
tomorrow you'll hear a dream you won't despise

3 stämmor från mittenden här låten är tre stämmig! (+hans röst då också)

Lexikon

pötte = butta (knuffa)
Kiligt/keligt = tråkigt,ledset
Feschlig = mesig, kinkig
Att göra en "Maria" = att du i en high five missar handen o slår din kompis i ansiktet
Cubecar = Lastbil
Impregnentate = att göra ngn gravid
jämte = bredvid
toddler = bebis
joinad = gå med i, slöt upp sig
Att törnrosa = sovmorgon men man sover ännu längre
frulle = frukost
Förferre = Förfest
Chirre = Chips
Orre = ostbågar
Porre = Popcorn
att göra en Sara = att armbåga ngn i ansiktet (eller med ngn annan del av "armen")

sugen på livet

sitter o läser andras bloggar just nu. jag läser om andras liv o känner mig smått avundsjuk. jag är dessutom sugen på karuseller och loopar.
jag behöver komma igång med mitt tecknande igen! jag behöver artbooks och fotoreferenser (som btw henke o sanderchen har ställt upp på att modella för:D)

för övrigt så är jag supersugen på pepparkaksdeg!

alkohol och fest såklart gör hela livet underbart

Jag är så kär i Miyavi's gamla hår stillyrics:

I am not good at piano, but I hope you will listen,
It is only three chords though, I hope it reaches you.

There were always, always things
I never said to you,
but I am no good at putting them into words,
it is embarassing, so I put it in music-notes.

Even if my throat is torn into shreds,
even if I develop a polyp,

For as long as I live, for you, I shout for you.
so, I have decided now. I have decided.

vill ha dvd'er!

Pirates of the caribean (samtliga)
Harry Potter (samtliga)
Sagan om ringen (samtliga)
The Grudge
The Ring
The Haunting
Narnia (samtliga)
Narnia (gamla versionen, samtliga)
Den oändliga historien
Freaky Friday
Herkules (disney)
Skattkammarplaneten (disney)
Den lilla sjöjungfrun (Disney)
Wasabi
Bones
Phantom of the Opera
Edward scissorhands
Rush hour (samtliga)
En riddares historia
10 orsaker att hata dig

Kalle och chokladfabriken

Jag räknar dagarna bakåt på mina blekvita fingrar

.

aha

.

utekväll igen 17/10-08

jaa...
detta handlar om gårdagen här i Karlstad för mig

Jag,Marängen och målet bestämde oss för att vi skulle ha en hemmakväll med lite mat och dricka till och sedan skulle vi delta i Musik Quizzet som finns här på Rumpan Bar. Vi begav oss därför in till Stan direkt efter skolan för att handla drickat o vi hann även med litet gående i affärer. Det är just nu säsongsrea i affärerna här.
jag hängde undan två västar på HM en blå m blommor på som jag är juttesugen på och en annan blå väst. Inne på min älsklingsaffär köpte jag också ngt men vad jag köpte tar jag inte upp i detalj pga olika orsaker.

På väg hem så pratade vi lite (gör inte alla det egentligen?) även på stan gjorde vi detta. jag kom som vanligt med mina konstiga frågor och jag påpekades om hur ofta jag försvinner haha. Iaf det jag ville ha sagt med det var att vi sa att vi inte skulle byta kläder (iaf jag) dock så gjorde jag det. hade på min korta skjorttunika( och jag insåg hur seriöst mkt jag behöver komma igång med ngn slags träning igen. mina lår ser för jävliga ut!) den jag köpte men aldrig andvände...

hemma hos Marängen tillagade vi maten. åt o började dricka... sedan drack vi lite till. och lite till och helt plötsligt var Martinin i princip slut. Ena vin flaskan var slut. Alla 6 flaskor med 7%cider var öppnade... jaa.. vi gjorde Jag har aldrig leken... det ledde till att Målet skulle lära oss att ragga osså var vi på väg till Stan.

På bussen smugglade vi in Cider. iaf jag o Målet. Marängen hade inte plats för sin så den fick stå kvar på marken och se på medans vi åkte iväg o därmed övergav den.
Först försökte vi med Nöjes men kön var alldeles för lång. Vi begav oss istället till Arena.
Vi hängde in allt och jag fick dessutom betala 20 kronor mindre för att hänga in :p man ska egentligen betala 20 kr per jacka/väska men.. jag fick två för en.
jag o Målet började med varsin flaska... Smirnoff tror jag.  Målet började dirket med att fösa ihop Marängen med en kille som Marängen liplocked lite med (finns det ngt lika juste ord på svenska för liplocked?). Jag o Målet dansade lite (jag försökte iaf haha). Jag o Marängen shottade Tequila. det var min första gång. jag slickade upp saltet, svalde shoten o sög på citronen... som var riktigt god! (mitt första Tequila minne var mao riktigt fint! tack Marängen!)

Målet hittade ngn så jag o Marängen drog omkring lite. EFter en stund så återfann vi Målet och vi drog upp en av hans kompisar på golvet (han hade 2 kompisar men den 2a såg helt utslagen ut...) han var dock skittråkig o jag minns honom som.. ointressant... sedan vet jag inte vad som hände... men jag dansade iaf med en kille.
Först dansade både jag Marängen med honom men... aja.... han pratade skit mkt! jag ville egentligen bara dansa... först berättade han om att hans relation precis tagit slut (lyssnade inte så noga) sedan började han snacka om hur vacker jag var! haha! jag började småskratta lite varje gång o sade att han skithet men han hörde skitFET o inte het. han började klaga på sig själv o sade att han inte gillade sitt fett osv.... jag rättade honom iaf...
helt plötsligt så befann jag mig i en liplock och asså... han var inte bra... en JÄKLA ormtunga... efter lite tafs o dylikt på dansgolvet så ville jag inte mer för jag tyckte han bara var för mkt. han stod och SPÄNDE sina muskler på dansgolvet o pekade på dem.... skitlöjligt... jag sa att jag skulle dra hem o han ba "ska vi hem nu" o jag ba näe jag ska. så jag kysste hans skäggstubb (inte problemfritt dock) och pekade på honom, pekade på mig och tecknade slut (både över halsen o korsade armar) o försökte hitta Marängen men..
slutade med att jag gick till Bussen själv.. först tog jag dock ut en hundring... satt iaf på busshållplatsen o fick ett mess av Marängen om att hon skulle dra och helt plötsligt var jag inte själv! efter en stund dök även Målet upp!
allt slutade väl o jag kom hem i säkert skick.

Skador: Målet åtdrog sig ickenajsa lukter, jag skrapade upp knogen och Marängen blev nedspilld.. (förlåt!)
drinkar: Martini m Fanta o Cider, Cider, Blue nun m Fanta, Smirnoff Ice, Tequila och en cider att skölja ned med (hade dock inte behövts)

(edit: kom ihåg detta den 18/10-08. det var en tjej som pötte mig och jag pötte då henne tbx för jag tyckte inte det var okej och dessutom så tycker jag att om hon ska in i leken får hon fan tåla den! iaf efter att jag pötte tbx så började hon mucka gräl. fatta bitchigt! HON knuffar MIG och blir sur när jag försvarar mig? jäkla idiot! väx upp liksom! jag tyckte iaf att det var under mig o bara fortsatte dansa när hon började dryga sig jag sade dock min sak först)
(edit2: samma dag som ovan. Marängen o jag skulle high five'a. vi missade varandras händer och Marängen örfilade istället Målet.. haha)

It's you who cant tell his and her smile apart. my kindred.

är jag besatt av mitt hår? kanske.. iaf till viss del.

i mitt föflutna har jag egentligen inte haft så många frisyrer. pottfrisyr, kort, flätat o rakat på ena sidan. och diverse luggar + lite egna klippningar.
mina hårfärger har vart svart,rött, sandre och ngt som skulle likna blont. mitt hår är just nu mörkbrunt. nummer 4 naturliga nyanser :p.

sexy ass on the other side

(litet skämt som titel.. kanske berättar bakgrunden.. vem vet?)

jag sitter o dubbelnjuter av lite knäckebröd o 21st jump street. det har hänt mycket känns det som. jag har kuggat ännu en tenta och jag har vart med på diverse festligheter t.ex klassfesten. Där var det ganska så kul men jag förväntade mig lite mer supnade...:p that's atleast the way I do it!. jag gillar party och alokhol. haha bästa quotet:
ska det var jultema? men då tänker jag gå som snöboll!
haha (jag såg en kille idag i helvitt o påpekade att det var en passande klädsel för snöbollen

denna veckan har jag även hunnit med sushi med Marängen. skitgott kan jag säga för dem som vill veta och även för dem som inte vill veta.
jag har i princip eldat upp mina pengar. så snabbt försvann dem! köpte min nya (älskar den) vinterkappa från H&M och mina vingar från Partaj.... sedan var det inte mkt kvar av den slanten...

Jenny kom i fredags. vi hade askul medasn hon var här. första dagen började vi med mat på ett uteställe (man fick dock tillsräckligt med mat för 2) asgött! jag beställde kebab tallrik (men efter jag ätit upp kebaben orkade jag inte pommes frites) SAndechen tog pizza och Jenny tog bakad potatis ^^
på kvällen såg vi som planerat på Håkan Hellström. askul. först var vi dock på förferre hos en kompis till sanderchen. där mötte vi Henke som var grovsminkad. Jenny drack öl och jag drack mina TEquila blandningar. dock så fick vi klagomål på att vi var för vilda... jag var ärligt talat inte så vild. jag kunde vart mkt värre...! seriöst! håkan var kul men pga publiken så fick vi ställa oss långt bak... men allt slutade väl. Jenny sov sött och jag sov inne hos Sanderchen på hennes soffa (min favvo-sova-över soffa asskön!)

dagen efter så var det Halloween fest. jag var utklädd till emo ängel, sandechen till Hare och Jenny var en rockare.. hehe (bilder på facebook). det var massa utklätt folk men ärligt talat så var det inte precis en fest. det var mer som en tjejkväll. singstar, jag har aldrig och poker. vid halv tolv stack vi iaf hem till oss (bjöd in dem till min födelsedag först!) hemma hade vi en liten egen fest. Vi spelade switch, lyssnade på musik och var fulla. det roliga var att vi var ter pers men vi hade askul! haha och på switch hade vi som regler: gör en armhävning, hoppa i soffan, yla och slicka din granne (på tillgängligt ställe). vi skrev lite på varandra också. på Jenny skrev vi bl.a sexy ass on the other side :p. vid halv te kom henke och joinade oss. han provade Jennys snygga peruk (bilder på facebook) och var med på sitt lilla hörn (dvs att jag satte vax i hans hår o gjorde frisyrer (bilder på facebook). Johnny och "the gay toothfaerie" kom vid olika tidpunkter men dem stannade inte länge men dem provade också peruken haha (bilder på facebook haha :p)
glömde säga att vi döpte om köket till stureplan och att jag och jenny fått nya smeknamn. jag heter sunsetbeach och Jenny är västergötland ^^

skaffa facebook plättan! där kan du nämnligen se massa bilder om denna helgen o annat

 det är alldeles för sent. jag sitter bland kinamatsrester (från Asoy och vi var inte impade!) med en kopp buljong i handen. Annars är livet kaninkuk häruppe!
(ngn mer som har panik över fars dag?)
RSS 2.0